in södertäljYEAH

woho. nu är jag hemma! och det känns exakt som vanligt, som att jag alltid har varit här.
vi har gjort det vi är bäst på: äta och skratta.
sibar var tyvärr att åka iväg till jobbet, men vi ska ha en heldag imorgon!!!! WOHO

sina har sen länge sagt att hon har två presenter till mig här hemma.
- men vad är det för något? har du köpt dem eller gjort dem i skolan?
- meh...neeej...eller...jooo..men nee asså, jag vet inteee...

jag fatta verkligen ingenting. tills jag fick dem idag. den ena var inslagen, i den fanns ett halsband som jag använde för flera år sen, men som hon packat in i ett paket "jag hade hoppas på att du hade glömt den..."
och den andra var en bok som jag har skrivit. "boken om mig" HAHAHA
kapitlar som "husen jag bott i" "min familj" "sport" "min musik" "resan till syrien" "släktlägret i göteborg" "mitt ärr" osv, osv. hahaha oj oj oj så kul! "rasterna på lågstadiet" hahaha

wow. nu ska jag packa upp och sen SOVA. har varit igång sen 6.20 idag.
GOD NATT PIPÅL

på bussen hem

hello


sitter på bussen påväg hem just nu. jag är redan uttråkad, eller redan å redan...blev det innan vi kom fram till gränna. som tur är så har de eluttag på bussen så jag kan vara conncted hela vägen haha
men nätet är sisådär, får se om jag hinner publicera innan det försvinner.

gick upp 6.20 idag för att träna woho, tränade i lite mer än en timma, kom hem duscha, käka och sprang iväg till skolan. lektionen var jätterolig, jag har definitivt en karriär som dj. aabsolut haha. vi fick testa på två olika program där man mixtrar med ljud och så. mest för att vi sen ska använda de till de spelen/sagorna och sånt som vi ska göra i flash.

men känner lite att det var onödigt att jag gick både igår och idag, hade vunnit mer på att dra i fredags och hinna med möhippan å allt. perkele.

MEN nu ska jag vara hemma i ett par dagar, och det ska bli riktigt skönt!

tjarå

this one is for you!

Kommer inte ihåg ifall jag nämnde allt blåljus på råslätt igår, jo men det gjorde jag! I alla fall. När vi åkte iväg så körde en brandbil ifatt oss och sen körde vi om den och då sa samora:
"fan, jag hann inte se om de var fina!"
haha jag skrattade och sa
"ja, synd! men om idsala hade varit här hade hade hon, på den halvsekunden vi körde förbi dem, hinna scanna både de tre fram och de tre därbak och säga vem som var finast och mindre fin i rätt ordning."


i used to love april

KUL att man inte får fira påsk i år! Eller, i alla fall inte på hemmaplan.
Också KUUUL att behöva sitta och tentaplugga på sin födelsedag. Men vänta, vänta kära du...det här har jag gjort innan! Förra året, woho.

Ja, jag skriver alltså en tenta dagen innan påskdagen och två dagar efter min födelsedag. WOHO jag är överlycklig.

Men bara så att alla vet, jag är ensam hemma hela veckan efter - om ni vill komma och råfira min födelsedag en vecka försent så är det bara att komma. Ingen behöver ens säga till. KOM BARA (pik PIK)
Nicole åker till spanien i en hel vecka, det är därför jag är ensam. Jalla jalla

Annars så får jag fira mig själv ensam. Det kan också vara kul, jag är ju van nu!


kolla vad jag har gjort


 +  =



fåttoshåpp kän bi fann.

AAAAAAH MONDAY! HOW I LOVE MONDAYS (alltså, på riktigt, I do!)

Tjo å tjipp!

Jag fick fnatt inatt och fick för mig att vakna och stänga av mitt larm? Så det blev ingen träning innan skolan. Idjotjävel. Jo men nu är det så att inatt var det andra eller tredje gången jag drömde om att jag hade en iPhone? Jag har inte ens velat ha en, varför förföljer den mig? Sen drömde jag om blondinbella och kenza, bra va?

Nu ska jag äta godis medans jag fixar en uppgift. Varför tenderar jag att köpa så mycket godis så att den mättar mig i tre dagar, minst? Hungrit öga. Haha

Idsala! Jag drömde om dig också! Jag skulle väcka dig och överraska dig med något, hade ett tv-team med mig. du låg och sov då vi kom in i ditt rum, din mamma var där inne och dammsög, ändå så vaknade du inte. Tills jag slog dig. Du hade ett par SKITSNYGGA byxor på dig!

Jalla baj

härlig söndag, trots att jag inte fick det jag ville ha gjort, gjort.

Nu är jag hemma igen!

Lasagnen blev jättegod, trots att vi lagade den på ett annorlunda sätt. Ja, VI för samora assisterade hela tiden. Haha hhon var rädd över att jag skulle skriva att det bara var jag som laga och att hon bara kollade på tv.
Efter maten så däcka jag på hennes säng och kollade på den rätte för rosing och one three hill. WOW kanal5! De har ändrat så mycket, woho.

Sen kollade vi ut och såg världens räddningspatrull, akutbil, poliser, ambulanser och brandkåren var där. Vi gick ner,(inte pga det) och åkte in till stan. Nu är hon och fikar med sina coola kompisar och jag sitter hemma och glor! DET ÄR LJUST UTE! Happy happy happy.
Imorgon när jag vaknar upp så kan jag säga "imorgon är jag i södertälje" nu saknar jag hem!


Just det. Jag och Samora smider hemliga planer - våren! Kom!!

Helgen är redan slut

Godmorgon!
Jag har inte sovit såhär länge på...länge. Men klockan har ju ändrats så det räknas inte riktigt.
Blev väckt av Samora som tyckte att det räckte med sömn. Nu har jag ätit frukost men blev mätt betydligt fortare än igår. Då hade jag i och för sig tränat. Och igår kväll åt jag "massa" godis (åt inte ens ner kullen på skålen..) så ja..

Ska in och byta om. Hämta ut min tvätt och sen åker jag till råslätt för att laga en lasagne åt samora. Weey. Sen så ska jag försöka få med henne till gymmet! Känner mig riktigt taggad. woho.

Oj. Det är i överimorgon jag åker till Södertälje. Vad konstigt det känns att jag inte hunnit sakna stället ännu, all den där ångesten i onödan. Jag har haft för mycket att göra för att ens tänka på att jag befinner mig i jkpg. Typ så.


Hej då gott folk.

man lär sig med tiden, det är inte lika tufft längre

den här omgången av södertälje tripen kanske blir riktigt lång, kanske att jag är kvar fram till påsk. kanske.
hur som så blir det ett par dagar i alla fall.

jag vet exakt vad jag ska göra.
jag har en låda som jag hade alla brev
som jag samlade på som liten. eller liten och liten...under mellanstadiet ni vet? då man skickade brev till varandra, la dem i en brevlåda som vi öppnade på fredagarna och delade ut till varandra? jag har sparat alla. oj oj på ens födelsdag fick man ju massvis. men så fooort man var ovän med någon så rev man sönder denna persons brev. eller, jag gjorde det i alla fall.
herregud. jag har svårt att förstå att jag haft sån temprament nångång.
jag var, eller är, känd för att kunde slå igen dörrarna vääldigt hårt efter mig då jag är arg. inte längre iofs. men jag har ju småsystrar som tagit efter mig, kan jag meddela! tur att vi inte bor i något gammalt hus. i så fall skulle den ha brakat loss för längesen!

Å sen! Sen ska jag leta upp alla gamla skolkataloger och fixa dem på facebook - innan någon annan hinner före mig!

det är mitt mission med tripen. plus lite andra grejer självklart...jaaaaaaa, som att närvara på sofias bröllop å så :-)

earth hour

woho. de e earth hour och jag sitter och kollar på robinson me en jätteskål med godis.

note to self: ät godiset när du är sugen på det, du är oftast inte lika sugen på kvällen!

Vad hände liksom?

Ååå jag har hunnit varit och hämtat två böcker från biblioteket, handlat jättemycket godis (alltså..JÄÄTTEMYCKET) och chips och pratat med sibar läähänge, (ÄNTLIGEN!!!) och dammat av hela lägenheten, plockat undan och dammsugit och moppat. Nu luktar lägenheten så mycket AJAX citron så att jag får ont i magen.

YAI och äntligen har jag hunnit äta min lunch (åt resten av carbonaran från i förrigår, den var nog inte helt hundra...det var också efter denna som jag mådde illa...undrar hur kvällen slutar) så nu FÅR Jag äta godis. WOHO.

Jag ska till sängen med min godispåse och böcker. Jag har nu fått de ångestframkallande tentafrågorna skickade till mig. Gad. om 2 och en halvtimma börjar robinson!

Sen när började jag längta till helgen för lets dance och robinson? vad hände liksom? Hello, jag är tjugoett år, det är inte meningen att jag ska sitta framför tv:en och "mysa med en skål godis och en kopp té"?!
Ja, vad hände?





L-l-l-l-l-l-l-lööördag

Woho! Idag mår vi bra.
Sov jätteskönt på Nicoles säng inatt hehe. Gick upp och tränade, hur skönt som helst. Jag börjar sakta med säkert lära mig "plankan".

Nu har jag ätit världens frukost, jag blev aldrig mätt!! Macka efter macka, wow.
Snart ska jag upp och promenera mot skolbiblioteket, låna lite böcker, komma hem och plugga lite, bestämma mig för en tentafråga och sova på den. Imorgon ska det skrivas!! Hoppas bara jag hittar lappen med frågorna också haha

Åååå, sen kommer den efterlängtade storstädningen. Igår kväll kunde jag inte riktigt koncetrera mig på att ha en lugn kväll då det var smutsigt. Allt måste vara bra då man ska kolla på Robinson! (MED EN SKÅL GODIS! YAI!!)

Come on join the jooyriiide! Det spelas på radio nu, mys.
Fint väder har vi idag också! Hoppas att snön hinner försvinna i Södertälje tills på tisdag då jag entrar stan. Höhö
Vilket nu påminde mig om att köpa biljett!!
Woho, på tisdag it is.

Ill update you later. Ciao

Bergochdalbanasfredag!

Nu är det äntligen helg.
Imorgon har jag tänkt att gå på bodypump pass på morgonen, som vanligt. Sen så ska jag STORSTÄDA, herregud så äckligt det är här just nu.
Sen är det plugg som gäller, som vanligt.

Idag, efter utställningen och presentationen så fick jag en känsla av skolavslutning, julavslutning. Ja, i samband med snön självklart. Och ett lättsamt avslut. Vi samlades ett gäng och fikade i skolan och pratade gamla minnen. Mest från vårt fuskupprop, första dagen och vårt första intryck av varandra, väldigt kul och mycket skratt!

Jag kom hem, trött och väldigt hungrig och fortfarande med ett illamående. Åt lite och det gick inte över, var fortfarande hemskt hungrig. Har för övrigt under projektets gång fått namnet matälskarn eftersom jag alltid räknat ner till lunchen, fikat o.s.v. Ingen förstog hur jag kan älska mat så mycket haha!
I alla fall, bestämde mig för att träna ändå och enda sen dess har jag inte mått illa faktiskt. Jag motionerade bara idag, och det var jobbigt att gå förbi salen där de tränade bodypump med min favoritinstruktör, speciellt då det var så få folk där!

Handlade middag och fixade och diskade ner tvåhundrasjutti kg disk. Sen duscha jag rekordfort och hann precis till Miljonär programmet och sen Let´s Dance.

