ticktackticktackticktack

Alltså, hallå?
Vart försvinner tiden? :-(

Nu är jag äntligen klar med nyårsresumén med bilder som tar upp till en halvtimma att kolla på. Lägg på övergångar, "årets..." -rutor, kommentarer till OCH låtar. Det tog sin lilla tid. Som tur var så krångla inga större saker!

När jag ska hinna packa vet jag inte riktigt:-( Jävlaskit! Kan inte mexico vänta lite?! perkele. Skönt att vi har söndagen att "vila ut" på, det är om vi ens får ett hotellrum..Och trots det lär vi gå upp tidigt och leta hus att bo i. Ok, jag kanske längtar lite ändå :-)

Datorn är j ä k l i g t  seg just nu pga klippet som publiceras. Funkar det inte imorgon så gråter jag.
Imorgon är det tidig uppgång för att pacelipacka, åka till frans med present och sen ska vi till systemet och handla och jag måste hinna kika på en grej inne på kappahl. Varför har jag inte tänkt å den butiken innan?
Å så ska jag köpa en till resväska, för tydligen så kan vi ha med oss två väskor på 23 kg ändå. Orkar inte kolla upp om det stämmer ens utan vi kör!
Sen är det bara nyårsförebelserna, duscha, torka å fixa hår, smink, kläder osv osv. Hej stress!

Nu ska sova. Puss

countdown: tre dagar

Halloj!

Just nu är jag inte lika jobbigt-stressad som jag var under gårkvällen, natten och morgonen. Jag sprang ner på stan ensam och fixade det mesta. Småskrek på en tjej som försökte tränga sig före mig i kön, man gör inte sånt! Jag testade lite kläder och fyllde på mina shoppingkasser, jag vet inte om det är de nya kläderna eller att jag fixat en del som gör mig lugn just nu. Helt lugn är jag ju inte, långt ifrån..men ändå!
Mycket basplagg, idrottskläder, leggings, solfaktor 30 och 50 (tvivlar på att de säljer 50 där) lite smink. Sen åkte jag och pappa och köpte en webcam, hörlurar, mic och usb kabel till mig! wiiee

Sibar mötte mig på stan när jag typ var klar, men vi gick runt å fixa typ det sista. Ville handla mer egentligen men imorse ringde jag flygbolaget och jag får tydligen bara ha med mig 20 kg!! HUUUR ska jag klara av det? Det är hur lite som helst! Jag ska ta på mig massa kläder på flyget helt enkelt haha

Här hemma väntade samtliga mostrar, mammas två mostrar, mammas kusin och hans fru och hans dotter, mosters man, div. kusiner och sysslingar och en mormor och en mamma och systrar. Ja, men...lite kaos var det nog. Men inte så mycket som man kan tänka sig! Vi är ganska organiserade nu efter alla dessa år med matlagning i massor.
Nu har alla flyttat över till huset brevid, alltså the idsala family där de ska sitta hela kvällen. Jag hinner absolut inte, kanske går förbi där lite fort bara. Ska sitta med nyårsresumén, sen måste jag skriva ännu en till lista på det som jag måste packa ner. Herregud, 20 kg alltså?

Ni vet min dröm, om att det betydde "lycklig händelse"? Presentkortet som jag tappade bort på 800 kr fick jag tillbaks idag! Eller typ, chefen lyckades spärra den eftersom ingen hade handlat upp för det och jag fick ett nytt.Såjävlabra!

Nej, nu ska jag sitta och sortera alla miljoner bilder. Puss

wanna dance?

God morgon,

jag vet faktiskt inte när det var jag sist uppdaterade. Men de senaste dagarna har väl inneburit att springa upp och ner på stan och umgås. Bröllopet var fint och mysigt. Jag gick upp fyra timmar efter vi kommit hem för att ta mig till ambassaden, ganska trött med andra ord. Kvällen slutade hos min moster i rönninge med galna kusiner, morbroder osv som spela poker. `Man fick bara satsa femtio kronor och växla in tre gånger, jag förlora mina efter ett par minuter bara och hoppa ner från bordet direkt, men  de andra idioterna spela i fem timmar till. Jag hann busa med kusinerna, äta alla bullar, wienerbröd, godis, muffins som fanns i huset, sova en stund, göra buisness med morbror, inse att mobil inte fått något sms på tre dagar och börja rensa utskickade och fick därefter ett par hundra sms på 30 sekunder (jo, folk blev lite irriterade), kolla på slumdog, bläddra genom mina kamerabilder, läsa tre tidningar, sova lite till innan jag gick och gnällde så mycket så att ingen orkade spela mer. Haha

Fabbe hade sovit lika lite som mig den natten och dage efter skulle hon öppna på jobbet...hon hann komma hem och packa en väska och ta bussen till jobbet. ALLTSÅ; FÖRSTÅR NI?! Jag höll på att dö.

Igår var det att gå på stan och handla lite underkläder, mer hann jag inte med utan jag åkte hem, packa väskan och gick på spa och relax på hotell skogshöjd. Fyfaaaaaan vad härligt det var! Jag fick myror i hela kroppen vara av att komma in på plan tre och känna klorin lukten! Det var ång och torrbastu, bubbelpool, kallvattenpool, stor pool och relaxsoffor å sånt. Mycket mysigt! det var en julklapp av gina till mig, sibar, fabbe och olga (idsala också,men hon kunde inte komma). Bästa! TACK GINA!!=)
Vi var alldeles yra efteråt pga avslappningen och värmen så vi åkte raka vägen till bacino och käka som grisar. Fabbe däcka på kafeet så vi åkte hem och jag börja ordna med cp-bilderna som jag fortfarande är irriterad på. Jag har årets nackspärr pga dem just nu men jag hinne rinte ordna med det nu.
Jag la mig vid två men kunde inte sova för jag kom bara på alla miljoner grejer som jag måste göra. Ouäh.

Min dröm! Jag drömde att jag stog och dansa med x, men det var inte x (som vanligt i drömmar) mitt på en central gata i södertälje. Jag kollade upp betydelsen och det stog "en lycklig händelse". Bästa!

Nu ska jag skriva ner min sjuttioelfte kom-ihåg-lista, som jag ändå aldrig kollar på för jag blir bara yr av dem.
Puss

stoppa tiden

ouäääääääääääh
jag har suttit med nyårsresumén i fyra timmar och har inte ens börjat redigera. nästa år ska jag lära någon att göra den!!! cepepiss grej, alla bilder överfördes inte från dator till dator. och nu kommer smartskallen på att använda usb..
jag skyller på stress och sömnbrist! NU SKA JAG SOVA! Imorgon är sista chansen att handla allt inför mexico.
kan inte det där vänta lite?? orkar inte åka nu.
nu ska klagmajan sova, hej då

attchoo

Hallå,

jag är så fruktansvärt trött så det finns idag. Det har varit full rulle exakt hela tiden!
Bröllopet igår var mysigt! Det var ett svensk/syrianskt så det var lika kul som vanligt på dessa bröllop, kolla och skratta lite åt de roliga försöken till att dansa. Jag älskar att de är så modiga!
Vid tre kom vi hem och hoppa in i sängen direkt. Vid tjugo i åtta ringde klockan...zzzzz..det tog ett tag tills hjärnan koppla att det var morgon och dags att gå upp.
Jag och fabbe pendla in och det höll på att klia i kroppen redan vid trejde stoppet, VAD HAR HÄNT MED TÅLAMODET? Fabbe däcka direkt så hon var inte till något större sällskap. Istället fick jag skriva ner en lista på allt som jag måste göra och det är aldrig bra att göra. Min hjärna överansträngde sig så det rök om öronen.

Hela sthlm byggs om känns det om, så man fick gå om massa, gå i pölar, snökullar och få jävligt blöta skor på köpet. Kanske inte drömscenerio att promenera på strandvägen direkt?
Besöket på ambassaden gick bra i alla fall, hade det inte varit för en blåst tjej som helt skitigt i att dyka upp innan mig och en stackars mexikansk man som tappat bort sitt pass så hade jag blivit klar på en kvart. Men några fingeravtryck och några frågor senare så var det klart!
Tanken var att jag skulle gå runt i butikerna och kika på mellandagsrean för en gångs skull men jag orkade verkligen inte. Fick med mig en sjal och lite hårnålar bara sen var det raka vägen hem.

Den där lussebullen kl 8 var inte den bästa frukosten kanske så jag käka massa korvar och köttbullar och kräftstjärtar till lunch. Kul att familjen precis har dukat undan fruksoten och latisen elisha fortfarande låg och sov...

På tal om sömn, ska ta och sova lite nu. Sen ska jag på stan och kolla på någon snäll människa lämnat in presentenkortet som jag tappat bort sen ska jag väl förbi sibarus.
Men nu ska jag och min morgonrock försöka sova lite.

God natt...

sista helgdagen i sverige

Halloj!

jag sitter i mina pyjamasbyxor och min femfemnoll tröja och försöker samla kraft att fixa håret. Om mindre än två timmar ska vi befinna oss i kyrkan...

Jag har fått sova ut, men ändå inte. Jag fick sova till tolv men jag la mig vid tre...så det går inte riktigt ihop. Imorgon ska jag dessutom ta mig in till ambassaden och vara på plats kl 10. Jag får helt enkelt sova på planet...
Käkat frukost med systrar, missat föräldrar som varit hos mormor och morfar. Kommer att träffa dem ikväll men ville verkligen dit till dem och träffa dem innan bröllopet. Men jag fick en julklapp ändå! synd att det inte var morfar som skrev på kuverten, bara det i sig är en julklapp :-(
Hans händer darrar så mycket så att det blir sicksack bokstäver! Haha

Nej, men...dags att börja röra på mig. Ikväll få rjag inte glömma att jag har en kamera. En kamera som de största bloggerskorna har. YO! Jag är en av er nu. Eehhh... haha

Puss å hej!

Ps:
det var visst som min pappa sa igår...jag frös pga gårdagens promenad hem på natten och det slog ut i en härlig förskylning idag. PErfekt! Hinner med det :-)

goodbye christman, hello sunshine

Tjena hallå!

Nu är julen över och jag är väldigt nöjd. Efter inlägget igår så sminka jag snabbt på ett ansikte och åkte sen ut med de två små och pappa för att önska resten av släkten god jul. Vi hann dock bara till morbror, moster och mammas moster innan vi plocka upp fabbe från tågstationen och åkte hem.
Jag fixa fabbes hår och drack lite rött vin för att sen blanda det med öl. Jag tror att jag slog rekord i att blanda olika sorters sprit igår, min mage mår väl som förtjänat idag...

Ja, i alla fall. Jag, Fabbe och Idsala åkte ner min pappa som släppte av oss framför dörren, detta hjälpte dock inte oss för att trampa i snön i våra klackskor och bli iskalla. Som tur var så blev vi insläppa direkt och slapp kön!
Det var lite konstigt att se människor man inte brukar se på femfemnoll, massa artonåringar som skrek hål i mina öron men som också gav mig lite skrattattacker pga deras bambiben och huvud som ger efter och får dem att krocka med väggar.
Musiken var grym som den alltid är när det är Frans som röjer skivorna.
Det var en rolig händelse kring pokerbordet (eh, nej jag spelade inte) och så var det kul att träffa på bekanta som helt plötsligt blev ens bästa vänner. Och träffa en gammal bästa vän som plötsligt blivit en bekant. Mycket spännande!
Hade jag inte haft min syster och hennes humor med mig igår hade jag DÖTT. Hahahaha aaaalltså, om jag knocka henne typ tre gånger på dansgolvet?? Om hon inte sprang efter en kille och moppa efter honom pga hans frilla? Om hon inte gick fram till en kille, som hon aldrig sett innan, pga hans mössa som föll henne i smaken - för att dra av honom mössan, ta på sig den och dra därifrån? Hahaha Alltså VEM GÖR SÅNT OM INTE HON?! (För att meddela känsliga läsare, han fick tillbaks sin mössa efter en halv minut)
Jag hatar mig själv för att jag stoppar henne från mycket busigheter på fyllan bara för att jag vet att det egentligen är fel osv osv.
Lätt, utan tvekan, den bästa människan som jag har. Mina dyrbaraste skatt!

Det var dock lite roligt när vi hamna hos tre killar (två av dem är bra vänner till ilham men inte så mycket till oss) och de började att visa pinsamma bilder på dem. De försvann ett tag och när den ena kom tillbaks så hade han tappat bort sin vän.

- Vart är min kompis?
- I min ficka...
- Åå kan jag få honom?
Jag börjar att rota i fickan och håller i mina händer för att placera kompisen i hans kupade händer, då mosar han kompisen, vänder sig om och slänger bort honom. Vem dyker inte upp i samma sekund som han slänger? AAAAAAAAAAAlltså, om jag skratta? Om jag fick ont i magen?

Nej, men det var väl kul. Inte lika kul som alltid, men samtidigt så måste man inse att allt inte kan fortgå som innan utan tiderna förändras. Helt enkelt.
Efter en mindre tumult med skjuts och inga taxibilar i stan så fick vi promenera hem. Och det är alltid ett fint minne att ha med sig från sin sista kväll, promenerandes hem i högklackat, tunna strumpbyxor och korta kjolar. Och ingen kofta under jackan. I snö, slask och is.
Men hem kom vi! Jag ramlade självklart. Jag har inte gjort det på flera år. ramlat, försökt komm aupp och ramlat igen. Jag förvandlades till bambitjejerna på klubben. Tur att fabbe var där för att se till att jag inte bröt något.

