god natt!

Klockan har precis passerat nio och nu är det väl Ok att lägga sig? Har velat göra det i tre timmar nu? Ok, hela dagen rättare sagt...
Men nu är det Ok va? Nu är det kväll.

Jag är ju en sån surkärring, så det enda som jag önskar just nu är att alla studenter här utanför skulle kunna sluta festa så jag kan få sova ifred hihi :)

God natt vänner!

inget firande för min del

Nu är det såhär va, att jag är grymt trött.
Förstår inte varför, jag har haft andra nätter då jag sovit mindre och gjort mer under dagen och inte varit hälften så trött som är nu...men jag är helt körd alltså.
Har inte ens gjort något! Förutom att ha varit i skolan i ett par timmar, men det är ingenting jänmfört med hur länge jag var i skolan förra året! (Då snackar vi 10-12 timmar om dagen alltså...)

Och det sjukaste är att funderar på å ta på mig den posten igen. Ska jag söka till vice ordförande eller inte? Hmm...sjukt kul med styrelsejobb, verkligen..men vad inte hur C uppsatsen kommer att se ut å så.
We´ll see, we´ll see..

Alla ska ut ikväll. Varenda levande kotte - förutom jag såklart.
1, min cp trötthet.
2,har inte kollat med klassen vart det ska festas ikväll
3, Samora jobbar

Så det får bli jag och mina väggar ikväll - och grannarnas musik och skrik såklart!!

En systers ord

Min tredje syster som går i andra klass berätta för mig igår att hon ska bli författare.

- Vad kul! Vad vill du skriva om då?
- Näe, asså...jag veeet inte, jag har bara gjort boken nu och ska fundera på vad jag ska skriva om!

God morgon!

för mycket energi - hoppborg


image532
AAH!! Föör mycket energi i kroppen - vet inte vart jag ska ta vägen!! Kaffe är ont!!

    
Fatta vilken dröm det vore att äga en hoppborg? Det ska jag tamigfan göra när jag blir stor!!
....seriöst, den här energin är väldigt överflödig. pulsen är skyhög.


fylld med energi och övertrött


Har precis kommit hem efter en eftermiddag/kväll på stan med middagsintag vid piren och nu är det meningen att jag ska hoppa in i duschen en snabbis för å sen däcka i säng....

Ett problem dock.
Kom precis på att jag intagit fyra stora koppar kaffe idag. Fyra st.
Sova? DET kan jag i princip GLÖMMA!
Jag som varit sjukligt trött hela dagen. Suttit på nålar av rastlöshet och inte kunnat koncetrerat mig det minsta.
Istället har jag stått där på fjärde våningen och tittat ner på treans våning, såg alla små söta kycklingar, till nollor (alltså, de nya mkv:arna) kom ut, överlyckliga efter metodtentan.
Jag tänker mest på hur mycket de måste ha lidit denna kursen. Hur de klarat av lärarn, å vilken befrielse de känner efter tentan.
image531

En sån dag har det varit.
Men mitt hår har varit snyggt i alla fall. Hörde det inte bara en eller två gånger. Hemligheten? Tyvärr, den nakna sanningen är; smuts. Har inte tvättat håret sen i lördagseftermiddag...så pass, så pass!

Jag är övertrött och proppad med energi, på en å samma gång - hur ska det här gå?! Om det hade varit en onsdag så skulle jag inte tvekat på kåren alltså...det är exakt sånt här humör som krävs för kåren.

Och nu har grannen börjat spela sin turkiska musik. Jag älskar Råslätt.

drömmar

Så, så var min första dag i Jönköing - efter - att - ha - varit - i - södertälje - i - ett - par - dagar, över. Känns alltid jobbigt första dagen, men nu är det som att jag inte varit i Södertälje överhuvudtaget!

Eller jo, förutom att jag glömt båda mina leggings där wich leaves me too, inga leggings...sedan har jag glömt en tunika och en skjortklänning. Och ja, min kaffebryggare, igen.
Ska snart sätta igång med pluggandet men känner att jag lär slockna så fort jag börjar att läsa. Ville så jäkla gärna fortsätta drömma imorse!
Finaste drömmen...

Ni vet när man får såna speciella drömmar? Såna drömmar som präglar hela dagen, det går liksom inte att sluta tänka på dem. Man utvecklar den i sin egna fantasi, allt för å försöka återuppleva den goda drömmen.

ta mig tillbaks!

Nu har jag varit i Jönköping i ungefär fyra timmar och allt jag kan tänka på är....

...ingen mer eltandborste
...ingen mer färdiglagad mat när man är hungrig
...ingen mer få sina kläder tvättade innan man ens hunnit använde dem
...ingen mer bilkörning
...ingen mer spontanbesök av och till släktingar
ÅH! Å det som saknas mest allra mest...
...ingen mer färdigbryggd kaffe innan man ens gått upp ur sängen!!

...t
a mig tillbaks till Södertälje, nu! Någon?

kan tiden bara rinna iväg?

Tjoho!
Sitter i mitt rum i Södertälje just nu å väntar mest på att klockan ska gå. Är redo för Jönköping nu.
Sjukt tråkig dag har det varit, det enda som varit kul är att jag fick glo på lite Tv (har ingen i jkpg) och att jag fick äta maten från igår - bland det godaste jag ätit, ever.
Har packat med mig mat. Grävt ner det bland kläderna, i fickorna å så. Mums.

Sitter egentligen mest på hur jag ska klara mig utan min finaste kamera nere i Jönköping...till, aa, ingen som riktigt vet. Antingen så kommer Idsala till mig på onsdag eller torsdag eller så gör hon det inte. Antingen så kommer hon ihåg laddaren eller inte. (tror mest på det förstnämnda)
Ingen i Jönköping använder Canon...det är faktiskt så! Känner inte en enda kotte med en Canon kamera. Ännu en tragisk grej med staden höhö.

Nä, nu ska jag gå å fortsätta med å vänta på att klockan ska ticka iväg.Pusselipuss.

döda batterier

Mina batterier till kameran dog i förrigårkväll, precis då mamma skulle fota mig och idsala då vi var påväg till kyrkan...och min laddarn är spårlöst försvunnet så jag har liksom levt på idsalas batteriladdare, så nu hoppas jag att jag hinner ladda batteriet innan jag for tillbaks till Jönköping.

Trevlig läsning va?

Idag så är de två andra jag skriver projektet med uppe i "samhället Norrahammar - på den övre dalen" ha ha ho ho hi hi - alltid lika kul alltså!
De presenterar i alla fall undersökningen vi gjort, för skolledningen, är riktigt ledsen över att jag inte får vara där för att göra det. Det roligaste under hela arbetet ju? Men kul att jag slipper åka bussen enda in de djupaste skogarna i byn ialla falll!

Ajuste, tog lite bilder sist jag var där - chocken hade inte släppt över att folk kunde bo så inne i skogarna, så jag tog med mig kameran...