Pratade med mamma ett tag och ja,,,,ja.
Tjejerna har säkert helt stört kul nu, vill inte ens tänka på det. Men ganska svårt då jag är helt ensam den här helgen. Nicole har åkt hem till sthlm.

Tjo å hej. Nu ska jag dricka té

seg fredag. s e g

HAJ

Jag sitter i en sån jobbig datasal och försöker arbeta med min sista photoshopuppgift, tror ni inte att klippet krånglar med mig? Va? Tror ni inte det? Skit jobbigt. vill verkligen få det klart idag!!
I helgen ska jag skriva klart en tenta. Hej, vadå helg? Vis tudentet pluggar heltid+extra+ingen semesterersättning. tack. dagskift och nattskift. hej å hå

på tisdag åker jag hem! skulle köpa biljetten nu men den här datorn går inte att lita på, så jag gör det hemma. skulle inte förvåna mig särskillt om priset gått upp till det dubbla eller om jag råkar köpa två biljetter..hmmm..

utställningen! Gick bra. klassen är såå jäkla bra så detinte finns.
ni ska få se mina bilder nu.


knogarna/bergstoppar blev min huvudbild.




walk on the desert


grottan


grusvä/asfalt.


wey.
kul att få ett samtal av Sibar (SOM JAG INTE FÅTT PRATA ORDENTLIGT MED ÄNNU. TACK VARE ER TJEJER) från möhippan. skitkul. jag som hade glömt bort den...

nu är det helg

Usch usch usch så illa jag mådde igår. förstår inte varför? det bara small till och jag var sekunder ifrån att spy det lilla jag ätit över dagen (fick inte i mig lunch förrns kl 5!!!jävla stress-schema)
jag stoppa i alla fall i mig två starka happy pills och la mig med morgonrock och duntäcke och kollade på josef fritzel dokumentären, inte så att den gjorde att man mådde bättre direkt.
men jag somnade redan i ett reklamavbrott men tvinga mig själv att hålla mig vaken igenom dokumentären.
vid halv tio kunde jag inte hålla emot så jag somna

vid halv två vaknade jag. sen kunde jag inte sova om på ett tag, lyssnade på hur man maxade klubb kaj musiken *dunk dunk dunk dunk*. Ja, mitt mål var att somna in innan alla fullisar skulle springa runt på gatorna och skrek. Och det gjorde jag! Jag vakna 20 minuter innan klockan ringde, andra dagen irad. Min kropp är inte redo för sovmorgonar helt enkelt!

Stackars Nicole som har blivit helt sjuk, hostat hela natten och haft sig. Hoppas att hon kommer hem till sthlm idag, inte för att jag vill bli av med henne! För att hon själv vill dit och hälsa på hennes pappa innan han åker till libanon.

Om en timma ska jag vara i skolan och fixa inför utställningen, sen blir det nog en softdag tills vi får gå.

JAG SLUTAR TJUGONDE MAJ I ÅR! ÅÅÅÅÅÅÅåååååååhhhh, världens längsta sommarlov!! Synd bara att man inte har ett jobb så man kan få lite underhållning :-)

Nu ska jag äta med frukost. Puss.

eeu

jag mår väldigt illa just nu.
huvudvärk, illamående och jag fryser ihjäl. hoppas att det inte blir en sån helvetesnatt...

min braiga torsdag. äntligen börjar jag att se ljuset i tunneln!!

Jag hade sovmorgon imorse men ändå så vaknade jag upp kl 7. Kunde inte sova om förrns Nicole gick iväg, (till skolan alltså) men det var knappt att jag hörde henne alltså! Brukar jämt vakna av hennes larm men inte imorses, var alldeles för trött. Men eftersom solen reflektera på hotellfönstret så mörkande och ljusnades det för mina ögon när nicole gick förbi ljusreflektionen

Men jag somna om och soooooov. Det första jag gjorde när jag vakna var att ta upp telefonen och skrika HEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJJJ till min älsklingsälskling, min stjäärna som äntligen kommit hem till Sverige! Det gör fysiskt ont i mig att inte vara närvarande i Södertälje och välkomna gänget som hela släkten gör. Vill bara krama sönder henne!!!! SOOOOM jag saknat henne. Vi har bara hunnit prata två gånger idag, så mycket folk har det varit där. Men ikväll ska vi ta the long talk. Cant wait.


Skulle egentligen inte träna idag, men vet inte om jag kan låta bli riktigt?

Presentationen av projektet gick skitbra! Och oom jag får säga det själv så tycker jag att vi tog hem spelet, inte för att det var en tävling. Men genom responsen så kändes det som att vi tog hem segern ;-) Men det är helt stööört hur duktiga alla är! Och läraren sa det själv, han har aldrig tidigare haft en sån duktig klass! WOHO!
Nu är bilderna utskrivna. Vi gick ett gäng till ett tryckeri och trycka upp dem, vet fortfarande inte vad jag ska tycka om mina alltså. Hade kunnat göra dem SÅÅÅÅHÅ mycket bättre. Well well!

Så imorgon är det utställningen som gäller! Sen ska jag göra en sista photoshop uppgift som ska in och sen är jag klarish för helgen. Jag ska under helgen försöka skriva klart min sista hemtenta och sen, mina kära nötter, sen får jag andas. a n d a s.
Ska på kursintro på måndag, en till lektion på tisdag och sen är det S Ö D E R T Ä L J E som gäller onsdag - sön/måndag. Sofias bröllop! MY God, har inte ens hunnit tänka på det.

Nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Träna, promenera, handla godis eller lägga mig i sänger och softilera tills mina ögonlock sluter sig? (Vilket lär bli väldig tsnart...)
PUSS


Jag lovar, det var inte jag!

HAHAHAHA jävla fab!
Om ni ser fabbes kommentar till inlägget om kameran så kanske ni inte förstår. men let me explain.

Jag har som de flesta vet, tre yngsre systrar. det är inte sälsynt att de tar saker och ting - tvärtom, det händer dagligen (EHM, pik ELISHA) men något som händer näästan lika ofta är att de har sönder saker. ja, antingen det eller så tappar de bort dem.

Fan. nu kommer jag inte på något exempel heller..
hahaha

- vem har tagit sönder mitt solpuder?!
- eeeh, inte jag. jag lovar - jag har inte ens använt det. fabbe
- JAG LOVAR PÅ GUD MARIA JOSEF OCH ALLA ÄNGLAR m.m.m.m DET VAR INTE JAG. elisha
(det är alltid elisha)
sina försvarar sig inte när det kommer till smink
- NEHEEE så ni menar att pappa gått in i toaletten och tagit sönder solpudret?
- JAG LOVAR PÅ GUD MARIA JOSEF KORSET KYRKAN, DET VAR INTE JAAAG!1
fabbe ger mig mördarblickar.

- vilken idiot har tagit min tröja utan att fråga och haft sönder den?
- eeeh, det var inte jag..jag har inte ens använt dina kläder. fabbe.
- JAG LOVAR PÅ GUD KORSET MARIA EVA OCH ADAM OCH KYRKAN DET VAR INTE JAG!
(det var hon)
- jag lovar zalga, det var inte jag. sina
- jahaaaaaaa, så ni menar att min tröja har gått ut ur garderoben, vandrat runt hela dagen och gått sönder - av sig självt??!

hahahaha alltidsamma sak. först är jag skitarg, men sen när jag hör mig själv säga de konstiga meningarna så skrattar vi bara.

- vem har tuggat upp hela tuggummiasken som jag hade på bordet här?
- eeeh, inte jag..har inte tuggat tuggummi på en hel månad. fabbe (hon tuggar varje dag)
- JAG LOVAR ZÄLG PÅÅÅÅGGGGGGGUUUD
MARIAKORSETKYRKANADAMOCHEVAOCHBIBELNOCHLUKASOCHDAVIDOCHPAOLUSOCHNYATESTAMENTET, det var inte jag!
- jag lovar zalg, det är inte jag. sina
- JAHAAAA så ni menar att mitt tuggummi har alltå tuggats upp av sig självt?

Hahaha och så håller vi på. läs hennes kommentar!

GOD NATT FÖR TREJDE GÅNGEN

Våfflor from the days

Det är, som ni säkert vet, våffeldagen idag!
Tror ni jag ätit några våfflor? Nej.
Tror ni att jag åt en semla på fettisdagen? Nej.

Men det gör inte så mycket. Tänkte berätta mitt bästa våffelminne istället!!
Det var många år sen men ändå påminner jag pappa om den så fort vi äter pannkakor hemma (vi är mer av en pannkaksfamilj än våffelfamilj, varför vet jag inte? Våfflor är ju gott! Men på riktigt, ingenting går upp mot mammas pannkakor!)

I alla fall, för några år sen kom pappa med jättejättemånga våfflor, den fyrkantiga versionen och dessa åt vi med blåbärsgrädde. ÅÅHååååå det var så gott!!

Nu ska jag läsa lite, sen ska jag sova. Har börjat lära mig att lägga mig tidigt faktiskt!
God natt.

äntligen hitta solen tillbaks!

ÅÅH nu är projektet klart, bilderna är tagna, retuscherade och sparade (ja, det var faktiskt svårare att spara än att photoshoppa, lite svårt att veta var man ska slänga och spara i ett fullt konto!). Men herregud, vilka dagar det har varit! Det allra värsta är att jag imorse kom på att jag skulle skicka iväg några bilder till en gruppmedlem, bilderna var stora och tog ganska lång tid så jag blev sen. Men just då kom jag på att jag alltid glömmer att fylla på vattenflaskan påvägen in till datasalen så jag fyllde på den redan hemma! SMART! Trodde jag, ja.

Några timmar senare så tar jag upp mitt häfte, blött! Okeej, helt okej. Kollar in i väskan F *****N!!! K A M E R A N.
Men tror ni inte att den är förstörd nu?
SKITKUL! RIKTIGT BRA!
Jag som tänkte fota lite klasskompisar nu när det är slutet å allt, men icke.

När jag åkte hissen ner när jag skulle till skolan så såg jag att jag glömt fixa håret. Satt längst upp på huvudet i en väldigt slarvig knut och hårslingor som stack ut överallt. Jo, man fick sig ett par kommenter...inga snälla alltså!("nyvaken zalga?") Haha

Sprang hem, bytte om och sprang ner till gymmet. Vet ni varför jag betalar fem gånger mer än alla andra studenter som tränar på friskis? Jo för jag vill allra helst inte stötta på folk som man känner, oftast bekanta som man ska stå och kallprata med och få en att tappa fokuseringen.
Okej, jag kommer in till gymmet..drar mitt kort.
- Zäääääälga, hör jag någon säga.
Gabriella sitter där. Brevid henne sitter Ilhams kusin(DÅ BLEV JAG FAKTISKT GLAD, ILHAM! Haha) och framför oss stog hennes man och sprang. Okej, tänkte inte så mycket mer på det.
Sen kommer Samora med en arbetskollega och vi alla går in i salen och börjar med steppen.

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!!!!!!! Jag stog på andra sidan än alla andra hahahaha, taktkänslan alltså. Stog med fetaste flinet och försökte att hålla mig för garv.

Vi träna klaart, var helt ofokuserad, går in i omklädningsrummet.
- Hej där! Hur står det till bla bla blabla
en till bekant. vi pratar, jag märker att nån står och stirrar på oss men tänker inte mer på det, vi pratar klart och den personen hälsar.
- men heeeeeeeej tränar du också här bla bla bla

jag får äntlgen gå ut från omklädningsrummet och precis innan vi springer ner för trapporna ut.
- ZALGA! VArt ska du?
Men vafaaan
hahaha
men de va bara ashur!

påväg ut, över gatan upp till mig springe rjag på nicole och kim som OCKSÅ var påväg in.
MY GOD.

men men, det är ett härligt gäng allihop!
Nu är jag VÄLDIGT TRÖTT. Men jag måste hoppa in i duschen. Sen blir det té i sängen med "lite" plugg...zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz


God natt pipål.
Ps: Nu skrev jag mycket va? Hoppas att du blir glad nu Sina! :-)



ÅÅ nu kom Nicole hem med Mshäbäk från hennes mammas kusiner. GULD! Ilham, jag vet att du kommer om det..ska tänka på dig när jag äter dem!

t r ö ö ö ö t t. gah.

gilla - inte - läget.

är det "helg" snart?

Usch. Nu har jag suttit i skolan hela, hela dagen.
Fick inte boxas idag eftersom ashur dissa i sista sekund. Så jag kör bodypump ikväll, om en timma.
Nu är jag gaaanska så trött. Och sitter man i en liten datasal, med två andra gruppen (klasskompisar) så har man iofs jävla kul, men nu? Ja, nu är jag trött, sliten och bra hungrig. Jag har sprungit upp och ner typ tre gånger på en halvtimma också.

Nu ska jag hem, äta något, vila, byta om, träna, käka, FOTA (mordhotat nicole till att bli min modell i resterande bilder hehe) och sen SOVA. Det har verkligen blivit en bristvara de senaste dagarna.

tjipp å hej. jag och mitt superobjektiv ska ha kul!

fotouppgift

Har suttit i skolan i hela hela dagen. min nacke är stel som ett berg..typ.
imorse gick jag upp lite tidigare än vanligt för att fixa matlåda, kikar ut från fönstret och ser att solen lyser mot hotellet mittemot. jag blir helt salig och glad, går upp, tar på mig morgonrocken, går mot fönstret.
Och ni vet när någon gömmer sig och hoppar fram, från ingenstans och skrämmer livet ur en?
SÅ reagerade jag när jag tittade ut från fönstret imorse. SNÖ!!

ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ
Det har snöat hela dagen men det är inget som är kvar, som tuur är.
Det har tamigfan varit plusgrader dagar irad!

I alla fall. Nu är vi klara med vår hemside-layout. Nu ska vi bara läsa igenom dokomenten och imorgon övar vi på presentationen. jag börjar nästan nääästan se ljuset i tunneln!

Nu har jag suttit med en uppgift från digitalfoto, här ser ni resultatet.
FÖRE:

EFTER:


wey.
tjarå


oo what a lovely start

ÅÅÅÅÅÅÅ jag är så tröööttt.
Varit i skolan hela dagen. Mötte sedan upp ashur och åkte ut till hooden råslätt där vi fick tacos och daimtårta, mmmmums! Vi hängde ett tag där innan vi åkte hit igen, bytte om och sprang ner tll gymmet. bara det att vi fått för oss att passet skulle börja halv åtta då den börja kvart över sju egentligen. bra va?
men det såg aptrist ändå. samora gick in. inte jag.
ställde mig på den tråkiga rullbandet som faktiskt gick väldigt fort idag..tio minuter senare joina samora, som har betydligt bättre kondis än mig!
vi gymmade lite, men hon kände hälften av människorna på gymmet så hon fick väl inte så mycket gjort ;-) (jag vet att du smygläser, din smygare!) å seen testa vi rodd. men det var trist. så vi cyckla, "läste" två tidningar medans jag gjorde det. inbilla mig att cykling är kul! men det var det inte efter att tidningarna tagit slut!


kom hem, käka, duscha och nu kan jag inte hålla upp ögonen. ännu en lång dag imorgon! Puss och godnatt

befinner mig i det mer tropiska

När jag kom ut från biosalongen igår så såg jag att idsala smsat mig och skrivit att det snöat.
HUR KAN DET SNÖA NÄR DET VAR 11pluggrader igår?! Tänkte jag. Fick panik och försökte att komma ut så fort som möjligt för att kika.
Phjuuu...ingen snö! Promenerade som sagt och kom hem sen för att göra min sista uppgift. Kolla upp från datorn lite snabbt och såg stora, vita bomullstussar falla...nej, inte fall. ATTACKERA min värld. Klä den i sin vita kappa igen. NEEEEJJ!!!

Men sen så vakna jag upp till vår igen. Eller ja, vår och vår. Det är fortfarande kallt men ingen snö.
Så ni menar att snön är kvar där uppe i sthlm?
Jag har faktiskt märkt att ni har betydligt mer snö än jkpg! Jkpg är nästan tropiskt i jämförelse haha

Men fortfarande, jag kan inte förstå hur man kan ha gått från 11plusgradigt till snö? Det var faktiskt 2plus då jag kom ut från biosalongen? Oh well oh well!

Nu ska jag fortsätta photoshopa. Sen ska jag till Samora för att äta tacos! Och efter det ska vi på aerobics dance och shake:a lite. Typ.

m å n d a g

Godmorgon!

Vilken natt jag har haft! Vaknade upp av en smärta i ryggen, alltså en grym smärta. Vaknar, känner av - jaaa men DÄR ligger mitt örhänge som jag letat efter i flera månader. Helt åt "rätt" håll - rakt upp i ryggen. Gjorde inte alls ont, inte alls.
Det är samma örhänge-jävel som förstörde min luftmadrass-säng som jag sov på första månaden.

Klockan var då halv tre och jag var helt säker på att det var morgon och jag kände hur trött jag var, tanken slog mig till och med att jag skulle skippa skolan!! EN SÅN SAK.
Förstå lyckan när jag såg att jag får sova mer?
Sen fick jag ett svar av min älskade kusin som jag smsat och grattat. Hon är ju i framtiden nu, hehe
Å sen ännu ett av en gruppmedlem som missat bussen.
Det var bara att stiga upp, fixa matlåda, dricka kaffe och äta toastmackor.

Nu sitter jag i skolan och ska sammanfatta två kapitel av ena kurslittratur. Å så lyssnar jag på The Killers album, mmmm myys.
Bye bye.

män som hatar kvinnor

Nu är jag hemma från bion. Jag vet, aldrig varit hemma så tidigt från bion innan
Men jag har samtidigt aldrig behövt vara på plats vid kvart över fem(för att hämta ut biljetterna) alltså, så tidigt. Och aldrig suttit i en mindre biosalong. Till och med Södertäljes Roxy är större!
Men eeeh..det var väl, mysigt?
Kul att för första gången inte vara en majoritet förresten. Det var bara vi fyra tjejer som var där med "utlänsk bakgrund" och vi var nog även de enda som var under 25 år!

ÅÅ filmen. Så bra. Samtidigt så hemsk och läskig! Jag höll på av svimma av skräck...trots att jag visste vad som skulle hända! Jag var den enda av dem som läst boken, ändå var jag den som hoppa till mest. Så typiskt. Och slutet? åååhå, den fick mig att gråta, IGEN. Längtar redan efter tvåan och trean!

När vi kom ut kände jag frisk luften och ville inte riktigt gå in. Har ju suttit inomhus hela dagen, så jag ringde ner Nicole och så tog vi en sväng till donken. Kom på plats på att jag inte ätit någon mat idag...så är det med intensivt skrivande! Åt iofs godis på bion.

Vi hade lite roliga diskussioner kring folk som man ska känna, hur bra det är med kontakter och hur sugen hon är på att plugga samma sak som jag gör. Hehe

Nu när tentan är över så innebär det inte pause och vila. Nu är det nästa uppgift som måste fixas innan jag lägger mig. I bakgrunden lyssnar vi på Sara dawn finers bidrag i melodifestivalen och den är ju bra! Men efter att ha hört den nonstop i fyrtio minuter så känns den sådär...

haha
GODNATT PIPÅL.



Ja just den. Det där som jag innebillar mig...jag var fullkomligt seriös. Är det någon som vet vad det kan bero på? Jag tyckte att en pelare mellan fönstrena i köket lyste upp, som om någon bakom mig med ficklimpa lös på den. Sen såg det ut som om någon rörde sig i hotellet, i det rummet med alla sängkläder, bara det att det var släkt och det som jag såg gå bort stog kvar när jag tittade ut. Sen kändes det som om hela bordet var lutat, som om allting snart skulle glida ner mot marken...och när vi satt på donken så lät det som om något explodera utanför. Men ingen hörde självklart något.
EH, exakt Vad händer?


Och en sak till! Jag drömmer ofta om människor, händelser och så i förväg. Som inatt, då drömde jag om en kompis som jag lärt känna genom Nicole. Jag har inte pratat med honom och heller inte sett honom, dårå, på jättelänge! Vi umgick ändå ganska mycket under hösten. Och helt plötsligt så kommentera han en sak på facebook. You see? Från "ingenstans" drömmer jag om honom och dagen efter så hör han sig.

Jo jag vet själv hur skum jag låter!

HEMTENTAN

JJJJJJJJJJJJJJJJJJJJAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
AAAAAAAAAAAAAAAAAAA _ AAAAAAAAAAAAAAAAA

NU är tentan klar! Men man kanske inte ska skriva ja förrns man är över bäcket, vad de nuuuu kan heta. jag kan inte bry mig mindre. blir nog godkänd, trots att jag skrivit mer än dubbelt så mer än man får, men så blir det när man har många åsikter.

nu orkar jag inte skriva många ord. mina fingrar är blå.
nu ska jag bara glo på MÄN SOM HATAR KVINNOR (SOOM Jag längtar efter den här filmen) Och proppa i mig godis och choklad.

pusss

ps. jag börjar få syner..nbillar mig saker..

she´s a maniac

ÅÅÅÅÅÅÅH det tog två timmar att skriva ett enda svar, MER ÄN två timmar till och med. Men nu har jag i alla fall fyllt kvoten för antalet sidor som tentan ska vara på, minst.

Två frågor to go. Skönt att det är mer "åsiktsfrågor" än "faktafrågor" som fröken-jag-tar-mer-än-två.-timmar-att-svara-på-frågan!!
Go å släng dig från en bro, snälla!

Och nånstans mellan andra och tredje  raden började Zalga att mordhota en tentafråga. EN FRÅGA. Kan någon göra samhället en tjänst och spärra in henne?:-)

pick up your phone and tell me I´ll be allright

Nu ska jag försöka skriva klart min hemtenta. Senare ska jag på bio och äntligen få se Män som hatar kvinnor. Tur att jag redan vet om att den är bra, även de som läst böckerna tycker att den är bra. Härligt!

Om ett par timmar fyller Sibar år i thailand. Å som jag saknar henne.



 


Första riktiga vårdan

ÅÅÅÅÅÅÅH vilken dag!
Jag och min modell Ashur gick till skolan och fotograferade lite. Det gick bra å så....eeh, tills kameran dog! Och ingen jävla batteriladdare i väskan! BRA ELLÄH?!

Jag som så gärna ville få bilderna klara så att jag har veckodagarna på mig att retuschera. På onsdag, senast måste de in till tryckeriet också. Kul!

Något som är grymt...alltså, GRYMT positivt just nu att klockan är efter sex och det är fortfarande LJUUUHUUUUUUUUST! Jag blir helt salig!

Nu ska jag läsa ett mail från idsala, med alla detaljer inför Sofias möhippa. Kul att man inte kan närvara när ens första kompis ska ha möhippa...skit  kul!