Jag hoppade in iskall i badet och käka lite kräftstjärtar och rödbetssallad innan jag hoppa in i min säng.

såhär blandades det igår.
Rödvin, öl.
Shot, zambuca + öl budwiser
öl (någon idiot tog ölen?)
shot, fisherman
drink
drink
shot, baileys
drink
vatten
varför började jag beställa drinkar? Jag gör aldrig det. Men det var iofs gott igår. Och kan folk sluta bjuda på shots? Håll er i så fall till den shoten jag börjat dricka :-p haha

Jag väcktes alldeles för tidigt för att äta frukost med la familia. Ganska så direkt efter så gick jag och sina ner på stan för att kolla på idol-erik. Satana perkele vitto vilken röst!!!
Innan pappa kom för att plocka upp oss så hälsade vi på sibar på jobbet och sen var det att hugga i maten här hemma.
Kan tillägga att jag idag går runt med mitt hår exakt som det såg ut när jag vakna imorse. Alltså ganska så stort. Men den värmer ^^
Jag blev ganska så trött efter maten och la mig på en soffa och glodde på tv innan mammas mostrar kom in.Efter ett tag var även moster och hennes man här. Och jag börjar plötsligt att frysa alldeles frenetiskt. Jag fick sitta med morgonrock och tofflor med dem. Och då hade jag redan på mig ett par strumpor + raggsockor på mig!

Efter ett tag gav det sig. Och så även dem + päronen. Jag gick ner till Sibar på jobbet där jag träffa få andra som vi satt och prata med om massa gott.
Fabbe dök upp med en påse lussebullar och jag blev alldeles lycklig. Trots att jag då mådde som sämst och kunde nästan kräkas pga magont (OCH NEJ, kan folk sluta säga att det beror på stress?)
Haha, sjukt det här kommer att låta. Men efter ett tag så åkte vi hem för att äta mat. Massa sorters korv och fisk simmar i magen med rödbetssallad och hovmästarsås.

Resten av kvällen har spenderats hemma hos min moster i saltskog där vi ätit goda nyårsgrejor i förtid. Tror att det var lite för min skull faktiskt. Bara för att jag har världens finaste mostrar!

Nu är jag helt slut. Ska ta och lägga mig. Imorgon är det bara förberedelser som gäller inför bröllopet. Jo, tack jag vet...bröllop på en söndag? Konstigt. Men det ska väl bli kul. Det är ett suryoyo/svenskt bröllop.

Jobbigt läge att jag inte lekt med min kamera idag, har glömt bort att jag äger den. Men när jag kommer på det så blir jag lycklig!

Näe, hej alvedon och sängen!
God natt!

Ps: vid den här tiden inleder jag min sista timma på min 12 timmars flygresa från frankfurt till mexico. hej varmare breddgrader!

Geseënde Kersfees Gezur Krislinjden Feliz Navidad Shenoraavor Nor Dari yev Pari Gaghand Vesele Vanoce Feliz NatalTchestita Koleda; Tchestito Rojdestvo HristovoBon Nadal i un Bon Any NouSretan BozicGlædelig Jul Merry ChristmasHyvaa jouluaJoyeux Noel

God Jul & Edo bricho!

God jul

Hallå där!

Hoppas att alla haft en superfin julafton och att juldagen varit och blir minst lika bra :-)

Dagen innan julafton så var det storstädning hela förmiddagen. Vid två - halv tre tiden hade jag redan hunnit springa ner på stan för att möta Fransi. Vi lunchade, det första vi gjorde och sen fick vi sällskap av hans storebror. Efter det så handlade frans sina sista julklappar, och jag gjorde detsamma (en liite för stor tavla) och sen fick jag sljuts hem av dem. Jag började att slå in alla julklappar och upptäcker att jag tappar bort ett presentkort på 800 kr, då blev jag jätteglad!!

jag gick ut och pulkade med min syster sen åkte vi två med pappa till ixa maxi och handla massa julgodis.

Julafton.
Morgonen var mycket skum, hade ingen julkänsla överhuvudtaget. Men sen börja Kalle Anka och efter det så åt vi all mat (som inte ens fick plats på bordet, jag är bäst på att handla...och äta iofs, mat!) och jäste sen.
Vi delade ut julklapparna, det är första gången vi gör det på det här sättet i år faktiskt.
Sen fick vi gissa vad som fanns i klapparna. Men eftersom jag bara fick en klapp, och eftersom min pappa är lite trög så avslöjade han min julklapp. Haha
Men jag visste att det var en digitalkamera och det bara är min syster som är en grym skådespelerska som kan säga att hon absolut inte har köpt en kamera till mig.
Det jag inte visste fanns i min, specialgjorda presentlåda, var en summa pengar som bidrag till mexico och en mp3 som var sjukt snygg!
Så jag blev en gladis gladis! Jag fick den nya samsung med två skärmar och touch screen.
Lite skoj att det var tio åringen som upptäckte att den lilla extra plastbiten i lådan var pennan till skärmen...

Jag köpte en megatavla som är sjuuukt het till min syster. Jag gömde den bakom mammas och pappas gardiner i deras rum. Gav henne en lapp där det stog, att innan hon får sin julklapp så måste hon tvätta händerna, i den lilla toaletten. Hon tyckte att det var konstigt men gick dit ändå. Tveka lite med att öppna dörren men gjorde det ändå.
Ser på spegeln att det finns en till lapp:

"TITTUT!
Vad snygg du är! Gå nu till mammas och pappas rum och kolla ut från fönstret.


Grrr.."

- grr?
Haha hon fattade noll. Hon öppnar dörren till sovrummet och ser en lapp på gardinerna:

"Dra bort mig från fönsret
<--  -->"

Och VIPS så fanns tavlan som hon velat ha där! Hon skrek lite.

Sen åt vi massa godis, bellerinas, choklad och ännu lite mer godis. Sen blev det dags för rönninge besök där en stor del av släkten väntade. Eller, inte så stor...men det verkar ju som det.
Tomten kom ganska fort till barnen. Och Sibar höll på att böla HAHAHAHA
Jag fick mer julklappar där! Ett kuvert av morbror med bidrag till en dykkurs i mexico :-) Och en epilator av Sibar, eftersom min sen förra året är SÄMST.
Resten av kvällen bestog av att äta massa ost, massa bakelser från alla kafeterior, chokladfondue, baklawa, karameller och annan godis. Mätta? Ehh?!

Efter det åkte vi till fabrorr. Det var skönt att få köra bil så länge och så fort igen! hihi
Där fick jag ännu lite mer pengar haha
Jag blev alldeles matt.
Men jag lekte lite med mina kusiner i hovsjö-style. De lärde mig hard life grejer! (Jag är 16 år äldre än dem..)
När vi kom hem så sprang jag fabbe och elisha över till idsala för att utbyta julklappar.
Fick en finfin julklapp av henne också!

Sen var det bara hem för att duscha och hoppa in i säng.
Vid två la jag mig och vid 10 väcktes jag brutalt för att äta frukost med resten.
Gillar juldagen-frukosten! För då får vi äta av alla julkakor som mamma bakat under senare hösten. Gott!

Nu har vi prooppaat i oss ännu lite mer julmat, suryoyo mat nu dock! Svensk igår, suryoyo idag!
Ska ta och sminka mig lite nu och åka runt med systrar och pappa för att önska släkten god jul och för att, självklart få en jävla massa julgodis!!

Senare finns det en enda sak som gäller och det är DEN DÄR DIMMAN! Hej hej dimma, klappa på dimman!
(Nej jag har inte börjat dricka, ska övningsköra!)

Puss och ännu en gång, GOD JUL!


dan före dan före dopparedan

Hello!

Vilken julig dag det har varit! Mötte upp moster och Sibar strax efter tolv för att handla mat. Vi åkte till willys, Ica maxi (jag sparade det roliga dit, favorit!) och coop(sämst!) men mitt i willys fick jag världens illamående-attack. Jag började seriöst kolla efter ställen där jag kunde slänga upp min pizza. Det kom från ingenstans! Sen har det hängt med liite, lite under dagen. Tror att det har med tyfoid feber tabletterna, de är ju för salmonella och det är nog det som spökar. Kul att jag ska behöva ta de tabletterna två gånger till..

Men nu är allt köpt! Julkorv, prinskorv, köttbullar, rödbetssallad, rökt lax, hovmästarsås lite annan fisk och frukostgrejor som leverpastej med smörgåsgurka, julvört och risgrynsgröt. Mys!

Hinner jag imorgon så sjag nog köpa lite mer julgodis.

Efter det så åt jag lunch med mamma och satt hemma och väntade på Fabbe. Det var konstigt att bara sitta hemma och vänta och inte ha något att göra. Men ganska snart så var vi på stan och handla det sista. En till julklapp till pappa, massor till Sibar, gammelmoster, moster och..lite hemligt och det var nog allt. Jag har typ inget huvud kvar.
Fyfan vad vi skratta när vi hitta en bok som hette "Allt män vet om kvinnor" och jag börja att bläddra....HELT TOMMA BLAD!! HAhahahahahhahaha
Mycket skoj!

Mina fötter gör inte liite ont. Inte så smarta skor. Men lång blev jag väl...eller nåt..
Vi blev kompisar med ett kassabiträde till slut av all spring fram och tillbaks hehe

Vid stängning kl 20 så gick vi till Bacino för att träffa Ilham och Elisha joina oss. Det var mysigt!
Sen åkte vi till Ica maxi för att hitta ett bra pussel till pappa (han är en sån som testade alla våra leksaker innan oss på julaftonskvällarna) men det var typ high school musical pussel bara.
(Jag ska inte nämna att vi såg ett pussel med mona lisa på stan och fabbe sa; ska vi ta det här med mona lisa? eller heter hon sa? hahahaha vad heter hon? nej det är inte mona lisa va? haha jo jo, men säg!)

Imorgon är det julstädning på g! Mamma har varnat oss i två veckor nu, vi får inte ha något annat planerat än att städa. Men det är inte så mycket till städning faktiskt, hon har redan gjort grovjobbet med skåp, fönster, väggar och tak...
Jag vet, galet.

Slog in tre julklappar idag, imorgon blir det en sisådäg en miljon till. Sen får vi se vad man hinner med!

Nu ska jag i alla fall sova, lär behöva det :-)

God natt!

I have a dream

God morgon!

Igår innan jag la mig så fick jag en uppenbarelse. Vi pratade nämligen om att gå ut på nyårsdagen men sen meddela Idsala oss att det faktiskt är stängt. Kanske lika bra, jag tror mina föräldrar skulle bli smått galna om jag drog ut timmarna innan mitt flyg skulle åka och innan jag lämna dem i fem månader...
Nu till saken. Ilhams reaktion:

- Shit, tänk vad bakfulla vi kommer att vara då!

Hahahhaahaha alltså, jag ramla ihop av skratt och var tvungen att sms:a och fråga henne om hon verkligen sa så?

"Snabb reaktion Zalga!"

VADÅ VI?! V I ?! Hahahahahahaha
Ilham, har du tänkt att dricka två flaskor cola? Köra hard core? Hahaha

Nykteristens reaktion "tänk vad bakfulla VI kommer att vara då!"
Hahaha aja.

Jag var sjukt trött när jag gick upp. Min syster som är tillsatt till denna planet enbart för att testa mitt tålamod hade sovmorgon så jag vakna inte bara en gång med ett ryck och hjärtat i halsgropen, utan två. Till slut gav jag upp och istället för att skälla ut henne så ordna jag frukost åt henne. Och sen, istället för fråga varför hon inte tackar mig för det så lämnar hon bara sin macka och mugg och går. Och sen, utöver det sprayar ner hela hemmet med parfym och sticker iväg med mitt hårband, som om fick låna EN gång men fortfarande använder det, fem dagar senare...

Tålamod Zalga, tålamod.

Näe, men jag har inte så mycket att tillägga faktiskt. Jo, jag undrar över en sak. Hur FAN kommer det sig att jag inte fått åka pulka ännu?!

Tjarå!


en godbit

Nämn något som gjorde dig glad igår: Vår mysiga "pokerkväll" med massa gott.

Vad gjorde du kl 08 imorse: Sooov 

Vad gjorde du för 15 min sedan: Satt här vid datorn.

Det sista du sa högt: Laljo tobo (God natt)

Det senaste någon sa till dig: Laljo tobo Zälga

Vad har du druckit idag: Kaffe, vatten och bubbelvatten

Vad var det senaste du åt: En pastasallad från Bacino

Vad var det senaste du köpte: Förutom maten, mitt vaccin

Vad är det för färg på din ytterdörr: Beigh, trä?

Vad är det för väder hos dig nu: Mysig men kall vinterkväll

Godaste glassmaken: Choklad! Men päron är också yumm!

Tror du på kärlek vid första ögonkastet: Nej

Sover du tungt: Inte det minsta, TYVÄRR

Drömmer du mardrömmar: Nej, tack gode gud.

Trivs du med ditt jobb: Jag har inget haha

Favoritklädsel: En klänning med ett par fina ballerina eller converse.

Favoritlåt just nu: hatar såna frågor! I just can stop loving you - michael jackson

Vad ser du om du tittar till höger: min dörr som står öppen och kläderna som hänger bakom den

Vad gör dig glad just nu: Att julen är ett par dagar ifrån, nyårsafton veckan efter och mexico.

Vad ska du göra härnäst: Sova!

Höger eller vänsterhänt: Höger

Humör just nu: Är trött! Trött på att tänka på allt jag måste hinna med också.

Favoritgodis:  Också en omöjlig fråga! Jag gillar typ, all godis. Men mest choklad och laktrits.

Kläder just nu: Svart underdel, svart linne, grå kofta.

Sommarplaner: Vet inte riktigt hur det blir. Men det som är givet; farstanäs, femfemnoll, bacino, bröllop, barolo, uteserveringar, promenader (någon kommer att lyckas övertala mig) och sånt.

Hur många kuddar sover du med: Jag har ett huvud, så en!

Spelar du något instrument: Tyvärr inte. Har velat lära mig gitarr och piano ett tag. På fritids i mellanstadiet lärde jag mig lite piano, så kul!

Morgon eller nattmänniska: Som sagt, jag är människa under hela dagen, mer eller mindre...men jag är sjukt pigg på morgonen efter morgonkaffet. Så morgon?

Vad är viktigast för dig: Familj, vänner (och att dessa är friska) att ha mål och chefen däruppe.

