soon is NOT enough part 2

BLÄÄÄÄÄÄÄÄ kan det inte bara bli typ, den 12 juni?! Eller bara så att jag är klar med den jäkla html uppgiften?! Eller bara jag får komma hem?!

Efter skolan gick jag direkt till Nicole, Klara och Klaras kompis som är i stan på besök. De satt på Piren och käka så jag satte mig med dem och åt och drack. Sen var den meningen att vi skulle ta en sån tramp-båt som man får åka gratis. Jag försökte få dem att skjuta upp mig så långt norr ut som möjligt så att jag bara behöver ta bussen en kort bit hem, men de blev inte så sugna på det. Synd. Hade hamnat nånstans vid örebro va?

Efter det så gick vi till Klara och åt ännu mer. Kebabpissa med jkpgs goooaste kebabsås. Mumsigt. Sen lekte vi lekar som vi alltid gör tillsammans, drack ännu mer, åt äännu lite mer. Bråka lite till och skratta mycket mer. Till och med vattenpipa hade vi. SKÖNT att bara få vara i ett par timmar utan att behöva tänka på html, resvägen, hur jag åker, när jag åker, hur ska jag hinna träna mitt i allt detta?

Sommarlovet kan inte komma i bättre läge. Nu räcker det faktiskt. Den har varit lång denna termin men ändå inte. Tänk er att presentationen vi har imorgon är det sista vi gör som klass? HUR JÄVLA SORGLIGT ÄR INTE DET DÅ?! Jag kommer att sitta och gråta medans alla visar sina spel som de gjort i flash.

Nu ska jag torka håret och stress-sova. Oh, dont you love that?
Förresten? Någon som vågar sig på att slå ett vad med mig? Att den dagen jag blir klar med allt, vilken dag det nu blir, att det är fult väder då? Två-tre veckor med svenskt-sommarväder. Regn eller i bästa fall, fint men inte tillräckligt för att kunna sola. VEM vågar slå vad?! Bring it!

Stress-sova var det visst. Jag ska bara....

godnatt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0