destination: GOTLAND

Yes. Vad fint det där satt!
Hur ska jag kunna återberätta allt nu? Hmm..resan dit var skööön med färjan som gungade mer än en gunga själv men jag var ju så sjukt trött att jag inte ens kände av dig. Jag som annars brukar på dåligt utav att gunga.
I alla fall, väl på plats vid stugorna som vi skulle bo i så höll jag på att tjura ihjäl mig. Så ofräscht var det. Och jag som har varit en scout i fyra år och sovit ute i skogen utan tält, tyckte det.

Jag var tydligen ledarassistent på lägret - utan att veta om det förrens en av ledarna sa det till oss alla. Jag hade i alla fall ansvar över min grupps stuga. Alla skulle vara på plats vid 23.00 tysta och helst sovande. Aa jo, tjena:)
Delade stuga med syrran, Terese, Zaline, Farida och Mimi och det första vi gjorde var att stoorstäda den, sno ett fia-med-(hård)-knuff från den stora stugan och börja knapra på nötter.

Ska försöka sammanfatta allt så kort som möjligt. Vi delades upp i grupper och i grupperna fick vi varsin dag då vi skulle upp tidigare än alla andra för att fixa frukost och sen lunch och middag. När det var min grupps dag så fick jag stå och fräsa 9 kilo köttfärs för vår "spagetti" med köttfärssås - fick applåder när jag kom in i matsalen eftersom det var den första ÄTBARA måltiden på veckan. Men inget tack framåt slutet på bussen - renare sagt en käftsmäll. