Bergochdalbanasfredag!

Nu är det äntligen helg.
Imorgon har jag tänkt att gå på bodypump pass på morgonen, som vanligt. Sen så ska jag STORSTÄDA, herregud så äckligt det är här just nu.
Sen är det plugg som gäller, som vanligt.

Idag, efter utställningen och presentationen så fick jag en känsla av skolavslutning, julavslutning. Ja, i samband med snön självklart. Och ett lättsamt avslut. Vi samlades ett gäng och fikade i skolan och pratade gamla minnen. Mest från vårt fuskupprop, första dagen och vårt första intryck av varandra, väldigt kul och mycket skratt!

Jag kom hem, trött och väldigt hungrig och fortfarande med ett illamående. Åt lite och det gick inte över, var fortfarande hemskt hungrig. Har för övrigt under projektets gång fått namnet matälskarn eftersom jag alltid räknat ner till lunchen, fikat o.s.v. Ingen förstog hur jag kan älska mat så mycket haha!
I alla fall, bestämde mig för att träna ändå och enda sen dess har jag inte mått illa faktiskt. Jag motionerade bara idag, och det var jobbigt att gå förbi salen där de tränade bodypump med min favoritinstruktör, speciellt då det var så få folk där!

Handlade middag och fixade och diskade ner tvåhundrasjutti kg disk. Sen duscha jag rekordfort och hann precis till Miljonär programmet och sen Let´s Dance.

Pratade med mamma ett tag och ja,,,,ja.
Tjejerna har säkert helt stört kul nu, vill inte ens tänka på det. Men ganska svårt då jag är helt ensam den här helgen. Nicole har åkt hem till sthlm.

Tjo å hej. Nu ska jag dricka té

Kommentarer
Postat av: ilham

ville ocksa vara dar juuu ;(

2009-03-27 @ 23:24:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0