måndag

Dagens dilemma är ifall jag ska köpa mig en biljett till södertälje med tåg, redan imorgon. Eller om jag ska vänta å åka bil med mange på torsdag, runt lunchtid?
På tisdag kommer vi att ha lektion från ett till fem så jag måste hinna med en hel del grejer på tisdag morgon eftersom jag idag kommer att vara kvar i skolan tills sent på kvällen. Vi ska nämligen ha julpyssel, wiho!
Jag vill inte sitta och stirra på en vägg en hel dag (a, ännu en dag)här i jkpg heller, då gör jag det mycket hellre i Södertälje.

Vem vill med och kolla på Bee movie? haha, den verkar vara hur bra som helst! Fattar ni hur tragisk jag är när jag nu har lärt mig typ varenda reklams jingel? Jag kan verkligen alla! Och det upptäckte vi förra veckan när jag var i Södertälje, satt å sjung med till varenda reklam-jingel. Mina vänner tyckte synd om mig, alltså...verkligen sån här innerligt-synd.

"Remember when it snows you´ll never be alone. The greatest gift is in your heaaart"
Den allra bästa reklamen just nu måste ändå vara den där för försäkringar, hon som ska skriva om sitt liv i ett klassrum...bästaste jinglet faktiskt.

Han från Scania svara på mitt mail och sa att om jag nu väljer den andra praktikplatsen framför deras så har jag möjligheten till ett sommarjobb. Yei.
Det som egentligen varit självklart hela tiden har nu blivit uppenbart och jag kan inte längre blunda för det.

Nu ska jag sitta och läsa 80 sidor som jag ska ha ett seminarium på, senare idag...halv fem rättare sagt. Så, hejdå alla fula människor!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0