för exakt tre år sen tog jag studenten...bara det att det spöregna/hagla hela den dagen, ja, tillskillnad från idag alltså...

Kan inte fler människor skriva att det är fint väder ute på facebook? Eller att de har grillat, solar eller till och med tagit första doppet? Komigen, några fler?

Haha bitter? javisst! Blev faktiskt klar från skolan tidigare än planerat. Gick till Nicole som låg på parken intill och pluggade och så gick vi tillsammans och handla tacos, laga och åt. Sen blev det bråttom! Matchen hade börjat så vi sprang ner till Olearys och missa de fem första minuterna. Vi hade lika gärna kunnat missa hela första halvlek så tråkigt som det var.

Olearys här har gjort något skitgrymt! De har en del på stället som de gjort om till "biosalong"-liknande grej. Skinnfåtöljer och en storbildskärm. Gött var det!

Efter den matchen så tog vi en promenad runt stan och sen lämna jag och Nicole Nancy, Gabriella och Samora. Kom hem och softa, sen kom Klara och hennes kompis. Vi satt och retades som vanligt och jag fick glömma bort den jäkla förlusten. Sen åt jag och Nicole som hästar. Haha varsin stor tacos-rulle över diskbänken. Gott var det i alla fall och ni sitter vi på varsin säng med varsin datorn och sofilerar.

Det var min dag. Imorgon när jag vaknar får jag äntligen säga "IÖVERIMORGON ÄR JAG H E M M A!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!"

Godnatt folket!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0