uppdatering

GODMORGON!

Jag och mina roliga systrar sitter och kollar på High school musical, det är skit kul!
Okej, nu ska jag uppdatera er! I lördags alltså..jag väckte fabbe i hopp om att hon inte skulle ta sig ut. Men hon var fortfarande på pepphumör så vi satte oss och började dricka. Sen kom vi ner och typ, delade på oss. Ilham och Fabbe stog och spela black jack med alla killar och jag och idsala var i rockbaren och önska låtar och drack red stripes.

Vi dansade ovanligt lite men det var inte så konstigt. Men det var en ganska chillkväll trots att det blev lite hårt i slutet haha
Vi hade lyxigt nog bilen och efter många omkörningar så kom vi fram till att vi inte ville käka något utan bara åka hem. Jag och fabbe hoppa i varsin dusch och sen satte vi oss i köket och käka major-mackor! Hahah vi skrattade mest åt konversationerna från kvällen "vi gick tillsammans i oxbacken, varför skulle jag kalla dig det?" ...eeeeeeeeeeeh hahahaha

När jag la mig så var det helt ljust i rummet, SÅHÄR ljust:


Sen tvinga Idsala mitt tunga huvud att vakna så att vi kunde äta frukost tillsammans. Så jag och Fabbe gick över dit och käka. Kom hem och käka med familjen sen trallade vi ner på stan och lekte med BÄÄÄMBI som var ovanligt söt igår. Vi tog henne på en promenad på maren men sen började hon gråta och sprang upp till MIlano, där hennes husse satt. Självklart fick jag springa efter henne med kopplet....skitkul!

Sen kom Sibar och Sina och hämta oss för att åka till Rönninge till moster. Vi satt ute i deras trädgård och fika hela kvällen lång. Morbror och kusin joina oss men efter några timmar senare åkte vi hem igen. Träffade Ilham och stack till Sandys där fabbe fick världens allergichock i läpparna haha. Sen kom vi hem och mådde ganska illa resten av kvällen. Sen blev jag så uttråkad så jag la mig med fönstret öppet.

Nu på morgonen har jag fixat frukost till mina systrar, vi åt och sjöng ett tag och nu softilerar vi med high school musical som sagt.

Jag tycker att det är skittråkigt att blogga just nu!!
TJAR^Å


Kommentarer
Postat av: Anonym

Ursäkta dröjsmålet. Är du på msn imon så kan vi snacka där. Fundera åp vad du ska ha för loggan.



/Javi

2009-06-22 @ 20:57:01
Postat av: Anonym

Ursäkta dröjsmålet. Är du på msn imon så kan vi snacka där. Fundera åp vad du ska ha för loggan.



/Javi

2009-06-22 @ 20:57:13
URL: http://kokolife.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0