att få så mycket kärlek, jag vet inte om jag klarar av det. WOW!

Jag ligger i min säng i mina kläder och fryser ihjäl. Det är inte jag som håller på att bli sjuk eller så utan det är lägenheten som är kall! Imorgon måste jag ringa fastighetsskötarn, det går knappt att sätta sig på toalettstolen utan att få köld-chock! Eller nåt.

Jag är sjuuukt trött också, måste vara vaken i åtminstone 2½ timmar till. Fatta om jag lyckas somna så tidigt? Innan jag lägger mig så måste jag duscha och det här har jag föreberett mig själv mentalt i typ två timmar. Ska ha vattnet så varmt så skinnet rinner av!!

En sak som slog mig imorse.
Ni som har storesyskon, förstår ni hur synd jag tycker om er? Fatta att inte vara föräldrarnas höjdpunkt, helt seriöst. Det är klart som fan att dagen då äldsta barnet föddes är föräldrarnas lyckligaste dag!! Dagen då en helt ny kärlek kom till, dagen då man blev till familj. Dagen då föräldrarna tänkte "kan man verkligen älska en person så mycket?!" Och ja, ni kan älska oss (storesyskon) så mycket! Synd bara att ni trodde att ni skulle uppleva samma kärlek vid barn nummer 2 osv. Aldrig samma kärlek. Hur känns det för er?
Och ni sistfödda ska jag inte ens prata om. HAHA 98% är misstag. Så är det. Lätt.

Ja ja. Nu ska jag fundera vidare på hur mycket mina föräldrar är skyldiga mig, jag som gett dem så mycket kärlek.

Hehe.

Kommentarer
Postat av: sina och elisha

de är darför mamma o pappa tvinga dig plugga så du flyttar hemifrån:) pussar från suryoyotäljyeaah

2009-01-07 @ 20:01:15
Postat av: iii

jag är favoritbarnet!!

2009-01-08 @ 17:50:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0