framtidsplaner

Idag har jag bestämt mig för att bli chef.
Har gått och funderat e hel del på framtiden ett bra tag nu. Varför jag läser det jag läser, ifall jag ska testa att bo utomlands och såna halv-vuxna grejer.
I höstas sa någon till ig att jag skulle ha passat i chef-rollen och jag tycker faktiskt det. Då tänkte jag att man kan bli chef över e stor informations avdelning och det vore ju inte illa eller hur?
Men den drömmen har känts så långt ifrån mig, där jag är idag. Men sen jag börjat iskolan igen så har jag börjat "se framtiden" vi har börjat pratat praktik (tre månader),projektarbete och föreläsningarna har kännt extra meningsfulla. När jag antecknar känns det verkligen att jag ska ut i arbetslivet så kommer jag att öppna dessa anteckningar för "uppdateras" liksom..

Jag vet att det är en massa babbel nu. Men jag börjar se fratiden, saker och ting känns mer meningsfulla. Äh..
I alla fall, från babblet till något lite mer klart.

Idag hade vi en sån grym föreläsning. Det var John Tjärnfors som föreläste om ledarskap. Å.jäklar.vad.grymt. Det plinga verkligen till. Magkänslan blev starkare och frågor som jag har haft länge har fått sina svar. Jag SKA tamigfan bli chef.
Ledarskap har jag haft i hela mitt liv på olika sätt. Jag har varit storesyster åt 3 systrar och det tycker jag är bland det stölrsta ledarskapet man kan ha.
Okej, det blev inte så mycket klarare det här heller...(:

Just nu sitter jag i alla fall hos Sara men Sandra, Christina och Georgina. Vi har käkat tacos och nu sitter vi bara å jäser. Den ena har killproblem, dom andra våldtar varandra. Sen börjar den ena att masera den andra och sen säger christina: zalga bloggar
Sara: aaaaa. jag veeeeet.. så jävla bra blogg har du zalga!
jag: tyckeru de? ska ta och blogga nu faktiskt
sara: gör det! du kan ju blogga att jag är (nu minns jag inte vad hon sa)
christina: å att jag är (bla bla bla)
georgina. å jag också! skriv att jag...

hahaha
sen säger sandra något så bra:
hon kommer skriva att vi tvingat henne skriva dom sakerna!

-aa du sandra, ibland händer det att du säger smarta saker också (:

Jag var hos sandra innan jag kom hit. Påväg hit frågade jag sandra vilka det är som kommer på middan så sa hon att det var vi.."Är jag äntligen en av det coola gängt!?" säger jag smått ironiskt.
"DET trodde du va?" svarar hon
Haha.

Vi ska i alla fall på bio snart. Rush hour 3 ska vi se. På tal om film, igår kollade jag johan och samora på last holiday och dagen innan såkollade vi på jakten på lyckan.

Jakten på lyckan var grym. Väckte många känslor.

Jag är jättesömnig. Jag som fick lite sömn inatt ändå. Vakna bara typ 5-6 gånger inatt. Men spöket lät mer än vanligt!!Innan jag la mig så lät det som att den var mellan två väggar och att de rev på min vägg.

Nu ska jag vara lite social.



What if I say you´re not like the others?


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0