Jag är inte alls bitter. Hej!

Ps: 11plusgrader ändå :-)




solig lördagsmorgon

Godmorgon!

Vaknade upp redan vid halv åtta av att nicole för en gångs skull steg upp före mig. hon ska iväg på studentambassadörs-uppdrag så jag kunde inte somna om förrns hon gick iväg. sov till halv tio, gick upp, bytte om, åt ett ägg och gick iväg på body pumpen.. fan asså, denna instruktör kör också det nya passet. fanfanfan.

gick ut till västraste väster för att hämta upp en systemkamera av en klasskompis,(GAAAAH vilket väder! alla gick runt med sina brillor och var mysiga! Och jag som har typ...fem nya solglasögon som jag måste avverka. synd bara att de är i södertälje!!) gick in på ican där och handla bröd och lite grönsaker och kom hem och åt en god frukost. nu ska jag hoppa in i duschen och sen ska jag och ashur till högskolan för att utnyttja alla stora fönster de har där. han ska nämligen agera modell för mitt foto-tema..får se hur mycket han vågar hehe

Innan jag går så måste jag berätta en rolig grej som hände igår kväll. Hahah
Nicole siter och skriver ett CV till hennes storesyster som bor i libanon och pluggar just nu.
Nicole: alltså hon ska alltid komma med såna saker till mig precis då jag har tentaplugg!
Vi: men kan hon typ inte vänta med cv:et nu?
Nicole: Nej. hon smsa mig och sa att det var akuuuut att jag skulle logga in på msn. väl inne förklarar hon att hon sett väääärldens snyggaste tröja på ralp lauren och att hon måste få ett jobb där för att få tröjan rabatterad!!
AAAAHAHAHAHAHAHA!!! Jag döööööööööööör.


Vi hörs sen! Puss.'




brinnande kök - min kväll

Vilken kväll det har varit. En kväll med eld i köket!
Det började med att jag tog mitt efterlängtade bodypump pass..och jäklar vad besviken jag blev! Han har ändrat på keografin, tagit bort den roligaste biten och lagt till jobbigare delar. Fyfaan.
Bodypump blir nog bara en gång i veckan framöver haha

Kom hem, åt en minisallad, duschade, städade sprang ner till gymmet igen där jag träffade ashur och gick till godisaffären, där vi också mötte samora. kom upp, hade den roligaste biten av kvällen. sen kom nicole och gabriella.
gabriella fixade popcorn i kastrull och ville ha min största kastrull. Jag gav henne hela ansvaret eftersom jag aldrig poppat på det viset innan. Självklart brinner all popcorn upp och istället för att lukta härlig shampoolukt så stinker jag bränt.

Har stått och diskat och haft mig hela tiden enda sen de gick hem efter lets dance första del. Men det är helt becksvart på botten alltså.
Just min första, enda kastrull jag köpt själv. Den som är så fiin. Min lasagnekastrull. Och självklart så är det mitt fel hahahaha

Aja, nu är jag helt slut och ska ta och lägga mig. Ska nog upp och träna lite bodypump(annan instruktör) imorgon bitti.

Gonatt!




Mobilbilder!

Jag överförde mina bilder från mobilen för första gången häromdagen!

Pappa invigde mobilen med det här fotot, nov-07


Nån happening i skolan, nov-07

Samma dag satt vi på fjärde våningen och arbetade, om jag minns rätt så var det en marknadsplan för MKV vi gjorde då. Alltså, hur man ska marknadsföra programmet - för er som inte vet.




Medan vi pluggar så gör pedagogerna (som vi delar byggnaden med) det här:


1december kom och frans bjöd oss på kalas!
1, vi tog allt han hade i rummet som var av värde och sprang därifrån.
2, idsala sminkar sig med bläckpenna....



Mitt gamla hus. Härligt att bo med en massa studenter!

Kolla in dessa snyggingar! 2008års första(av måånga) bröllop


En mysig hej-då-fest med klassen. Vi skulle ut på olika hörn i Sverige för att praktisera.
Ok, jag fota bara i slutet av festen...







Nej, nu orkar jag inte mer. Det finns lite mer mc bilder, men jag vill göra något nyttigt istället. Om tre timmar ska jag köra bodypump, pepp pepp pepp!!
Tjarå

förbjuden konst

Haha..nääe, teckningen får ni nog inte se. Den var ganska så barnförbjuden...

sitter i skolan
och är hungrig. brrrrrrrr säger min mage, men jag har ingen matlåda med mig idag eftersom vi planerade att sluta runt lunchtid. Men men! Så går det när man är tidoptimist!
Redbull anordnar en tävling där den som viker ett flygplan som flyger längst vinner en resa. Killarna i klassen har vikt och haft sig i en halvtimma nu, vi har mest fått stå ut med att få flygplanen nerkraschade i huvudet på oss. Nu är de där nere och tävlar, vi håller tummar. Eller nåt. hehe

Jag har smsat ett gäng och frågat "Lets dance med en massa godis hemma hos mig ivkäll?" Samoras otacksamma svar: lets dance, kanske..om jag orkar. Godis. Näh.
Vadå nääh!?
Åh. Hoppas ingen kan komma, då kan jag äta mitt godis ifred i alla fall. Haha. Sen så ska jag kolla på Grillad och skratta haha

Imorgon ska jag fota, yai. Hoppas att jag hinner fota för att jag har nämligen kameran bara över dagen, till skillnad från många som kunnat ha den i flera dagar :-(
Har jag förresten nämnt mitt tema? Kroppen som landskap! Nu gäller det att hitta någon som kan ställa upp som modell, både en manlig och en kvinnlig.
Jag förstår inte själv hur jag tänkte med temat!

Nu ska jag tagga. Haha...härligt ord..tagga. Tjarå

min konst skapar starka känslor

GODMORGON!!

Synd att solen inte hittat hit, men vid den här tiden igår var det ingen sol...så vi får hoppas att den dyker upp så att vi kan få äta glass ute på campus!
Sitter i skolan just nu och kollar på när Harun, som sitter här brevid ritar av mig. Jag sa ju attt han skulle börja gråta. Nu hämnas han, eller nåt. Bara det att jag inte blir arg för fem öre hahaha

HAHAHAHAHAHAHA jag fick precis ett skrattattack som kräver att jag springer till toa och torkar av mig tårarna. Typ. Ni kanske får se den här sen!
PUSS

disciplin och godis går hand i hand

Jag kan tycka att jag är disciplenerad. Ganska så bra disciplenerad, i det mesta. Speciellt sömn! Jag kanske har snoozat två gånger i hela mitt liv, men ringer klockan så gör den det. Då är det dags att gå upp helt enkelt!

Något som jag saknar disciplin helt i är att plugga. På riktigt alltså. Alltid samma ångest i slutet, fyfan. Längtar så in i helvette till sommaren.

Men det var nog allt. Jag kom aldrig iväg till träningen, läste atlantis tidningen igår och det var en massa tjöt om att vilan är lika viktig som träningen..så jag sparar all kraft till morgondagens bodypump med min favoritinstruktör!
ÅÅÅÅ en sak till! Jag har varit helt sanslöst godissugen! Det där suget som jag haft hela hösten, you know när jag hetsåt godis? Så har jag kännt idag, hela dagen. Men! Det är fredga imorgon vilket innebär helg, vilket i sin tur innebär G O D I S. Så jag lyckades hålla mig ifrån godiset hela dagen. Disciplinerad, I tell you!


God natt.

min konst

Hahahahaha ni ska bara veta att jag skrattat MYCKET då jag gjorde den här. Och alla skratta när de såg den också, självklart. Hahah alla förutom Harun, han grät för att han blev så ful. HAHAHAHa



Och ni idag på lunchrasten gjorde jag den här. Han har inte fått se slutresultatet, men lär gråta lite mer. Hahaha



Hahahaha, aj aj aj.
Ps: nu är solen här for sure, tredje dagen irad. Hoppas att helgen blir lika bra!

tidig morgon, inte lika soligt idag

gäsp

sitter i skolan. kom inte in i sängen i tid alls. kollade på filmen på sexan och sen ett avsnitt av scrubs..sen däcka jag. yai. jag vaknade vid kvart i sju och jag har suttit i skolan sen 8. nu ska jag fortsätta!

HEJ

disk. träning. mat. dusch. softilera. film. skola. photoshop. GODNATT

Sitter i min morgonrock i mitt kök just nu och har haft en softkväll.
Kom hem och diska berget som vi hade sparat ihop i två dagar. Bytte om och sprang ner till träningen. Step stog på schemat och fyfan vad svettigt. Jag fick min första stora fläck på t-shirten! Nästan så att jag fick glädjetårar.

Skällde ut både Gabriella och Samora lite (eller ok, jag skällde väl inte...) och sa att jag inte ville träna med dem imorgon, för båda stack från passet. Men Samora var kvar näästan till slutet :-) Gabriella blev lite upprörd tydligen och fick en härlig flipp, like the old days haha

Kom hem och började att laga mat, ris med fiskpinnar. Och nu har jag lovat mig själv att aldrig, aldrig mer koka fullkornsris när jag är hungrig. Det tar förbannat lång tid och dessutom står antalet dl heeelt fel på förpackningen. Jag hann äta en macka med brieost innan maten!

Och ja, nu softilerar jag som vanligt. Väntar på att filmen på sexan ska börja. Hoppas att jag däckar innan den slutar, då vaknar jag upp stolt:-) Igår däckade jag nämligen vid första reklamavrbotten till Scrubs. Så typiskt att det händer då det äntligen kommer avsnitt som jag inte sett innan!

Imorgon är det skolan som gäller, kl 8. Weooow. Men det går nog bra, om det rullar på som det gjorde idag..kunde knappt slita bort ögonen från photoshop. Det är kul när det är saker man kan göra! Hehe


Sov så gott folket!

in das schule

tjo o tjipp

sitter i skolan och omdesignar skolans hemsida. lite skojigt sådär..

SOLEN SKIINEEEEEEEEEEEEE333R Ilhäm, men det gör den säkert i florida också. You Bitch. Du med Sibar - thailand.
Bitches.
Men solen skiner.

zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

oj oj oj vad trött jag är. två dagar irad har jag planerat att plugga hela kvällen men det går ju knappt att hålla upp ögonen!

har nu bestämt mig för ett tema som jag totaalt glömt bort att skriva ner, det ska vara inne mindre än två timmar. Thank God för bloggen! Kom hem, bytte om och sprang ner till gymmet där jag körde boxning i 75minuter med Samora (som faktiskt blivit duktigare) och det var ett bra härligt pass! Efteråt tog vi ett aerobics pass som samoras envisades om att testa. Och det blev exakt som jag tänkt mig, vi stack efter tjugo minuter! Haha

Vi gick lite på bandet och gick sedan upp till mig. Men innan handla jag lite färsta champinjoner, mmmums. Vi käka middag, sen gick hon och jag hoppa in i duschen och nu ligger jag här på min säng och däckar vilken sekund som helst!

ZZZzzzzZZzz god natt folket.

min fotouppgift

Vi har haft en uppgift i kursen Digital foto nu på eftermiddagen och det har gått riktigt bra!

Uppgiften till idag var en diptyk, nu på eftermiddagen skulle vi göra en triptyk.

