nu är jag framme

TJO!

nu ligger jag i min säng och softilerar.
imorgon börjar jag 9. 9! men jag har ju resten av dagen "fri"...eh. har massor att göra. bland annat veckans två lektioner i photoshop. men det är iofs kul. idag såg jag att jag missat en lektion som jag heeeelt glömt bort!! det är ingen lektion så, utan att tillfälle att lära sig använda systemkamera! jävlaskitjävlaskiiit. jag har inte använt en sån sen första ring! så jääävla klumpigt.

nu har jag iaf ätit en massa kinagodis i brist på riktigt godis. det är heeelt stört det där. jag har världens sug på godis här i jkpg! i södertälje blev jag sugen en endaste gång. här är jag det hela hela tiden!!


IDSALA din fjant! seriöst, palla smsa med sig själv! sms nr 1 "Heeeeej är du vaken? om inte, VAKNA! ska vi ses idag? om inte så ska jag sova:-)" sms nr 2 "Ajuuste du har inte din mobil. din tönt" sms nr 3 "bla bla fråga fråga..meningslöst sms bla bla" sms nr 4: "KSSS EMA! jag glömde att du inte har dn mobil, igen!!"

Och sibar, ärligt? 6 missade samtal halv åtta på morgonen? på riktigt? plus 3 samtal från din mammas mobil? plus att du ringer moster och ber henne ringa mig? ÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄRLIGT alltså.

A a jag ville bara skryta lite. synd att min mobil la av 30 januari så jag har missat en massa samtal!
Nu orkar jag inte skryta mer. Ska nog ta och sova. Puss

Kommentarer
Postat av: Fääb

Hahahaha så ja hade rätt asså..den dog för att de va så många som ringde :P

2009-02-04 @ 23:02:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0