Är du kittlig: Haha, njaa. Jag får mest ont.

Snarkar du: Nej tack

Stjärntecken: Hahaha vädur! Jag uppmanar alla att läsa Idsalas horoskop (oxe) i newz tidningen!

Äckligaste insekten: Alla insekter är ju äckliga, förutom typ...den vanliga svarta myran. De är söta.

Längtar du mest efter just nu: Att få allt klart! Och mina julklappar hihi

the reason

Helo!

Igår fick min lillasyster på tio år lära mig hur man gör en spelningslista på spotify...eeh...
Men nu har jag i alla fall MASSA Michael Jackson, The perishers, Celine Dion, Beyonce, Lady gaga, Ne-yo, Jay sean, Melissa Horn och Westlife. Det var de jag kom på igår, jag kom upp till 209 låtar så jag har något att lyssna på nu. Tror iofs inte att jag hinner lyssna på mycket annat...

Idag ja! Jag åkte iväg och sola med Sibar, gjorde bort mig lite på solariumet. Kom på, mitt i alla att fan, jag har ju tatuerat mig..inte så bra att sola då kanske? Så jag fick täcka tatueringen med mitt linne. Det var fina skillnader sen efteråt, som iofs försvunnit nu..

Sen åkte vi och handla. Åkte sen hem och fixa en sallad och åt med mamma och Sina. Alltså, inte bara sallad. Mat också.
Jag var riktigt jävla seg hela dagen men bytte om från mina mjukiskläder och drog neråt på stan. Påväg ner stötte jag på en gammal barndomskompis som jag pratade med ett, hon uppdatera sig om mitt liv haha Men hon fick mig i alla fall att komma på att jag hade ett vaccin att hämta ut från apoteket!
Nu har jag tagit tyfoid febern också. Kärringen på ryhov ljög för mig om hur länge det skyddar med tablettform istället för spruta. Bitch.

Mötte upp en hungrig Idsala på Bacino. Ilham joina efter ett tag och vi käkade mat och försökte att lösa korsord. Men vi skrattade mest åt deras, ibland, väldigt dumma kommentarer.

- Är moder teresa död?

- vad är ett annat ord för "vill ha"?
- Önskning?
Efter ett tag upptacker Idsala att det inte går
- Men ååh! Zalga, jag visste at tjag inte kunde lita på dig!
Efter ännu en längre tid tar jag över och upptäcker att hon skrivit "önskning" på HELT fel rad.......

Det var en pytteliten del ;-)
Sen hade de två en dödsönskan och promenerade hem, det var svinkallt!

Nu ska jag ta och slå in två julklappar och sen ska jag hoppa in i duschen och sen sova, om jag inte känner för en film.

God natt!

Rubrik:

God morgon,

ska försöka summera de senaste dagarna nu.
Vi åkte ju ner till Jönköping onsdagmorgon och gick sedan till skolan runt tretiden och ordnade med anteckningarna inför oppeneringen. Efter det kom jag och såg att Nicki låg och sov så jag fick gå ner och handla ensam, hemköp är by the way SÄMSTA stället. Det är typ dyrast i stan men ändå är hälften av varorna antingen slut eller ofräscha och så står det tomma kartonger överallt. HALLÅ! SERVICE TACK.

Fixade maten medans jag fick stå och lyssna på Queens utskällningar om att jag är en elak människa som tänkt lämna stan dagen efter, hur jag inte förstår hur de som är kvar känner sig. Sen räddade jag nog inte min situation med det här citatet:

"Vet ni vad jag har kommit på? Folk som födds in i den här staden eller får sina vägar att gå igenom den här staden, ja alla som "tvingas" bo här, det är ett rent och plågsamt straff från Gud."

Jag gillar inte den staden, om det inte är klart sen innan?

Vi åt lasagnen vid elva på kvällen så man fick sova med lite magont haha
Den blev god men inte så god som vanligt, hade inte tillräckligt med oregano och timjan. Men det ska bli skönt att slippa laga lasagne på ett tag nu. Min favoriträtt kommer att för alltid påminna mig om jkpg. Min favoriträtt är dessutom inte min favoriträtt längre.

Dagen efter sågs vi i skolan vid åtta och började oppeneringen. Vi höll på enda in till eftermiddagen och precis efter lunch, när jag var påväg in till klassrummet så ringde de från Mexikanska ambassaden. Skitkul!
Nu har jag bokat en tid att gå upp dit för fingeravtryck, klistermärke i  passet och svara på lite udda frågor.

När jag kom hem så var jag ensam så jag började packa och damma av lite och så. Låg och frös ihjääääl hela kvällen. Mina fingrar var helt blåa. Vid elva tiden så berättade Queen att Nicole, klara och natta fastnat i gbg och kommer inte tillbaks förrns två så hon satt uppe och väntade på dem så att hon kunde skjutsa hem dem. Så jag sa åt henne att komma till mig istället.
Efter ett tag var hon här och vi käka lasagne, ännu en gång för sent på kvällen och så satt vi under fläkten och prata om massa tonårsminnen haha
Hon hade med sig två bamsemuffins i choklad så precis då tänkt att hugga i så ringer dem och säger att de är framme. Vi går ner och möter dem. Vi dansar mittt på gatan, Nicole ramlar i snön, vi skrattar, vi stannar bilen mitt i jkpgs JÄTTEFINA bro för att ta kort på Nickis affish på väggen. Sen satt vi och sjöng hela vägen till andra sidan i jkpg för att släppa av natta och åkte hem för att fika och äta ännu lite mer. Helt normalt 3 på natten men tidig uppgång dagen efter!

Gick upp tidigt i fredags och tralla till vårdcentralen där jag, efter en trögstartad sköterska, fick mitt vaccin, av en mindre trög sköterska. Efter det gick jag hem och packa lite mer, gick med kontrakten  till min hyresvärd som var väldigt pratglad och höll mig kvar i omkring en halvtimma. Påväg ut ringer en jättestressad Queen som kollar så att jag inte åkt och att jag ska möta henne i juneporten. Då fick jag min första julklapp! Så söta de där är. Vi kramades lite till (trodde jag hade tagit kramrekord kvällen innan när jag till slut knuffa ut henne från lägenhet "är det så man gör med sina gäster?!" "vad är det du inte fattar? Jag hatar att säga hej då!" då fick jag en till kram...haha)

Sen kom Lollo och hjälpte mig med mina väskor ner och vi Å K T E   I V  Ä G!!!!!!!!!!!!!!
Alltså, jag tänkte inte ens på det. JAg tänkte inte ens; nu har jag flyttat. Sista minuten i stan. Ingenitng. Min lycka hade inga gränser.
Det värsta är ändå alla i klassen som skriver sina kommentarer på fb om hur mycket de kommer att sakna allt här. Nej tack!
Visst, jag kommer att sakna en del. Men inte många alls, känner inte dem. Det är ändå inte min riktiga klass. Dessutom är det för många omogna personer i den klassen som ger mig kväljningar.

Men resan hem gick jättesmidigt. Först satt Bowie brevid min i sin låda (katten) och jamade för att han var så sur, typ konstant. Vi hoppade av i gränna och åt lite biff och skratta en del åt många saker.
Sen åkte vi iväg på riktigt. Jag varnade innan att jag skulle hamna i matkoma pga maten och kanske lite pga att jag la mig så sent igår och gick upp så tidigt? Bara kanske. Slummrade in precis innan vi kom fram till linköping och vakna upp igen då vi skulle passera norrköping.

Alltså, ni skulle ha sett vädret! Ju närmre 08landet vi kom desto finare! (självklaaart)
Mer snö, finare och tjockare snö. Och så strålande sol på det! En strålande sol som var påväg ner dessutom, alltså en alldeles orangesådan!
Till slut förstog katten att den skulle få sitta i den där lådan och då började han att busa med mig. Han drog ut tassen och peta på mig så att jag skulle kittla huvudet på honom. Till slut somnade han.

lollo blev uttråkad och frågade om jag inte kunde underhålla henne lite så vi börja att driva med bobby och hans mamma igen.
Uttan trussan, utan behåå haha
Och precis då ringer pappa och frgar när vi är framme, jag meddelar att vi precis placerat Trosa och vi alla tre skriker ut i skratt hahahahahah

Jag blev avsläppt i min port efter att fått höra det vanliga jag får höra av folk som aldrig varit i Södertälje "men det är ju fint här! Men slummen dyker väl upp ju närmre ditt hus vi kommer va? OJ! Men det här området var ju riktigt fint. Å titta det huset!"
Södertälje ÄR fint!

Halva min familj kom för att möta upp mig därnere och pappa envisa om att gå och tacka dem personligen och tvinga upp dem på middag eller fika eller vad de nu ville ha. Jo tack, jag kände tonårs-zalga igen som skämdes.

Haha här hemma var det riktigt kul! Sina kan få sina fnatt och få mig att skratta ihjääl åt hennes humor. Jag hon, Elisha och pappa satte oss och käka tillsammans. Sen packadejag upp mina kläder och fick skuldkänslor för att jag under en veckas tid fyllt hela badrummet med kläder som mamma behövt tvätta.
Jag hoppade in i duschen och klev upp och knäckte min första öl och väntade in syster.
Syster hade mig sig kusin och massa, massa fika. Så det var bara att hugga i.
Chokladmousse-tårta med smak ab mango, morotskaka, brownie, LUSSEKATT och sånt. Gott var det i all aflal.

Sen drack vi lite mer öl och åkte sen ner på stan för att softilera på saint. Det var lite störiga, men ändå trevliga killar bakom oss som vi skratta åt (eller, med iofs) men efter ett tag så tröttna vi så drog vi till FEMFEMNOLL. Alltås, fritidshem ja tack! Det var skumt dock att behöva sitta där och frysa istället för att vara jättevarm.
Men jag fick i alla fall äntligen träffa Frans och blev jätteglad :D
Träffa lite annat folk som jag inte sett  på ett tag. Vid ett blev jag så jävla hungrig så att jag höll på att trilla av stolen så vi drog för att käka på kebabhouse. Mycket gott, mycket gott.

"heej hej.."

Hahaha

Herregud, jag har inte kommi tfram till lördagen ännu.
Lördag, väcktes av samtliga familjemedlmmar som sa att Sibar var påväg till oss för frukost. Var illa tvungen att gå upp och äta med henne (jag älskade det). Sen lämnade hon oss och jag och sina gjorde oss i ordning för att gå ner på stan för att kolla på Idolerna. "sina" ville faktiskt se dem!

Pappa och Fabbe kom för att plocka upp oss. Jag misstänker att de var och köpte min julklapp. hihi
Vi kom hem till mamma och mostrar som börjat på nyårsmaten men pausade lite för lunch. Jag tror jag åt den oljigaste maten i hela mitt liv, i alla fall om man räknar med att denna mat INTE ska avara oljig. Det kändes som att jag var tillbaks i Spanien all over again. Man hade läppglans på läpparna.

Sen var det bara att sätta igång och fixa kubbe. Vi skratade lite åt hur fula mina blev till en början, men vafan! Skitsvårt att fixa dem.
Jag och Fabbe smet ut lite tidigare och kollade på This is it på datorn, men den var faktiskt tråkig. Är jag den enda som kan erkänna det? Jag satt och pratade och pratade, kollar på Fabbe för att kolla varför honinte svarade. Nääe, då låg hon där och SOV!
Haha

Vi stängde av och kollade på Iron man istället. BÄSTASTE!! Jag blev lika psykad som då jag såg den på bio för längesen. Jag trodde jag hade såna grejer under mina fötter och på händer och trodde att jag kunde flyga. Och till det här, SAW:s melodimotiv. Bra kombo! Haha

Vid elva åkte vi för att möta upp Sibar och hennes anställd och åkte till Hovsjö där vi vi släppte av henne och så åkte vi hem till oss där vi satt och hade det lite mysigt.
När Sibar gått så hoppade jag in i duschen för att fösöka få bort matlukten. Det går aldrig bort.
För när pappa kom in i mitt sovrum dagen efter på morgonen och sett att jag vaknat så blev han lite skadeglad och sa:

det luktar matlagning i ditt rum.

Surt!!!! Hade fönstret öppet resten av dagen.
Igår alltså. Just det. Mormor och morfar åkte med pappa och systrar från kyrkan hit för fika. Morbror kom upp han också för att äta frukost så jag ochhan åt tillsammans. Han berättade om sitt nya uppdrag med försvars makten och jag blev lite rädd. Men fyfan så häftigt! Snacka om att sno mitt thunder innan mexicoresan! Jag ska ta ett allvarligt snack med honom! haha

Jag skulle ljuga om jag sa att jag åt vanlig frukost. Ingen wienerbrödsfrukost. Men jag kan ljuga lite och säga att det var vanlig frukost utan efterrätt...

Efter det åkte jag och pappa för att hämta Fabbe från badet och åkte ner för att handla mammas julklapp. Män alltså, han fick panik efter två butiker.

- Men ring din moster om hon ändå är på stan, hon kan hjälpa oss!

När vi stog i espirit och dekollade storlekar på kavajgrejorna så stog jag och pratade med en gammal klasskompis istället. Så jag slapp den huvudvärken. Pappa och fabbe åkte hem efter det och jag gick runt med moster och Sibar och handla deras julklappar. Jag har ännu inte börjat med julklapparna, bra va? Har iofs många som mamma och pappa köpt redan. Men ändå

Efter det åkte vi för att hämta bambi och jag och sibar gick till Idsala där vi proppade i oss typ två stora portioner (var) med korvstroganoff. Så mmm-mmm-mm gott!!
När maten låg i magen och hela vägen upp till halsen så åkte vi förbi Ilham och sen ner till Bacino där vi fika. Och jag fick det bekräftat varför A. Lago varit så svårsmält för mig, han är från jkpg. Det är något i deras blod, i tell you.

Vad gjorde vi sen? ÅÅÅH Just det! Vi åkte till favoriten ICAMAXI och handla ost, godis, chips, pepparkakor och såna grejor och åkte sen till Idsala för att spela poker.
När jag kom in i vardagsrummet och såg äväskan så reagera jag lite:

Jaha, vi skojade inte när vi sa att vi skulle spela poker?

