oj oj oj

Aa, ibland har man ju såna dagar. Dagar då man vill döda allt och alla. Och självklart, det motsatta också.. då alla vill döda en själv. Haha
Men den som fick tåla mest igår var nog Johan ändå. Inte bara ord, utan sparkar och boxar. Inte en gång utan två.
Förlåt? =)

Idag är det en annan femma! Tjejerna kom igår och de tog med sig lite Södertälje-energi, så idag är humöret på tiptop! ;p Dessutom smsa lillsyrran mig för en stund sen och berätta att hon fått VG i Engelska! Stolt.

Efter det att jag plockat upp tjejerna så promenera vi hem, och jag fick ett ypperligt tillfälle att få ut en massa aggressioner på dem, så gick jag och handla en snabbis och sen laga mat åt dem. Samora kom självklart också och åt haha
Sen kom Johan också och vi satte oss för att kolla på Idol med kakor, chips, godis och glass! Sen kolla vi på HotChick också, hyffsat rolig film faktiskt! Tror att den hette så i alla fall.

Gissa om jag fick en chock igår när jag skulle öppna min bäddsoffa? haha! Alltså, vi hamna verkligen i chocktillstånd när vi såg den! Sådär, pytteliten! hahaha
Men det gick! Jag och syrran sov på den och så fick Idsala min säng.
Gick upp vid nio och fixa frukost åt oss och så vakna de sakta till... och nu sitter jag i skolan, har haft ett gruppmöte med Emmelie och Johannes. Vi ska göra om en personaltidning (internkommunikation) och i den måste det innehålla en varsin skriven artikel. Sen ska vi göra en broschyr från scratch till barnavårdscentralen i rosenlund.. om barns första föda och så. Om vi gör ett tillräckligt bra jobb så kommer denna broschyr ( och PowerPoint presentation) att användas "in real life". Asroliga uppgifter! Men lagom mycket, vi ska ha en tenta också! Och två-tre små uppgifter.

Ska alldeles strax hemåt för att möta upp tjejerna, sen ska vi ner på stan och shoppa lite. Har en hel del som jag måste köpa. Men jag vågar inte riktigt börja ännu, inte förren jag har köpt en dator. På stan ska vi även möta Sandra och Marcus och sen ska vi hem och förfesta för att senare ska vi ut och dansa!

Jag hittade Alicia Keys riktiga video, måste visa er den för att hon är så GRYMT snygg i den. Se håret! Föör snyggt!




Enjoy!

No one!

ÅÅåå vad jag älskar Alicia Keys nya låt No one!! Blev kär i den första gången jag hörde den, i typ förrigår.

Stack hem efter skolan igår i alla fall och fixa en sallad (full med rödlök-självklart) sen kom sötsuget sakta fram. Ringde och kolla vilka som ville med och fika, till slut blev Samora, Gabriella och Johan och samoras bror. Ovanligt!!
Var sötsugen efter fikat också så jag gick in på konsum och köpte Ballerina och åt de framför Idol och Grey´s.
Så jävla typiskt att det var Meredith som ramla i vattnet. Men dö! Uft. Det enda människan lever på är att skapa och hitta på en massa problem. Det ska alltid handla om henne och hennes liv. Och hennes kille då! Han är tamejfan värst! Om en kompis till honom skullekomma och berätta att någon familjemedlem hade dött så skulle han säga något i form av: aa, min bror.. han däremot, är polis. Och pappa är jättestolt för att han själv är polis. Men hjag beklagar sorgen! Störd.
Dr. Korev, Alex däremot. Å! Och George. Och brunisen är också bra. Och tjejerna! ALLA andra karaktärerna knäcker. Förutom det där jäkla paret.

Anyway. Har grymma humörsvängningar idag. Bestämde mig igår för att inte gå till skolan idag. På kvällen ändra jag mig. Innan jag la mig så bestämde jag mig för att gå ändå. Men sen när jag skulle sova så sket jag i det men glömde att ta bort larmet. Vakna vid 8 och stängde av för att sova om. Men sen ångra jag mig och bestämde mig för att gå till skolan. Käka frukost och allt. Men där nånstans ångra jag mig igen och la mig i min varma säng och deppa. Men sen så såg jag hur fint väder det var ute så jag hoppa upp och tog på mig kläder och gick ut. När jag kom ut ångra jag livet ur mig för att det var svinkallt. När jag kom in i klassrummet höll jag på att slänga mig från fönstret men sen träffa jag Gustav och han var glad han så jag blev också glad, jag. Men sen när föreläsaren börja med sina tråkiga powerpoint visningar så öppna jag fönstret, men då kom en annan tjej i vägen framför mig och sa: å vad skönt med frisk luft. Då bestämde jag mig för attt leva ett tag till. Och nu sitter jag här och får er att vilja dö efter den här texten.

Men jag är glad idag! '
Fabbe och Idsala är påväg hit! Woho! Ska hinna städa innan dom kommer. Allt måste vara fint och prydligt så att när mamma frågar syrran så säger hon att det var rent och sånt. Och då blir mamsen glad och stolt!

Usch. Vad det inte är min dag idag.

Nu ska jag och Johan åka till, aa jag vet inte vad det området heter men vi ska i alla fall till MediaMarkt. Det där tyska billiga stället med Peter Antoan som front - face. Ska kika efter en dator!

Det är en människa som har varit inne på min blogg sju gånger idag.  Och jag som trodde att jag var den mest tragiska människan på denna planet.


Äh. Skit i allt. Njut till denna så länge!

OBS! Långt inlägg! OBS!

Att göra reklam för sin blogg på msn gör en hel del för statistiken på min blogg. Tack så mycket! Och välkomna.