I triptyken skulle vi ta tre bilder som skulle representera idag, som vi sen ska öppna då vi är 40 (jag ÄR den sista som får öppna den då jag är yngst..) och tänka "ååå var det så det såg ut" typ. Jag kan inte koncetrera mig just nu så allt blir luddigt. Men här har ni min triptyk



Colaflaskan har jag med för att det ska bli kul att bli nostalgis om 19 år. Affischen och skorna har mycket med musiken att göra, alla konserter och festivaler som jag springer på idag. Och så skolan, fotat från ena entrén till den andra.
Ser ni hur fint väder vi har här idag eller?:-)

Som ni ser så har jag lärt mig att ladda upp photoshop-filer. Woho. Synd att jag inte kunde de då jag gjorde mina retuschbilder och jag tror att jag slängt dem nu.

Men mer får ni säkert se, snart! Och tack Maria för hjälpen! :-)

S O L

Solen SKINER idag. S K I N E R! gah.


Och så drömde jag om The Killers igen :-)




mest för att jag gillar att befinna mig på ett biblioteket när resten är på rasten...jag har gör ju det varje sommar. eller inte..

Titta vem som fortfarande är vaken. Så är det väl alltid.
"Jag ska bara...å,jag ska bara..."

Kollade på "Spårlöst" och fixade matlådor till mig och Nicole samtidigt. Fick springa fram och tillbaks. Ja, för jag bor ju så stort också.
Nu är det packat i varsin låda, diskat och nu ska jag byta om och hoppa in i säng. Ska nog inte upp och träna så tidigt på morgonen utan kör istället järnet på body pumpen :-)

Skickade precis in en ansökan om sommarkurser! Har inte vetat att man kunnat ta sommarkurser innan faktiskt, så nu har jag sökt fem olika kurser på sthlm uni. Tror inte att jag blir antagen, men jag förlorar ingenting på att söka!

NU: God natt!

keepin it good

Nu är jag hemma.
Hemsidan blev klar i tid, wiho!! Och jag är faktiskt ganska så nöjd :-)

Imorgon är jag i skolan hela dagen igen...lär bli en längre dag än idag då vi börjar mycket tidigare. Och jag ska dessutom upp kvar över sex imorgon för att hinna med ett pass som börjar 06.30 imorgon. Body balance, det passet som är yoga - thai chi - pilates inspirerat. Får se om jag kommer upp. Har inte så mycket mer än matlådan att fixa, sen är den sängen som gäller!


Godnatt.

en lång måndag

Ouuuää.. jag gråter. Mitt pass början om tjugo minuter och jag sitter kvar i skolan!
Måste.
Har en uppgift som ska göras klart och kan bara göra den här i skolan då jag inte har photoshop hemma.
Lika bra!

Sen blir det mer plugg. Hoppas att jag hinner med något pass överhuvudtaget idag!!

snart snart snart snart, matmatmatmat!

Åååå vad jag väntar på att få bli hungrig. Då har jag något att göra istället för att komma igång med hemtentan. Mat mat mat mat mat! När vi var och storhandlade häromdagen så köpte vi några (många) nudlar som vi inte testat innan och jag åt en sån påse häromdan och blev posotivt överraskad faktiskt!

Ska nog äta det. Snart snart snart. Mat mat mat mat!:-)

JA, så söndagen är redan här?

Godmorgon!

Sitter i min Hugh Hufner morgonrock och har precis intagit frukost. Havregrynsgröt med russin och linfrön (godare än det låter!) med kaffe och lingongrova! Här brevid mig har jag två skålar med godis, det som vi inte orkade äta igår.

Det var meningen att jag skulle skriva min hemtenta igår men rätt som det var så kände jag att jag jag hungrig. "Lika bra att äta nu så slipper man avbryta skriv-flow:et sen" Börjar att laga, kommer på att vi redan har spaghetti i kylen. Fan, kunde lika gärna ha käkat den så skulle jag spara på en massa tid.
Koka ris, stekte kycklingfilé, blanda det med tikka masala och åt. "Oj oj oj är klockan så mycket? Måste hinna tvätta inna det blir för sent" "Ups, ingen tvättmedel hemma, måste till Hemköpt" lägger i tvätten...och rätt som det var så var klockan halv åtta och Nicole och Kim kommer hem. Kim har jag inte sett på över en månad! Hon har varit i Hawaii och Florida. I KNOW, lyx. (De åkte förövrigt förbi huset som chris brown och rihanna gömmer sig i...jepp, de hänger fortfarande ihop) Så jag laga lite ris till dem (har blivit en mästare på det) och så satt de och åt (alltså, inte bara ris) medans jag satt i rummet och kolla på de första bidragen av melodifestivalen och skrattade åt petra medes skämt HAHAHA

Ja, herregud. Chockad blev jag över resultatet. Och jag var nära till gråt när jag såg Måns Zelmerlöfs min då han fick resultatet. Precis då hon sjöng vinnarlåten sprang Nicoles släktingar in, jättetrevliga tjejer. Innan dess så kom Gabriella, Samora och Jhonny förbi för att säga hej. Också mycket trevligt!
Efter filmen kollade vi på Ben Affleck, YUM. Efter det kollade vi på America History X, inte så YUM. Eller jo, eeeh..jag visste inte att Edward Norton hade den kroppen under skjortan, YUM. Sen så kollade vi på en annan film, också på fyran - som höll på till halv fem.
Vid halv fem slocknade vi. Och gick upp vid 11 - 11.30 tiden. Nu är jag ensam hemma och vill bara sooovaa. Jag är inte så trött, bara det att det är så skönt att sova. Slippa tänka på alla måsten.

PUSS.

en BRA lördag (men mindre gjort än önskat)

Tjo och hej

kolla hur sent det är! jag har inte varit i närheten av den här tiden på...okej, kanske förra veckan. Men ändå. Har haft en alldeles härlig kväll med melodifestivalen (HELLO, chock eller chock?? men det blir nog bra ändå!) tillbaka till kärleken (ben affleck är en mumsbit) och sen american history x...faktiskt första gången jag ser den! Lite läskig, men mycket bra.


Berättar mer imorgon! Hoppas att jag sover lälälänge :-)



Jag drömde om min blivande man




Kollade på Lets Dance igå
r och fick mitt första skratt för dan. Sveriges starkaste man skaka på rumpan alltså...HAHAHA. Det var så kuuul och HAN måste vinna. Inte morgan eller laila som varit hyffsat duktiga från början. Go go magnus!

Sen softilerade jag och Nicole resten av kvällen, men vid halv tolv tiden la jag mig. Vaknade vid kvart i tre av någon idiot som stog med bilen nedanför här och spela jättehög arab-musik. Varför förföljer den musiken mig? Gick upp för att kolla men där stog bara taxibilar, kanske var det nån av dem. Who knows.

Men ÅÅÅÅÅÅÅÅÅ nu måste jag berätta om min dröm! Vi var ett gäng, mamma, systrarna, Idsala, hennes mamma och moster och så. Vi hade varit och shoppat och gick in till någon byggnad där vi vilade. Plötsligt hör vi att det är The Killers som spelar där inne och jag släpper tagit om alla mina shoppingpåsar och springer in. Det var en konsert!! Fast alla satt ner som man gör å bio/teater och ingen visste vem de var ens! Han gick upp för trappan, samma trappa som jag var påväg ner ifrån och jag blir helt hysterisk!!! Jag hoppar på honom och kramar om honom hårt (han kramar självklart tillbaks!!Döööh) och jag berättar att jag åkte till london för att se dem, så sjunger jag med honom. Det var All the things that Ive done med vi sjöng spaceman ändå haha..och han dansade som han gjorde på konserten. Sen skulle han ner till scenen men jag vägrade släppa taget så han pussa på mina händer, som höll hans och gick iväg.
Alltså, vadå inte vakna med ångest?!

Mamma och pappa hade sprungit in i salen med mig och fotat oss. Pappa med en gammal kamera och mamma med min digitala och allt jag kunde tänka på var hur grymma bilder jag skulle ha! Men när jag kikar på bilderna som mamma fota så hade hon bara zoomat in på mitt ansikte!!! HAhaha, vadå inte mer ångest??

O well, det var min härliga dröm. Jag ska försöka drömma om den hehe. Gick i alla fall upp vid halv tio för att hinna med ett bodypump pass. Kom dit för att upptäcka att det var fuuullt med folk i salen, allting blev mycket varmare..man svettades verkligen. Men huuur härligt som helst. Kom hem, duscha och fixa frukost. Kaffe, mammas bröd och blodapelsin/apelsin juice. Mums!


g a h.

roligare fredag har jag nog haft...ZzzzZZzzzZzzzzZzzzzzzz.....


Jag kan knappt hålla upp ögonlocket
. Jag är så t r ö t t.
I skolan gick det inte alls bra. Jag har börjat med designen på hemsidan och den blir så fuuul, jag vill bara spy på den.  Usch. Och ju mer jag tänker på hur jag ska försöka göra om den desto säkrare blir jag på att slopa hela och göra  om, helt. Får se om jag hinner med det!

Hemtentan? Ehh, ja den jäveln är fortfarande inte klar. Började inte ens med den..
Nämnde jag att jag var trött? Jag välter och tappar allt idag. Stavar om - skriver om - sudda - skriv om - sudda - skriva om. Jag skriver ett ord, ser på skärmen att det är felstavat. Skriver om. Felstavat. Skriveromfelstavatskriveromfelstavat det slår mig inte att titta upp, andas "hur stavar man egentligen till ever?" typ.

Om jag hade kliat mig djupt in i örat hade jag kännt hur hjärninnehållet bara runnit ner och ut...Så jag gick iväg för att träna. FYFAN idag tog jag NÄSTAN lika mycket som alla andra, men jag höjde i alla fall vikterna mycket. Bodypump is the shit.

Kom hem, laga speghetti och köttfärssås med en sallad. Nu är den uppäten och Nicole har fortfarande inte kommit hem. Ska upp och duscha sen så lär jag somna innan första reklamavbrottet av Lets dance! Puss




hemtenta och redesign

Jag som skulle blogga mycket, trodde att jag skulle hinna med åtminstone två inlägg till innan tre. Men okej..

Kom till skolan väldigt tidigt imorse för att upptäcka att jag drog med mig fel häfte. Det var lite kul att upptäcka det, jo jo. Så jag gjorde annat nyttigt - skrev om mitt cv och skickade iväg det till tre olika ställen. Allra helst vill man ju slippa jobba på sommaren - speciellt nu när jag känner mig mer körd än någonsin. Men slappa kan man heller inte göra utan pengar..

Jag har varit hemma och diskat ett berg, ätit och rullat tillbaks till skolan. Nu är jag något mer taggad inför hemtentan! Dessutom har jag i uppgift att designa om en dålig webbsida. Så det ska jag också ägna mig åt.
Puss

Min sjuka dröm

Godmorgon.

Sitter i skolan just nu och är mest glad över att jag fått tillbaks mina knäppa drömmar. De är liksom en del av mig, det vet alla som känner mig haha. Alltid sjukast drömmar!
Inatt drömde jag att jag hade jättebråttom till ett flyg...jag liksom sprang så fort att jag bara ville hoppa ut ur min egna kropp för att komma i tid. Sen hamna jag i någonslags fängelse, men det var allmän toalett...så den snygga polisen lät mig välja toalettbås som jag skulle sitta i. Jag valde den vid fönstret för att ute på gården där så skulle min syster öppna ett eget företag och jag fick henne att lova att komma fram till fönstret nångång varje dag för att hälsa på. Haha

Fab, du var jätteframgångsrik! Man blev rädd av dig bara av pondusen haha.

