knocked up/_kings_of_leon_




Tjena hallå i stugorna,


nu är jag hemma igen efter en trevlig föreläsning (som jag inte ens behövde gå på eftersom den handlade om kvantitativa metoder och jag ska använda mig av kvalitativa metoder i min uppsats, så...men jag gick ändå!) och sen hade de information om termin 6, den som jag gick i våras och jag orkade inte resa på mig så jag satt kvar å lyssna.
Haha

- Men, therese! Vad gör du häär?
- Zalga är också här!!
- HUUUSSHH
Hahaha

Kul att de tog upp just vår hemsida som exempel ;-) Sa ju att han var grymt nöjd!!

Igår på förfesten så satt vi mest ett gäng i köket å snacka, men efter ett tag så ville jag kolla läget i sovrummet så jag gick det. Nej men då står tre killar från klassen och ska fråga ut var för metod jag ska använda mig av för att komma förbi.

- Eeh? En kvalitativ metod där jag använder mig av fokusgrupper och i en deduktiv undersökning när jag har en hypotes av att jag faktiskt kan gå förbi er, undersöka min hypotes och sen fastställa en teori.
. Ja! Det funkar! Varsågod!
Hahaha gör det. i think not. Men de var lite fulla.
Sen kommer jag till skolan och det är bara den ena av dem som är med på morgonen

- Godmorgon, vad använder du för metod för att ta dig in tillklassrummet?
- Nej du, metoder och sånt lämnar jag på festerna. Inget sånt nu när vi ska på föreläsning.

Blev medbjuden på bowling ikväll. Sen när jag gick hem så kom jag på att jag faktiskt ska på FM möta ikväll. Blev ju invald som suppleant i våras och de mötena KAN hålla på i  flera timmar.
Jag har faktiskt noll koll den här gången, vet inte ens om det är möte där vi väljer in halva studentkårsstyrelsen,, eller inte. MEn det borde det väl vara.
Herre.Gud. Vad jag var insatt i det där mitt första år på högskolan.


Nej men...nu ska jag lägga mig på soffan och sova/kolla på tv lite innan det är dags för möte! Får INTE glömma att köpa kaffe!!

Puss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0