  Här är centrum - så pass stort att jag inte kunde fota det med en enda bild. Var helt enkelt tvungen till att ta två stycken. Men här är den i alla fall - centrum.
 Här är deras...ehm, fik som vi var inne i för att värma oss med lite kaffe. Charmigt! :)

Nu ska jag suga lite damm. Aa, dammsuga. Sjukt att jag tvingar till det trots att jag inte bor här!! Grym värld vi lever i här alltså..höhö.

tja!

glad påsk

Glá påsk på er som firat påsk idag!:)

favorit i reprisAutumn leaves under frozen souls
Hungry hands turing soft and old
My hero crying as we stood out their in the cold
Like these autumn leaves I dont have nothing to hold

Handsome smiles wearing handsome shoes
Too young to say, though I swear he knew
And I hear him singing while he sits there in his chair
While these autumn leaves float around everywhere

And I look at you, and I see me
Making noise so restlessly
But now its quiet and I can hear you sing
'My little fish dont cry, my little fish dont cry'

Autumn leaves how fading now,
That smile that I've lost, well I've found somehow,
Because you still live on in my fathers eyes,
These autumn leaves
All these autumn leaves
All these autumn leaves are yours tonght

Mmm

pepparkaka, ja tack.

Att våren är här är det väl ingen som missat? Speciellt inte efter mitt bittra inlägg i alla fall, höhö.

Grejen är att min syster som fortfarande går på gymnasiet tydligen har haft tid för att ligga å sola på balkongen. Självklart har hon fått färg.
Min andra syster likaså.
Till och med den tredje syrran.

Igår träffade jag på lillkusinen på fyra år, gissa om han hade fått färg?


I år är exakt som förra året, grupparbete på heltid i skolan. Förra året i form av en B uppsats, i år projektarbete. Så nån sol får man inte njuta av.
Efter projektarbetet så börjar sommarjobbet, så då jobbar man 8-16 var dag, fram till dess jag reser iväg. Fram till augusti alltså, jag kanske till och med måste jobba hela första veckan i augusti också för å sen åka iväg.

Förstår ni då hur mycket jag lär steka på stranden i bulgarien eller?
Om jag fick två dagar på stranden förra året, i Sverige, och fick bra med färg - undra då hur jag kommer att se ut efter två veckor i Bulgarien?

Jag hoppas på att inte bli igenkänd, så pass brun ska jag bli. Det är målet.

i'm. . .

. . .fighting my demons.

image526

Kändisvovven

image522

  

djävulskt f i n. 

långfredag

Tjoho boho!

Sitter just nu i mitt rum med en bränd handflata (har målat ägg) en kopp kaffe - svart, som samvetet och en praktikrapport som en aningens försenat. Men lärarn är för gå för å oroa sig över det!

Herregud, min syster kom precis in i mitt rum och visa att Södertäljes lokaltidning har Dogges framträdande på förstasidan. Han hade tydligen varit på hennes skola och sjungit, eller rappat eller vad han nu gör när d invigde deras nya bibliotek.
Han gör verkligen allt för några riksdaler.

image521

I alla fall.
Idag bär det av till kyrkan. Jag firar påsk nu, en hel månad efter alla andra. Jag har en världssöt klänning som jag ska på ha söndag, men tills dess ska vi sörja att jesu korsfästelse I guess. Stört att vi firar påsk på olika datum, orka döda Jesus ännu en dag och låta honom uppstå ännu en dag....

Nä, nu ska jag skriva klart praktikrapporten, en sida kvar!

nollåtta

Tjoho! Nu är Zalga hemma!

Hann inte sitta hem i mer än en timma innan jag gick ut igen för att åka in till stan (sthlm). Med mig hade jag Idsala och Bambi (kusinens å hans frus lilla hund) å sen mötte syrran oss.
Och jeeezz vad den där hunden lockar ögon alltså!! Jag lovar att alla som såg den antingen kom fram, eller peka eller så sa dem väldigt odiskret till personen som de var med: ÅÅÅÅÅ!!! TITTTAAA!!!

Hunden är för söt alltså. För söööt. Och när den vägrar att gå i kopplet? Man vill bara ta upp den å kotchikotchikotchi!!

Var på en anställningsintervjuVasa museet. Har redan fått jobbet på Scania network med tänkte att jag lika gärna kan gå dit...
de krävde tyvärr att jag skulle test-jobba i en vecka och det var veckan som jag ska presenterna projektet på. Så det gick ju inte. För annars vore det perfekt att få jobba extra där. Älskar djurgårn!!

Ögonen går knappt att hålla uppe. Morgondagens schema är fullspackad så lite sömn behöver jag. Speciellt efter dagens stressmorgon!! (Johan, som jag åkte bil med upp hit, ringde två timmar innan bestämt tid och sa att han var påväg för å plocka upp mig - å där stod jag i köket i pyjamas utan att ha packat eller käkat frukost liksom...)

Jä jä God natten!!

hjärtligt välkommen

Jag vet inte riktigt vad det är. Om det var inblicken på arbetslivet eller att jag fick bo hemma å andas i tre månader.Eller en kombination av dem båda?
 Eller så var det är något helt annat...
Men jag har fått tillbaks viljan till plugget. Och det känns så äckligt skönt.
Från att ha varit minuter ifrån att hoppa av till att få längta efter hemuppgifter.

Vill veta vad det är som fick min inspiration att hitta tillbaks till mig, ifall man nu skulle hamna i den onda cirkeln igen.
Att våren äntligen är här går inte riktigt att skylla på. Det var nångång vid just den här tiden då allting bara gick neråt. En metod kurs och uppsatsskrivning med personer man inte riktigt klickade med (har absolut ingenting emot dem)
Tror i och för sig att det inte bara var skolan som var anledningen till att jag tappade lusten för skolan. Nånstans på vägen tappade jag något annat, som nu då är uppfunnet!
Men jag vet inte...istället för att älta på det så får man helt enkelt glädjas åt att viljan är tillbaks! VIljan till att kämpa in i det sista.

Det är ju ändå bara  e t t  å r  k v a r!! Och trots att man längtar till att få känna den där känslan av frihet, som man gör efter studenten, så känns det sjukt ledsamt att det har gått så fort! Riktigt tråkigt att det redan är snart över.

image519
image520

gratulationer!

Fabbe: försöker du vara snäll och kommentera två gånger, som om det vore två olika personer som kommenterat? Jag ser ju att det är du som gör det, dumhuve. Eller så är det helt enkelt den andra systern, eller den tredje för den delen. Eller Sibar. Eller Idsala. Eller Ilham.
Rena rama frälsningsarmen är det hos oss.

I alla fall.
Min favoritunge fyller år idag!! Så himla söt är hon.
Jag minns för två år sedan, då satt jag på skolbänken på någon tråkig lektion och..eehm, pluggande. Satt mest och tänkte på studenten, alla studentfester, mösspåtagningen å allt det där då jag plötsligt vände mig om till en i klassen och sa:
- Idag får Katie Holmes och Cruise barn.
Och visst fick de det?
Suri fyller år idag!!
 S Ö T!

Idag har jag grillat för första gången i år. Det blev hamburgare! Å så har jag invigt pilotbrillorna för i år.
Eller oj, nu ljög jag,gjorde det redan igår.

Gonatt!

Paul Nutini - AutumnJag fick den här låten i mobil för nån veckan sen eller två, av Terese och sedan dess har jag lyssnat på den flitigt. Eller nja, till er början var den liiite, liite tråkigt. Men nu är jag helt såld.
Inte förrns imorse kom jag å tänka på att söka upp den här Paolo Nutini, men den underbara rösten.
Och guess what? Det är inte bara rösten han har på sin sida. Kolla in hela honom. Jeezz. Läpparna, ögonen, håret och dialekten!!
Yahammi.