Sen så kom dök två gamla kompisar upp i drömmen, de var i fängelset men de visste inte om att det var ett fängelse. Sen så blev fängelset till en jättefin libanesisk resturang där jag satt med några släktingar, helt plötsligt joinar viktoria och david beckham oss runt bordet! David satte sig brevid mig men jag kunde inte bry mig mindre för att jag kunde tänka på var polisen. Hahahaha

Jag dör.

Jag har alltså ingen gruppträff idag, men gick upp lika tidigt ändå. Känns skönare att ta helg sen!

Idag kommer jag att blogga mycket. Tjarå.


I know, vet själv inte hur jag kunnat motstå!

vart tog pause-knappen vägen?

NU är jag hemma. Är hur som trött som helst, mest i sinnet. När ska det här ta slut? Jag brukar inte erkänna när det är tufft, men nu fan gör jag det. Det är helt stört i skolan. Aldrig har vi haft så många "småuppgifter" (som egentligen tag en halvdag-heldag att genomföra) och större projekt samtidigt. Och aldrig innan har jag haft så mycket mer släpat efter mig, sammanlagt en hel termin nu alltså. Känns ju gött! Och aldrig innan har jag hunnit vara hemma och slappat så mycket som nu. Flykt? JO men, ja tack. Något åt det hållet var det ändå. Det enda som är positivt med skolan just nu är att jag faktiskt älskar att gå dit. Gillar mina klasskompisar och framförallt gruppen som jag är i nu, hur sköna som helst. Dessutom är träningen riktigt kul den med.

På tal på träningen så ska jag och Samora kick-boxa. Hoppas att hon ger järnet nu, igår fick hon helt plötsligt ur sig - mitt i stepp-passet alltså "ska vi gå?" haha men va?? No way. Samora, om du läser det här så ska du veta att jag ska slakta dig på kick-boxningen idag! Jag ska få ut alla mina aggressioner mohaha

Ska ta och lägga mig en stund innan det är dags. Puss


HAHAHA

HAHAh jag har föööörsöökt. tro mig, jag haar.

Har ritat hela min härliga grupp i paint och det blev så braa så jag har skrattat mig igenom hela processen. Jag har bilden sparad på skrivbordet nu också. Så bra!! HAhahaahhaha

Och jag har försökt att ladda upp den här, men blogg.se är knäppt. Jag har till och med gjort det till en pdf fil. Oh well oh well.

Nu ska jag skratta vidare..eeh, jag menar, arbeta vidare:-)

en torsdag i skolan




Yeah yeah yeah...my baby got ooooooooooangeeeeleyes

Haha herregud. gammal låt!! SÅ HÄRLIG


Vi sitter och bråkar om vilka låtar vi ska spela upp. GANSKA så splittrad smak har vi. Fem personer, med alla lika stor vilja. Oj oj oj. Sitter alltså med min grupp i skolan och ska egentligen sitta och rita en sitemap av vår hemsida nu. Lite krångligt, jo jo.

Nicole tycker att vi är dumma som går upp kl 8 varje dag för ett grupparbete. De ville att vi skulle ses 10 men jag sa ifrån, fan lika bra ju. Haha tydligen hade vi sagt 10 på torsdan, men jag fick dem att ändra till 8. Hoho

Idag ska jag kanske kanske till MQ´s klubbkväll efter träningen. Två av klassen jobbar där och två andra ska gå som modeller, så kanske att jag går dit och kikar!

Nu ska jag rita. Puss


Hon, illustratören

TJO


Sitter i skolan, som jag gjort enda sen 8 imorses.
Har precis ritat en kundvagn i illustretator. Nu vet jag att jag kan det också! :-)

Vi ska designa om skolhemsidan. Så ful som den är liksom...
Och ni vet väl att ju större kundvagn/kundkorg desto mer handlar man? I vårt fall, anmäla sig till kurser/program.

Om ni bara kunde se min snygga kundvagn. Jag fick övertyga min grupp att det FAKTIST var jag som hade gjort den. Jag pratade ganska mycket i telefon då jag gjorde den, så de har svårt att förstå att jag klarade av två saker samtidigt. Jag tror att den blev så bra för att jag pratade med pappa samtidigt, jo men det är nog därför.

Nu ska jag börja läsa en av våra kurslittratur som heter "Dont make me think" som handlar om att man ska tänka på varje minsta lilla detalj som man lägger till på hemsidan. Varför en ruta? Varför är den placerad där? Varför har den jsut den färgen? OSV.

YEAH!
TJARÅ

Min dag, tjoho!

Hello!

Sitter hemma nu efter att ha ätit en tacostortilla. Inte den godaste jag ätit direkt...och det har ingenting med köttets tillagning att göra, bara det att den var lite torr. Ingen gräddfil jöööö

Innan skulle jag och Gabriella träna aerobics (fastän jag tyckte att det var tröökigt) men hon var sen så vi gymmade lite. Dessutom så blev jag utelåst i en hel timma, det var ganska kul. Eller inte. Roligast var ändå Nicoles reaktion haha...det brukar vara tvärtom med oss. Dessutom såg jag ganska rolig ut där jag satt på GOLVET med mitt anteckningsblock (gäller ju att passa på!) och min "vilket-sätt-ska-jag-ta-mitt-liv-med"-min.


Nu ska jag hoppa in i duschen. Sen blir det sängen med lite ost och vindruvor innan jag ska sussa. Börjar 8 imorgon också!! Puss

Tisdagsmorgon, värre än måndagsmorgon

Woho.

Jag har inte skrivit på hela dagen. Jag har gått runt i nyvaken-dvala hela dagen och nu är det nog allra värst. Mina ögon svider av trötthet! För ett litet tag så kändes det som att vi precis kommit till dagmamma typ, halvsju på en måndagsmorgon. Fyfan vad jag hatade det.

Oh well.

Har suttit med webbdesignen hela dagen. På förmiddagen så analyserade vi sönder allt och nu på eftermiddagen så har vi börjat skissa lite på papper. Det är bra mycket krångligare än man trott. Sen är det tusentals saker som sak göras samtidigt, utanför det här arbetet. Gäsp.

Vi hörs senare. Puss

middagsblogging

TJOHO!

Sitter i mitt kök och har precis ätit någon slags spaghetti med köttfärssås, fast med pasta. Hehe. Och en sallad till. Gott!
Ska hoppa in i duschen nu. Var på ett bodypump pass innan och känner att 17tiden är den bästa tiden att träna på, faktiskt! För när jag kom ut så kände jag att jag hade lite energi kvar, så jag ställde mig på rullbandet i tio minuter och svettades lite till!

Gick ut ur gymmet och innan dörrarna ens hann stänga igen träffade jag två bekanta.
Eehh,, hej hej, jag är jättefräsch.
Sprang in på hemköp och handla fika till min älskade grupp haha Det är stört hur fort tiden gick idag, så kul har vi.

Puss.

Kärlek


"I love being married. It's so great to find that one special person you want to annoy for the rest of your life."
-Rita Rudner




Goodmorgon, godmorgon!

Härlig dag va?!
Synd att solen inte skiner bara...

Glömde berätta att jag hittade en kick-ass snygg jacka på H&M igår. + en annan som också var snygg, men inte sådär kick-ass snygg och dessutom lite för lik min förra vår/sommarjacka. Hoppas att bara någon av modebloggerskorna bloggar om den så den inte tar slut (och för att halva sveriges småflickor ska gå runt med den)


Jag har sovit bra. Drömt bra. Och är nu redo för dagen efter en skål med gröt och russin (iinte så gott, föredrar sylt) och tre toastbröd med extra saltigt smör. Jag dör. Ska rulla tll skolan!
JA! Skolan vare ja...börjar om tjugo minuter och ska hinna med mycket innan dess!PUSS


Bilderna på bebbeen

Okej, tur att min facebook inte funkar. Nu hinner jag både plugga och ladda upp bilder här medans jag äter lite brieost och nån rull-ost som har massa örter på, men det smakar mest vitlök. Gott är det i alla fall.




Alltså, KINDER eller KINDER?
Fast här var hon lite irriterad, rev mig and such.


dubbelhaka vs dubbelkinder


aftonia och hennes bebbe.


K I N D E R!! Haha



"ey, sluta fota mig annars får du en box"






Kanske inte överdrivet med bilder på en glad Dalia, men hon var jättemysig hela dagen! Lyxbebis som faktiskt tycker om att gå i butiker.

Nu sitter jag och Nicole och pluggar med var sitt glas gröntte, idag smakar jag den med mint-smak...

Godnatt vänner!

bilder från igår!

orkesterna som jag skrev om igår. Här hade de precis slutat spela och folk som innan stått och lyssnat hade gått iväg. Vissa var kvar och började prata med deras nyblivna idoler.


exakt här, nedanför mitt fönster har vi mitt gym och mitt älskade hemköp. (som rånar mig varje gång...)


och här ser ni resecentrum, hur nära ner jag har det! bakom är det vättern som skymtar.


trafikerad var det igår! här var det någon brud som börja spela jättehög musik från sin bil och gick ur den och börja dansa...? det var något orientaliskt, möjligtsvis persiskt.


fullt på hotellet (NEJ JAG SMYGFOTAR INTE!!)


De fina bilderna på bebben får ni kanske senare. är otroligt trött och måste hinna läsa tre kapitel innan jag slockar! det är en tuff vecka som väntar :-)


en härlig dag som nu i efterhand framkallar lite åldersnojja

Herregud. Så gammal jag känner mig!!

Jag träffade som sagt en gammal vän till mig idag. Som är gift och har bebis och allt...det är inte det som får mig att känna mig gammal, även fast det kan ha påverkat något. Utan sättet vi satt och prata om alla gamla minnen...det HAR faktiskt gått mer än 2½ år sen vi tog studenten. Då man prata om första ring, ja..det var 4 och ett halvt! MY GOD.

Sen visade hon bilder som hon hade på sin mobil som var på mig och henne de dagarna vi tog härliga sommarpromenader genom hela sthlm efter jobbet. Glass, sandysmackor, gamla stan, djurgårn, sture...aah.. de dagarna. Sen hade hon ett KLIPP på nästan 6 minuter på oss då vi hade en avslutning tillsammans på jobbet. Vi unga tjejerna satt ute och uteserveringen och tyckte att vi var asgrymma som rökte haha (medans chefen och de äldre satt inne i resturangen...)
Man seer tydligt att vi tyckte att vi var tuffa. Och allt jag tänkte på var hur fräscha och unga vi var då. OCH MITT HÅR. Oouuäää


Där satt jag, liksom..bar hennes bebis, hade lite dreggel på mig och kollade på klipp på oss från sommarsthlm. Ååaa.


mot dagen!

Elluuu

jag har drömt inatt! Har inte gjort det på ett par nätter och det är ganska ovanligt för att vara jag. sist jag drömde så drömde jag att jag fick en iPhone och en ny, assnygg bärbar dator och att hela familjen hade flyttat till en lyxvilla och hade hus utomlands och massa.
Ja, tur att det är gratis att drömma!

Om ett par minuter ska jag ner till bussen för att möta Aftonia och hennes man och deras bebiis på a6. Tydligen så ska det chartrade tåget med kändisar åka från jkpg..typ, samtidigt som mig. Så vi får väl se om jag stöter på någon. Hehe. Syyynd att blondinbella inte är här!!
EHm...

Well, Ill keep in ´touch. Puss

action på hotellet, melodifestivalen och spel!