Jag hade tänkt ut något särskillt att blogga om idag men nu kommer jag inte på det. Sitter i alla fall i en datasal full med pedagoger. Döda mig.
Har haft lektion igen... jag vet inte riktigt vad jag ska tycka. Lärarinnan är duktig, men ändå så...jag vet inte. Jag hatar power point föreläsningar! Och speciellt då läraren bara säger punkterna på slidesen, vad gör det för nytta liksom? Eller när man inte ens gör punkter utan skriver en massa! ÅH!
Sen tar hon upp exempel på hur internkommunikation i dess olika former, egentligen utspelar sig på arbetsplatser och det är ju bra! Men dessa exempel kan hålla på i en sisådär tio minuter, en kvart och vi har liksom 90 minuters lektioner.

I alla fall. Tänkte ge ny reklam åt Johans blogg. Den var så sämst innan men nu är den lite roligare, fast jag kan tänka mig att ni inte tycker det eftersom han skriver mycket om interna grejer. Han vet inte riktigt ännu hur man ska göra stackaren. Men han har i alla fall lärt sig att lägga ut PUNKT på rätt ställen och så! Ge honom en spontan applåd för det.

Igår såg jag affischen för vår återinsparkssittning. Hall of fame.Vi ska klä ut oss till legender! Tips! Tips!

Funderar för övrigt på att gå ner till apoteket för att köpa sömnpiller, finns dom ens receptfritt? Vet ni ifall vitt thé är detsamam som vanligt rött thé när det gäller koffeininnehåll? Det kanske är därför jag inte kan sova då jag dricker typ en halv liter thé på kvällarna? White thé med lite honung är gottigt!

Imorgon kommer Fabbe och Idde! Can´t wait! Dom kommer vid 4 tiden så efter att ha plockat upp dom så ska vi rulla oss hemåt och laga lite mat, sen ska vi nog bara ta det lugnt på kvällen med en film. Eller så fikar vi. Eller så gör vi båda? Haha.
På fredag ska vi i alla fall göra stan! Har inte varit inne i affärer sen min mamma,moster och mosters man var här nere med mig och hjälpte till med flytten. Och det var i augusti! OJ! Mer än en månad har gått, ser jag nu. Detta betyder att jag inte varit hemma på över än en månad också. Jobbigt. Men! Jag kollade på mitt schema imorse och såg att jag kan åka hem nästa vecka! Hoppas bara att det går ihop med min nya grupp i den här kursen.
Hoppas! Hoppas!

Pedagogerna stör min MKV hjärna för mycket. De babblar om vilken föreläsning de ska gå på, hur kräsna de är med lägenheter, hur vissa elever är på deras praktik, hur man hittar schemat på nätet(!!!) Och inte tar de hänsyn till att det är annat folk som sitter i datasalen, nej. Så typiskt pedagoger. (:

Babbel babbel...

Drömde attt kom hem! WOHO! Om jag åker hem nästa vecka så har jag och hon varit borta hemifrån lika länge, men skillnaden är att hon har varit på andra sidan atlanten medans jag har varit på andra sidan vättern. Inte för att vättern ens når upp till Södertälje(s nivå, haha) men ändå ;)
Hon kommer ju hem snart, 15 Oktober tror jag att det var. Can't wait!
Jag saknar en massa annat folk också. Mamma och pappa mest! Sen saknar jag Sibar jättemycket också, mormor,morfar,mina mostrar och kusinerna - vissa mer än andra. Typ dom små mest. Geliyon, Diala. "HOOOOOOOPPLLA HÄSTEENN!" brukar Diala skrika med en nästintill exorcist-närmande röst.
Ajuste. Mina små frön till systrar saknar jag ju självklart också.

Usch usch. För långt inlägg. Vi hörs antingen snart, då jag kommer på vad det var jag egentligen skulle ha bloggat om. Eller så hörs vi imorgon!

Ciao!


Nu kommer massvis med bilder!!

    2. Första kvällen i lägenheten  3.Första kvällen i lägenheten
1. Mina grejer som ska med ner till Jönköping.

         
Några bilder från fadder - Kick Offen

 Bild från första dan med nollorna under insparken. Orkar inte lägga upp bilder från Insparken här utan jag gör det på Facebook. Länkar dit så fort jag laddat upp dem!

   
Här är Gabriela, Christina, Sandra, Johan och Ronja på bild från ett fik på Klaras och så Georgina som är fänglsad!

    
Johan, Christina, Georgina och Sandra hemma hos mig. Sandra och Christina åker karuseller och så bilder på Donna när vi var ute på en promenad jag hon och Sandras mamma.

    
Bilder på bebis Iskander när de var här på besök från Södertälje. Iskander är Sandras systerson (:

         
Här är de efterlängtade bilderna på lägenhet, det är badrummet, matbordet, köket, vardagsrummet + sängen, TVn, gitarren och så sista bilden...synen jag får stå ut med varje dag. Haha

          
Bilder från skolan 10 års jubelium. Det är maten, Magnus Larsson som håller tal och Sara Dawn Finer och Markoolio som rockade hela kvällen i spöregnet!

 
Sandras kalas och den asgoda Lasagnen som jag gjorde hos Samora i förrigår!


Så, nu har jag laddat upp en massa...skönt att ha fått det gjort. Nu ska jag bara surfa klart och sen ska jag hemåt för att eta och läsa Tillämpad kommunikation! TJAAARÅ!

Datorn är påväg!

Hade, som jag nämnde innan, kursstart igår och det gick hyffsat bra. Lärarn verkar vara helt Ok faktiskt och det börjat bli allt mer intressant med kommunikation. Kul med fördjupningar.
Efter lektionen så träffa jag Samora och Johan och vi åkte iväg till a6 där vi kolla på datorer. Vill ha en NU! Jag kollade först och främst på priset, (vill helst inte leva på krossadtomat på burk i 4 veckor till) men nu i efterhand efter att ha pratat med mina föräldrar om köpet så ska jag nog satsa på någon lite bättre. Och en som är lite bättre är också lite dyrare. Vet fortfarande inte vad som är bra och dåligt med datorerna. Igår till exempel så fick jag reda på att man ska hålla koll på hur lång batteritid datorn har också.
Jag ville ju inte ha sladdar! Nu ska man tydligen ladda data-jäveln också. Men jag vill ha min älskade data-jävel nu nu nu!

