Ett geni öppnar sin mun

Okej! Nu håller jag på att flippa! Har suttit med detta inlägg i två timmar! Är ilham verkligen värd mödan?
Skrev ett inlägg om henne. Om hur smart hon är. Först försvann den när jag nästan skrivit klart allt. Så jag skrev om allting, det blev inte lika roligt men jag nöjde mig. La upp alla dessa miljontalsbilder - "Sparar och Publicerar". Icke. Glömde skriva en rubrik - DÅ FÖRSVINNER HELA DEN NYA TEXTEN!

Nu ska jag försöka skriva om det, orkar inte lägga ner mer energi på det. Inte ens roligt längre.



Jag,Sibar,Ilham, hennes två äldsta bröder och en kompis till dem är de enda kvar, av det tidigare stora sällskapet, på stranden.
Ilham är skyldig mig en glass och hennes kusin två stycken. Men istället för att köpa dessa åt oss så försöker hon tigga pengar av hennes storebror för en glass till sig själv.

- Men jag har bara mitt kort, de tar inte emot kort i kiosken! Skriker hon med hennes för jobbiga röst.
- Det gör de väl? Det är bara American Express de inte tar emot.
- Aha..men ge mig pengar ändå.

Efter ett par sekunders tystnad så säger hon, med hennes mycket kaxiga ton:

- Ha! Om 3 veckor så har jag American express när jag är i Usa
- Haha.. vaaa?
- Men jaaa! Min kusin sa att hon skulle öppna ett konto till mig där så jag får ju American express då, säger hon med ett dumförklarande-min.

Här borde vi ha skrattat ihjäl oss, pekat på henne och garva. Försöka hålla en god min men så fort man ser på henne så skulle vi ha gap skrattat igenn.
Men vi skratta bara lite och förklarade för henne att det inte riktigt så det går till. Att man bör tjäna in ett vist belopp för att ha American express. Att kortet är mest för dem som reser mycket. Att alla i USA absolut inte har A E. Att kortet inte ens är till för bara dem.

Men det gör ingenting Ilham. Det är liksom du. Att liksom tro att man vet allting och kläcka sig ur sig sådana dumheter med dessutom en sån fin och vacker dumförklarande-min.
Vi är inte nödvändigtsvis smartare än dig. Detta har vi inte påstått. Men vi är inte dummare heller. (:

Hoppas nu att du får en lärorik tid i USA. Jag tänker inte börja med "å glöm nu inte bort oss som stannar kvar" för det vet jag att du inte kommer att göra. Du vågar inte.

Hihi.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0