Mot jönkan bönkan!

Har precis packat klart alltihop, nu har jag bara en massa smågrejer kvar.. så jäkla typiskt. Det är alla smågrejer som gör att jag jämt får stressa iväg till tåget.
Aniwaij.. mammas arbetar kompis är här och dom dricker arabiskt kaffe, äckligaste kaffet helt seriöst. Det är till och med värre än kaffet vi fick på hotellet i Kroatien.
Varför berättar jag det här?

Mitt tåg åker vid halv tolv och nu ska jag tillbaks till ensamheten... jag kunde inte sova häromdan, låg och tänkte på yoghurt paketet jag har i kylen och dom tre advokadosarna jag har liggandes på mitt matbord. TÄNK IFALL JAG HAR KACKELACKOR I MIN LÄGENHET NU!?
Det kryper i hela kroppen på mig! åååååhåhåhåå

Jag längtar ihjäl mig till MKV middan! Jag tror jag aldrig förberett en klädsel som jag gjort denna gång, brukar inte bry mig särskillt mycket utan bestämmer mig för typ sminket precis då jag ska sminka mig. Samma sak med håret. Men nu har jag vetat vadjag ska göra med både sminket å håret,. sen typ dan jag köpte min kläning.
Fast egeeentligen så är jag lite tveklsam med håret.. jag vet att jag inte ska utsläppt. Visst, det är långt å fint nu (:p) eller fint å fint. Måste klippas upp! just därför jag inte kan ha utsläppt. Jag vill köra med en högboll i huvudet, slarvigt uppsatt. Men idsala och sibar säger att jag ska, istället för att finkamma håret bakåt alltesammans så tycker dom att luggen ska åt sidan och så en "finare" uppsättning...
Tveksamt tveksamt..

Funderar på å bjuda MKVarna som bor på samma område, till mig för en fördrink innan vi trallar ner till hotellet. Men får se när jag kommer hem, en fördrink kanske redan har planerats.

Ajuste! jag skulle ju sno med mig en massa hemifrån.. balsam och sån shampoo för kroppen - vad det nu heter. Å så skulle jag ha nåt annat? Kan ta med mig lite örontops och en glödlampa eller två. Sånt ska man inte behöva köpa själv, eller hur? höhö


Jag ska ha pyttipanna idag! Det bestämde jag typ i onsdags, haha! Jag e redan hungrig! har varit vaken i två timar nu... hade en väldsmysig dröm. Handlade nog inte om något särskillt, eller jo... en sak var skum. Men det bästa var att jag alltid hade ett bra sällskap, alltid folk runtomrking mig.

Jag är FÖR sällskapssjuk! Jag har blivit det nu på sistone, helt stöört.


aja, nu ska jag fortsätta digga till brittan! Tjarå



UPPDATERING: hungrig vare ja, men sen så kommer mormor in just då ja skrivit klart...med NYBAKAD klitcha. Åh.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0