that's it

Såhär brukar det vara när jag är i Södertälje, bloggtorka. Jag skaffar mig helt enkelt ett liv här... finns alltid något att göra, nånstans.

Inlägget om mitt lilla avslöjande om porrtidningar verkar ha intresserat en hel del eftersom det var typ 4 gånger fler sidvisningar än unika besökare.
Men i alla fall, vad har jag gjort? I fredags ville ja däcka redan vid sex tiden men hamna inte i sängs förrns halv ett, sov i alla fall ut till tolv för å sen gå ner på stan å köpte lite grejor.
Sen på kvällen firade vi frans, haha...alltså, hahahaha!!
IDSALA blev helt knäpp och börja hoppa som en idiot
shottar försvann "hela tiden"
Fransisco ollas trots att det bara var tjejer i rummet
Fabbes musikkunskaper är SÅDÄR
Idsala hoppa som en idiot ännu mer
Å aa.. det var roligt. Sen kom vi ner till Telge källarn och där var det mest katt å mus lek.. Ingen hitta nån! Alla leta efter varann å sen stängdes stället - men vi lyckades ha roligt ändå.

Vi tog en kebab med oss hem och skulle försöka käka den medans vi promenera hem - hela såsen som var i rullen hamna på min skjortklänning-skinnjacka-strumpbyxor och stövlar...sådär, lagom mysigt.
Och när jag vakna dagenefter för å duscha så släppte jag ut håret å ner föll en torkad kebabkött bit...YES! Mysigaste.

Dagen efter vakna jag hyffsad pigg men grymt törstig. Väckte mina två systrar för å ha frukost-sällskap med sen så orkade ingen av oss käka frukost eftersom mamma höll på å laga lasagnen och lukten gjorde att vi hellre ville ha den. Så, så fort pappa å sina kom hem så käka vi den istället. Efter det åkte alla till moraberg för å köpa lite grejor. Det var julstjärnor, adventljustake, julkulor å sånt som skulle fixas. Jag skulle kolla vad problemet med min mobil var och fabbe skulle ha en helt ny mobil.
Roligast var i alla fall att köra broom broom.

Vi stötte på moster med hennes familj där så vi boka glögg fika hos oss. Nån timma senare så hade vi det lilla glögg fikat...en efter en droppa in hos oss, till slut var halva släkten här och vi diskutera hurvida vi skulle laga mat till julafton för å käka när tomten kommer till lokalen å så.
Sånt snack orkar man inte med på en söndagseftermiddag så jag fabbe idsala och sibar åkte upp till heron för å kolla på bio - Leo.
Å.Herregud.
Låt mig säga såhär - filmen är nog inte menad att garva sig igenom. Den var hemsk, det var äckliga människor, det var slagsmål,blod, dödsfall,ångestmänniskor. Inte NÅNSTANS var den menad att garva igenom
Men på något konstigt höger satt vi fyra och garva oss igenom heeeeeeeeeeeeeeeeela filmen!! Hahahaha
Bara jag tänker på det får mig å garva. Åt dom tysta - cancerframkallade- mötena. Åt fabbes reaktion över filmen. Allt allt.

Å så vare ju söndag. Och en söndag på heron träffar man typ, alla man känner. Syrian dan.
Seen kom ja hem å däcka direkt. Sov och vakna självklart av att mina systrar gick upp för å dra till skolan.. nån var inne och försökte mata fiskarna, jag lovar om de inte tog två timmar. Å så hörde jag nån nallepuh signal? Eller det kanske var björnemagasin signalen? Vet inte vart det kom ifrån.

Haha men jag dröme om alex och katrin schulman. HElt sjukt.. det är andra gången jag drömmer om dom!!
Vakna av lukten av nybakad bröd. Mmmmm. Ribngde samora å kolla om hon vill eha frukost.. å så fet som hon är kom hon springandes enda från hovsjö.
Efter det så tvinga hon mig å promenra eeenda ner på stan å sen upp igen. tio minuter senare var jag hemma å nu sitter jag här å väntar på sibar.

Vi ska ner på stan för å yra. Inget bättre för sig liksom.

Herrå!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0