Anyway. Vi åkte till coop sen och handla lite mat som vi sedan tillagade och självklart åt. Det fick bli hamburgare med klygtpotatis.
Vad gjorde vi sen? Gabriella kom också förbi en stund.. ajuste, sen gick vi ner till Klaras och fika. Första och antagligen sista fikat på uteserveringen för i år? Sen börja vi frysa ihjäl så vi åkte hem till mig igen. Men innan dess gick vi in till Konsum där Johan köpte lite toapapper till mig eftersom han använt slut på mina. Människan känner sig bara hemma, hos mig. Varför straffar mig Gud på de viset?
Haha

Syrran ringde igår och bad om ifnormation om hur man bokar biljetter på nätet med visa, hon och idsala kommer på torsdag!!! SÅ JÄVLA KUL! :D
Men jag vill så jävla gärna åka hem nu! Helgen som passerat och helgen som kommer är de enda som passar för mig att åka hem, på flera veckor! Så jävla skitigt.

Men jag ser framemot besöket så mycket! Kommer få massa med energi av dessa två goofy-heads! :D

Jag sitter i skolan nu. KOm in strax efter två då Annika såg mig innan jag ens hann passera in i skolan (Annika är ´min gamla INFO-ordförande, eller, hon är ju fortfarande ordförande men jag däremot är ingen vide ordförande längre) Hon bad mig i alla fall att skriva på ett gammalt protokoll och sen sprang jag upp till datakorridoren där det vad smockat med folk. Men det var mest nollor så ingen av dem har tydligen märkt att den låsta datasalen har en kod PÅ dörren. SÅ här fick jag sitta ifred i typ en halvtimma tills en klasskompis knacka på dörrn, jag öppna men råka lämna dörren öppen och nu är datasalen full. Men med bara massa MKVare Thank God (:
Det är lagom roliga diskussioner här, vi ska nämligen ha återinspark snart och killarna larvar sig med en massa sjuka förslag på teman.

Ok. Lagom mycket babbel.
Ska testa att ladda in bilderna på lägenheten nu!


Jobbig sömn

Kunde fan inte sova inatt, först la jag in en celine dion skiva att sova till men det gick ju inte.. sen slog jag på tvn igen och efter ett bra tag somna jag. Men sen vakna jag tjugoåttatusen gånger om och om igen hela natten... och imorse´rå! Vakna vid sex och tänkte "om två timmar ska jag upp, sov mer sov mer" sen höll det på så i två timmar, vid 8 vakna jag till igen och VÄNTA på att klockan skulle ringa vid kvart över.. stört.

i alla fall, igår åkte vi ju hem till mig och fika.. sen åkte georgina bella och sandra hem och jag och samora stanna kvar och dega på soffan. Vid halv nio blev vi så uttråkade så vi rulla oss ner mot Klaras och tog en fika.

Nu sitter jag i skolan och väntar på att min lektion ska börja. Vi börjar med en ny kurs idag, internkommunikation. Den verkar bli jättespännande! På schemat har vi lektioner som heter "Kamera" och "REdigering" bland annat, skojigt värre.
Men innan ska jag träffa upp en av mina reseledare-nollor.. han ska köpa en gammal kursbok av mig som jag mer än gärna blir av med! Sån där typisk amerikansk bok där de egentligen skriver allt i första kapitlet men upprepar samma fakta igenom hela boken. Pedagogiskt värre.

Senare ska jag och Samora och kanske Johan upp till a6 området för att kolla efter en dator till mig! YEI! Var ju på tiden! Ska bara ta ett snack med mina föräldrar innan...(:

På tal om dem, pappa ringde innan och berätta att alla försäkringspapper nu är klara så när jag åker upp till Södertälje igen så kommer få gå och välja en ny mobil, till samma värde av min gamla! (:

Hoppas att ni får en bra dag mina små kycklingar. Puss på näbben

denna helg

I fredags var det om sagt 10 årsjubelium i skolan, som blev riktigt lyckad trots SPÖREGNET! När jag kom hem efter konserterna så var min jacka genomvåt och tröjan+klänningen under.. dessutom var håret så blött att det såg nyduschat ut och ansiktet,fötterna,händer...ja, ALLT var blött.

I lördags vakna jag redan vid halv nio men låg kvar i typ 1½timma i sängen och kolla på tv, till slut blev jag för hungrig så jag steg upp och åt. Salami mackor, mmm (:
På eftermiddan kom Sandra, Georgina, Ronja, Bella och Johan hem till för att fira Sandra med saft,bullar,äppelkala och annat gott. Kvällen avslutades, självklart för detta gäng, på McDonanlds, äckligt nog.

Idag sov jag ut lite längre, vakna inte förren tio käka mina goda salami mackor och sen bestämde jag och samora att vi skulle till A6. Hon ringde och sa att jag skulle möta henne utanför min port "Om 10 minuter" som hon sa det... gick ner efter 11 minuter, vänta 4, ringde henne och då hade hon precis gått ut hemifrån. Så jävla lyckad! haha

På a6 handla hon inget mindre än 3 par skor och sen köpte vi råvaror till lasagne sen åkte vi hem till henne för att laga lasagne och gissa om den blev lyckad? TRedje gången jag gör det nu, och aldrig har den smakat som den gjort innan!

Imorgon är det ny kursstart och nu ska vi gå och fika hemma hos mig!

Tjarå!