Även MSN har vår

Det är soligt ute idag. Visste ni det? Hallå, solen är här! Har ni sett? Visste ni att våren är här? Helt säkert?

Men klart som fan att hela Sverige vet om att det är sol ute! Och det är klart som fan att varenda kotte är överlycklig över att den riktiga våren äntligen är här!
Varför ska man skriva det vid sitt msnnamn? VI VET ATT SOLEN OCH VÄRMEN ÄR HÄR, VI VET.
Och, ja! Vi vet att även DU är glad över att solen är här, såsom 9 000 000 andra svenskar är. Ja, precis!

...nää, jag är inte bitter. Vet ni varför? Ni kanske inte visste om det, men våren är här!

för lite oljud

         image514

Efter att ha suttit och slösurfat i en timma så var jag precis beredd på att sätta igång med pluggandet. Preecis då jag öppnar ett nytt dokument så börjar grannen med sin musik. Sin skyhöga musik.
Det är Ok att det låter, inte så mycket mig emot. Känns faktiskt trevligt med störande ljud, för ibland är det läskigt tyst här i Jönköping...

I alla fall, det som är så störande med grannens musik är att den är så hemskt dålig! Det är bara en massa dålig rap och HipHop. Det BÄSTA han kan spela är Chris Brown - då är det top klass alltså.
Har jag riktig otur så spelas det mixad turkisk eller arabisk musik...


only promise that remains


söndagsmorgon

GUTEN MORGEN!! ALLES GUUT??

Har en supermorgon just nu. SItter med fönstret öppet (jättelite) och jag fryser inte (pyjamasbyxor+en feting kofta)
jag har kokat upp ett ägg, skärt upp tre limpa skivor som jag har kalkon och tomat med citronpeppar på. Har ett glas med blodapelsin/apelsin juice och ett stort glas med svart kaffe. Och så lite Cardigans på det.

Solen lyser på.
Fåglarna kvittrar.
NÅGRA studententer är här ute på gården och leker.
Inga tentor efter mig.
Inga måsten.

Ibland får man njuta!

lördagskväll!

Ni märkte hur bra jag mådde i inlägget innan va? Känner mig så...fri. Och hur tror ni att jag känner mig nu då?
EFter att ha sovit i typ 1½ timma?

En liten nackdel dock, jag vakna å va sådär SJUKT sugen på något. Helt galet sugen. Så som man dagen efter en vild kväll ni vet?
Så nu hr jag ätit ett par cashewnötter och chilinötter. Och det räcker inte, det var inte det jag var sugen på!


Men eftersom en tung middag inväntar ikväll så ska jag vänta med mat. Det blev inte Twin då det var fullt, så vi käkar på 8 glas istället och jag har redannu bestämt vad jag ska äta! YAMMI! :D

Tror att det är vin som jag är sugen på. Känner det nu, varje cell i kroppen ropar efter lite vin.

Tjoho, hoppas att ni får en fin lördagskväll!

såjävlabraaa!!

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHHH!!!
DET ÄR LÖRDAG! Jag har inte ens hunnit tänka på det?!
Det är löördag och tentORNA är avklarade, det är sol ute och ikväll blir det middag! Hur klockrent är inte det?!

Hääärligt häärligt!

image513
SÅJÄVLABRAAAA!!

smguld!

Jag skrev ett inlägg för ett par timmar sen,mne det verkar i försvunnit i bloggsfären...

Har pluggat hela dagen, så innan jag lägger mig måste jag få läsa något som inte kräver så många hjärnceller, typ kissies blogg.

Jag vet inte om det har något med att HV precis tagit SM guld, men studenterna verkar tycka att det är kul att slänga glasflaskor från balkongera.
Tvekar på att det har med HVs vinst att göra, majoriteten här är ju ändå utbytesstudenter.

Nu ska jag stänga av hjärnan för dagen, imorgon ska den gå på högvarv (förhoppningsvis) då jag skriver tentorna

God natt!

mest ordbajs

Ögonen är snustorra, nacken är hård som sten, fingrarna stela som få...är det tenta imorgon, så är det det.
Nej, inte tenta...utan tentor. Skjut mig.
Att skriva ihop alla anteckningar tar typ tusen ggr så längre tid än jag planerat, tid opptimist - jamänvisst.

Sen vet jag inte om situationen blir bättre av att solen lyser på idag. Man vill ju ut! Men samtidigt tror jag att jag hade legat i spädbarnsställning i duschen och gråtit ihjäl mig om det hade varit grått och regn.

Imorgon eftermiddag, gaaah - KOM!!
Firar min födelsedag på riktigt imorgon, eller..för typ, tredje gången. Ska ut och käka middag på Twin City, vilka det blir med är ännu inte helt klart. I alla fall inte helt å hållet. Gabriella och Samora kommer spikat i alla fall :)

Imorse blev jag väckt av moster som hade dottern (fyra år) med sig på jobbet idag, moster brukar nämligen alltid mmsa alla som fyller år med hennes dotters skönsång.
Men moster verkar ha åldrats på och glömt bort min födelsedag så hon ringde två dagar senare och jag fick min sång l i v e.

Ett annat samtal som jag fick idag som är värt att minnas var från  Internationella kontoret. Hon tackade för tidningen jag skickade med (en tidining jag gjorde i gymnasiet) och så la hon fram ett förslag till mig. I LOVE it.
Passar mig mucho bra. Bara jag klarar mig nu!

Nu, tillbaks till de snustorra ögonen, stela nacken och de krampartade fingrarna - anteckningarna!!

Vill du ha gratisprodukter?

Tjoho!

Jag har registrerat mig som Buzzador på Buzzador.com och föreslår att du också gör det!
Som Buzzador får du utan kostnad testa nya produkter och tjänster.

Hur länge det dröjer innan du kommer med i din första kampanj kan variera från någon vecka till månader beroende på hur väl du passar in i de kommande kampanjerna.
När det finns möjlighet att komma med i en kampanj så får du besked om det.

Följ den här länken så det framgår att det är jag  som har bjudit in dig.
Om du vill veta mer innan du bestämmer dig kan du följa den här länken:
Jätteskoj med gratis-prylar så, dooo IIT! :)


Silverfisken

Mycket läsvärt!!

Jönköpingsord

Det är kul att bo i Jönköping tycker jag. Det är så annorlunda från Södertälje så det inte finns!

Jag har suttit på en del möten här, med folk utanför skolan å så. Igår var ett exempel, då jag och projektgruppen åkte upp till Norrahammar (för er som inte är från Jönköping så är Norrahammar det stället Daniel från Idol kom ifrån) för att träffa våra "beställare" av projektarbetet. Och där kom det.
Ord som man annars aldrig hör i Södertälje.
"Jaa..målgruppen är ju folket som bor här i samhället och runtom på bygden..."
Hahahaha
Det är så kul så jag knappt kan hålla ansiktet när jag sitter på dessa möten. Man fnissar till lite, men inombords så gapar man av garv.


