men vad sägs, om att det INTE är så då? hur reagerar du på det då? Va? VA?!

Tjo,

nu ska jag försöka uppdatera er om helgen och försöka få det att låta roligt. missförstå mig rätt, jag har inte haft tråkigt. Det är mer själva bloggningen som blir tråkig.

I fredags gick jag som sagt upp till min morbror och började genast arbeta med en grej. Photoshop bråkade med mig ett bra jävla tag. Men det gick till slut! Idsala kom upp och vi satt först ute i trägårn en stund och sen i deras mysiga soffor. Vi älskar dem!! Sen kom Ilham. Å så morbror också. Vi satt och pratade om en massa drinkar och så. Sen splittrades vi. Jag och Idsala kom hit och åt Nutella mackor. Av någon, väldigt konstig anledningen så bestämde vi att vi INTE skulle ut. Vi förstog aldrig varför så därför satt vi mest på myror i början på kvällen.
Men sen fick jag en bra idé!
Vi har ju massa vin som vi köpte med oss från Bulgarien förra året så vi tog en flaska och gick till henne och satte oss på hennes balkong och bara hade det bra.

lördag, igår..hmm..vad gjorde vi? åt pannkakor till frukoost och sen..ja du..just deeet! jag och idsala var på systemet och handla öl och vin och sen tjöpte vi lite tchips. och så var jag i hovsjö en sväng också. skulle hämta fabrors fru och barn..körde fel. såg några syrianer som var påväg till ett bröllop. försökte prata arabiska med farbrors fru, det gick sådär.
sen fick jag hjärnskakningar av bara ljuder av mina kusiner. så jag tog mitt pick och pack och stack till idsala.
där hängde vi på balkongen, som jag bloggade live ifrån.
tror ni inte att vi skratta när vi läste det där inlägget? När hennes bror upptäckte att jag hade skrivitk sådär om honom? Haha
Sen sa den andra "skriv skriv eeevoool" men det hade jag ju redan gjort; rubriken.

I alla fall. Sen gick vi ner till vårt andra hem och levde för kvällen. eller inte.
försökte sätta ribban högt och shotta first thing men det blev inte så bra. Vi gick istället och åt en massa kebab och sprang tillbaks vid halv tolv. haha

sen kom idsalas bror och min andra kusin och hämtade oss. låg redan i sängen innan två, så det blev en tidig kväll (trots att vi nog slog rekord i antal timmar på 550)
idag vaknade jag av att idsalas mamma och hennes moster kom till oss retades med mig. de satte sig på balkongen med mamma å pappa för en fika medans jag åt min frukost (pannkakor!mm!)
sen droppa moster och hennes man in också. efter ett tag även mormor och morfar. mysigt.

sen dök idsala upp. vi bokade planer för dagen och så hoppade jag in i duschen och var utomhus tio minuter senare. vi promenerade till lina hage, till sibar. hängde där med henne och hennes föräldrar. åkte hem. åt och sen gick på en romatisk date på en kulle med utsikt över vatten och båtar. dessutom var det livemusik från ett hemligt ställe i södertälje. där pratade vi om killar, kärlek och framtid. the usual stuff. fast i andra banor you know? nej, jag vet inte heller för nu babblar jag aaaaaaaaaaaaalldeles för mycket. trött är jag också.

hmmm...just det. efter daten gick vi till henne och åt mat. kom hit och försökte äta en sallad gjord på färska grönsaker från morfars kolonilott, menjag blev bara arg och kom hit för att lyssna på johnossi och coldplay och the veronicas - take me on the floor. väldigt, väldigt högt.

jallabaj

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0