IDAG

Tjohej!
Igår efter skolan så gick jag hem och käka..sen kom den rastlöse johan till mig och vi satt och kolla på tv en stund sen blev vi lite nostalgiska och börja prata om TCC!! TCC!!!! Alltså, REN LYCKA! Sen kom jag på den enormt braiga idén med å skriva en låt till Sandra på hennes 19 årsdag.
Jag satt vid gitarren och Johan fick stå för sången. Så jävla bra det blev! Borde tänka över på å byta karriär alltså. Haha

Vi kunde inte vänta till lördan så vi ringde Sandra och sjöng för henne live. Ni skulle ha hört orden alltså.
Sen körde vi en remix av en massa låtar men sen så börja grannarna låta och Johan trodde att de banka på min vägg så kycklingen blev rädd och sprang hem. Sån kompis!

I alla fall. Samora ringde senare och vi boka frukostdate för idag och det hade vi, med Gabriella också. Gick upp vid 8.30 självmant och gick ner för å handla lite frukost och sen kom de små hönen och vi åt!

Nu sitter jag i skolan som vanligt och försöker planera Sandras kalas men hon samarbetar inte med mig. Vi får se hur det slutar!

Ikväll är det jubelium i skolan. Här ska det dansas till Markoolio och Sara Dawn Finer. Jag hoppas att Johan inte har åkt till södertälje, för just nu känner jag attjag inte vill på jubeliet lika mycket som jag velat innan...
Borde ha åkt till Södertälje. Men okeej..




Ilham! Saknar dig massor, kom hem nu!


Mörbulting + min smarta lillasyrra

Skrev innan att jag och min studiekompis skulle mörbulta personen som vi skulle oppenera på...aa, inte att man menar det sådär bokstavligt men det kändes som att vi två var de enda som gav bara dålig kritik.

Men i alla fall. ALLA i klassen blev mörbultade! Jag menar, att sitta och lyssna på hela klassens oppenering var rena mordet för hjärnan! Man ska oppenera OCH bli oppenerad. Jisses.
Våra oppenering gick bra, fick bra kritik. Skönt.
Vi fick även tillbaks tentan och våra tidigare arbeten (med muntliga presentationen) och tentan gick inte riktigt så illa som jag trott, bara poäng från G.

Jag var säker på att jag inte ens nådde U, om det nu är möjligt... men att vara så nära G när man trott att man skulle bli halshuggen innan känns både  bra och jävligt typiskt. Om det nu bara handlade om 1½ poäng liksom!!!

Nu hoppas jag verkligen att jag får komplittera upp tentan istället för att göra om den hela.

Ska nog hem och äta nu. Har ingen aning om vad jag ska göra sen. De flesta ska ut för en öl eller två.. eller 7-8 st. Haha
Men just nu harjag varken råd eller lust. Vi ska ju trots allt "festa" imorgon!

Imorgon är det 10 års jubelium i skolan och det ska firas genom ett framförande av BÅDE Markoolio och Sara Dawn Finer! Ruligt ruligt! Sedan blir det fyrverkeri som något utskott i skolan hjar gjort. (De har alltså gjort fyrverkerierna själva)

Men jag kanske kanske skippar det också! har ett litet dilemma. Johan ringde mig igår kväll och berätta att han ska upp till Södertälje över helgen men han är inte riktigt säker på när han åker, men att han gör det med bil. Om han nu åker på fredag, ska jag följa med trots att jag längtat till jubeliet? Och då kan jag hemma hinna med en möhippa och möjligtsvis en födelsedagsfest och deeessutom få träffa alla igen! Har inte varit hemma på över en månad. Men sen så missar jag ju kalaset i skolan och Sandras födelsedag. Do no what to doo! Hjälp!

Min syster gör mig knäpp. Hon har msn, eller emesen som hon stavar det till. Hon tycker om att skriva om hur myckert jag saknar när jag inte bor hemma. Fick ett mail senast imorse:

 
heej zalga du kommer misa monga saker du kommer misa dilas kalas du kommer 
missa gröna lund
 Jah! Va gör man inte utan sina systrar? Här försöker hon förklara något till mig över msn, hur man gör egna visningsbilder? Vettefan. Dagens ungdomar.


sina says:

venta jag ska kola

sina says:

d vet din emesen sida sen i vänster så fins det masa saker sen fins det pilar ner do d lega pilen på sen d ser en smajlgbe sen ska du trycka på den sen du ta ner den sen ser du en pojke och en flicha

sina says:

sen ska du trycka på den

sina says:

sen kommer det skar sen ska du trycka på MeeGos på natten eller not anat

Zαlgα. zalgas.blogg.se says:

va?

Zαlgα. zalgas.blogg.se says:

äh, skit samma

sina says:

 jag kan sega det när du kommer hemm

Ajuste, jag kanske borde tillägga att ungen bara är 8 år? (:


guten morgen alles

Detta får bli ett snabbt inlägg. Sitter i skolan just nu och ska gå igenom alla PM som vi ska oppenera på om ungefär 1½ timma. Men om en timma ska jag träffa min studiekompis och då ska vi skriva ner lite var vi tycker om dessa PM.

Vi ska mörbulta och halshugga! haha.. nnaae, inte riktigt. Jag vet att ett PM har jag några åsikter om som är hyffsat negativa och en annan som är HUR jävla bra som helst!

Jag kanske bloggar igen efter oppeneringen. Eller kanske å kanske, jag KOMMER att göra det. Men grejen är att vi ska hålla på och oppenera i fyra timmar! Och majoriteten har skrivit om samma sak typ, internkommunikation eller ledarskap.

Ha det bra vänner!

THE KILLERS

Mitt i allt PM-läsandet så tänkte jag bjuda på en låt av herrarna i The killers, som för övrigt är en av mina favoritband. Brandon, sångaren i banden är sjukt snygg dessutom.

I alla fall. haha.. ska försöka lista ut hur det var man la in ett klipp från youtube.com här.



Tror att detta ska funka nu. Denna låt är även en av mina favoriter.
Förreste, kolla mitt tidigare inlägg och lägg märke till rubriken. så jävla bra! haha



Pigg som en pig!

Guten morgen alles!
Igår var jag på bodyjam, heelt Ok. Det var roliga danssteg till men jag var hur ofokuserad som helst. Förstår inte riktigt varför. Har innan alltid varit duktig på att lära mig steg snabbt och enkelt, men det här var för mycket...och stegen var inte alls svåra! Sen var det för mycket snurrandet för det låga blodtrycket jag har, så det gjorde inte saken så mycketbättre.

Men det var första gången och nästa gång går det mycket bättre! Dessutom var det asskönt att få svettas igen! Kom hem, duscha och zappa mellan Kristallen och Desperate Housewifes, sedan avr det So you think you can dance och mellan programmen där började jag att frysa ihjääl!
Det var bara att få på sig lång-pyjamaspyxor, linne OCH en tjocktröja över OCH duntofflorna och lägga sig under täcket och ändå frös jag! Sjukt sjukt..

Efter att paren hade dansat varsin dans så var det reklam där nånstans och jag såg framemot Dannys dans.
Danny, åh. Det där leéndet. Hjälp.
Men självklart däcka jag! Och jag vakna till sen av ljudet på TVn, trodde att det var programmet som hade börjat igen men det var det inte, nej! Programmet var slut! Och programmet efter So you think you can dance, Seinfield var också slut! Det var alltså dags för Jay Leno. Missade världens sötaste Danny när han skulle dansa Hiphop! Nu vet jag inte ens vilka det var som åkte. Hoppas på Neil och hon, inte Lacey va? Utan hon med mörkt hår och mörka ögon - inte brunisen.

Efter ett par timmars sömn och en drös med freaking jävla konstiga drömmar så vakna jag till liv 06.45 och det var dags för Yogan som började 07.15 och höll på i 45 minuter. Skönt var det i alla fall. 
Gick hem efter det och åt frukost och nu sitter jag i skolan. Ska läsa en del PM inför oppeneringen imorgon!

Tjarå!

Klaaara

Kom in lite tidigare till skolan idag för att skriva klart det jag började med igår kväll. Självklart så kom facebook ivägen, men jag lyckades ändå skriva klart det!
Min studiekompis fick visserligen vänta på mig en liten stund men hon hade sin kusin där, så det var nog ingen fara.
Vi har klistrat ihop hela arbetet nu, men måste skriva liite mer om våra reflektioner. Det är fan as svårt att reflektera kring internkommunikation, jag menar... vad kan man tycka om det? Alla har redan tyckt allt känner man! Men efter att ha suttit och brainstormat som fan så tändes det en liten lampa i huvudet på mig jag lyckades rabbla ner en ännu en fjärdedel reflektioner på pappret.

Jag får redan gå hem! SÅ skönt! Å SÅ värt att gå upp 07.45 när man sen blir klar med sin skoldag 13.00! Just like the old days!
 Ska förbi Ica och handla lite mat. Mina pengar från csn har inte kommit ännu, men ett beslut har jag fått i alla fall. Väntar bara på att jag ska få hem min personliga kod för att veta. Eller, jag vet i och för sig vad det är... dom måste ju ha låtit mig få pengar liksom:p
Men man vet ju aldrig när pengarna kommer så ja får leva lite fattigt i nån dag till.
Det blir nog fullkornspasta i tomatsås. as gott när man har vitlök i! Senare ska jag på mitt första träningspass, bodyjam - dans aerobics! Och imorgon ska jag på mitt andra pass, yoga. 07.15!

image76

En fin bild på Vätterstranden som jag tog när vi var påväg upp mot SWE (poolparty i rosenlundsabdet, för alla studenter).

HEM

Jag ger upp! Nu ska jag hem. Kissblåsan är för stor och ryggvärken för smärtsamma.
Det är inte så att jag ger upp. Har pyttelite kvar att skriva. Har nästan fyllt ut mina två sidor och jag kommer att skriva mer. Får helt enkelt vara i skolan runt 8 imorgon för att skriva klart, för klart SKA det bli imorgon! Alltså, då menar jag självklart med HELA arbetet. har ju en studiekompis som jag skriver det här med och hela PMet ska utformas som en B uppsats...

NU: springa hem i kylan, duscha i mitt mycket uppljusna badrum (lampan dog så jag bytte ut den, alldeles själv! fick stå på toalettstolen och sträcka på mig så pass mycket att ja nästan bröt revbenet, hur det nu kan gå till) lampan är alltså, jättestark. sen ska jag antingen däcka direkt eller poppa lite popcorn eftersom jag inte ätit något sen min äggröra kl.15.

fem minuter senare liksom!!

Kom på att jag är grymt sugen på Vårrullar! Hur jävla gott är inte det?!
MMM, bara GE MIG!

För ett par veckor sen så var jag och ett gäng på ett thailänds/mongholiskt (eller vad det nu heter) resturang, till lunch är det buffé och just denna dag hade dom vårrullar! Inte dom godaste jag ätit men ändå så jäävla goda! Min tallrik såg i princip ut sådär, mer eller mindre liksom.

Och blodpudding. Till frukost. Vulgärt och gott!

åh

Jag orkar fan inte skriva mer.
Världens enklaste grej, men ändå orkar jag inte. Känns lite för enkelt men men. Varför ska man klaga?
Har skrivit lite mer än en sida nu. Woho!!

Är sjukt kissnödig också, men jag kan inte gå ut från data-korridoren för då kommer jag inte in utan passerkort, och passerkort - det har man inte fixat ännu!
Får se till att skriva klart detta nu så att jag får kissa...



Trevlig läsning, eller hur?

en fjärdedel

en fjärdedel av PMet är klart.
Det är inte lika svårt som PMet jag skrev för ett par veckor sen, där skulle man diskutera och reflektera en massa om vetenskapsfilosofi och sen koppla till sin egna vardag och sånt. Tjena.

Nu ska jag bara skriva lite kort om intern kommunikation och dess olika kanaler det finns i organtisoner, både direkta och indirekta och deessutom skriva för-ochnackdelar med dessa.

Innan jag kom till skolan så gick jag in på ica och köpte lite äpplen. ICA brukar ha så goda äpplen menjag valde av fel sort! alldeles mjöliga är dem. usch. Om ni ska handla äpplen på ica, köp för Guds skull inte äpplena som är från Holland.
Vad tänkte jag med egentligen? När det stog Holland så borde jag ha reagerat, men det gjorde jag inte..

Okej, ska vi sätta igång?

NU har jag börjat med PMet. Jag har varit här sedan 16.15-16.30 nångång och har inte kommit igång förrens nu, 18.49!

shame shame on me.

Ajuste! har äntligen fotat min lägenhet, så så fort jag får tag på min usb kabel så ska jag överföra och visa! STOORstädade igår, så den är vis-bar ;p

hej igen

Long time no seen!

Har kurat ihop mig efter misslyckandet med tentan. Låg hemma och stirra på TV i fyra dagar i streck, i princip. Hann i och för sig med 2-3 fikor och att sitta barnvakt.

Sitter just nu i skolan för att skriva ett PM, måste få ner två sidor ikväll.
Imorse när jag kom in till skolan så träffa jag en vän till mig och vi satte oss ner för att prata medans vi vänta på respektive grupparbetes-kompis.
Hon fråga mig ifall jag har varit i Södertälje något sen i sommar. Och jag det har jag ju inte, men det märkliga är att jag inte är så hemsjuk heller. Jag trivs så mycket bättre i år. I den nya lägenheten och allt. Och jag tror mig veta varför.
Visst saknar jag alla där hemma men innan var det mycket, mycket värre. Kunde börja böla så fort jag såg något på tv som handlade om familj. Och extreme home makeover eller vad det nu heter, var värst. Då pratar vi om floder!

I alla fall, dags att börja skriva på dem där två sidorna. Först ett äpple, sen jobba jobba.

Men jag lär skriva ett å annat inlägg innan dess!

lugnat ner mig nu

Nu har det gått ett par timmar sen mitt lilla utrbrott och jag har nu lugnat er mig...

Men börjar känna att mitt magont börjar komma tillbaks. I början av mitt sommarlov fick jag så ont i magen att jag inte kunde gå till jobbet. Är nästan helt säker på att det är magsår nu. Det kommer så fort det blir för mycket liksom... Men denna gång ska jag kolla upp det, om det nu blir lika dåligt som sist.

Sitter i skolan nu. Tragiskt nog. Gick aldrig till Studentdagiset idag.. satt hemma med Johan och kolla på fotbollsmatchen istället.
Ska snart hem, duscha, byta lakan och dääcka. Sova mig bort från allt (:

Johan har börjat att blogga! Kollade precis in den... och jag vet inte riktigt vad jag ska tycka. Men vi ger honom en chans, ok?

Haha

www.johanps.blogg.se Kika gärna, men jag garanterar ingenting. Haha

..

Tänker inte visa hur riktigt arg jag är. Mina småsystrar läser min blogg.

åthelvete

jag vakna av klockan imorse, 8. tänker efter på min dröm - dagen är redan förstörd. har sett mig själv som brud och det är typ det värsta man kan drömma om, bringer otur. Och det har det faktiskt gjort.

Tentan jag skrev idag gick åt heelvete. Jag vet att alla säger det typ hela tiden men det här var verkligen en u-tenta. Känns så jävla BRRRRRAAAAA

Funderar på å supa skallen av mig ikväll. Men sen så kommer jag på att jag typ har fem spänn på konton. Så kul med sån stress. Jädra folk som inte kan jobba fort så att ja kan få mina äckliga pengar av cp csn. Idiot grejer, det är vad allt är justnu.

Tjohej!

Sitter i skolan efter att ha haft en gruppdiskussion kring en bok.. Gick bra faktiskt!  Vi hamna i intressanta,roliga och ibland häfitiga diskussioner, tiden rann förbi liksom. Efter två timmars non-stop diskussion så räckte det kände vi.

I alla fall,
har bott hos Sandra hela helgen typ, fr.o.m torsdag till igår. Men igår var jag ensam med hennes mamma hela dagen eftersom hon åkte till Södertälje för att se på den onödiga matchen mellan aff-sfc
- Men följ med Zalga!
- Naaae, jag ska plugga hela den veckan!
A jo, tjena:)
Lite plugg har jag tagit mig igenom, men inte alls så mycket som jag trott och hoppats. Idag ska jag i alla fall plugga. Sen ska jag sitta barnvakt i tre timmar - skön pause. Sen så fortsätter jag att plugga hela kvällen... vet inte ifall jag kommer att kunna plugga till de sena timmarna eftersom jag inte kunnat sova på hela natten typ. Men man får väl hoppas på det bästa.

Jag vill lägga upp youtube klipp men jag minns inte riktigt hur jag lyckades med det i somras. Jag är alltid mycket roligare och smartare i Södertälje, konstigt det där...




Fabbe, Elisha och Sina: Ni är de finaste jag har i mitt liv.

att donera

Gick inte så bra idag! Jag vet inte, sköterskan måste ha varit trött eller något för att hon la sprutan lite fel,blodet rann inte som det borde så hon lyfte upp den och la bomullstussar under.. kändes som att hela skinnet sprack.
Och det är ingen vanlig spruta, kan nog inte ens kallas för spruta.. utan detta är ett rör. AA, ett spetsigt rör.
Kände direkt att jag ville få ut sprutan men jag knep, efter ett tag kändes det bra igen.

När jag skulle hemåt så var det en kvart kvar tills det att bussen skulle åka så promenerade sakta hemåt. En hel timma tog det. Höll på att kräkas där ett tag, men det gick också över!