Ja! Så nu ska jag ta bussen upp till samhället för att interjuva lite folk däromkring, men även dem som bor runtom på bygden.
HAHAHAHAHA! Så charmigt!

blablabla..

Det var igår jag blev tjugoett alltså. Alla verkar se det som en stor ålder, men inte jag inte...Kanintevillinte.
Dagen spenderades, som jag tidigare sagt, rätt så jävla ensam.
FÖrutom med mötet på skolan som vi ska skriva för och arbetet med min projektgrupp dårå. Men det var ingen av dem som kom ihåg mn födelsedag så:p

Känns väldigt tragiskt, speciellt att man inte fick en enda kram på hela dagen!! Ok, tills Samora och hennes bror kom förbi en stund senare på kvällen dårå höhö
Nemen, det var som vilken dag som helst förutom att facebook bombade ihjäl inkorgen :)
och JUSTE! Här är något ni borde få läsa - se så fina ord min vän skrivit :D

Hade lite mardrömmar kring mina poäng och pluggandet, så jag gick upp timmar innan jag egentligen skulle ha och nu ska jag plugga.

Tjohejsan

facebook gratulationer

image511

min födelsedag

image510

Idag fyller jag alltså år.
Yeei!!
Detta har inte firats på något speciellt sätt, har jjobbat med projektet hela dagen istället.
Åt min frukost i solsken i alla fall, men nu har det molnat till. Surt!

Min födelsedag får helt enkelt flyttas fram ett par dagar.

Något annat som borde firas idag är att detta är mitt f e m h u n d r a d e  inlägg! Haha!
 
Dubellgratulationer till mig alltså.

such is life

Äh. Det löste väl sig till det bästa?

Jag ska inte ljuga, jag ville åka som in i he.. Hoppades in till det sista men har man klantat sig så har man.
Jag kommer att få ångra det här i ett par år, men allt har sina konsekvenser!


Fy, jag ville åka...jag ville verkligen det.


suuul

Jag hoppas att solen skiner imorgon så som den gjorde för exakt ett år sedan.


utomlands eller ej

Hola!

Har kunnat sluta tidigare från skolan idag då vi var riktigt effektiva, nu när vi kommit igång med projektet så känns det mycket bättre!
Imorgon ska vi besöka skolan som vi ska göra en marknadsplan för, för första gången.

Har inte fått svar om mina utlandsstudier vilket gör att jag blir alltmer säker på att jag inte kommer in nånstans. Igår kändes det helt Ok...nästan som att jag ändå inte ville åka (mycket på grund av min nya heta lägenhet) men idag känner jag att jag inte vill något annat än å åka!
Sjukt.

Nej, nu måste jag börja läxläsningen.

god morgon

Uuuh, vilken morgon! Hade inte direkt klagat om jag fått sova i en, två eller fem timmar till...och vädret gör ju inte sakrn bättre! Kunde knappt se huset mittemot mig av all dimma, men så är det oftast här nere i Jönköping.
Det börjar "lösa upp sig" nu och det skulle inte förvåna mig om solen sken som bara den innan det börjar spöregna och så kommer solen igen.

Idag är första dagen på projektarbetet, ska bli spännande att påbörja det här nu. Känns bara surt att vi tagit något så svårt, något som egentligen var anpassat för fem personer men två har hoppat av så det lämnar oss tre i skiten lite nu.
Hade mycket hllre gjort någon happening för å sen bara skriva själva projektrapporten. Nu ska vi skriva en hel markndasplan för å sen skriva rapporten. Blää. Haha

Börjar om en timma, så nu är det bara att sätta fart!

LYCKODAG!

Vilken sjuuukt galen dag! Det här brukar INTE hända mig alltså, ibland ska man skatta sig riktigt lycklig.
Det började med att solen sken hela vägen till skolan, sen där nångång så böjadedet att regna och det var inte bara jag som kände att man blev på så mycket sämre humör då. Man blev trött och grinig.
Men sen under första resten så fick jag ett samtal från Scania - sommarjobbet är mitt!
Lönen är inte så bra som jag hade hoppats, jobbet är svårare än jag trott. Men SKÖNT att ha ett jobb till sommaren!

Efter skolan så hade jag en träff med en som skulle visa mig en lägenhet, väldigt central belägen i Jönköping. Och gissa vad? Fick den!
Så sjukt nöjd.
Nu känns det inte lika farligt om jag inte kommer in på min utomlandstermin, men det är klart att man vill testa å det med!

Nu ska jag börja laga min middag. Ris med kycklingfilé som marineras i pesto, yammi!!

Och förresten! Solen dök upp där igen....sen började det regna igen. Och nu lyser solen på som bara den. Let's keep it that way!:)

apriil

april brukar i regel vara min favoritmånad. men denna verkar bli den värsta!
fast med bra besked lär det jämna ut sig...

gonatt!

pesto lover

image509

Guten abend!

jag har som jag sa innan, varit hos samora och etit frukost. gott och mysigt var det!

Första natten i lägenheten gick gallant. Frös ihjäääl dock så jag krama om kudde nummer två för å få värme, åtta timmar senare vaknar jag i exakt samma position, sedan sov jag i två timmar till. Mmmmm...var så himla trött!
HAr precis käkat min lunch, spaghetti med pesto(ungefär såhär såg min mat ut...fast lite grönare) och en sallad med pesto. Har inte så mycket annat eftersom jag inte gått för å handla ännu!

Får se vad resten av dagen har att erbjuda. Kanske kommer Ilham förbi eller så blir det promenad+handla mat, eller så träffas jag Samora Gabriella och Johan.
Jag låter dagen överraska mig!

första natten i nya lyan

Hallå everyone!

HAr precis kommit hem ifrån en mycket trevlig, varm och mysig klassfest. Fast, precis å precis... har hunnit ta en dusch också. Första duschen i den här lägenheten och snart är det första natten!

Sängen verkar vara bekväm..en sån där mjukissäng, som man sjunker i - inte alls som min säng i Södertälje!
Imorgon är jag bjuden på frukost hos min granne, Samora. Efter det ska jag väl försöka handla, laga mat, plugga och promenera. Tjoho!

Gonatten allihop!

min nya roomie

När jag insåg att jag inte skulle få en lägenhet där jag ville så ringde jag VätterHem och bad om en lägenhet, för man vet att de alltid har en (eller tusen st) lediga lägenheter på Råslätt.

Jag fick två förslag på lägenheter, det ena var det redan som bodde i rummet bredvid och i den andra stod det "vakant"
Med andra ord, jag skulle få bo själv. Men när jag kom inför porten härnere imorse så ser jag mitt namn på namntavlan där och ser att någon annans namn stod brevid.
Jippi.

Vi kom in å lägenheten, och riktigt så...det bodde en annan där. En trevlig prick förvisso. En gift sådan också.
Hon var tvungen att springa iväg men kom hem för en lite stund sen.

Vi pratade lite för å lära känna varann lite sådär. Hon är 30, från Finland. Hon vill att jag ska säga åt henne när jag åker iväg nånstans så hon ska slippa oroa sig för mig.
Jag lämna min mamma i Södertälje men verkar ha fått en här också, på köpet!

Nej, men...hon verkar vara jättego.

Tjarå

fika å klassfest

Jaha. What to do, what to do?

