tatueraad!

WIHO! Nu är jag en del av tatueringsfamiljen!!

Men först om gårdagen.
Min moster och kusin trillade in till oss först. Sen mormor. Sen moster nummer två med ena morbrors barn + Bambi. Sen dök Ilham upp. Och då tog jag och hon en promenad med Bambi. På tal om Bambi, mååste berätta om en sak som hon gjorde i förra helgen haha..men en annan gång!

Sen kom Idsala hit. Efter det kom Sibar och Therese. Och ja, huset var väl fullt mest hela tiden. Vi satt och käka massa vitlök med tacos haha och drack öl och hypnotiq. Ok, bara jag och fabbe drack.
När vi suttit runt köksbordet i ex antal timmar så lyckades jag att övertala Ilham, Sibar och Therese att hänga med till femfemnoll. Det var en MYCKET rolig överraskning!
Vi stack ner och lyckades tyvärr inte med att vara de första gästerna. Men nästan! Musiken var bättre än jag trodde så det var skönt. Tjejerna stack efter någon timma så jag och syrran var kvar och blev GANSKA så paffa när vi upptäckte något. Eller...eh, någon. Haha

Vi kom hem, duscha och bestämde en date i vardagsrummet med någon av hennes Leonardo Di Caprio filmer, men inna vi ens hann zappa igenom tv-kanalerna så hade vi däckat. Väckte henne och så hoppa vi in i varsin säng istället.
Efter två timmar vaknade jag, och ni vet känslan när man vaknat INNAN man hunnit sova ruset av sig? ÄCKLIGASTE känslan!
Jag fick bara mardrömmar om hur jag skulle må så illa att jag inte kunnat ta mig upp till tatueringen.

Gick upp vid tio, GANSKA SÅ trött. Käka pannkakor med mamma, pappa och sina. Efter någon timma så skjutsa pappa ner mig och Fabbe till stan när jag tatuerade mig. Jag längtar redan till den andra!
Alltså, det skumma var att jag inte ens var nervös. Och att jag inte grät. Och att jag inte ens hade ont. Det var vissa ställen där jag kände lite mer,men det var inget en liten min kunde sudda bort :-)
1½ timma satt jag under nålen och blev HUR NÖJD som helst!
Det tog ungefär 40 minuter att förbereda den också.
Ilham och Sibar kom och kika en stund. När de hade gått och så kom Idsala in. Och sen kom pappa och syster för att plocka upp oss.
Käkade apprachen som vi rullat och jag känner hur jävla trött jag är. Jag har gått ifrån att sova 9 timmar per natt till ett fåtal + fest.
Ja, jag är nu gammal å grå.

Efter maten kom tjejerna hit och vi åkte ner på stan för att fika. efter fikat åkte vi in till heron där vi fika lite mer och kollade på årets sämsta film; trubbel i paradiset.
Men VILKET PARADIS sen?!

Nu är jag som sagt, vääldigt trött. Imorgon kommer tydligen farbror och hans fru hit för fika på förmiddagen. Jag som ville sova! OUÄH!

God natt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0