Jag behöver inte tillägga att jag vann till slut va? Ett par tusen fejkpengar rikare så gick vi hem. Mycket mer mätta av godis å allt det där.

Innan vi la oss så slog jag och Fabbe ett vad som ska hålla sig i till nyår. Heja på oss!

Nu verkar det som att vi ska sola, jag och sibar. Sen ska vi handla hårfärg. Oj fan, jag kom precis på att jag måste hinna klippa mig innan jul. EEh, det är nog gansak så fullt va? Vi får se idag hur vi gör..

Ok. Nu har jag ätnligen slösat en timma av mitt liv åt att uppdatera. Hej då

hi



Jag är väldigt trött, håller knappt upp ögonen. Så, uppdatering imorgon istället? Haha

Sov gott.


free falling

jag lovar att jag var påväg att uppdatera men nu ringde moster mig som jag ska möta här nere på stan ♥

I dont wanna ever feel like I did that day. Take me to the place I love, take me away

Halloj!
Här sitter jag och sjunger (som vanligt) och väntar på en del. Typ, på orken att gå upp och sminka på ett ansikte, att tvätten ska tvättas klart å att jag kan lägga in det i torktumlarn, på att tjejerna ska komma hit. Fast det slog mig precis, vi bestämde aldrig att vi skulle ses här...

I all afall, jag är HEMMA och första ölen ligger redan och simmar i min mage. Gott!
Jag uppdaterar sen om det senaste, det har varit MYCKET BERG OCH DALBANA. HErregud.

Men nu är jag i alla fall hemma och det är allt som räknas just nu.

Ikväll vet jag inte vad vi ska göra helt exakt. Vet bara att vi ska dricka. Sen om det blir på saint (lugnt) elle rpå 550 (iofs också, lugnt...men stället är väl inte lika lugnt...haha)
Imorgon är det också fullt upp! Som det alltid blir. Jag har en del att göra, saker jag sagt att jag ska göra, massor...sen hur det ska gå ihop vet jag inte riktigt ännu, men det tar man imorgon :-)

Nu är tvätten klart!
Puss å hej

kiss and goodbye

Meeeh, typiskt min tur att jag fastnar i jkpg en extra dag!
Av alla dagar, av aaalla dagar så ska man få en klass 2 varning?
Hallå? Mitt vaccin då? Vem ska ge mig den då?
Å hallå? Jag och Sibar ska faktiskt ut och julhandla och få julkänsla inne i stan på fredag.

På tal om vaccinet, jag fick äntligen ut det! Happy.

Nu ska jag hem och laga middag.

Leaving this part right here

Är i jönköping nu. Not funny! Fyfan vad jag är klar med den här staden.

Resan gick hur bra som helst. Jag kallade Lollos mamma för mamma redan efter en timma, fast det var för att vi larva oss som ett par mongobarn och härma bobby och hans mamma haha
Strax efter nyköping stanna vi för att äta bland alla lastbilschafförer. Sen pluggade jag och lollo i baksätet och efter lite godis så somnade vi en stund och efter en liten stund till så var vi framme at last. Jag hoppade hem till min lilla Nicole där vi catchade upp och planerade lite och så. Sen lekte jag superhjälte och rädda hennes mobil från den brännande (not) elementet. Min mobil har jag också ramlat ner där så jag kan ju mina knep nu.

Nu har vi har haft ett gruppmöte och nu ska jag skriva ner alla fel vi har på vår uppsats inför morgondagen.

Imorgon är klar med allt! L Y C K A!!

Men vi ska redan börja fira ikväll. Ska hemåt, handla och laga lasagne och invänta de små söta flickor som vi ska käka middag med. Senare ska vi ut men vi får se om jag lyckas komma ifrån den utgången, vill verkligen inte.

Imorgon sitter jag i den übersköna bilen mot 08landet igen å jag kan inte vänta länge nog! Morgondagen, KOM!

iPhone

Jag är själv lite chockad över min plötsliga kärlek för iphone.
Har aldrig ens tänkt tanken på att köpa en själv eftersom den inte lockat överhuvudtaget. Inte ens när någon snubbe i Södertälje tog fram sin iphone i början på förra sommaren och skröt om den. Eehh..

Men nu blir jag faktiskt lite sugen på en. Det kanske har med att jag är ganska mobillös just nu men jag tror inte det. Synd att mitt ha-begär inte har någon datumstämpling, det kommer lite väl olägligt. Hoppas dock att man kan köpa en billig jävel i mexico! Annar så blir det en i sommar =)

Fatta att surfa exakt överallt? DRÖM!

På tal om dröm, snart ska jag få drömma. Jga ska bara skriva lite mer anteckningar.


Gonatty

idag har jag...

- vaknat upp till ett vinterland som jag ÄLSKAR. HUR, exakt HUR kan man klaga på snön? Hur deprimerad, låg och pessimistisk måste den människan vara då?

- Ätit frukost i ett nybakat-bröd-luktad lägenhet

- ringt vårdcentalen och sjukhuset i jkpg

- hittat ett par gamla men fina skor

- även en ny granne

- gått ut i det fina vinterlandet, som tyvärr inte var lika fin efter ett tag med motvind hela vägen ner på stan. men ganska mysigt ändå.

- suttit på bacino och hängt och skrattat

- varit på apoteket och fått ut ett vaccin av fyra

- betalat för mycket pengar för det

- fått mamma, pappa, mormor och lillasyster att plocka upp mgi och fabbe från ett snökaos-stan

- gett sushi ett nytt försök. smakade lika illa

- åt mammas mat med kinapinnar

- åt mycket mat

- fikat med moster och moster och mamma och systrar

- skrattat oroväckande mycket till vänner - livets serie eller livets serie?

- hittat en ny sida där man kan streama ner filmer, såg på baksmällan med syskon

- kastat ut den yngsta och låtit henne gråta utanför min dörr (filmen är faktiskt inte passande)

- läst mer c-uppsats

- haft onödig ångest inför jkpgvistelsen

- bestämt sig för att vilja ha en iphone trots allt


a get away

När jag gjorde mig i ordning för stan så kom jag på att jag har ett par stövlar, vinterskor som jag knappt använt. Jag kom ihåg dem eftersom mamma tog fram dem för någon månad sen och sa att hon skulle slänga dem, men jag älskar ju dem!!

- Så du lovar att använda dem?
- Ja, jag lovar.

Så jag var tvungen att ta på mig dem. Men de är sjukt jävla söta, sjukt jävla höga (för vardagsskor). Jag grävde fram dem från källarn här ute i korridoren, läängst in vad de. Herregud som jag kämpa.
Tycker att det är synd att våra nya grannar är yngre är 70. Vi har nämligen inte haft några som varit så unga här sen vi flytta in. Detta gör ju att vi kan vara extra högljudda. Kan springa ut i korridoren i typ underkläder å sånt, man hinner alltid springa tillbaks OM man hör någon påväg ut you know, yes.
Synd att jag råka stöta på vår nya granne, kille, när jag stog och sjöng och var som mest nerböjd, långt in med håret under massor jackor, med typ tre meters mellanrum mellan benen och så.
Kanske inte så smart att ta dem skorna med den här snön.

Innan jag sprang ut åt jag en halv dammsugare. Ni vet, den jag ville ha sen igår kväll.
Jag kom hem sent på eftermiddagen idag efter att ha suttit på Bacino, läst, varit på apoteket och hämtat vaccin ett av fyra handlat mat och så.
Jag och Fabbe GAMA i oss all mat och efter en stund säger jag till yngstingen att ge mig min dammsugare från kylskåpet. BORTAAAAAAAAA
Snacka om att jag känner till mina systrar som jämt ska äta sånt som INTE är deras. Speciellt den som börjar på E och slutar på lisha.

Haha på apoteket! Jag fick hjälp i samma sekund jag drog sån lapp.
kvinnan tar mina två papper med recept och kollar läänge på dem. Jag hinner tänka att det SÄKERT är något fel på dem.

- Mmm...det ser ut som att jag borde vara VÄLDIGT avundsjuk på dig!
Hahaha sköning
Men sen visa det sig självklart att exakt ALL tvinrix är slut i hela sthlm.
- Jag ska till jkpg imorgon så jag kanske kan köpa in dem därifrån? Då tar jag sprutan en dag försent iofs..
- Ja! I jkpg finns det, där reser dem ingenstans

Ja, ni vet väl vad man säger om smålänningarna...ehm.

Vaccin nr 3 var också beställningsvara så den får jag inte förrns på måndag.
Men ett vaccin fick jag tag på! Wiho.

Imorgon så bilar jag och Lollo ner till jönkan för en lite mer än ett dygn och trots att jagvet att det bara är ett dygn så får jag fan ångest. Men mitt duuuntäcke är ju där! WIIIIEEHO! Haha
Och så ska jag leka massor med Nicole, vi ska ha en sista lasagnemiddagen. Gissa vem det är som fixar? Klara och Queen kommer också och sen ska vi ut och dansa helvette....i olearys. Hahah
Men det blir kul ändå!
Igår berätta Nicole att hon hade drömt om mig, inatt drömde jag om henne. Skumma grejer.

Men jkpg imorgon. Not funny.
Tjarå!

Arriiibbaaa

Jävla skit, jag råka precis få bort ett helt inlägg genom att klicka på fel knapp.
Orkar inte skriva och hålla på, jag visar bara ett inlägg som knäppis-lollo skrev för ett tag sen, det får mig att skratta ganska mycket.


Här är skolan i Mexico City, grymt fin utanpå, ser väldigt preppy ut, men inuti är den supermodern.
Hittade tyvärr ingen sådan bild, så ni får visualisera det i huvudet istället...=D
Jag längtar...

Jag sitter här med Z, den gamla trollpackan, och försöker skriva lite, men det går inte så bra just nu.
Har hamnat i en svacka och sitter bara och tänker på mammas pojkar som jag ska se ikväll.
Har bara sett ett och ett halvt avsnitt tidigare, men sedan Z imiterade Bobby och hans mamma tidigare idag blev jag grymt sugen på att se. Jag höll på att garva ihjäl mig åt Z:s Bobbyimitation "Men mamma sluuutaaa" och hans mamma "utttan trosa, utttan bh!?!?"...AHAHAHAHA....

My god, vilket psyko jag c-uppsatsar med.
2009-12-03 @ 16:16:35 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks (0)

Sista meningen är bäst Hahahahaha

Och så citerar jag ett slut på ett annat inlägg:
Snart åker jag till Mexico med Z och J!!! Fan va kul det ska bli!! ARRIIIBBBAAAAA!!

Med en tequila i handen, en sombrero på huvudet och en siesta i eftermiddagssolen ska jag ta över Mexiko!

Tres amigos säger jag bara.

WIHOO!! Det bästa är att när jag satt och fick fnatt i skolan om att vi snart skulle slippa dessa datasalar och matlådar och hela fanskapet så kollade hon bara konstigt på mig, det är hon som längtar mest! hon!
Hahaha
Det var en dag eller en händelse som fick mig att bli så jävla arg så jag orkade inte ens att längta till Mexico. Efter ett tag, senare på dagen så frågade hon mig vad problemet var

- Hur arg är du egentligen? Du har inte ens NÄMNT mexico idag!

Haha bästa. Vi kommer att ha kul!


eighteen

Alltså, ibland kan jag få såna begär efter att blogga. Äntligen är det kul igen!
Jag ska snart starta en ny blogg inför mexico, då bloggar jag inte lika mycket här. Kanske om jag vill skriva av mig mer personligt och så, men den nya ska jag "göra reklam" för så.

Under c-uppsats tiden så var det ett tag då jag verkligen funderade på att stänga ner bloggen helt och hållet. Jag ogillar egentligen tanken av att det känns som att folk står bakom naken på mig och nosar på allt jag säger, skriver, gör och tänker och försöker få en vinning av det. Men där är folket förloraren egentligen, för om man tror att det här är allt så är man bara dum.
Det är lite därför jag inte gett ut den här adressen till folk utan jag vet på ett ungefär vilka det är som läser här.

Anyway. God morgon!
Igår var jag tyvärr tvungen att stänga av min julstjärna som lyser upp mitt rum så mysigt. Rosa/rödbelysning är grymt mysigt, men inte när man vill sova.
Sen har kommit på varför jag inte sover lika djup som jag gjort på senaste, jag är utvilad!
Jag sover liksom, normalt nu. Jag vaknar av ljud. Men ändå inte lika mycket som innan. Men aabsolut inte som de första nätterna, herrekud asså.
Jag sov läskigt djupt. Men skönt ändå att få känna på det. Men jag är en kontrollerande människa så det passar mig bättre att kunna vakna till en nål som ramlar två km bort...eh typ.

Alltså! Vilket vinterland, ÄLSKAR!
Min mamma höll på att tuppa av när jag fråga om pulka, om vi har en hemma.

- ... zälgä...alltså...ejni du tar din examen, ska du åka pulka?
- MEN JA! har vi en eller inte?
-......alltså tänker du lite på vad folk kommer att säga när de ser dig åka pulka?
- Men jag kan åka nu på dan
- så att folk verkligen ser dig?
- men på kvällen då! jävla arbetslösa syrianer
- hahaha du är störd, 22 år och åka pulka
- men har vi en eller inte?
- nej du hade sönder den sist du åkte!

haha summa kardemumma: jag är den enda roliga i familjen som åker pulka för det var många år sen jag åkte sist!
menjag tror min mamma ljuger lite för mig, omöjligt att ingen åkt sen gymnasiet typ
hahah då åkte jag sina och frans på bårstafältet, jävla snö det var då också!