Ska kila iväg till min nya granne (jag kan sååå kika in i fönstret!!) sen så blir det förmodligen en liten fika och sen går jag iväg till en klassfest.
Man måste underhålla sig på det viset när man bor där man bor.
RENA RAMA FÄNGELSEHÅLAT.

Det kommer att bli en übermysig kväll å tur är väl det att jag tog med min en vinflaska hit (som jag fick av, antingen Ilham eller Sofia i födelsedagspresent!)!

Kisses

flytten tillbaks till jönköping

Ok. det var visst inte så kul att vara tillbaks till Jönköping...
Sitter just nu ensam i mitt rum, vid ett skrivbord med min dator och utan tv... mamma, moster å hennes man har precis lämnat mig:(

Men jag hann träffa min syster imorse i alla fall! Men hann ju inte umgås med henne.
Kan någon ta mig tillbaks till Södertälje?

avslutningsmiddag, farväldrink

Det mesta är packat. Smågrejer som ligger utspridd i hela lägenheten är det sista som ska packas imorgonbitti.
Vi åker och plockar upp Sibars päron, som ska åka med som hjälpande hand, redan vid halv nio!

Så det är bara att gå upp runt sju för att packa in det sista. Med andra ord, sno all käk de finns i huset. Höhö

Middagen var mysig! Jag Idsala och Sibar fick vänta i mycket mer än en timma på Ilham och Sofia, vad vi tyckte om det? Ja, låt oss säga att vi shotta upp vårat vinglas.
Men det blev nog bra trots allt. Pappa hämta potatisbullar istället för pommes, men fisken som jag själv krydda blev god i alla fall.

Ajuste! Farväldrinken. Åh!! Alla samlades i konferansrummet där chefen hade dukat upp fint med vin, chilinötter, godis och frukt som man doppa i vaniljsås och sånt brunt socker, mosk-la-la något...?
Han börja med att tacka mig för praktiktiden med en stohoor bok från Konstfack som mest handlar om grafisk form. P e r f e k t !
Å sen hurra de mig. Fyra stycken! Alla vuxna människor, stod där och hurra mig. Yei! Jag blev så nervös så jag snubbla på alla mina ord och jag minns inte ens vad jag sa. Trauma.
Okej, riktigt så farligt var det ändå inte.
Efter lite mingel var det dags att bege sig hemåt..okej, efter en feet kram från chefen dårå.

Och en feet kram till er också. Höhö

tatuering

GE MIG!!!!


flyttar imorgon

Jag flyttar imorgon, flyttar tillbaks till Jönköping. Till en ny lägenhet också.
Och nu tror alla att allt är klart inför morgondagen va?
Att jag bara ska trippa till garaget, packa ner väskorna och be mamma att köra ner mig mot Jönet?

image501

Eh, nej. Jag har inte ens börjat packa.

Smacka på de orden.

Inte ens börjat packa.

Och mamma vill helst åka så tidigt som möjligt på lördagsmorgonen. Och jag ska på farväldrink med jobbet här, efter det ska jag även hinna bjuda några morötter på middag (som jag inte ens själv ska tillaga...sämst!) och så ska jag då hinna packa.

Höhö. Kul att bo hemma och bli sådär bortskämd ibland.

tiden rinner iväg...

Jag minns hur det var på dagis, när man var ute och lekte. Mitt i all lekande kunde man se någon vuxen går förbi lekplatsen.
Vuxna var ju så häftiga, de kunde svaret på alla ens frågor, de hjälpte än när man inte riktigt nådde - de var helt enkelt ens hjältar.
Så när man såg den där vuxna personen gå förbi lekplatsen man var på så passade man på att heja på dem. De hejade självklart alltid tillbaks. Hjältar gör sånt.
Ibland, vissa dagar då man kände sig extra busig kunde man springa fram till staketet och försöka börja prata med dem. Självklart svara dem snällt på alla ens frågor då också.

Jag minns särskillt en dag, solen hade precis kommit fram och jag lekte i sandlådan, som låg längst ut mot stängslet, med min bästis då en kvinna gick förbi. Hon verkade ha bråttom och såg rätt så bitter ut... Men jag testade att hälsa på ändå.

Hon stannade upp, vände sig mot mig och hejade väldigt glatt tillbaks. Ännu en hjälte.
Veckan därpå så gick en liknande vuxenvarelse förbi. Hon verkade likförbannat också lika stressad ut och minst lika bitter.
Men jag testade att heja ändå.

- Hej! hörde jag plötsligt ett litet barn från dagiset bredvid skrika.
- Hej! svarade jag lite glatt och tänkte...

... det var ju trots altl bara en vecka sedan jag själv stod där och skulle hälsa på alla mina hjältar. 

moder teresa?

image500

"Jag är den nya moder Teresa."


Det sa jag till några morötter till vänner häromdan. De skratta självklart. I alla fall en av dem..den andra sa bara:

- Moder Teresa?
Aa, på det viset som visa att hon inte hade nån aning om vem moder teresa var.
Vi skrattade lite. Sen skratta vi högt. Och sen lite mer.
Nu snackar vi alltså om en 21 årig tjej.

Jag tyckte, efter att ha skrattat av mig, att det var jobbigt att hon ställer en sån fråga. Klart hon visste vem Modert Teresa är, riktigt så dum kan man inte vara.HOn sa bara så för att skugga ner mitt antagande "Jag är den nya moder teresa"

Lite jobbigt det där. Men nu vet ni i alla fall om det, när jag dör så kommer jag att bli helig-förklarad

Ps.
självklart att hon inte visste vem Moder Teresa var. Hon var bara dum.

ett varmt välkommande och ett gott farväl

Jag vet åtminstone en av de nya läsarna är, det är en oinbjudan sådan. Min kusin!
Vem ska jag nu kunna skriva en massa skit om utan att behöva tänka på någons känslor.. det är tråkigt det där med andras känslor. Är det inte?

Som igår till exempel, när jag berätta om Idsalas lilla problem, det tyckte de var jättetaskigt. Oh no...I'm sharing A tear.
Men riktiga, trogna läsare vet vad jag skrev på mitt allra första inlägg. Den som driver med min blogg kommer att bli uthängd här.
Så de så :)

Så, välkommen hit kusin! Du skulle ha fortsatt läsa bloggen utan att nämna det för mig höhö

SÅ! Nu till problematik 2.
Imorgon bjuder chefen hela kontoret på en farväldrink...å så skulle han göra något jag inte minns namnet på. Närmare recension kring det, senare. Men problemet då? Inte så farligt att stå å mingla med folk, trots att alla är miiiinimum tio år äldre än mig.
Fatta att alla blickar kommer att va riktade mot mig så fort någon ställer nån fråga. "Aha, å vad har du lärt dig då?"
Tjing!Tjing! Alla blickar på det svarta monstret där, någon kanske vågade fråga var hon kommer ifrån eller hur länge hon har bott här.
Haha.

Ne, men riktigt så farligt är det inte. Jag kanske kanske hinner blogga lite snabbt kring farvälgrejen, men sen måste jag snabbt hemåt för att laga en liten enkel middag till flickorna.
Minus min syster. SOM JAG HAR SAKNAT SÅ MYCKET ATT DET GJORT ONT!
Men det första hon får av mig kommer att vara en grov käftsmäll, man hör av sig!

