två dagars schteeek

Igår och idag har varit riktiga stekar dagar. I södags hade vi hört att det skulle blir fint väder dagen efter så vi planerade hur och när vi skulle åka redan då.
Så igår var vi på stranden (trots den fina planeringen, 1½ timma senare än planerat) kl.12.00. Det spelade inte så stor roll, för att när Zalga inte har fått steka på två år, då vet hon att hon blir bruunis direkt. Och visst blev jag det!(:

Men faan vad jag brände mig, eller igår var det inte så farligt (trots att jag AALDRIG har bränt mig innan!!) men idag?! Haha.. måste be om hjälp när jag ska klä på/av mig!
I alla fall - vi var kvar på stranden till halv sju tiden, redan på stranden had ejga och ilham bestämt att hitta på något
"20.00 ska du vara kvar!" var hennes ultimatum. Och det tar typ 15 min att komma hem från stranden.
19.30 var jag duschad och klar. Ringer och säger det till henne, men 20.00 var fortfarande hennes tid sa hon.
Så jag började prata med frans och fråga om han ville hänga med å fika och självklart säger han ja. Jag menar, vem säger nej till oss? HAHA

Och då jag pratar med fransisco så ringer ilham och säger att jag ska gå ner till min port om fem minuter. Så jag säger det till honom "vi två väntar på dig utanför min port."
Så går jag självklart ner i tid.

Fem minuter passerar...tio minuter passerar - fortfarande, ingen ilham! Hon skulle ÅKA till mig, han GÅ. Grabben bor längre bort ifrån mig än vad hon gör ändå så är hon inte i tid.
Men men, sånt går ju alltid att skylla på andra - eller hur Ilham? OCH Sibar för den delen.

Vi gick i alla fall ner på stan, käka först på McDonalds för att sen fika på Waynes. Ska nog inte riktigt gå in på vad vi pratade om där - eller jo. Kan nämna att vi är på jakt efter en syrianska till Frans eftersom han ser våra bröllop som en bra affärsidé.
"Så mycket som ni syrianer ger i present till brudparet så lever man lyx i åår!"
Haha

Igår kväll så visa mamma mina presenter som jag hade fått från mina fabröders fruar, några pyjamas och så. Såg ett nattlinne och kom å tänka på att jag inte sovit i ett nattlinne på flera år. Och eftersom jag var bränd på hela kroppen så kom nattlinnet perfekt!
Somnade runt 1 med nästan ett vidöppet fönster. Vaknade till runt sex tiden och såg genom kanten på min persien att hustaket i grannhuset var blött!
Jag blev helt galen. "Vi som hade planerat att steka en hel dag till på stranden!!!" + en del svordomar, pinsamt värre.
Blev väckt av min lillesyrra som sa att Sibar hade ringt.
- Hallå?
- Hej! Vad gör du?
- Sover...
- Ska du inte med till stranden?!
- Är det ens fint ute? (fortfarande halvsovande)
- Ööh, ja?! Finare än igår t.o.m.!
Vaknar till!
- Jag är nere vid min port om fem minuter!

åå SÅ började stekningen igen. Jag har fått en typiskt "Jöker" bränna. Axlarna är brunast, men högra mer än den andra. Bröst och mage har fått färg + höger ben - eftersom man sitter på det vänstra benet då man spelar.
Haha
SOm tur var så spelade vi mer igår än idag så allt har väl jämnat ut sig nu!

Dagens "after beach" var på Barolo. Inte lika kul som vanligt konstigt nog. Men imorgon är det inte lika fint väder har det sagts så det blir nog sthlm stan eller något.
Och om det ens vore steknings väder så skulle jag nog inte kunna visa mig för solen om inte jag känner för å få bubblor eller liknande på axlarna.

För NU har Zalga fått färg! Jag har fått mina systrar att gråta efter min färg. SÅ går det till när man kommer hem 2 veckor i streck och visar Zalga hur brun man har blivit medans hon har fått jobba.
Ge mig två strand dagar! TVÅ!
HA! =)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0