Haha vilken dag alltså
. Har precis skrattat så mycket att jag börja tokhosta. Sånt skratt som mamma skrattar framför tv:en hahaha..jag skrattade också åt tv:en. Det var en idiot som åt wasabi hahahah


I alla fall.
Det kom två andra tjejer till oss sen
, två femtonåringar som fick oss att känna oss gamla. Efter melodifestivalen så åt vi lite lasagne (som jag förövrigt inte tror att jag tål längre...min mage gör uppror) sen spela vi land och stad. Det var mest en tävling mellan mig och nicole. Haha vi brydde oss bara om att vinna över varandra. Men hon har ju spelat det här spelet non stop med allt och alla som kommer hit till oss så hon kunde allt redan. FUSK!

Sån dålig förlorare som jag är så jag avslöja något om henne till en kompis mohaha

Innan leken så var det ganska mycket action på hotellet också. Innan barnen kom som tur var! Vi chansade på vilka som skulle ha sällskap under natten och vilka som inte skulle det. Vi såg ju vilka det var som planerat det i alla fall..

Just det! Frans, jag hoppas att du någongång under dagen fick lite lite huvudvärk. Eller åtminstone mardrömmar. Eller kanske glömt eller tappat bort något.
Eller nej jag skojar. Och om du inte hörde; VITT. Nöjd? Och det var lördagsmorgon, inte så ovanligt att man är hemma då och inte ute och röjer. Ja, om man inte heter Francisco Delgado Figari vill säga!


Imorgon ska jag leka med en bebis hela dagen! YAAI. Gonatt!


lördagen

Haaj

Fan vad fort dagen har gått. Efter att ha ätit frukost så åkte jag och Nicole till a6, coop forum och handlade massa massa mat. Kom hem och bytte om och "träna"...det gick inte så bra! Orkade inte, hade inte ätit ordentligt. Så när jag kom hem så började jag laga en lasagne, som faktiskt var hur god som helst!

Hoppa in i duschen, efter att skrattattack med Nicole. När jag kom ut så var två tjejkompisar här så nu sitter vi i köket och softilerar.

Alltså, stan är helt fuuull. Hotellet är proppat med folk! Det är nämligen nån frisörmässa här jusr nu och det är ett helt tåg med kändisar från sthlm också! 

Nu ska vi ha en myskväll med kladdkaka och melodifestivalen! Puss

Lördagsmorgonen so far

Haha alltså...innan jag börjar blogga och berätta om allt onödigt jag gjort så vill jag bara meddela er om att det står en orkester här på gatan nedanför som spelar musik. Högt och glatt.

Just nu spelar de "här kommer pippi långstrump"...wow, de har rockat till den också hör jag nu. Innan spelade de en låt som vi sjöng i mellanstadiet "Nånting go marching in" kanske den går. Kan inte riktigt koncetrera mig nu när de spelar härliga pippi-sången.

Jag sitter och äter frukost i min morgonrock. Ni vet att jag kan skriva ett helt inlägg om min morgonrock va? Lovin´ it!

G O D   M O R G O N!

Update: FLINTSTONES haha..ja alltså, de spelar den nu.

min jättespännande fredag!

Fan vad sämst det gick i skolan idag. FIck ingenting gjort. Skitbra. Men kom hem, åt mat medans jag hade ett samtal med moster efter det så pluggade jag faktiskt ändå...så jag har inte haft en heelt meningslös dag!
Sen somna jag i typ tio minuter, vakna upp, bytte om och körde ett bodypump-pass - jag orkar mer och mer för varje gång! Så sköööhönt att träna.

Nicole mötte mig uppe på gymmet och hon ska nog också köpa ett sånt korterbjudande de har just nu. Hon blev ganska så impad över hur fresht allt var. Jag vill inte ens veta hur friskis ser ut alltså...säkert hälften av jkpg:borna tränar där. Jäämt fullt!

Vi gick ner och handlade på hemköp. Kom hem och lagade en middag tillsammans. Spaghetti och köttfärssås..mums. Det var längesen jag gjorde det sist, men det bleb gott ändå! Under matlagning ringde SIBAR MIG FRÅN THAILAND!!! SOM jag har saknat henne!!
Jag blev lite rädd när det var ett sånt samtal, gillar inte att få siffor-samtal...ibland svarar jag inte ens.

Jaaaa, sen åt vi. Sen duscha jag. Sen kolla jag på let´s dance. Och ni softilerar jag i min mysiga säng med min urmysiga pyjamas med min übermysiga morgonrock! Hehe

JO! Just det. Då jag låg och sov så ringde min gamla klasskompis mig...hon kommer hit på söndan med sin man och sin fyramånaders-bebis!! ÅÅ vad jag ska få leka med bebiiisssss!!

Nu ska jag fortsätta softilera. Puss


varför känns den här fredan som en måndag? kanske något en fest kan bota? Kanske. Hmm..Hmmm..

Tjo o tjipp!

Jag vill ha fler morgonsamtal, tack!
Sitter i skolan och lyssnar på "Ooooh I dont wanna be looonelyy...hold on, hold on be strong"låten och tänker på Ilham. Haha, det är inte din låt ilham jag vet det. Snarare en Idsala-låt men jag tänker ändå på dig bara för att du blev så irriterad när jag sa att den handlar om dig mohaha

Det är lite för grått ute idag. Böring. Jag orkar inte sitta och skriva om religion och sexualitet ur ett genusperspektiv - har inte direkt den inspirationen idag.

HEJ DÅ.

min spännande fredag!


Godmorgon,


har inga lektioner idag. Men måste till skolan och börja med en hemtenta som skulle ha varit klar för lä-länge sen. Efter den hemtentan väntar ännu en, kul va?:-)

Sen ska jag tränish och resten av kvällen får vi se hur den spenderas. Vill hitta på något med tjejerna, eftersom det är den första syrianska ungdomsfesten här i Jönköping imorgonn på typ, tio år så har man förberett sig kan man minst sagt säga. Det är solning, det är träning, basta, bubbla, frisör ja..rubbet. En sån fest, med den sångaren är gaanska så motbjudande så imorgon sitter jag hemma hela kvällen. Ikväll vill jag därför göra något, men ingen fest riktigt.
Kanske storhandla? Wow. Bättre fredagar har jag definitivt haft!

Puss


V för Vendetta


är vad jag kollar på ikväll. den är lite läskig...men bra!

En kamp mot tyskan

Den galna tyskan var det ja.

Vi hade projektstart i webbdesign och projekt-kursen idag. Men detta är ett mindre projekt, alltså kommer vi få göra ännu ett men med programering nästa gång.
Denna genomgång hade vi på engelska eftersom utbytesstudenterna ska göra exakt samma sak. Ja, och så kom vi fram till deadlinen...den som vi, för övrigt haft inräknat på schemat enda sen kursstart. Utbytesstudenterna ska ha redovisning 26te Mars och vi har det morgonen efter.
Detta gör en galen tyska framför mig helt frenetisk och börjar att ställa en massa frågor och är allmänt irriterad för att vi var några timmar extra på oss.
Men innan dess så blir studenterna bakom mig och brevid mig också lite halvgalna.
- twentysix of wich mounth?! Now? MARCH?! WHAT?!
och så viskar ju de bara, aldrig räcker de upp handen för att fråga.
- yes, twntysixth of this mounth svarade jag.
men lyssna istället för att sitta och viska till varandra genom hela lektionen?

En skön snubbe frågar om vi inte lika gärna kan vara klara 25te mars. Hahaha..jag tror att han sa det för att provicera. Och så höll de på.
Tyskan försökte få läraren att ändra datum så att de skulle gå längre tid på sig och sket fullständigt i att det kanske inte passar alla andra.
- So you have a lot of things to do? I mean, we can change the date if you think that you wont have time with the project.
- YES YES YES! We change!!
Så börjar hon att sudda i sin kalender.
Men kvinna!!

Hon brydde sig inte för ett öre om någon annan, så länge hon slipper vara klar före oss liksom.
Det är tänkt att vi ska lägga ner 60h/student på projektet. Så, inga svårigheter. Bara timmarna säger hur stort det är, men ändå förstår hon inte. Hon tror att det är världens största projekt.
Av någon anledning så föreslog vår lärare (som är lite för snäll) att vi ska skjuta upp det hela till 31mars. Alltså på tisdagen därefter.
- YES YES YES! WE CHANGE! skriker hon igen.
Neheeeru
Då sa jag till.
- No we wont change it!
Haha ni skulle ha sett minen
- Whaaat? Why?
- Because I CANT.

Ärligt talat. Palla vilja göra klart arbetet över helgen.

Allt har inte lösts ännu och jag ska tamigfan vinna den här kampen mot tyskan. Sen teamade vi ihop oss. I slutet av lektionen kom min jobbkompanjon och fråga om jag ville vara med dem. Men jag hade ju redan en grupp. Jag föreslog att de skulle slåss om mig...men de gick inte riktigt med på det. Jag föreslog därför med mutor, men det gick inte heller. Hehe.

We do re do! Det heter vår grupp. Alltså, we do redesigns..för det är det projektet går ut på. Designa om skolans hemsida.
Nu är jag helt sjukligt trött. Sprang hem efter att Nicole smsat och sagt att hon skulle vara hemma om två timmar, tänkte städa det lika fint som hon städa det åt mig. Så jag gjorde det. Packa upp väskan och packa in om aaallt i garderoben. Städa badrummet, diska, städa köket och sovrum. Nu har det gått FYRA timmar sen hon sa att hon skulle vara här om två timmar..

Puss.



haha typ, såhär blev hon.

Vi gör vår fotohemläxa

Nu ska ni få se två foton som min klasskompis Karro tog då Jessica försökte göra sin hemläxa på mig. Haha..låter helt knäppt. Ni behöver, och vill nog inte veta hur uppgiften exakt ska gå till. Men ni kan ju få se Karros foton över hur det kan se ut då man utöver den!


Vi i fokus.


"Jönköping C" skylten och vättern i fokus.

Och varför jag ser så allvarlig ut? Jo det är för att Göran sa att vi tjejer alltid ser så typiskt tjejiga ut på alla bilder, om vi inte ler så ger vi ut signaler av snällhet i ögonen. Därför kämpade jag med att se allvarlig ut, gick väl sådär. Haha. Fick tömma kroppen på garv i fem minuter innan.
Jessica: Men Zalga va ingen tjej nu oK?!
Ehh.

the killers och en galen tyska


gah.

Sitter i skolan nu, en av de mindre datasalarna. Hit hittar inte pedagogerna, det är för komplicerat att leta runt i skolan. Trodde jag ja, tror ni inte att det satt tre pedagoger runt en och samma dator när jag kom tillbaks från lunchen? Haha

Får ÄNTLIGEN njuta av the killers day&age igen. Har inte lyssnat på det sen jag var hemma i söndags (känns för övrigt som två veckor). Har bara fyra the killers låtar på mobilen som jag lyssnat s ö n d e r. Det är det enda jag lyssnar på just nu.

Ska försöka göra klart en uppgift idag, skippar träningen. Ska göra om layouten till SJ.se eftersom jag tycker att den är så pinsamt dålig. Om det är någon annan som stör sig på den och har några förslag så får ni gärna dela med er av den :-)

Återkommer snart då jag ska berätta om en galen tysk utbytesstudent! Pussar.


en vilande nalle i motljus



Såhär såg förresten mitt fula foto ut. Man skulle fota i motljus och ha ett motiv mellan kameran och ljuset dårå. Som sagt, jag har en liten töntkamera och dessutom var det här den enda lampan som inte hänger ner från taket i lägenheten. Ni skulle ha sett resten av klassens foton alltså! Speciellt några, heeel duktiga!