Oj oj, vad mycket text. Bättre att ta å säga gonatten!


läsarrekord

Hoppsan Kerstin, lite läsarrekord igår.

Därför tänker jag bjuda er på en fin bild. En klassisker. En som får en att längta som en get.image499 Mmm..

Moa min moa

Nu ska jag gå å käka lite mat. Burgul, mammas burgul. Yammi.

Försöker samtidigt lista ut hur jag ska hinna träffa min favorittvilling som faktiskt fyller år idag!
Moa, min Moa.
image494image495

Grattis på födelsedagen pärlan

trök

Jag är så sjukt uttråkad.
Har massvis att göra, men vem vill börja med alla tråkigheter?

Funderade på hur det går därborta i Gnesta med filminspelningen av Män som hatar kvinnor? Jag vill helt seriöst åka dit för att kika!
Ska man kunna övertala mamma att stanna där innan vi fortsätter mot Jönköping på lördag? Maybe maybe. Eller inte?!

Nej. Bättre att säga gonatt nu!

it doesn't stop!!

Det. slutar. inte. att. s n ö a!

SLUTA!
Enought is enough!

image493

abo hassan


image492

Abu Dhabi Market, Telemarketing, Abu Dhabi Market Traveling, Abu Dhabi Market Import Export & Svenska Doterförråd AB

farväldrink

Imorse när jag kom in så såg jag chefen för första gången på typ 20 dagar. Han har varit bortrest och så har vi gått om varandra på jobbet.
Men han satt och uppdatera mig om vilka nya uppdrag han fått och sånt. Det kliar i hela kroppen - han har världsspännande uppdrag hela tiden!!

Men i alla fall. Vi kom in på att det är min sista vecka och han föreslog att vi ska ha en avslutningsdrink här! Woho!
Alla börja bläddra i sina kalendrer som illrar och kvinnan som sitter här närmast mig blev överlycklig och avboka sitt möte på sekunden, haha!
Hon hade för några dagar sagt att det nu hade gått ett tag sen chefen hade bjudit på sprit.

Men herregud! HAHA. Det är rena arabfesten här nu!
Anders på kontoret kom in och fråga om chefen hade bra musik som man kunde dansa till men då svara chefeb att han skulle hålla sig tills på fredag då vi skulle ha den här avslutningsfesten för mig.
- ÅH! Men kan inte du ta med dig arabmusik då?! Jag ÄLSKAR det!
- eeh..jag lyssnar inte på arabisk musik, men jag kan kolla om mina föräldrar har. men tvivlar på det!
Sen så bad lotta honom att lägga ner hans fördomar. Haha
Men nu så pumpas arabiskmusik ut ur högtalarna - för att chefen hade tydligen lite sånt i Ipoden. haha?!

Om en timma är det lunch. Jag är redan hungrig.

Och bara så att alla vet: Idsala hade en bajsattack imorse vilket gjorde att hon missa bussen.


förälskad!

Jag har förälskat mig. I en låt. Ååh. Jag döör!
Jag hörde den för första gången i Sibars bil häromdagen och det klickade direkt! Men visste att det var något med låten, att den säkert skulle vara svår att få tag i.

Under eftermiddagen och kvällen så har jag och Idsala varit hos Sibar och nu när hon skjuttsa hem oss så la jag den låten igen...och igen. Ville lyssna på den ännu en gång, men nångång var vi ju tvungna att komma fram också!
Och det föörsta jag gjorde var att gå in på youtube, skriva in de två orden killen sjunger mest på. Klickar på första bästa videon som kommer upp...

...och jag säger det till er. Kärlek. Oh lord. SJÄLVKLART att jag hitta den!
Ok, hade grymma förväntningar på videon..eller åtminstone på killen som sjunger. Att han skulle vara en Justin Timberlake typ, som kunde d a n s a. Men han rör ju knappt på sig. Och han ser inte bra ut nånstans.
Men låten är k l o c k r e n. NJUT!

 

Jay Sean - ride it

(Let me feel you)

It's been about a month and twenty days...
And were going round and round playing silly games...
Now you're saying, slow it down, not right now...
Then you wink at me and walk away...

No, let it be, let it be, let it be, no...
Oh no, don't go...
Touching and teasing me, telling me no...
But this time I need to feel you...

[Chorus:]
(Ride it) we're all alone...
(Ride it) just loose control...
(Ride it, ride it) touch my soul...
(Ride it, ride it) let me feel you...

(Ride it) turn the lights down low...
(Ride it) from head to toe...
(Ride it, ride it) touch my soul...
(Ride it, ride it) let me feel you...

Movida was the club on Saturday
You're acting like a diva saying you don't wanna pay
It's gotta be your feisty style
Raise that brow
I love it when you look at me that way

Now when you order mojito at the bar
Reapply your lippy because it came off on the glass
The DJ played your favorite song... Kanye's on
Now your beckoning for me to dance

Mmm
Pulling me, pulling me, pulling me close
Then you close your eyes (baby close your eyes)
Kissing and telling me we got to go
Won't you take me home I wanna...ride it

[Chorus:]
(Ride it) we're all alone...
(Ride it) just loose control...
(Ride it, ride it) come touch my soul...
(Ride it, ride it) let me feel you...

(Ride it) turn the lights down low...
(Ride it) from head to toe...
(Ride it, ride it) come touch my soul...
(Ride it, ride it) let me feel you...

amy winehouse

Vilken natt. Vilka drömmar. Så verkligen men ändå inte. Att drömma att man är i himlen? Inte så verkligen va?

Det var i n t e lätt att ta sig upp ur sängen idag alltså. Segt som in i..Är fortfarande hur sömnig som helst. Och jag väntar fortfarande på att jag ska falla platt i nån sjukdom, har känts som att den kan komma närsomhelst nu i typ..a, hela vinterhalvåret.
Men än så länge har jag klarat mig hyffsat!

Det enda som håller mig kvar på praktiken just nu är Amy Winhouse skivan. Klockren kvinna! (A. förutom att hon knarkar och svälter ihjäl sig...+ lite annat) höhö.
Kan inte låta bli att gilla henne ändå.
Maskerad någon? Då är jag Winhouse, pax!

image490

kusinenhjärtaparis

Jag förstår inte hur jag klarat av att hålla mig vaken tills nu! Det är i princip omöjligt att hålla ögonen öppna just nu...but still.

Har varit hos min kusin och hans fru och käkat middag. Mmm..så gott! Tigerräkor.
Min andra kusin (lillebrorsan till han som vi var hos) ska till usa imorgon så det blev väl mest snack om det...han ska haffa paris säger han. haha

Gonatten!!

Katrin Schulman slutar blogga!

image489

Katrin!! Katrin Schulman har slutat blogga! Nooooo...!!
Den enda bloggen som jag gillade till 110%!! Hoppas att hon dyker upp någon annanstans - snart!


image488

För övrigt så har min eftermiddag varit seg, riktigt riktigt seeg. Var ju uppe så sent igår med ansökningarna och gick upp väldigt tidigt imorse för att kunna ringa det internationella kontoret och fixa klart allt. Sekunden jag kom hem igen, efter att ha postat dem så kände jag bara för att slänga mig på sängen för att sova.
Är helt sluuut.
Efter en lunch + en stoor kopp svart kaffe så är jag fortfarande hur sömnig som helst. När är det kväll?

