chokladbiten fick inte begå självmord, den blev mördad ist. !!!!!!!!11

Haha, jag visste att du skulle kommentera något i den stilen Ilham! Och idsala: aaa, man kan säga att jag tagit uttrycket "lammkött" till en ny nivå!

Guten morgen!
Jag har varit vaken enda sedan nio. La mig vid elva igår! ELVA! Megatidigt. Men mitt internet är så fruktansvärt segt just nu så jag orkar inte kämpa liksom. Och dessutom satt Nicole och chatta med sina libanon kompisar  och då får man inte störa... Hehe
Jag gick upp vid halv fem tiden och kände att jag frös. Och jag trodde ju aldrig att jag skulle somna när jag la mig på kvällen så jag hade ingen pyjamas på mig...gick upp och såg att mina underbart snälla rumskompis lämnat ett fönster öppet under natten. Haha..helt galen. Kvinnan tror att hon är kvar i Libanon eller nåt.

Ni skulle sett hennes ryck igår kväll. Jag hade precis ätit en kycklingsoppa och blev sötsugen. Och brevid mig låg en halv snickers som hon sparat till mig. Menjag ville inte äta den. Så jag sniffa lite på den och skällde på henne för att ha släpat med sig den hem.
Då tog hon den och sa "är du säker på att du inte vill ha den?!"
Ja!
Hon öppnar fönstret bakom sig och ska slänga den innan jag säger
"Men det går ju folk där nere!!"
"Vill du ha den eller inte?"
"NEJ!"
Puff, så slängde hon ner den! Med kraft också!
HAHAHAHA

SKönt att jag ska hem i överimorgon! Saknar hem redan faktiskt, hehe. Jag vill se den nya filmen med Penelope Cruz, Scarlett Johanson och den otroligt heta killen från Greys anatomy - Danny! Hoppas att det blir av nån kväll. Annars så lär vi ju ha time of our life när vår lilla Sofia förlovar sig! Jag PMSar så jag kommer att böla ihjäl mig.

Nej! Nu ska jag börja plugga lite innan det är dags för skolan. Är nog där enda tills på kvällen då vi ska pyssla med själva utställningen till MKVs 30årsfirande, som kommer att bli hur bra som helst!
Men innan det så är det lektion, vi ska kolla på film...kommer dock inte ihåg vad den heter just nu. American nånting-nånting.

Puss å hajdö

Kommentarer
Postat av: iii

men lilla flicka, du vet väl att det inte är Denny?



men sjuk lika e dom iaf

2008-10-29 @ 19:55:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0