Vet inte vad jag ska göra riktigt. Men jag måste faktiskt ta mitt ansvar och gå ner till bacino och plugga lite, köpa miljoner vaccinationer som jag fått utskriva av min läkare (äntligen en flexibel läkare i denna värld) och eeh, kanske köpa en pulka :D

När jag vakna imorse så hade jag en veronica maggio låt i huvudet, mycket konstigt.
Sen har jag ringt och avbokat mina vaccinationer i jkpg. gött
Ätit frukost, gjort mamma ledsen över att jag åt skogaholmlimpa istället för hennes färska bröd som hon bakat hela morgonen.

wihihi jag är längtar till min framtid

nu ska börja bädda sängen klä på mig dansa och studsa ut i snön!

senil




Ärligt? Hur jobbigt är det inte att plötsligt komma på något att blogga om och sen öppna en ny flik, klicka på blogg.se miniatyrbilden och för att sen glömma bort heelt vad det var?

Jag scrollar tillbaks dit jag var och läste för att kolla om samma mening återskapar samma tanke, men icke.

Jag har stuttsat omkring här hemma och sjungit så högt att exakt alla gett mig konstiga blickar och sagt åt mig, förutom pappa som seriöst kollar på mig med ett leende och lyssnar som om det vore celin dion som stog och sjöng för honom. Hahahaha
Alltså hahahaha, allting jag gör, säger, tar på är guld för den här mannen.

Jag missa halva galan pga mitt bus men det gav mig inspiration till att göra något åt den här världen. Så jag putta bort mamma från diskbänken, gav henne mördarblickar och sa; kärring! nu går du och sätter dig hos din man och håller honom sällskap, för du är inte skapad till något annat än att underhålla din man, förstår du? Inte bra nog för något annat!
Eller inte.
Men jag skala en påse morötter istället för henne i alla fall.

Snacka om att dra en nitlott, hon hade nämligen slängt i massa broccoli i en kastrull och efter fem minuter var stanken så påtaglig så att jag fick skrika mig igenom processen av skalandet. Kul att jag underhöll min lillasyset i alla fall.

Kolla, men se på...jag lyckades skapa ett inlägg av ingenting ändå! Hehe

even when the sky is falling down

Halloj!

Jag sitter i mina raggsockor och fryser. Jag har varit på Bacino hela eftermiddagen och läst uppsatser.
Men åå vad sknt med snö! å Sitta och plugga med folk som kommer förbi och hejar då å då. Fikar, käkar, fikar, käkar - måste jag tillägga att jag är proppppmätt? Sibar har matat mig som om jag inte ätit på två år. Men gott som satan var det! Så fort jag får ett litet utrymme i magen ska jag äta en dammsugare som pappa hämtat som har pepparkaksdeg runt istället för marsipan! HUR GOTT?!

MMMMMMMM men nu ska jag sitta och kolla på svenska hjältar och gråta lite! Puss

Glad Lucia!




Vad mysig lysig Lucia det blev igår trots allt :-)

Jag var hemma till en början, sen promenera jag och Fabbe ner på stan och mötte Sibar och gick runt lite. Sen gick vi till andra hemmet och softilerade. Efter ett tag var syrran tvungen att gå till badhuset för ett tränarpass och jag promenerade hem i det svinkalla vädret.

Här hemma var farbrors fru hos oss som fick hjälp med något av syrran och så var morbrors fru och hennes son, min fina kusin här. Hängde lite med dem också innan vi gick till ner Missionkyrkan här nedanför och kolla på den andra kusinen som lussade. Jag har inte varit i den kyrkan på evigheter! Och det var så kul att se alla människorna där, typ exakt samma människor. Ingen hade förändrats! Allra minst männen. Jag hann bara hälsa på en, men honom har jag träffat lite då och då men han blir alltid lika chockad när han ser mig haha
Han var min söndagsskole lärare och var, är (!) jättesnäll!

Morbror hade joinat oss i kyrkan så när julkonserten var slut så kom vi upp till oss där morbror nr 2 väntade.Vi fikade lite till innan de var tvungna att gå. Jag blev svinhungrig så jag käkade lite fort på stående fot och sprang sen när och mötte syrrian och kusinen och åkte mot gina. Där fikade vi ännu lite mer haha
Och sen kom jag hem. Fixa lite med min ruttna bärbara och kom sen å la mig.

Snacka om att vakna upp till ett vinterland!! Jag blev överlycklig!!! WIIIIIIeeeeeeeeee
Nu ska jag ladda på med julmusik, äta frukost och börja ringa vårdcentraler. Hoppas hoppas att det går, annars blir det att åka till jkpg imorgon. Ouäh.

Puss!

harmony

God morgon,

Jag sitter och lyssnar på massa lugna låtar, blandat svenska och engelska, jullåtar och gamla visor. And I like.

Jag har aldrig drömt om en person flera nätter irad, inte heller drömt samma dröm om och om igen (av det jag minns)
Så, hur kommer det sig nu att jag börjat drömma om honom?
Eller jo, ibland drömmer jag om någon människa (ganska random vem det är) ett par nätter, max tre under typ 2-4 veckors period.
Men det här är typ min fjärde dröm om mindre än två veckor?
Synd att jag drömde att han hade tjej, eller synd å synd. Bryr mig inte om jag ska vara helt ärlig, he´s nothing but a very good looking guy. Å då är han riktigt j kligt snygg, inte ofta syrianska killar är så snygga. MEst håriga hehe

Jag börjar sakta men säkert förstå vilken härlig period jag befinner mig i just nu, nu i dessa dagar, veckor, månader.
Jag har precis skrivit klart c-uppsatsen, den c-uppsatsen som gav mig mardrömmar redan för två år sedan, jag har precis fått packa mina saker för att lämna staden och skriva klart det här kapitlet i mitt liv. Jag har en mysig jul att se framemot och en galen nyårsafton. Jag står inte still och stampar på samma ställe utan ska ge mig iväg och testa vingarna i en annan del av världen. Sen att det stället har sverigesommar som "kall vinter" är bara plus. Jag inser saker och ting, får livets instinkt och förstår vilken vacker människa jag har brevid mig, som stått där i regn och rusk och även då livet går uppför. För ni vet väl också om att det är svårare att glädjas åt någon som lyckats än att trösta en människa som är ledsen? Vilken absurd värld egentligen. Men då, ska man likvärdig med denna värld eller sprida lite glädje istället? Svaret borde vara givet, men är självklart inte det.

Jag längtar att få läsa en bra bok. Den ska vara sådär bra så att man måste slänga ifrån sig boken och andas lite innan man kan fortsätta. Haha galet.

Nu har jag inte så mycket mer att tillägga, tjarå!

intetsägande

Hello,

har senare på eftermiddagen/kvällen varit hos min älskling och haft det mysigt. Fick leka med mina söta småkusiner, det är roligt att sitta och prata med dem och ställa frågor. Har ni tänkt på hur inskolade vi är på att svara på ett visst sätt? Barnen svara på sitt egna fantasifulla sätt.

Fick med mig en Bambi att ta hand om så jag och minstingen och päronen, som är de enda hemma, har suttit och busat med henne ett tag. Sen har hon legat på mina knän och sovit lite och så. Snart ska jag hoppa in i duschen och sen är det jag och Bambi och en ny säsong av Greys anatomy! (Jag är efter alla i världen med den serien, men älskar den! Ok, jag älskar Dr Karev...)

Varför jag inte är ute och firar min examen undrar jag lite över också. Men helt ärligt så var det till en början ingen som ville ut med mig, ganska konstigt tycker jag i alla fall.
Får väl helt enkelt fira min lilla examen i min ensamhet :-) No big deal.

Imorgon är det lucia och jag vill gärna hinna med ett lussetåg faktiskt! Åtminstone på tv? Ska försöka kolla upp lite information om var man kan se något tåg.
Hoppas att det är lika soligt som idag, fick se solen men inte utomhus. Känns ganska soft att inte behöva jaga solen över vintern för att få de där strålarna. Snart så :-)

God natten, sov lika gott som katten!


I still owe the happy mind, you don´t.

Tjo å tjipp!

Jag har gått runt i min "finklänning" hela dagen. Jag har lagt kläder i torktumlarna, jag har vikt kläder, hängt dem på tork, kokat och skalat potatis, kryddat tabbolen, serverat maten, ätit maten och lekt runt i klänning, likt en envis 6åring som vägrar ha på sig något annat än just en klänning.

Fyfan vad jag och pappa har garvat ihjäl oss idag. Hahaha
Min mamma är stöört känslig för ormar, maskar och andra äckliga djur. Så jag tog tillfället i akt och berätta om tequilan som finns i mexico - den serveras med någon slags larv i botten av glaset, så som jag har förstått det. Och hon äcklas så mycket så att hon slutar äta, vi tycker självklart att hon är larvig.

- Hur kan du äcklas av något sånt? Har du sett larven? Har du tänkt att äta den? Äter den dig? Har du tänkt att dricka den tequilan? Nej!

Jag låter sekunder passera

- Men jag ska dricka den, FOTA och skicka! Hahahahahaha

Det var roligare då, ok?

Sen skrattade vi, mamma med denna gång, åt mitt samtal med Sibar på arabiska.

- orabbi trejja å din arabi,sa pappa

Jag försöker åtminstone prata, ok?

Näe, nu ska jag dit och fika och kolla på kläder som shoppats i london! Första ölen är redan knäckt sen länge, idag blir det röj!
Puss

denna oklara anledning

Lördagmorgon, god morgon!

Vaknade till liv och hann med frukosten med familjen. Ganska bra att vi inte gick ut igår ändå!
Efter frukosten började jag, av en oklar anledning att testa massa klänningar. Detta gjorde att även Fabbe och Elisha hängde på. Sina mest på sängen och kolla på oss med stora ögon och önska att hon var några år äldre.
Pappa tyckte att vi mest att vi var konstiga som testa massa av just den oklara anledningen.
Jag sitter fortfarande med min rosa volangklänning på, fortfarande av den oklara anledningen...
Nu är det bara jag och de två yngsta hemma.

Jag sitter vid datorn och lyssnar på massa skön musik och sneglar på lussebullen brevid mig. Jag håller med storstadspojken som skriver att lussebullar är värre än heroin - VAD GOTT!
Berättade jag förresten att när vi väl kom till Bacino igår så käkade jag ännu mer lussebullar?
(Zalga sluta skriva för längesen, hon äter lussebullen helt frenetiskt och galet)

Mmmm, ni förstår att lussebullar och choklad kommer på samma nivå va?
Och jag säger samma sak som storstadspojken igen, från och med igår så äter jag MINST två lussebullar om dagen. Detta innebär att kroppen sakta med säkert kommer att uppta lussebullens form. De goa bullar!

Näe, men jag kanske ska ta och klä på mig riktiga kläder. Men klänningar är ju så jäkla bekvämma!
Tjarrååå

En mycket intressan lista... ... ...


1. Hur imponerar man på dig? Jag imponeras av mycket och många.

2. Vad åt du senast? Typ tre lussekatter som Fabbe hämta till mig♥

3. Har du fått någon komplimang idag? Nej, inte om man räknar med att mamma sa att min rumpa blivit mindre...

4. Har du varit med i en rättegång? Ja, det var någon skiljsmässa som inte gick på vals. Var där pga en journalistövning som vi hade i skolan. 

5. Som vän är du? Eeh, jag vet inte riktigt. Rolig?

6. När åkte du bil i mer än 15 minuter senast? Måste ha varit då jag åkte ner från Södertälje - Jönköping med Rikard.

7. Din bästa killkompis? Francisco Andrés Delgado Figari!

8. Om du vaknade upp - utan kläder - brevid peder fogstrand och du bara fick säga ett ord innan du gick, vad skulle det vara? Gråta ihjäl?

9. Har du varit utomlands? Ja.

10. Har du sett din bästa vän naken? Jag har inte bara en bästa vän

11. Vilket är det bästa bröllopet du varit på? Bröllopet mellan kusinen och Gina

12. Skulle dina föräldrar bli arga om du blev avstängd från skolan pga slagsmål? Jag blev utskälld i två veckor pga att en lärare ringde hem EN gång, och då hade jag "bara" blivit utslängd från klassrummet och gått ifrån istället för att väntat tills jag blivit insläppt igen...

13. Var är dina syskon just nu? Fabbe här, Elisha i kyrkan och firar Lucia, Sina scaniarinken och lussar

14. Vad var den senaste drömmen som du minns? Natten igår var så sjuk så att jag inte ens kunde beskriva den (aldrig hänt innan) men annars så är det den där drömmen då min stol fick "gelében" av snyggingen som log mot mig.

15. Vem ringde dig senast? Mami

16. Vilken tid gick du upp imorse? Strax innan tio. Vill fortfarande veta vem det var som ringde och ringde utan att fatta och lägga på.

17. Vad ska du göra i helgen? Imorgon ska jag fixa mat med pappa, läsa uppsats, kanske till badhuset och kolla på syrrans skämthopp. Sen ska vi fira lite på femfemnoll med Ladies night! 

18. Vad står det i det fjärde smset i din inkorg? "Jag är på jobbet  och sen ska jag träna faktiskt. Ska Sibar jobba på waynes?"

19. När var du riktigt sjuk senast? Månadsskiftet augusti/september. 

20. Fem saker du alltid bär med dig? Mobil, mina kort i korthållaren, läppsyl, nycklar.

21. Vad gjorde du klockan 2 inatt? Sov väldigt gott och drömde godare.

22. Vad är det första du gör på morgonen? Tar på mig pyjamasbyxor/morgonrock (om jag är i jkpg) här hoppar bara jag ner från sängen och går ut från rummet?

23. Vilken är din favoritfilm? Har nog ingen speciell så, klassiska disney och astrid lindgren, blood diamond, iron man, armagaddon och lite andra som jag inte kommer på nu..

24. Favoritgrönsak? Ååh gillar nog allt förutom surkål, tror jag att det är? Gröna små bollar som smakar riktigt illa.

25. Vilken låt lyssnar du mest på just nu? Man fan, omöjligt! Har alltid en spelningslista på c:a 40 låtar om dagen som jag lyssnar på. Sen byter jag varje dag, vissa hänger med ett tag men annars byter jag. Ett par ex som jag lyssnar på; Seal - amazing, all saints - never ever, foo fighters - live at hyde park My hero, carola - himlen i min famn, jay sean ft lil wayne - down, imogen heap - goodnight and go osv osv osv. Fin blandning va?


rödtjut

Tja,

nu är jag hemma. Så sjukt trött.