Än ska jag inte sova, ska ut och promenera en stund med kusinen. Men sen...sen är det sömn som gäller!

Tjarå

utomlandsterminen

Vart tog pause knappen vägen?
Tiden går sjukt fort. Man skulle hinna träffa en massa, många gånger. Men om fem dagar sitter jag där igen ensam och ångrar att jag inte passade på att träffa alla gamla godingar.

Tiden går sjukt fort,
hur många gånger säger man inte det? Och hur länge har man inte gjort det? Tiden kommer alltid att gå fort så det gäller väl bara att ta tillvara den.
Under hela kvällen och lite in på natten har jag suttit med min ansökan, som nu halvt är inlämnad. Och det känns så sjuukt! Man vet liksom inte vad man ska förvänta sig...man vill inte få för stora förhoppningar, men samtidigt så måste man börja förebreda sig på att man kanske, bara kanske kommer att bo i ett främmande land nästa år.
Usa, Kanada, Mexico, Korea eller Österrike?
Eller godingen Jönköping?

Mina knän skulle svika mig om jag kom in på något av dessa länder, av lycka. Tårarna skulle ha sprutat - faktiskt! Men inte så mycket av att just få åka dit...mest för att man lyckats liksom. 
Men samtidigt känns det inte alltför farligt att vara kvar i Jönköping sista terminen heller!

Allt som händer, händer av en anledning. Precis allt.
Så nånstans, i någon bok står det redan klart om jag kommit in eller inte.

ansökningar

SÅJÄVLAKEFF!

Nu är det bara att sätta igång med ansökningarna. Eller, skriva klart och att översätta CV jäveln :)

ensam på min födelsedag

det verkar som att jag kommer att vara helt ensam på min födelsedag...


image487

feel free to visit me?

Daniel Boyacioglu

Daniel Boyacioglu - Mellansnack"Jag har haft kultur i 3000 år, du har haft de i 50 - kompis, hur ska du vinna?"

såjävlakeff

Såjävlakeff.
Min älskade är försenad.
Pappa fick ett sms från OnOff där de skrev att mobilen inte är klar förrens 19 april, som tidigast.
Orkar. Inte. Med. Sånt!
Såjävlakeff.
Får helt enkelt stå ut med pappas andra mobil, som är, enligt Ilham, den bästa mobilen.
Ska jag säga vilken den bästa mobilen är? Det är den som begick självmord i toalettstolen. Vill ha den!!
Såjävlakeff.

flytten

Satana perkele. Det är redan sjätte april!

Gutenmorgen.

Segt med sånt här väder, hade hoppats på sohuul. What to do today?
Vi försöker få ihop planeringen av flytten tillbaks till Jönköping. Kommer jag kunna ta med mig allt på tåget? Ska någon följa med? Vilken bil tar vi?
Ok, självklart att jag inte kommer att kunna ta med mig allt, ensam på tåget. Så någon följer definitivt med.
Fju, slipper tåget.

Men faeen, Råslätt alltså. Magen kommer att vända på sig sekunden personerna (som följt med mig) stänger dörren efter sig och lämnar Jkpg.
Då är jag fast där. Det är just så man känner när man är på råslätt. FAST. F a s t.

image486

Spy-husen.

björnesmagasin bullepumpa

HAHA!
Det har varit ett barnkalas här, som jag nämnde innan. Och så som ungarna är nuförutiden så hamna dem självklart i mitt rum, framför datorn.
Jag ser nu i adressfältet att de varit inne på www.bullepumpa.se wtf?! HAHA
Å SJÄVKLART! Det är ju melodin till björnesmagasin! Haha allt för söta är dem ju.

Jag och Idsala åkte för att lämna av systern min som åkt iväg till kittlefjäll med sin klass. Jag är inte alls avundsjuk! I en hel vecka dessutom!
Det betyder att jag inte kommer att få se henne på nästan en hel månad. Plutten då.

Efter ett tag så droppade även Sibar och Ilham in så vi bestämde oss för att gå ut, smita ifrån ungarna. Ute träffade vi några gamla klasskompisar till naturvetarna..

Vi skulle ha nån avslutningsfest ihop, vi från klassen som praktikserar i sthlm. Men knappt någon kunde ju! Det sluta med att det bara (bara å bara..) var jag, Annika, Åsa och Dick som kunde...å sen sluta det med att jag själv inte kunde! Tråkigt nog. Hade varit hur jäkla skoj som helst, men att ta sig hem ensam...? Nja.
Får helt enkelt spara all min energi åt kåren!!

Snart läggdags. Gonatten!

Eller nej! Innan; SÅJÄVLAKEFF!! á la Al fadji

barnkalas

Ciao!

Glömt bloggen ännu en gång. Lika bra. Har inte särskllt mycket att skriva...förutom det vanliga "det här har jag gjort idag sen åkte jag dit och gjorde det och sen gjorde vi så"

Det roligaste som har hänt hitills är väl att jag och syrran åkte iväg till weda för att hämta tårtan vi beställt till lillsyrran, som alltså har kalas idag.
Vi åkte ner till stan för att köpa godis, men jag hitta faktiskt ingen jäkla parkeringsplats!! Och jag lovar,
att leta parkeringsplats är det mest energikrävande som finns här i livet. Folk vet inte vad samspel betyder!
Så vår tredje syrra fick gåå ner för att köpa godis. höhö

Så intressan dag har jag alltså haft! Ungarna dansar här utanför till markolioo och ska snart äta tårta, så jag måste upp för å filma morötterna.
Å snart kommer John hit, Jooohnnneenn!


arbetsgivarnas googlande

Kom på en sak just... på senaste tiden har man läst och hört så mycket om att arbetsgivarna numera googlar den sökande.
Panik.
Men sen så googla jag mig själv och hitta bara bra grejer, jag som skickar ut CVn utan att skriva att jag gjort ett helt nummer av en kommunaltidning (tillsammans med två andra klasskompisar) eller att jag skrivit i Hujådå (som är den största assyriska tidningen? Den ges ut i flera språk i alla fall, och kanske även i andra länder) och sen har jag också helt glömt bort att nämna att jag varit studentambassadör.

Jag säger väl det till er! Minnet är capput! Borta, gone!
Haha! Och just nu nu nu så laddade PDF filen klart, och där kommer en tidning som jag och samma klasskompisar hjälpte till att skriva. En sån för nior inför gymnasievalet.
Jag som fotat alla småbilder ;)

Ok, innan det här förvandlas till en renodlad CV så säger jag Gonatt! Inatt ska jag sova med öronpropparna!

