sista dagen HEMMA

HEJ!
Jag har varit lite hyperaktiv idag, vilket bara är bra för då jag varit tyst så harjag bara tänkt på att jag åker tillbaks till skitköping imorgon. Nu är det inte stadens fel och jag ska sluta retas med den. Sorry Jönköping. Jag kom äntligen på ett nyårslöfte när jag stog i duschen, men har nu glömt bort det.

Vi var och fika idag och efter det så åkte vi hem till Idsala där vi satt och åt nötter, hehe. Jag kollade igenom hennes bilder eftersom häxan aldrig skickar de bilderna hon fotar med sin kamera (vilket är VÄLDIGT sällan) och jag hitta självklart en massa snygga bilder på mig själv!! Nu ska jag bara påminna henne om att skicka dem! Jag och hon har också planerat något så U N D E R B A R T så det inte finns!!! VI SKA TILL LONDON FÖR ATT KOLLA PÅ THE KILLERS! Jag vet, FÖR braaa!! Längtar längtar lääängtar! Men nu gäller det bara att få konsertbiljetter och hitta billiga flygbiljetter:-D det vore lite för bra om allt klicka faktiskt. Men i jalla fall.

Senare åkte vi in till moster i rönninge där mer eller mindre, hela släkten hade samlats. Där satt jag mest och fick folk att skratta. Jag prata och skratta så mycket att jag fick ont i lungorna. Men moster lärde Idsala och Sibar vart svarthumor är, så nu går de mest runt och säger att jag har svarthumor.

Igår kväll fick jag lära mig hur man säger "SKÄMTA INTE" på arabiska. ÅRETS BÄSTA!!! Hahahaha fyfan vad kul det var när jag hörde Ilhams kompis säga det till henne "Tumzahi ma-i?!?!" oj, det betyder mer "Skämtaru med mig?" märker jag nu. Men jag har kämpat med att få till de två orden i två dagar nu och nu äntligen kan jag! Men ibland måste jag tänka efter för jag slår ihop några bokstäver och jag får ur mig "krokodil" vilket inte är lika roligt.
Jag ska lära mig arabiska på allvar det här året! Pappa tror att det är för att jag har en pojkvän som är "arab" men det är det INTE. Jag tycker helt enkelt att det är på tiden!


Jag tror att det är dags för lite sömn jag ska nämligen hinna packa, säga hejdå och träffa frans över lunch! Godnatten, puss!

Kommentarer
Postat av: sina

zalga din pojkvän heter patrik

2009-01-05 @ 16:41:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0