kvar!

Jag bokade biljetter igår, till mig och gabriella.. ett par timmar senare får jag veta att mötet jag skulle haft idag ställts in. Med andra ord, jag har ingenting i jönköping att göra fram tills på tisdag! WIHO!
Men så ringer jag swebusexpress för å försöka avboka min biljett, men nej.. de vägrar att samarbeta. Ja ja, jag har ju gjort det innan va? Betalat dubbelt?
Sist köpte jag två biljetter för 300 kr st och nu köpte jag en biljett som jag inte ens skulle åka med.
A, jag lever ju inte riktigt som en student. Köper alltför mycket grejer alltså, börjat handla upp mina besparingar också.. och då har jag inte ens hunnit köpa en enda julklapp!

Jag längtar så otroligt mycket till MKV middan på onsdag!! Vi ska ha cocktail klänningar, killarna ska ha kavaj. Vi ska få en bordsherre/bordsdam det blir trerätters middag med dryck. Det blir något band som spelade på hultsfred å en massa annat. Allt detta på Stora Hotellet i Jönköping, där jag också var på vårbal.
Längtar längtar längtar! Var inte där förra året, men av vad jag har hört så brukar MKV middan vara DEN KVÄLLEN SOM ALLA, PRECIS ALLA KOMMER ATT MINNAS!
Det gick så långt förra året att Mange (som läste året före oss, är från södertälje och är numera studentkårens ordförande) började tejpa våra lektor, Morgans, flint!
Det finns t.o.m bildbevis på det!

Jag har varit ensam hemma för första gången idag. Mamma och sina är nere på stan. Men fabbe kom precis hem och börjat gråta efter mat. Så fet man kan få va.
Själv åt jag typ 5 färska klitcha bitar till frukost... men té! Klitcha ska enbart ätas med té! Men jag drack självklart kaffe efteråt, är ingen svikare;p
Så nu ska jag börja laga mat! Mamma hade bett mig att fixa kläderna som är i torktummlarn, men gissa om jag ska be fabbe å göra det? "medans jag gör mat ÅT DIG" mohahaha
det var ju redan planerat att jag skulle göra maten. höhö

Hare o kanin!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0