i vilken stad hamnar jag?

Herregud. Jag har ingen aning om vart jag är!!! Katrineholm?! WHAT THE FUCK?! Katrineholm ligger inte i närheten av jönköping?

Pappa hade varit och köpt fel kött till mamma så hon tvinga iväg honom och sjävklart tog det längre tid än planerat så jag blev svinstressad och hela vägen körde den en idiot som övningskörde så det skit SKITSEGT!
2½ minuter kvar till avgången springer vi med väskorna in men hittar inte tåget? Den stog inte med i tv-rutan, inget om vilket spår den skulle komma in på. De nada.Vi chansade och hitta ett tåg som stog på spåret och fråga. YEs, rätt tåg! JAg hoppar på men då säger de i högtalarna "Observa att det här är INTE tåg 101" men vafan?! Så jag hoppa av igen (jag har en STOR resväska plus, två mindre) och så säger samma människa, han som står utanför tågetr ni vet.."jo men det är rätt tåg" Och nu har vi stannat i katrineholm. Det här känns inte alls bra alltså. Men 'äh, vi får se vart det här tåget leder mig helt enkelt! BRevid mig sitter det fyra kvinnor med öl och cider och chips som stinker och pratar väldigt mycket och högt! Jag hör inte ens vad de säger i högtalarna. Kanske sa dem "De som ska till Jönköping ska av i Katrineholm för byte av tåg" men det vet inte jag.

Ååh, nu sjunger The Killers i mina öron. Silke silke, som silke!

Aja, nu ska jag koncetrera mig på min väldigt skumma resa. Sverige, här kommer jag. Vilken stad får turen liksom?!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0