Tidigare ikväll så bestämde jag och Ilham och min syster oss för en fika så vi drog ner till vårt andra hem, bacino - som numera är vårt andra hem på ritkigt eftersom min kusin numera är chefen där. Haha
Hur mysigt som helst. Vi satt där väldigt länge. Sibar vakna och joina oss, sen kom Idsala och efter ett tag kom även mina mostrar hehe

Sen blev klockan mycket och vi åkte upp till berget där Ilham käka en jäkla kebabrulle i bilen, jag höll på att spy av lukten så jag fick stå utanför! Fabbe också iofs, vi planera nyårsafton haha
Sen åkte vi ner till saint där vi drack lite vin och pratade. Nu är jag slut, som sagt. Så jag ska bara skriva klart en lista som jag började på innan idag, men hann inte göra klart då ilham kom. Så jag publicerar den snart, sen ska jag zzzzzzzzzzöva. Mmmm gottit!

Är proppppppmätt, käka (drack?) precis en skål med linssoppa. Också gott!

Och Gina, läser du min blogg? Snacka om chock av kommentaren! Hahah väkommen anyhow! Puss på dig

helg i södertälje!

Halloj!

Om jag sovit gott?! HERREGUD.
Jag la mig innan tolv igår och vakna inte upp förrns någon irriterande människa inte kunde sluta ringa hem till oss, ton efter ton, kvar i tio på morgonen.
Irriterande? JA!
Men jag fick ändå sova oavbrutet i nästan 10 timmar, det är rena guldet efter den här perioden. Men jag hade lätt kunnat sova i två timmar till alltså, är heelt slut som artist och man behöver nog ett par dagar (nätter) för att arbeta upp energin igen.

Haha på tal på energi, L tycker att jag är jobbig som kan vara så pigg på morgonen. Igår när vi promenerade till henne och Ica så hann jag med att hoppa, dansa och sjunga innan frukost. Jag lyckades även att prata med mig själv inne på ICA och sjunga...och dansa...
JAG TRODDE HON STOG KVAR BAKOM MIG!

Och det var verkligen klassikern, när jag vänder mig om så står en gubbe helt still och skrattar.
SKITKUL hahaha

Gick upp och käka frukost och kolla på Oprah och grät en miljon gånger och sen har jag surfat och lyssnat på massa musik. Jag har äntligen hittat en arablåt som jag börjat gilla. Wiho! Jag lär mig att gilla arablåtar typ, varannatår, en st.
Nu är det Aboud Zazis vackra toner som färgar mina öron och mitt rum. Heelt stört hur duktig sångare han är.
Och just de här gamlarna låtarna, jag tänker bara barndom när jag hör dem.

Sibar min älskade ringde och försökte prata med hennes hesa röst.

- Har du precis vaknat din sömntuta?
- Haha, asså Zalga du kommer inte att tro mig men....jag har precis kommit hem.
Hahahaha!

Vi smsades lite igår, jag ville kolla hur hon hade det. Då meddelade hon att de haft sjuukt mycket otur med allt, men att det ändå gått bra. Detta sa jag till Fabbe igår kväll, och då berättade hon att de även höll på att missa flyget från nyköping till london. Hahaha sjukt!

Å vad missa de flyget med? Två minuter!
Var det verkligen  försenad? Nej, det stog fortfarande att det var sista påstigning på skyltarna.
Var de dem enda som missa? Nej, många andra kom två minuter försenade
Jävlades människorna med dem? Troligtsvis.

Jobbigt läge men man får alltid tänka på att det kunnat vara mycket värre. Nu var de bara lite fattigare och mycket nedfrysta efter att ha fått sova över på det kalla stället:

"Till och med mina tänder gör ont!"

Men lyckliga över resan.
Jag väntar på att hon ska vakna upp och höra av sig, jag vill höra allt. Men känner jag min kusin rätt lär vi inte ses förrns seent i eftermiddag.
Och ingen julshopping med Frans heller, så det blir att läsa oppeneringsuppsats redan idag!



Tjarå

lovelovelove

Hola!

Jag sitter hemma i mitt älskade Södertälje nu, wiho!

Igår lyckades hela datorn att haka upp sig på skolan, som tur var så bloggade jag bara och riktigt jävla tur att det inte hände nångång bland de hundra gångerna man suttit och skrivit på c-uppsatsen utan att sparat!

Men tydligen så lyckades jag att spara inlägget? Minns inte om det var det där inlägget eller ett annat som jag skrv under tiden den haka upp sig.

I all afall, gårdagen ägnades åt att fixa massor inför mexico. Jag och L gick på stan till apoteket för att köpa tabletter och shots som "vaccin" men de duktiga sköterskorna vi pratat med glömde berätta att dessa INTE är receptfria. De har alltså sagt det raka motstasen, men ok.
Sen gick vi till automat och fota efterblivna passfoton som både skolan och ambassaden vill ha.
Efter det gick vi upp till mig och käka blodpudding och lite kladdkaka. Vi ringde CSN för att meddela dem om biljettpris men killen meddela glatt att vi måste skicka om blanketten, efterblivet eller hur?
Det roliga är att L tänkte för högt och sa det till honom:

- Fan vad efterblivet!

Jag kniper ihop av skratt och hon också ett par sekunder efter då hon inser att hon tänkt högt. Hans reaktion var ändå roligast, den fick oss att skratta i tio minuter till - total tystnad. Hahahahahaha
Hon försöker att sluta skratta och prata med honom men det gick inte så bra. Haha

Efter det gick vi till den allra mest efterblivna och inavlade skolan, det vill säga IHH, där vi fixa Jockes papper. Jag gick sen upp till vårt internationella kontor för att hämta en blankett med deras underskrift som jag ännu inte fått. Trots att de envisades om att jag hade det.
Det hade jag inte. Och det visa sig självklart att jag hade rätt.

Sen gick vi till biblioteket och kopiera upp alla miljoner papper och skrev på ÄNNU en blankett. Efter det sprang jag till systemet och handla lite och sen till hemköp och köpte med mig fyra pack prinskorv. Och presenter till julklappsutdelningen.

Tio i fem kom jag hem. Bara det att jag tio senare måste befinna mig på andra sidan stan. Under dessa tio minuter ska jag hinna tvätta ansiktet, sminka mig, byta om, slå in mina och Ls julklappar, sliza och värma korven och - ja, komma dit.
Nåågot försenad kom jag till slut till festen.
Om det fanns någon mat kvar till mig? Nej
Om folk hade plats kva för korven? Njaa
Men om jag hade kul? Det hade jag väl
Om det var värt att stanna kvar i stan för festen? Jora

Vi lekte en lek av alla utlovade jullekar. Irriterande att inte få vinna!
Leken gick ut på att lyckas svara på alla frågor om dem i klassen...Inte lyckat!
Jag kunde typ två svar, vad Lollos kille heter och vem hon ska med Mexico till. Hihi
Sen tävlade folk om vad jag tatuerat på min rygg och hur många systrar jag har
Jag lyckades i alla fall att svara på en "ja/nej" fråga och jag vann ett "v" i trä...surt, till en början. Men sen fick jag veta att det är en del av mkv07. Synd bara att det inte ens är min "riktiga" klass.

Min lyckade hjärna glömde helt bort att jag inte hade med mig mitt kårkort så det blev ingen kåren för min del, trots att jag fick ringa "mina kontakter" (haha vad kul det låter) som jobbade därnere. Lyckades dock få till hela tre pussar under misten på in och utgången. Killarna fuskade som stog kvar, men heey vem är jag som ska klaga?

Så jag och Lollo kom upp till mig, käka ännu mer kladdkaka och pratades massor om massor medans jag satt på diskbänken och hon smulade ner hela mitt kök med kladdkaka hahaha


Sen la vi oss i sängarna (svinkallt hos mig, igår var detnog rekord) innan vi somnade. Imorse gick vi upp vid halv nio och gick till hennes lilla katt som idag inte alls gillade mig =(
Innan dess Ica. Sen till mig, hämta väskor och springa ner till bussen. Handla frukost och åka helvettesresan i 4.20 timmar. Snacka om slöseri av liv!
Jag sov iofs djupt-djupt mellan mjölby-lkpg, dvs i 40 min kanske? Sen halvsov jag upp till nrkp. Sen börja det att krypa i hela kroppen och jag koncetrerade mig på att inte få en flipp och slänga mig av bussen.

Pappa kom och hämtademig och jag blev omhändertagen av mamma och syster i ett väldigt juligt och julpysslat hem. Julkänslan infann sig i samma sekund jag satte foten i hallen här hemma. Kärlek!
Vi käkade met detsamma, så gott att få äta hemlagat!!

Sen packade jag upp två fulla väskor med kläder och böcker. Sen åkte jag pappa och syster till expert för att kolla om det går att laga min dator och mobil. Datorn tog jag med mig hem igen för att föra över viktiga foton och andra viktiga filer till denna dator innan det lagas.
Mobilen gick tyvärr inte att laga =(

Nu är mormor här och moster är påväg hit. Ska bli mysigt att sitta med dem.
Men jag är heeeelt slut så jag ska ta och öppna en låda som jag fick av Sibar i julklapp för många år sen, massa vaniljprodukter att ha i badet och att duscha med osv.
Har alltid velat vänta "till något speciellt tillfälle" och om inte examens doft är ett speciellt tillfälle, ja då vet jag inte riktigt vad ett speciellt tillfälle är...

Imorgon är jag inbokad och har tänkt att ha riktigt kul!

Nu; mer MAAT snart; BAAD.

Thank you for reading, love
Zalga

veckans to do list

Nu ska jag fixa en ny lista.

* Se till så att NÅGON kan vaccinera mig och ge mig den sista sprutan med tvinrix, bara det att jag inte kan ta den förrns 30 december och alla har stängt i mellandagarna...

* Ringa infektionskliniken och kolla om jag istället kan ta den sprutan i tablettform och i så fall få intyg på det och kolera grejjset så att jag kan få ut den i apoteket. Dessutom kolla om L kan ta min tid i så fall.

* Läsa massa uppsatser

* Hinna med bussen till Södertälje imorgon

* Fixa abonemangen på mobil och internet

* Kolla hur det blir med bankkort i mexico

* Köpa korv till festen ikväll + två julklapp

* Handla på systemet

* PACKAAAA





Hemläxan

Får se här om jag lyckats pricka av något på min lista som jag skrev förra (?) veckan.

Veckans måsten

* Skriva på uppsatsen
   - resultatdelen, resultatanalys, diskussion.
KLAR!!
* Hämta ut kontrakt för andra hand uthyrning Gjort, skrev dock under på fel plats, jag vet, klumpighetens mästare. Måste tillbaks och få nya kontrakt.
* Sälja min säng jag har inte sålt den utan ger den till Samoras familj.
* Annonsera ut mitt gymkort - nja, har frågat runt men ingen som nappat.
* Be pappa säga upp mitt internetabonemang + frysa mobilabonemanget
* Skicka in alla papper till Mexikanska ambassaden - håller på med det nu! Tagit foton, hämtat ut papper från skolan.
* Handla
   - toapapper
   - smör
   - bröd
   - frukt och grönt
   - MAT

Saker som redan har fixats:
* Hyran
* Elräkningen
* Köpt och betalt biljetter till Mexico
* Skickat in CSN papper med I.K underskrift och stämpel


inleder sina allra sista dagar

God morgon,

sitter i skolan just nu och väntar på L som skulle vara här "senast elva" haha
Jag sa iofs att det inte var bråttom, och det är inte.

Vi ska fixa våra visumpapper finally, så slipper vi hamna i finkan det första vi gör i mexico (skoj)

Kommer närsomhelst att få ett mail med uppdaterad lista på lägenheter också, ska bli kul att se hur standarden är på ett ungefär.

Gick upp vid åtta idag och det var mörkt! Buuhuhuu
Jag och kombo käka frukost ihop och prata om allt möjligt, jobbigt att vi inte hinner ses så mycket. Igår efter skolan gick jag och handla och fixa en sån, as god sallad. Så kom hon förbi och tog med sig lite till skolan och försvann lika fort =(
När jag precis ätit klart så kom K förbi och vi baka kladdkaka, wiieee. Tyvärr inte den godaste jag gjort men choklad är alltid choklad, right?

När jag och Nicole tog sällskap till skolan så fråga hon mig vad jag skulle göra, och då skrek hon: FATTARU VILKEN KÄNSLA DU INFINNER DIG I?! DU ÄR FRIII!
Då slog det mig igen att jag faktiskt är det. För fin känsla, för fin!

Gick och vaccinera mig imorse också, snacka om att bli fattig på köpet. Å då ska jag ta minst två sprutor till! En till om ett år för att få det där skyddet. Plus en till spruta för tyfoid feber. Plus några shots från apoteket.
HALLÅ TOMTEN JAG MÅSTE ÄNDRA MIN ÖNSKELISTA! Ouäh

Men det var i alla fall det minst smärtsamma sprutan jag fått någonsin, så det var väl ganska positivt.

Ikväll blir det första riktiga firandet av examen, trots att festen inte har något med examen att göra eftersom jag är en av väldigt få som är klar med examen i klassen. Men fira ska vi i alla fall göra! Julmat och dricka och pubtömning på kåren! det kan bara bli bra =)

Imorgon är jag hemma!! Puss

lycka

Alltså, det går inte så bra för mig när jag försöker beskriva hur jävla glad jag är.

Hur, liksom? Hur kan jag ha så mycket att se framemot?

Känner mig 100 kg lättare nu när examen är klar. Nu väntar jul, nyårsafton och MEXICO.