Innan jag kom fram gick jag in till vip och köpte tuggummi i lösvikt för 40 spänn - smartskalle. Väl hemma så städa jag, duscha, käka lite leverpastejmackor och bara väntade på bättre tider.
Jag har hunnit tvätta lite kläder också, torktumlarn funkade inte dock. Efter tvätten tog jag en fika med Samora och Sandra..
Vi åkte till coop för att handla lite innan stängningen. Samora var i mejeriet, jag och sandra kollade runt... Vi möter Samora sen;
- Var är läsken du skulle ha köpt?
- Här..
- Och vad är det där andra?
-Ingen aning, men de REAde ut det!!

Hon hann säga ett å annat innan det var dags att säga hejdå.
Är hos Sandra ikväll också, satt och kollade på Signs innan men sen när det blev för läskigt så hoppa jag till datorn istället.

Smell you later!

sleep over

Sitter just nu hosSandra, det blir en sleep-over här. wiho!

Skulle ha pluggat i ett par timmar innan jag kom hit, men de (Sandra,Georgina och Johan) övertala mig till att hänga med till äckliga McDonalds. Var ju tvungen att följa med för att se till att svage-Johan inte käkar där eftersom jag och han har börjat banta. Men svagisen åt ändå. Där fick du! =D

Medans de käka mat så tog jag mig en glass och självklart så skulle Sandra smaka, SOM VANLIGT och efter att alla käkat klart och Sandra skulle smaka något av georgina så kommer Georgina på att Sandra har...uhm, en smittsamsjukdom. Får inte riktigt säga vad det är. Men jag kan säga det här; när du väl är smittad så blir du aldrig av med "sjukdomen". Den visar sig,oftast, genom en fläck på mungipan...

AA, efter att vi upptäckt att hon och jag delat sked så höll jag på att dö. Alla i min omgivning har den där "smittan" men jag har lyckats att inte bli  smittad. Jag har gjort all i min makt att inte bli smittad liksom.
Och sen att de skulle skämta om det. Å nej...åå nej.

Höll på att böla, helt ärligt. Vi får se och hoppas på att jag inte får fläckan på mungipan. MEN! Jag säger fortfarande inte vad det är för "sjukdom" för att jag, typ... får inte (:

Imorgon ska jag upp till sjukhuset. Och inte för att slå ihjäl mördaren utan att donera lite blod. Har inte gjort det sen februari! Och jag har laddat hela veckan, käkat LEVERPASTEJ! Allt för att höja blodtrycket, hoppas att de tycker att jag vart duktig. Jag kanske t.o.m får ett bokmärke! (:


lite trött?!

Visst, man brukar vara trött när man går upp på morgonen. Speciellt när man ska till skola/jobb... men sen när man hör hur folk brukar göra knäppa grejer på morgonen på grund av deras trötthet är lite sjukt, tycker jag.

När jag går upp på morgonen är jag astrött tills jag har käkat min frukost, efter frukosten är jag fit for fighting liksom. Men idag var det lite annorlunda. Idag var det en annan saga.

Jag började tio idag, tjugo i tio står jag i pyjamas med ofixat hår och osminkad. Fort som attans fixar jag håret och så börjar jag att pudra ansiktet, när jag har kommit sådär halvvägs så tycker jag att jag ser grymt orangig ut... "brukar jag verkligen se ut såhär?"
Tror ni inte att jag har pudrat ansiktet med min rouge?

För er killar, puder är mer naturligt.. eller i mer naturlig färg. Rouge har man bara lite på kinderna å då kan det vara allt från rosa till orange färg.

Yes. bra start! Det vara bara att springa in till badrummet, tvätta av sig och fortsätta med PUDRET. Jag kom sent, men BrittMarie hade inte börjat föreläsningen- zehr gut zehr gut!

Nu har vi lunchrast i alla fall och snart börjar andra lektioneen..

Herrå!


facebook

fan vad det tar tid att ladda upp bilder!

http://www.facebook.com/album.php?aid=20385&l=5f08d&id=691540139

om jag har gjort det rätt så ska denna länk leda till mina insparksbilder. det är aaabsolut inte alla!

ajuste, det blev ingen utgång ikväll. orkade helt enkelt inte blev alldeles seg efter redovisningen. Är inte alls nöjd med min del av redovisningen men fick ändå bra kritik (:

SOL!

Jag har nu läst igenom de bloggar jag brukar följa dagligen och det verkar fan spöregna i hela sverige idag!

MEN

I JÖNKÖPING är det SOLIGT och VARMT! Så soligt att det var för varmt att ha på sig koftan som man har över kl'änningen! Jag har KLÄNNING och det är VARMT!
Vilken jävla skadeglädje. HAHA

Men igår kväll var det annourlunda faktiskt. Efter att ha promenerad så kom jag hem och städa lite, satte mig för att kolla på TV en stund då jag börja frysa. Så jag fixa lite té. Té liksom. Dricker det aldrig annars. Men just då kändes det perfekt att dricka lite té, lite små höstigt sådär.

MEN idag är det en annan saga. För idag är det SOOOOOOOOOL!

image75


chingchong

Hej hallå!

Vet ni vad jag kom på i förrigår? jag var påväg hem från skolan, jag går ut från ytterdörren och stannar till. "Hur fan ska jag ta mig hem?!" Haha
Jag har alltså aldrig tagit mig hem direkt från skolan sen jag börjat! Har alltid hittat på något direkt efter och sen promenerat därifrån, men smidigaste vägen från skolan hem visste ja icke nicke. Men gick bra! Gick ju inte vilse direkt.

Snart ska jag gå och möta sandra samora och georgina, vi ska käka lunch nånstans på stan. Sen ska jag tillbaks till skolan för å plugga på redovisningen. Efter redovisningen blir det fääst. Kåren. Woho!

