the wedding

SÅ! Nu har jag gjort klart allt för dagen, och det är då jag kommer ihåg min blogg!

Igår alltså, bröllop. Exakt hela dagen hade jag huvudvärk, från det att jag vakna tills det att jag börja locka håret. (Ok, inte hela, hela dagen...men typ)
Bröllopet var helt Ok, har varit på tråkigare och roligare.
Jag fick se den nya syrisk orthodoxa kyrkan i Södertälje, typ...sist i hela världen (känns det som), men jag fick se den i alla fall! >Tycker att den var riktigt fin faktiskt.

Vi komhem vid tre tiden, tror jag och somnade nästan direkt.
Jo just det! Efter förra helgen så bestämde Idsala att vi alla skulle ha en vit månad...haha, det höll i sex dagar.
Först kom servitören och fråga om vi ville ha vin, vi sa nej. Men sen kom han igen och fråga en gång till, och då är det meningen eller hur? Vi skratta bara och tacka och tog emot. Fyra glas senare så var vi hemma

Imorse blev jag väckt med "nu har ni sovit i 8 timmar, det räckeeer.." eeeh, det räcker tydligen inte längre. Men jag var snäll nog och löd. Det var folk som ville äta frukost med mig. Tyvärr så hade jag glömt bort att, när vi stog på parkeringen så bjöd jag in mig själv till Idsala på frukost. Så jag åt det hemma istället, synd ellerhur?

Vi, jag och Idsala, trallade ner på stan senare och träffade Ilham. Efter ett tag så hamnade vi på vårt andra hem, Bacino och fikade. Sen tog vi ett stalker-walk och promenerade sen hem till Idsala där vi softilerade. Vid det här laget hade både Fabbe och SIbar joinat. Fabbe hade iofs hunnit fika och promenera med oss.

Vi satt ute på balkongen väldigt länge, vilket var skönt. Men kallt! Det blir nog sista kvällen med kjoloch linne på länge. Tråkigt värre.

Nu ska jag försöka få upp min syster som däckat på soffan här brevid och själv lägga mig i min säng!
God natt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0