Min söndag

Tja!

Igårkväll la mig jag mig rekordtidigt, hur skönt som helst. Och jag hade, som ni säkert förstog, helmysig natt. Fick ett sms av vår Ilham som numera håller hus i USA (inte allt för länge, hoppas vi?! hehe) där hon skrev att hon precis lyckats dricka en hel Sex on the beach - drink, utan att må illa! Och att det tog henne mer än en timma att dricka upp den.

Jag tror iofs inte att de flesta av er förstår hur stort det här är, men jag kan intyga er att det är det! Att hon ens smsa enda från staterna, till mig för att berätta?! Näe, drinken måste ha slagit till direkt. Haha.
Det konstiga är att jag drömde om henne just då. Men okej.

Gick upp och käka frukost, sen hängde vi lite. Jag visa mina syskon vilka konstiga (men också vissa bra!) rörelser vi fick göra på yogan + de andra konstiga grejorna. Sen gick jag och Fabbe till Idsala som bjöd oss på korvstragnoff som var YAMMI YAMMI. Sibar kom också dit och efter den underbara maten gick vi ner lite snabbt på stan innan stängning. Efter det åkte vi till Gina som var utan Bambi, jag höll på att vända i dörren. Vad ska vi där å göra annars? Hehehe, skoooj.
Men sen kom Bambi! Med matte, eller är det husse? I alla fall, min kusin, andra kusin och syssling. Efter att ha hängt där ett tag (och efter att bambi blivit ledsen över att jag skulle åka iväg) så åkte vi till lina hage det där i princip var KAOS.

Tänk er, alla mammas syskon + familj. PLUS morbrors frus syskon + familjer + mormor + två gammelmostrar. K A O S. Det var barnkalas.
Jag satte mig så långt in i köket, så långt ifrån alla som möjligt. Ja, efter att ha kramat och pussat alla miljoner och fått alla "är du här? IGEN?!"-kommentarer. Till slut orkade vi inte så vi gick till Sibar. Där hängde vi och softlireade lite till. Seeeeen kom jag hem. Och nu börjar jag att bli sömnig. Sov typ 10 timmar inatt, vilket är ovanligt mycket. Så jag har varit pigg och alert och slängt ur mig ena skämtet etter det andra. Dessutom har jag låtsasgråtit jätteroligt. Fabbe har det inspelat hahaha..det blev tårar, for sure, men av skratt!

Nu ska jag ta och lägga mig. Gonatten! Puss



AH! Förresten, idag var dan jag hittade det jag sökt i tre år, på riktigt!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0