Digital foto!

TJO!

Idag har jag varit i skolan hela dagen, precis som resten av veckan. Vi läser verkligen världens roligaste kurs, Digital foto! Och fotograferingen kommer tydligen naturligt för mig, för jag har bara fått bra respons på mina bilder - trots att jag inte tänker särskillt mycket över det jag fotat. Speciellt idag. Men dagens första uppgift, den som vi hade till hemläxa gick inte alls så bra. Fick ingen kritik eller så, men inte heller bra respons. Men så var jag den enda som fota med min egna tönt digitalkamera. Mycket svårare då!

ÄÄääälskar systemkameran! Måste måste mååste köpa mig en snart.

Dagens andra uppgift krävde gaanska mycket spring mellan gatorna eftersom vi skulle fota kollektivtrafiken och vi valde, dumt nog, temat "trängsel". Ja, ni hör ju själva. Trängsel i jönköping? Mitt på dagen? I dont think so. Men det gick! Och som sagt, jag är tydligen duktig ;-) Höhö

Kom hem och kika efter dagens träningspass och såg att det enda som passade var det som började 20 minuter senare så det var bara att byta om, tvätta bort smink och springa ner. Step. OH MY GOD vad kul! Liiite krånligt var det ju, men jag har aldrig svettats så mycket. SÅ härligt! Min lugg var helt lockig och stog upp efter passet hehe

Har ätit en skål med CHILI CORN CARNE (fick jag till stavningen nu?:-p) och mammas hembakade bröd med extra saltigt Bregott smör.
Ja, ska  man ha smör så ska det tamigfan vara riktigt smör! Fan ta dig Nicole som fick mig att sluta handla onyttigt smör ;-) Haha

Nu måste jag hoppa in i duschen! Puss

journalistik

http://www.aftonbladet.se/kropphalsa/article4558002.ab

Den där artikeln skrev jag för mer än tre år sen. Något som aftonbladet inte tar upp är ifall det är en man och en kvinna som får hjärtinfarkt samtidigt och det bara finns en ambulans så åker den till mannen.


maxiklänningar

Sitter  i mitt kök och känner mig lite nyinvigd. Haha
Allting som jag har på mig är nytt. Pyjamasbyxor, underkläder OCH min morgonrock som jag letat efter i år. Badrocken har jag inte hittat än. Men min älskade morgonrock!

Jag tänker gå och lägga mig nu. Ja, jag skriver det nu. Bara för att ni ska bli lite avundsjuk. "Oj, så tidigt? Önska att jag också kunde hinna lägga mig så tidigt". Men det händer aldrig att man somnar såhär tidigt, inte ens för mig. Men jag skriver det ändå.

Om en månad (nästan exakt) gifter sig en kompis till mig och jag har verkligen ingenting att ha på mig. Den enda låna klänningen jag har haft vägrar jag ha på mig idag (även om den ens gick att stänga). Och jag tror faktiskt att långklänning är bland det sista som passar mig, men ändå måste jag liksom. Ooo nu kom jag på en annan gång jag har haft en lång klänning...fast den var en balklänning iofs. Den förstnämnda också. Så en sån långklänning som är tänkt att ha på sig på detta bröllop, har jag nog aldrig haft på mig. Så. Jag är mer "ju kortare desto bättre" typen typ. Typen typ, hehe.

Men nu har jag hittat en fin klänning på mango!

Fin va?
Sen hitta jag en annan söt klänning.


Kruxet är att nästa gång jag är hemma igen (enda stället där man kan hitta FINA klänningar) är just, för bröllopet. Och känner jag mig själv rätt så åker jag dit dagen innan och handlar rubbet. Eller...ja, i värsta fall samma dag! I like.
Fanns förövrigt inte så många WOW-fina långa klänningar. Någon som har tips på ställen där man kan kika?

Godnattis!

Men, ja...ibland måste även jag få skriva om kläder och sånt!

Första bilden från konserten; BRANDON FLOWERS

Jag försöker välja ut en snygg bild på Brandon Flowers men det är ju omöjligt!! ALLA ÄR SNYGGA! Och fatta Zalga, det är DU som har fotat dem. My god.


mums.

Fotouppgift

Nu är jag tillbaks från skolan, men har en uppgift med mig som har med att fota att göra. Så det måste jag fixa klart innan jag ska på mitt älskade bodypump pass vid 18.00.

Jag är hungrig! Har inte kännt någon sån hunger på länge, så jag ska ta och fixa en macka nu. Sen ska jag gå omkring och fota något i motljus. Spännande va?!:-D



min London-shopping!


Såhär såg min väska ut när jag åkte till london. Pyjamas, ombyte, lite smink, handduk och ja, flaggan som jag glömde ta med till konserten!

Och såhär såg det ut när jag packa in det sista på heathrow flygplatsen..


:-)

+ lite handbagage..



Jag är väl inte 100% nöjd med shoppingen. Men kläder blev det!

middag!

Tjo å hej

Sitter och lagar mat just nu. Chilo corn carne till lunch imorgon. Har även fixat mat till ikväll utan att vara särskillt sugen på mat. Det går iofs inte ens kalla den här maten för mat..det är lite grönsaker som jag kokat ihop till en soppa. Vatten och biljong, thats a first.

Hanije till mig :-)

Min låhånga skoldag

vilken morgon va?

Jag är inte alls trött. Resan gick fort eftersom jag sov för det mesta. Men sån sömn man har på tåg är ju inte den bästa, vakna vad femte-tioende minut. Men jag hade fyra the killers låtar på mobilen som jag lyssnade på, hela vägen.

När jag sedan bytte tåg i nässjö så satt jag och sminkade mig, kände mig inte alls som en fjortis. Sprang sen hem då vi kom fram, slängde in väskan och sprang till skolan. Missade bara när gästföreläsaren presentera sig. Vi ska ha workshops med honom hela veckan och av vad vi fått göra och lära oss idag så verkar det bli hur kul som helst!

Idag fick vi tillexempel lära oss ganska mycket om hur man ska fotografera, vääldigt grundligt och så fick vi gå ut i grupper. Halva klassen fick taggen "smart" den andra "flummig". Jag var smart så klart hehe

Jag var i grupp med henke och mackan så medan mackan ska fota henke som ska agera flummigt så ska jag assistera henke. Och så turades vi om. Jag försökte att inte garva mig igenom bilderna med en sisådär 80% var asgarv på. Det var dessutom inte jag som skulle välja bilden på mig utan henke, som fota. Sen skulle hela klassen sitta och bedömma varandras bilder. Jag lyckades inte se smart ut men däremot en sån som man inte sätter sig emot i första hand. Ingen tjaffsar med mig! Haha

Idag åt jag förövrigt min snabnaste lunch ever. Aldrig har jag kunnat trycka i mig en lucnh så fort. Jag, Maria och Rania åt på leban deli och det var bara att proppa i då vi tog lunchrasten ganska sent.

Jag är sketa trött nu. Och tydligen så ska mitt gym ha sänkt månadskostnaderna till 200kr istället för 400 som jag betalar så Samora och Gabriella ska också börja träna! Men idag då jag skulle till skolan så såg jag att det bara gällde för en månad. Så i en månad har jag sällskap till träningarna!

Nu måste ringa chefen för stället för det är tydligen någon siffra som är fel i antingen mitt personnummer eller kontonummer. Kanske att jag inte ens får träna ikväll?


Häääärlig start på veckan

Jag vet inte om ni gör det. Men jag gör det.

Jag tycker att det är skitkul, och inte det minsta ansträngande att gå upp kl.05.00 - efter fem timmars sömn för att sen springa upp för två jääkla långa rulltrappor för att sen se tåget man skulle åka med åka iväg.

Som sagt, jag tycker att det är SKITKUL. Jag vet inte om ni gör det.


helgen!


Nu är helgen slut!:-( Det är inte bara lite deprimerande
. Fastän jag innerst inne kan tycka att det ska bli skönt att komma igång med vardan, rutinerna, pluggandet, TRÄNINGEN så får jag ändå ångest tanken av att vara i Jönköping.

Ja, lördagen då. Jag la mig på soffan efter att ha överdoserat lite happypills som gjorde att jag svettades ihjäl. Låg där i en sisådär två-tre timmar och bara dega framför Punk´d.(Ashton grr) Sen så hör jag hur mamma typ skriker i telefon och är glad. Det var Ilham som ringde!! Från USA! Hon skrek för att hon tydligen tror att man inte hör bara för att man är på andra sidan jordklotet. Jag hoppade upp ur soffan och blev ganska yr men mycket glad. Och så pratade vi i en sisådär 40 minuter va? Hon behövde sin dagliga "uppdatering" haha. Kärring, JA vi saknar dig som as.

Efter det kom tjejerna med mat till mig som jag inte kunde äta så det fick de (läs:Sibar) fixa. Sen så ville Terese träffa Sibar så vi åkte ut till henne i Saltskog. Vid halv åtta blev jag påmind om att jag skulle träffa Frans genom ett sms så vi åkte hem och en timma senare så träffade jag honom (läs: den mexikanska flyktingen) med sin tjej. Vi tog ett par öl och sen kom Fabbe och Idsala som jag lyckades övertala för en utekväll och joina oss. Men då gick Frans och Lovisa så vi fortsatte en liten stund sjävla innan vi rulla ner till 550 där det var smockat! Och dj francisco var lika grym som vanligt.

Kom hem till ett ganska snurrande rum och kunde inte sova eftersom jag bara tänkte på att jag INTE fick försova mig. Vakna vid 9.15 och mådde kanske inte sådär överdrivet bra. Men ändå inget så farligt som en stor kaffekopp inte kunde bota. 9.30 var jag i Lina hage för att krama sönder Sibar som åkt till Thailand:-( Jag blir ledsen i ögat. En hel månad. EN HEL MÅNAD. Vi har aldrig varit ifrån varandra så länge innan. Eller jo, en gång då jag var i syrien. Men det var längesen. God, Ill miss her.
När hennes bror och hans fruga kom dit (de åker också) så tog jag över hundjäveln Bambi och gick upp med henne. Stackarn visste att de skulle lämna henne, hon darra och grät hela tiden. Men jag gick upp med henne till morbror så hon fick leka med barnen. Sen gick vi upp för att hon skulle äta och så busa vi och så gick vi ut och sprang omkring lite. Hon är så kaxig den skiten alltså haha. Resten av morgonen låg vi på soffan och bara softilera. När moster och kusin kom hem från arlanda så åkte jag hem till mig, käka, duscha och så kom hunden tillbaks till mig! YAI. Så vi lekte resten av eftermiddagen tills vi gick till mormor och morfar där vi alla satt och fika. Men bambiliten var helt slut stackarn. Hon lär inte sova så mycket inatt, lillfisen. Saknar henne redan. Undra då hur matte och husse känner då?!

Efter att ha suttit hos mormor och morfar så åkte vi ner till max där vi gotta oss utan att någon av oss var hungrig haha. Nu sitter jag här hemma och har precis bokat tågbiljettjäveln. Jag kika på veckans schema och höll på att få hjärtstopp! Lektioner hela för-ocheftermiddagarna mån-tis-ons-tors!! Ääärligt. Plus att jag har MYCKET catching-up-to-do. Usch usch.

Nu ska jag packa. Oh how I love to packa.
Jag lär blogga från tåget imorgon. Annars sent på kvällen. Och oh, förresten! Jag måste vakna strax innan fem imorgon. Mysigt va?

Gonaatt.



RSS 2.0