Och allt jag tänker på är kunde inte Sibar prickat än annan dag att åka till England på? JAG VILL RINGA DIG JUU! hihi

Jag försöker komma på låtar som jag kan lyssna på som sätter ord på känslorna, men det går inte riktigt.

Här har ni en som är ganska glad ändå!



milstople.




Jag kom hem vid halv två igår.
Stog och hoppade och kramade Nicole i hallen när jag skrek att min uppsats var klar. Jag fick ont i magen, katarront för att jag inte kände mig lugn. Tror att det tar ett tag, tror dessutom att sömnbrist och brist på mycket annat har en del med det att göra också.

Hoppa in i duschen ganska så direkt och gick och la mig. Vakna upp strax innan tolv och var ganska nöjd över det mesta. Det är liksom, så mycket glädje att man inte kan reagera eller få ut på något sett. Det tar sin lilla tid.

Jag började diska innan frukost, alla miljoner matlådor (är allergisk mot dem) men blev för hungrig och så slog det mig att jag inte ätit på typ..nästan ett helt dygn. Så jag satte mig för att äta frukost framför klimatmötet i köpenhamn, det var jobbigt att lyssna när man översatte vissa människor. Så jag gick upp och diska resten. Så med lite luft och mat så slog det mig plötsligt:

JAG HAR JU FÖR FAN MIN FIL. KAND. EXAMEN I HANDEN! (+EXTRA KURSER)

Förstår ni känslan? Nej, det gör ni inte i och för sig. Och att ha klarat av den här stan i 3½år kräver nog ett eget diplom av något slag.

Jag är så jävla nöjd.

Så jävla stolt.

Och så äckligt LYCKLIG!

Nu vill jag bara fira! Vilka är på!?





refuse to be average, let your heart soar as high as it will.

liveblog nattblogg

Snälla rara fina, kolla på klockan som jag publicerar det här inlägget.
Kolla igen.

Jag sitter fortfarande i en liten datasal med sex andra tappra själar som kämpar in i det sista med uppsatsen. Vi är en man kort i uppsatsen just nu, men det går ändå. Har sprungit fram och tillbaks till andra datasalarna eftersom Indesign inte finns här och sett att det sitter lite grupper i datakorridoren också. Haha lite mysigt är det allt! Men läskigt att springa ut i korridoren innan lamporna automatiskt slås på. Sen är skolan fylld med fönster och skuggorna är inget att leka med heller. Jag skrämt upp mig själv ett par gånger, av min egen skugga vill säga.

När jag kommer hem ska jag ta en lååååååång och vaaarm dusch och sen sova sova sova sova sova utan att behöva gå upp till någon speciell tid. Är inte det lycka så vet jag inte riktigt vad lycka är. Ok, lite överdrivet.

Men förstår ni att jag nu är klar med uppsatsen? ELLER STOPP OCH BELÄGG, bara klar för oppenering.

Imorgon är det alltså sova, sova och så sova lite till som gäller. Ska nog börja packa lite smått! (överlycklig)

Just i detta nU! FLASHING NEWS!!!!!!!!
Uppsatsen håller just i detta nu att skickas till oppeneringsgruppen och till urkund.
lyckalyckalyckalyckalyckalyckalyckalyckalyckalyckalyckalycka
joyjoyjoyjoyjoyjoyjoyjoyjoyjoyjoyjoyjoyjoyjoyjoyjoyjoyjoyjoy
happyhappyhappyhappyhappyhappyhappyhappyhappyhappy

wiiiiiee

jag är typ lite hungrig. kom på att jag käka lunch vid två och bara druckit yoghurt sen dess. Hungern slog mig ganska plötsligt nu. Och jag och lollo skratta oss till magmuskler åt en incident då jag öppna yoghurtflaskan och hennes dumma associationer!

Nej men om lyckozalga ska ta och tralla hemmåt? Hoppas att de inte släckt ner stjärnhimmeln de här längst de två gatorna jag bor på, varför släcker man ner dom på kvällarna liksom? Bara i jkpg people, bara i jkpg!
skulle dock inte förvåna mig om något skulle hända mig påväg hem bara för att jag är så glad nu. bajs!

SOV GOTT! (alla sover redan, snyft)


Fab, den här är till dig!




hello mr handsome

urk förresten, innan jag glömmer.
jag drömde att en kille som jag känner
tvingade mig att gå ut på date med honom. Eller inte tvingade sådär ordagrant utan lurade in mig till två middagar! När jag upptäckte det vakna jag upp med en studs och nästan andfådd. Herregud! Hahaha

Men sen drömde jag om min drömman igen!:D
Wiie. Jag brukar aldrig få drömma om de som jag vill drömma om men nu har jag drömt om honom två gånger på senaste tiden (har tappat greppet om dagarna och tiden helt så jag vetinte om det var för fyra dagar sen jag drömde eller för tre veckor sen, typ)

I drömmen hadejag en jättefin klänning och jag gick mot en folksamling som jag tillhörde, men kom försent så alla satt redan i en ring typ. Först tyckte jag mig se honom i början men brydde mig inte så mycket men sen när jag satte mig hos en kompis så såg jag att han satt mittemot mig och log och då blev jag så jävla nervös så stolen fick gelében istället för mig! HAHAHAHAHA

Faaasiken vad snygg han var, seriöst!

Men tyvärr så vet jag att drömmen inte betyder något för egentligen drömde jag om honom bara för att jag visa bilder på honom från fb till lollo och gelébenen är för att jag satt på vår handledares rullstol när vi var inne på hennes kontor och fick handledning hehe
Jag har lärt mig att bemästra rullstolen nu! Wiiee

Man kanske ska ta och börja räkna nu så att jag kommer hem innan midnatt?

[...]I´ve had enough of this comfort conversation, in my mind you´re all retards anyhow

SNAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAARTTTT!!!
Förstår ni hur snart det är då vi lämnar in uppsatsen?
Förstår ni att man då inte kan räkna min lycka?
Förstår ni också hur lycklig och bra jag känner mig just nu nunu??

Nu ska jag bara räkna ihop hur många kommentarer unicef fått i deras grupp på fb. Har nu räknat ihop alla deras inlägg (+kommentarer från användarna) i YouTube, Twitter, flickr och Facebook så mina ögon och huvud är inte nådigt just nu.

Wiiiiiiiiiiiiiehihihi herrå

que?!

Mitt huvud just nu...det är inget att leka med alltså.
Vi sitter fortfarande i skolan och precis då vi hurra över att få gå hem så kom jag på att vi måste skicka in våra ansökningar om kurser och aktiviteter som vi får gå på, nån extra grej, i mexico.

Vi hade redan valt kurser innan men nu har de skickat en uppdaterad lista med ENGELSKA kurser. BRA. Speciellt bra med tanke på att de roligaste kurserna ställts in. Och att den spanska kursen är så jävla stor och lång så den krockar med de andra kurserna.
Men det är löst, FOR NOW. Det lär bli ganska många ändringar och ganska många sura miner den första veckan då det kan bli många ändringar.

Nu har vi valt extrakurser som Boxning, tennis, digital foto. det fanns massvis med grejer att välja men allt krocka med lektioner. TRÅK!
Vi har skrattat så jääävla mycket åt alternativen. Hahahahah aman fick ju bilder i huvudet

Så ska man fylla i alla kurskoder. MY GOD. Översätta från spanskan å allt också.

Men nu är jag helt slut och ska gå hem och läsa reseberättelser om mexico och typ..ÄTA!!

Om ett par timmar sitter jag här igen...tröstande! herråå

Tecken

Ni vet innan då jag skrivit om tecken som dyker upp just då man ska ta beslut och annat smått och gott. Det behöver i och för sig inte vara beslut och sånt viktigt heller, men ni vet då jag fick massa tecken om England och typ INGA om Holland?

Ja! Igår på kvällen då vi lämna skolan så slog det mig att det bara är 28 dagar kvar tills det att vi lämnar Sverige för Mexico i ett halv år och då sa jag det till Lollo. Och då gjorde vi vår rutin i flipp som vi gjort i typ två veckor nu.

- Aaaarriiibaaa!
- Meeehicoooo
- Tequilaaaaaaa (trots att ingen av oss gillar det, haha)
- AAaarriiibbaaaaa
- Takteraaasss
- Soooooooool
- Straaaaaaaaaaand
- SPRINGBREAAAKK

Å ja så kan vi hålla på att tag. Haha

Å ni som inte vet om det, typ...de flesta, för ingen frågar mig ens. Så skriver vi om hur Unicef, som ickevinstdrivande hjälporganisation använder sig sociala medier (och några underfrågor på det).

Ja.
Och när vi satt hos henne
och satt och hällde upp maten från såna wooklådor som man bara ser påfilm typ så bänkade vi oss framför TV:en för att kolla på en film med Sandra Bullock. Och den gick på fyran och i den kanalen så brukar man ju presentera filmerna.
Då kollade jag på TV:en och ser att filmen heter just 28 days!
Och vad pratar tjejen på tv om?
Om unicefs nya kampanj om att köpa typ myggnät och sånt i julklapp.
TECKEN TECKEN!

För två månader sen kände jag inte ens Lollo. Än mindre prata med henne. För tre veckor sen bestämde vi oss för att flytta till andra sidan jordklotet ihop och dessutom bo ihop.
Om inte det är spontanitet och leva livet så vet jag inte ritkigt hur jag ska leva.




In recent years, within the younger crowd, Acapulco has made up some ground on Cancún as a popular spring break destination. This growing popularity may be because Acapulco offers a different unknown experience when compared to Cancun. Apart from just the beach, Acapulco's best known island Roqueta, is a great attraction which is typically reached by glass-bottomed motor boats (enabling a clear view of the sea bottom). As in Cancún, water sports such as water skiing, para-sailing, scuba diving, deep sea fishing, sailing and snorkeling excursions are available in many price ranges amongst the picturesque coastal waters.


chips - (s)

Löste ni rebusen övanför? Jag vill inte att "the stat" ska förstå att jag bloggar om dem och avslöjar hemligheten om vaccinationen förstår ni väl?

Kom inte och påstå att jag snackar skit och bara har en jävla livlig fantasi. KÄNNER JAG CHIPPET I ARMEN SÅ GÖR JAG DET, OKEJ?!

(Its coold in the dessert [...] noobody sees, nobody - but MEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE) hej rysningar. varje gång.)

Hoppas att alla miljoner vaccinationer som jag ska ta i veckorna kan döda chippet, det är ju lite därför man måste vänta tre veckor innan man får ta alla andra sprutor efter svinisen. Så att chippet ska hinna mogna och etableras i köttet. Och testas.
Lägligt att FRA lagen precis börjat gälla också. Inte konstigt alls va?

Förstår inte "the stat" att det man gömmer i snön ändå dyker upp på våren?

Who needs avenues?Who needs reservoirs?We're gonna show this town How to kiss these stars!

Nu har jag en liten lucka för bloggen, lite mer energi och lite gladare för att skriva.

Igår så bestämde jag och Lollo att jag skulle sova över hos henne så efter skolan gick jag hem och packa väskan och så möttes vi vid Ica för att handla middag men hittade inte något annat än cheese dodles som föll oss i smaken utan gick för att handla wook från stället brevid. Och OM det var gott? Mumma!

Jag fick äntligen träffa den numera erkända Bowie, hennes håriga katt som vi ska ta med till Mexico för att äta och pälsa på =) (OBS! S K O J!!!) och hon ljög nog inte när hon sa att han är väldigt kelig av sig. Jiiiis som han klängde, jäveln var inte blyg av sig alltså!

Han kom och la sig brevid mig mitt i natten, sen försvann han ett tag och kom in på morgonen igen och ville att jag skulle upp och leka med honom. Jag vakna av att han la sin tass på min arm flera gånger, verkligen som att han knacka! Jag gick upp och sa att han skulle lägga av men han förstog inte. Jag drog täcker över armarna och axlarna, ja då drar miffot fram tassen på min nos! Men haha det var faktiskt så gulligt så jag skrattade bara
Då kelade vi lite. Men efter ett tag började jag få hans päls i munnen så jag försökte putta bort honom och bad honom att gå till lollo men då trodde han att jag lekte med honom!! Han väckte mig iofs från ännu en dröm då jag får springa till mitt flyg, kanske den femte nu? Sjunde? Tolfte?

Haha i alla fall. Vi har varit i skolan nu ett tag och nu ska vi snart dra oss mot vårt andra hem, här i jkpg KAFFE PAUSE! Får se om jag hinner före tanten idag?

Heja utemat. Heja att jag snart får äta mammas mat!
Heja att Kings of leon är världsbäst!!
Heja på mycket idag!

Puss

WEEEEEEEEESTLIIIFE

Halloj!

Sitter på skolan just nu istället för att vara hemma i Södertälje, duscha och fixa mig för firandet av sisco. Jävlaperkelevittocuppsats!!!
Men det känns ganska skönt att få se lite ljus i den mörka, djupa tunneln. I två dagar (kvällar) har jag och lollo sprungit fram och tillbaks till vår handledare för att försöka lösa vår resultatdel. Ibland forska vi in i det för djupt, ibland blev det för plant men ändå för djupt, vi förstog lika lite som en två åring ungefär. Men det är svårt för båda delarna också att hänga med eftersom vi är helt insöade i analysmatrialet och handledaren ser resultatet med ganska klara ögon och hänger inte med i vårt sätt att tänka.

Äh. Tredje gången gillt blir det väl!

