What a lovely day!

Nu är jag hemma från skulän! Idag kollade jag på klockan när jag gick hemifrån, 08.23. 08.30 prick var jag i skolan, så sju minuter tar det!(Och då gick jag inte så fort, har skavsår!) Men när jag kom fram så visade det sig att vår lärare har ändrat tid, i g e n. Så vi fick sitta och ha en mysig morgonstund i skolan innan vi började dan.

Två rätt så intressanta föreläsare (gästföreläsare) men jag var tvungen att sitta och rita för att inte somna. Märker att jag koncetrerar mig mycket bättre då. Mitt a4 papper blev så överfullt med mönster och små teckningar så att jag kan rama in den. Nästan så snyggt!

Kom hem och fick lite spaghetti med köttfärssås som Nicole har fixat. Jag blir stolt som en mamma, Nicole lagar mat..snyyft. Hehe jag sa att hon jättegärna fårt fortsätta laga mat till mig ;-)

Under dagen har jag kännt hur träningsvärken har börjat komma. Men idag ska jag ner för å köra lite till. Sen ska jag hem, laga middag, duscha, klä på mig och dress up. Vi ska nämligen ut ikväll. Ingenitng som jag känner för egentligen men jag måste nästan. Dessutom så får jag ha på mig min rosa klänning idag, yaaai.

Time to go! Kisses.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0