Afrodisiac

Tjenare alla ballonghuveen

Vilken dag, vilket väder!!
Ok, nu ska vi inte överdriva. Halvtråkig dag...fick ju inte överdrivet med sömn inatt, 5½timmar. Men solen skiner i alla fall!
Vi var bjudna hos Ilham på frukost idag, vilket var väldigt mysigt. Men det var bara jag Sibar och Sofia som kunde gå på frukosten. Mer för oss ;)

Efter det har jag bara suttit och försökt att ranka skolorna jag ska söka till. Det är bara 8 stycken jag kan tänka mig att söka till, men man ska helst ha 15 stycken...
Såg idag att man får svaret om intagningen den sextonde. Så antingen får jag en superpresent till födelsedan eller så deppar jag ihop helt å hållet då jag även ska tentaplugga den dagen!
Ne, riktigt så ledsen blir jag nog inte :)

Har varit på stan med lillsyrran som lånat skivor(!) från biblioteket och nu ska den andra syrran göra lite chokladbollar till kalaset imorgon. Tjoho.

Bjuder på den här gamla goda låten. Nja, riktigt såå gammal är den ändå inte.. men ja!

   
Är inte början av låten för skön? När beatet börjar! Nu med den nya baslådan låter det helt perfekt.

Hej då kärisar!

sömnlös i kringelstan

Det blev läsarrekord ändå! Yei.

Gick ifrån datorn rätt så tidigt ikväll för att jag var tvungen att lägga mig tidigt (läkartid, extremttidigt) men jag var inte särskillt trött så jag satte mig i vardagsrummet för att kolla på Scrubs. Avsnitt 1, fortfarande pigg. Avsnitt 2 aningen trött. CSI, pigg som en idiot igen eftersom jag blev så himla rädd - byter kanal till trean för lite 2½ men.
Slockna under reklamen så jag gick i rummet, la mig under duntäcket och drömde mig bort till en strand...

Men sen så kommer jag på ansökan. Jag börjar fundera på vad jag ska skriva. Kom på ett par bra meningar....och jag kunde inte låta dem gå till spillo. Så det var bara att slå på datorn för att skriva ner dem.
Halva ansökan är skriven nu. Men jäklar i min låda vad min engelska har försämrats. Har knappt läs på någo engelska sen högstadiet?!

Anyway. Ska nog lägga mig igen... nu när nerverna har börjat lugna ner sig.

Gonatten! (Ännu en gång)


deklarationpengar

Nästan läsarrekord här, även idag!
Imorgon ska jag till läkarna, tidigt...riktigt tidigt! Funderar på att gå upp typ en kvart innan tiden jag ska vara där för att bara ta på mig en tjocktröja, bortta tänderna å rulla ner.

Det enda som gäller för mig just nu är, tummen ur röven. Fyfan, nu måste jag fixa mina ansökningar! Vore helt underbart att få dem klara imorgon, men vi får se...det är ju ändå fredag :)

Ja! Just det, fick tillbaks en bra slant från deklarationen. Härligt! Nu ska jag försöka ropa in sömnen.

Gonatten!

Bebis

Tjoho!

Sitter och lyssnar på DEN Nick Pitera, får inte nog av hans One sweet day låt, aah.
Jag försöker sakta men säkert smälta att jag ska få bo på råslätt, mardrömmen it self...

image484

ÅÅH! Gissa vad jag drömde om imorse?! En dröm att DÖ FÖR. Vi fick ÄNNU en liten bebissyster å hon var sådär underbart sööt, jag smälter! HOn var iofs inte närheten så fin som min riktiga syster, då hon var bebis. Men ändå, hon var min syster.
Haha tror iofs att jag drömde det enbart för att min yngsta syster blev nio år igår...hon är ju fortfarande en bebis?! Hur kan hon ha blivit så stor? Det roliga med drömmen var att jag blev överlycklig över att bebisen var inte flicka, inte alls som den riktiga reaktionen jag fick när jag fick höra att Sina var en flicka, höhö. Blev förbannad som fan.

image485
I alla fall.
På dagens agenda, ner på stan med SIna för att hon vill till biblioteket (hur stolt är inte jag på en skala 1-10?) och så ska vi gå för att beställa en tårta till hennes kalas.
Hennes önskemål på tårtan? Antingen Hello Kitty eller High School Musical som tryck.

läs ej

Jag e uttråkad som in i...men jag orkar inte klä på mig samtidigt som jag inte orkar sitta i pyjamasen någo mer.

Så jävulskt bra!!

Så helvete jävulskt bra just nu!! Har precis lämnat in ett arbetet!!! YEI!


kollar in blondinbella

Kom på en sak som jag ville skriva då blogg.se var nere och det var att när jag satt på praktiken, på kontoret så kollade jag upp från dataskärmen för att sträcka på mig litegran.

Då ser jag att en av kvinnorna som sitter i samma rum som mig, kollar in blondinbellas blogg. Nu snackar vi alltså, en 40 årig, egentföretagare med familj och lägenhet i stan.
Det var faktiskt lite roligt att se.

Godmorgon förresten!
Har precis käkat frukost, medans mamma och hennes två arbetskamrater satt och fika. Alltid kul när just de två är här.
Ska alldeles alldeles snart börja plugga. Måste få klart det här arbetet som jag låtit släpa omkring nu i nästan tio dagar.

Gissa vad det är för dag idag? Lillsystern blir nio år. Det här är alltså min syster som jag ser som en liten bebis fortfarande.

Gratta henne vettja!;)

goonieman

  ♥

Det här är sk Goonieman från youtube. Hittade hans klipp i julas och fastnade direkt för hans röst. Han kan ta riktigt ljusa toner alltså, haha. Som det här klippet - då han gör både Mariahs röst och grabbarna i Boyz 2 Men...hans vanliga röst får mig att rysa! Och det gör inte saken bättre att han ser sådär, lagom bra ut. Enjoy!:)

I förskott

Så himla fint väder det är idag!
Det var varmt ute med bara en skjortklänning och skinnjacka, och det blev föör varmt med min halsduk.

Åker snart till Jönköping alltså, men det kommer ju aldrig bli som förr :(
Funderar på å fira min födelsedag här i södertälje också, alltså...innan den riktiga, innan jag åker. Får se vad som händer med dem planerna!

Nu ska jag äta kyckling!


Fiskminne

Nu äntligen funkar bloggen igen! Har haft mycket jag velat delat med mig, men jag med mitt nya fiskminne har ingen aning om vad det var. Helt seriöst.

Sitter hemma idag och jobbar, skönt.. men jag känner att jag närsomhelst kommer att bli sjuk som ett as. Har kännt det i halsen i typ 10 dagar nu, idag mer än nånsin.
Fick i alla fall sova mer än vanligt, trots att jag blev väckt av att Samora ringer mig i sömnen?
Hon ringde mig runt fem men jag la på, men ringde upp igen, också i sömnen? Och frågar vafan hon tänker med när hon ringer mig så sent, eller tidigt?
Å då hade hon ingen aning om att hon hade ringt mig. Å sennär jag lägger på så ser jag att hon hade ringt mig en gång innan också! Haha
Och ett sms också. Fast inte av henne dårå.

Vet inte om jag berättade att jag skrev en tenta dagen innan Samoras förlovning? Klarade den i alla fall!:)
Idag är det meningen att vi ska få reda på vilka "restplatser" det är kvar för utomlandsterminen (de platser som inte blev fylla och de platser som folk tackat nej till)
Söker man nu så är man nästintill garanterad platsen, men jag är fortfarande osäker på ifall jag ska köra på eller inte.

Nä, nu har jag skrivit alldeles för mycket.
Kisses

RSS 2.0