Igår hann jag med Hemköp innan stängningen och köpte med mig falukorv, blodapelsin och youghurt med jordgubb och vaniljsmak. Mumms.
Falukorven var till idag, jag fixa matlåda till mig, agnes och lollo och det blev lite över så niu sitter lilla ninna och äter upp resterna ^^

Igår blev jag så överlycklig över att Tove åkte ut, killarna är helt klart bättre. Min älsklings Calle är i final! Wihooo blev kär redan vid audition alltså. Och Erik kan ju ingen snacka om!
Men min lycka gick inte att mäta när jag fick se Westlife igen! Herregud!!
Jag låg i min morgonrock och var helt i extas, jag blev den lilla fjortis zalga all over again. Ååå mina irländska kungar :D
Synd att den som numera är snyggast är bög, det är ganska typiskt. Men nicky har alltid varit favorit. Och sean gillar jag mer och mer. Kean tycker jag om bara för att stackarn inte alls ser bra ut. Men jag gillar honom ändå. På nåt sätt. Hihi

Jag hoppade av glädje när Calle gick till final! Jag sparkade av mig mina rosa tofflor i extas haha
En hemlis: jag ringde och rösta på honom. Hahah

Nu ska jag sitta här och låtsas vara glad över att behöva sitta här på en lördag och skriva c uppsats istället för att dansa dansa dricka dricka
Puss

till dig min syster

jag kommer (nog) hem på onsdag! Är framme halv tre, ber du pappa komma att hämta mig från syd som vanligt? :-)
Skojar, pratar med honom själv!!


grr

Åå inatt drömde jag om en av mina drömmän!
En av, haha i alla fall.

Han hade taggat mitt namn på någon tiger på fb! WE LIKE!

Måste han vara så töntig bara?


ouäh

Fan, jag tror jag åkt på en magkatarr.
Det började nog redan igår, bara det att jag inte tänkte på det mer men imorse så fick jag ont av mackan och då trodde jag att det bara berodde på att jag åt så fort.
Men efter lunchen fick jag ont igen, sådär matkatarr:igt haha

Och nu blev jag så frustrerad och fråga Lollo varför jag känner mig hungrig hela tiden och det ska tydligen vara pga magkatarren. MYSIGT!

På lunchen gick jag och hon till min fastighetsbyrå grejsimojs och hämta ut kontrakt så att Kassi och jag skriver på, då får hon min lägenhet i andra hand. Wiieee. Då är det löst!

Nu ska jag köra på hard core här för vi vill hinna med Idol ikväll och då blir det bara ett 9 timmars pass idag då jag och lollo tog sovmorgon till elva, busigt va? Haha

TjarÅ!

vadå fredagsmys?

God morgon,

sitter i skolan och ska precis sätta igång och skriva massvis.

Kom hem och frös ihjäl igår så jag la mig i min säng nästan direkt. Undvek köket för att inte behöva diska tallriken från kvällen innan haha
Idag måste jag definitivt diska eftersom jag fixade matlåda imorse (som by the way är skitäckligt att fixa innan frukost!) Hoppas jag hinner hem till Idol. Känner verkligen att jag inte orkar sitta 12-14 timmar per dag i skolan längre. Snart är det över!!

På onsdag kommer jag nog hem! WIIIIIIEEEEEEEEEEEEEEE
Men innan dess väntar en helg from hell då vi ska skriva klart exakt allt. Men måndagen blir nog ändå värst. På tisdag är det inlämning, hoppas att vi måste lämna in det så fort som möjligt så man slipper genomlida den dagen också haha

Fan vad jag längtar till att få vara hemma i ett par dagar och börja fixa på grejer som jag inte skulle hinna med annrs. Typ lämna in dator och mobil! Kanske hinna med en spruta eller två så att man slippet ta dem ensam i jkpg? Börja handla alla miljoner grejer som ska inhandlas? Som jag egentligen itne ens har råd med med tanke på att jag rpecis cashat flygbiljetterna t/r + ev. boka ett hotell för den första veckan. Och typ, hinna träffa folk innan man lämnar dem? Typ hinna handla en klänning till ett bröllop som jag ska på i mellandagarna? Äh, det är massor som ska fixas helt enkelt.

Nu kör vi!


was it that I never paid enough of attention?

Blöööh jag vill hem nuu

På lunchen satt jag och härmade Bobby och hans mamma från Mammas pojkar och lollo tyckte att det var så kul så hon ville se programmet ikväll. Vi får se om vi hinner hem tills dess.
Fan, jag är KONSTANT hungrig! Jobbigt när vi inte ens hinner käka eller fixa en matjävlalåda.

Just nu sitter lollo och göra något skittråkigt och jag sitter bara och tjatar om att få gå hem haha
Innan dansa jag indiandans och sjöng för henne, utomhus. Det var en av kings of leon låtarna.

Vi har på oss våra forskarmössor konstant också. Vi tar av oss dem när vi kommer hem för då forskar vi inte längre.

Kan inte alla ta och hålla lite tummar för mig för att jag ska få komma hem nångång nästa vecka? Snela? Snell hest!

Puss

Ps: sitter och kollar lite saker som jag "måste" köpa innan mexico. Typ skor, väskor, träjor. KLÄNNINGAR och annat smått och gott. hihi

hej då livet

Ni förstår att det är ganska mycket att göra just nu?
Jag kanske, eveeeentuellt kommer att kunna åka upp till 08landet på onsdag, efter vaccinering numro dos. Hur lycklig blir inte jag då?

Sen är det en annan sak som jag har kommit på, att:

Jag absolut inte ska lyssna på sånt som jag ÄLSKAR och avgudar och har i tanke att lyssna på i resten av mitt liv, för då kommer jag att förknippa de låtarna med c-uppsatsen.

Allt jag äter kommer jag att spy av efter den här perioden. Tänker främst på alla lahm ajin som jag har ätit och min favoritsalladsbuffé som jag och lollo ätit av i tre dagar irad nu. Kaffe Paus är mumma! Dessutom har jag fått en bästis där! En kvinna som tävlar med mig ang klockan som jag ringer på så fort jag kommit in och vill bli serverad haha. Idag vann jag! HAHAHAHA in your face!

Tuggummi, drickor och annat gott (godis) kommer jag att spy av efteråt. Just nu tuggar jag på extra rasberry.

Jag har sagt det förr och säger det igen.

C-uppsats innebär HEJ DÅ LIVET. De borde döpa om det till det. HEJ DÅ LIVET - UPPSATS.


Kan någon tomte låta mig få åka hem i ett par dagar och läsa uppsatser? Eller allra helst se till att uppsatsen blir klar imorgon så att jag får fira Fransi?

my dream is to fly over the rainbow so high

Godmorgon!

Nu har jag fått mina biljetter och hela resplanen till Mexico och från mexico HEEM wiiiiiiiiiiieeeee

Hinner nog inte skriva så mcyket, ska sitta ihop med lollo och skriva resultat. Snart snart snart är detta ÖVER!

puss

what what in the but

Sitter i den största datasalen på skolan med Lollita och jobbar. Solo, grymmaste människan i jkpgkom in och tipsa oss om lite grejor som har med uppsatsen att göra. Honom kan man lita på!

Samtidigt sitter jag och kollar upp lite hotell som vi kan bo på de första dagarna i Mexico. Har inte riktigt hittat något. Vid den här tiden om exakt en månad så sitter vi på flyget wiiiiiiieee

Vi åker nio på morgonen och är framme kl 19 mexico tid, alltså 02 svensk tid...sammanlagt 17 timmar sittandes. Vi ska iofs mellanlanda i tysklandet. skönt ändå att slippa landa i mexico mitt i landet, bra att de är efterblivna med andra ord. Synd att vi inte åker 1 januari, det hade varit ganska kul att fira nyår igen! Haha

Men fyfan vad tråkigt det här är alltså, det finns inte. Jag är Ö V E R L Y C K L I G om sex dagar då vi ska lämna in. gahhh
längtar mycket mer till inlämningen än till mexico faktiskt. det här är fan inte ens värt att ta en fil.kand för!

Och du? Du ser bara bajsnödig ut :-)

Här är låten som jag och lollo dansar till medans vi skriver:


Veckans måsten

* Skriva på uppsatsen
   - resultatdelen, resultatanalys, diskussion.
* Hämta ut kontrakt för andra hand uthyrning
* Sälja min säng
* Annonsera ut mitt gymkort
* Be pappa säga upp mitt internetabonemang + frysa mobilabonemanget
* Skicka in alla papper till Mexikanska ambassaden
* Handla
   - toapapper
   - smör
   - bröd
   - frukt och grönt
   - MAT

Saker som redan har fixats:
* Hyran
* Elräkningen
* Köpt och betalt biljetter till Mexico
* Skickat in CSN papper med I.K underskrift och stämpel

halv människa

God morgon,

den här uppsatsen börjar att ta kål på mig rent fysiskt. Mina axlar är helt förstörda, likaså nacken. Jag går omkring som ett miffo.

Men solen skiner idag! Och jag har bokat mina biljetter till och från mexico! Det blir att jag, Lollo och Jocke tar semester i två veckor efter sista tentan i södra mexico nånstans, typ cancun eller playa del carmen...spelar inte så stor roll, bara att vi ska hänga på en strand i två veckor.
Jag kommer iofs att ligga och gråta de två veckorna av saknad haha men det gör inte så mycket. Måste ju fira E X A M E N! gah.

Igår gick jag och lollo iväg och satte oss i en annan datasal och "gjorde" alla kategorier vi kommit fram till från analysen i något som kan liknas mind-mapping. Idag ska vi skriva ner resultatet. Jo men något ljus börjar jag ändå se, tror jag.
Känns lite tufft med examinatorn bara. Favoritlärare, ja...men inte när det kommer till examinationer, hon är tuff hon hehe

Nu är jag också ensam i jkpg, Nicole har åkt iväg till sthlm. Hon nog inte fått vara ensam hemma på typ hela terminen.

Nej, men dags för skrivandet. Puss

s u r t VÄRRE

Fyfaaan för det här alltså.

Vi har precis fått reda på vår examinator och oppeneringsdatum. Vi fick det sista datumet (jag ville ha det första så jag kommer iväg från den här staden så tidigt som möjligt) och absolut den hårdaste examinatorn! Hon är så tuff så det finns inte, helt inne i teorier och sånt. Minsta lilla undersöks och jag kommer att gråta i två veckor konstans! OUÄÄÄÄHHH




haha! fab! Lyssna



A few questions that I need to know
How you could ever hurt me so
I need to know what I've done wrong
And how long it's been going on
Was it that i never paid enough attention
Or did I not give enough affection
Not only will your answers keep me sane
But I'll know never to make the same mistake again
You can tell me to my face
Or even on the phone,
You can write it in a letter
Either way I have to know
Did I never treat you right
Did I always start the fight
Either way I'm going out of my mind
All the answers to my questions I have to find

My head's spinnin'
Boy I'm in a daze
I feel isolated
Don't wanna communicate
I take a shower
I will scour
I will run
Find peace of mind
The happy mind
I once owned, yeah

Flexing vocabulary runs right through me
The alphabet runs right from A to Z
Conversations, hesitations in my mind
You got my conscience asking questions that I can't find
I'm not crazy
I'm sure I ain't done nothing wrong, no
I'm just waiting,
'Cause I heard that this feeling won't last that long

Chorus
Never ever have I ever felt so low
When you gonna take me out of this black hole
Never ever have I ever felt so sad
The way I'm feeling yeah you got me feeling really bad
Never ever have I had to find
I've had to dig away to find my own peace of mind
I've never ever had my conscience to fight
The way I'm feeling yeah it just don't feel right

I'll keep searching
Deep within my soul
For all the answers
Don't wanna hurt no more
I need peace gotta feel at ease
Need to be
Free from pain
Going insane
My heart aches yeah

Sometimes vocabulary runs through my head
The alphabet runs right from A to Zed
Conversations, hesitations in my mind
You got my conscience asking questions that I can't find
I'm not crazy
I'm sure I ain't done, nothing wrong
Now I'ma just awaiting,
'Cause I heard that this feeling won't last that long

chorus x3

You can tell me to my face
or even on the phone
Ooh you can write it in a letter babe
'Cause I really need to know
You can write it in a letter babe
You can write it in a letter babe 

cherrypie

Guten morgen,

jag la mig lite lite försent igår. men jag är inte bitter jag!
kom hem vid nio (ja, en alldeles normal tid att komma hem på från skolan...) och var svinhungrig. Nicole fick jag inte tag på och jag hade pratat med mamma, pappa och sina i typ 1 timma så när jag la på såg jag ett sms där det stog att hon var på Donken - jag SPRANG.
Jag gillar inte McDonalds, men efter tre dagar med godis (det tog så lång tid att äta upp godispåse, kan ni tänka er hur mycket det var då?) så satt det perfekt. Klara och Queen var också där. Vi promenerade en bit, kom upp till oss och efter en stund gick de hem och jag klädde om mitt täcke och sånt och la mig i min säng och skrev på en lista på allt som jag måste köpa innan mexicoo och kolla samtidigt på scrubs.

listan blev ganska lång kan jag meddela er. Så ni som inte riktigt vet vad ni ska köpa i julklapp till mig, hojta! Jag har massor med förslag hehe

Igår hade vi den där oppeneringen, PÅ TRE TIMMAR! Och då var det bara två uppsatser.
Men sen var jag så jääävla arg haha alltså, vilket svineri det kan vara för att ta sig fram alltså. Vill man ta sig fram så får man fan och göra det med lite grace. Jag kokade.

Haha sen blev Lollo lite förundsam och fråga om jag var arg, med bästa förklaringen

- jag menar, du har inte ens nämnt mexico ännu och klockan är fyra på eftermiddagen!!

hahaha och då skrattade jag bara. Efter det gick det bara nedförs. Jag kom på idén att köra henne med en datorstol eftersom hon behövt sy benet och inte kunnat gå...och mitt tålamod är lite sådär. Tur att klockan var närmare 20 och att inte skolan var full med uppstoppade akademiker.

Nu har jag fått ett jävla tjockt mail med information om kurssökning från skolan i mexico, ganska efterblivet kan man tycka...speciellt med tanke på att jag redan har sökt kurser en gång? Nånting har gått snett.

Ska ta och dricka upp mitt termoskaffe och min blattemacka (som lollo kallar den för, trots att det är vanligt fazerbröd med ost och skinka och gurka på :-( ) och facebook:a lite innan det är dags för kategoriseringen av analysmaterial, alltså den tyngsta delen av uppsatsen. mmm mys.

Puss

RSS 2.0