Fan vad få läsare jag börjar få. Jag blir lite ledsen i ögat faktiskt...

praktik

Sitter i skolan just nu. Har varit här sen kl.10 och jobbat med arbetet som ska in imorgon. Imorgon är det alltså redovisning på 20 minuter+diskussion och inlämning av arbetet som gäller! Om en vecka har vi tenta och inte har vi ett par dagar "ledigt" för att kunna plugga, nej nej. Utan vi har en till examination innan onsdan!

I alla fall.

Igår gick jag och Johan runt hela munksjön. Det var en bra början, men vi ska fan klara av att gå den på 40 minuter! Om det så krävs att man ska springa! Haha.
Fick annars ett tips av Åsa tidigare idag att rocksjön är skön att promenera runt, den är lite mindre men utanför stan. Så man får väl räkna med att man promenerar dit också - och tillbaks,självklart!

Om tio minuter ska jag logga ut för att gå ut och ringa blodcentralen för att boka tid, efter det går jag till bibblan för att lämna tillbaks en jättejätteförsenad bok. Från i våras nämligen! Får se hur mycket jag måste betala för den...
Sen är det möte med Morgan om min praktik. Ska bli skönt att få lite riktlinjer och så. Ett av mina få krav är att praktikplatsen ska vara i Stockholm för att tänk ifall jag ska praktisera här i Jönköping och sen få jobb efter min examen - tänk den hemska tanken att behöva bara kvar här i ytteliggare ett par år. ALDRIG!

SEN - springa till konsum för att handla grönsaker till min efterlängtade sallad. Fick inte käka det igår!! Sen är det dags för en till runda runt munksjön, får se vem eller vilka det är som får hänga med idag. Tråkigt att gå själv UTAN musik. På tal om det, min mobil (som jag brukade lyssnade på musik med) saknar jag! Ska ringa pappa och kolla hur det har gått med att skicka in alla papper med försäkringen.

Jag är huugriitt. Tjarå!

idag

väcktes av ett samtal imorse. det var ett nummer som jag inte kände igen därför svarade jag inte heller. Trots att jag ville ligga kvar i sängen i en kvart till så sa kissblåsan ifrån så jag gick upp.. fem minuter senare så får jag ett sms från samma telefonnummer "Hej zalga ring mig när du har vaknat"

Jag ringde upp och det var moster på andra sidan luren. Hon ville "kolla läget" eftersom hon hade läst om studenten som har mördats här i jönköping. Så jävla hemskt. Jag hoppas att de hinner "fastställa" att grabben som hoppade/puttades från balkongen verkligen är mördaren, för fan heller att jag sover ensam inatt annars!

Har i alla fall varit i skolan hela dagen idag för att skriva klart ett annat, tredje PM. Denna gång har vi fått välja ett begrepp, vi valde makt och då ska vi, förutom att beskriva begreppet (utifrån vår kurslittratur) så ska vi även undersöka hur makt visas i media. Inte begreppet i sig, utan att man har skrivit någon artikel som har med makt att göra. Ett av våra exempel är det här med tv journalisten som har tagit hjälp av en torped för att "tysta ner" en fånges anhöriga.

A, nog om skolarbete. Snart ska jag ta mig hemåt, ladda om och sedan ut på munksjö-rundan med några. Det är inte bestämt vilka som ska med. Jag ska ut i alla fall! Sen ska jag förbi konsum och handla lite grönsaker till en sallad som jag har tänkt att äta framför Vänner och Top model 8.

Imorgon ska vi alla som varit med på insparken ha en liten återträff med förfest och sedan vidare mot kåren hos Terror och Dick. Saknar mina små kycklingar a.k.a Reseledare!

KUL att det bara är min fina moster som har ringt och kollat efter liksom. Om inte det är jag som har mördats så kunde det ha varit en nära kompis till mig, eller hur? Fint! Tack!


PMET ÄÄR...

KLAART!
fyfan så jävla bra den blev alltså. Knöt ihop allting så jäkla perfekt att det inte går!

Nu ska jag försöka hitta någon som vill käka en massa fettig mat med mig. För imorgon ska vi börja banta! aa, vi är ett gäng som ska göra det faktiskt. Och det var på tiden minsann, om inte ens under, eller över eller efter tiden. Det jag försöker säga är att jag borde ha börjat för längesedan. haha

Klockan är 17.07

Och jag har skrivit halva pmet. haha
Nu är klockan 17.08. Men bara för att den är 17.08 så behöver det inte betyda att det har tagit en hel minut för mig att skriva "Och jag har skrivit halva pmet. haha"
Det kan vara så att klockan var 17.07.42.

Eller så tog det helt enkelt en hel minut för mig att skriva just den meningen.










                                                                                                                                           ...Nu är hon 17.09.

PMet äär...

...INTE KLART!

men nu ska jag i alla fall börja. Blir jag klar till klockan fem som jag gissade på?
Ifall jag inte fastnar nånstans på hela pmet som blir jag fan klar mycket tidigare. Men fastna gör man alltid.

Låt matchen börja. Nu!

att skriva ett PM

Sitter i skolan på en söndag. Måste skriva klart ett PM idag så jag slipper csn tjat...
Jag tycker att jag har varit duktig denna morgon. Det tog en hel timma tills jag tog mig upp ur sängen, men det var för att jag inte kunnat sova inatt. Vakna typ varje timma.

Halv tolv kom jag upp, gick ner till konsum och handla lite frukost, gick upp igen å käka. Drog på mig en stor tröja å palla mig neråt mot skolan. Bara 1½timma efter att jag vaknat - å då åt jag en "lugn" frukost ändå.
Så, nu är jag här i tid men innan man ska börja skriva PMet så måste man acceptera allt som ska accepteras på facebook. Sen ska man läsa igenom alla bloggar som man följer och efter det uppdatera sig lite med nyheter. Och seen, kanske sen kan man börja skriva PMet.

Klockan är nu halv två och jag är klar med facebook och nu återstår bloggarna och nyheterna. Jag skriver igen när jag är klar med PMet så får vi se efter hur det har gått!

Jag chansar på tiden fem.

RSS 2.0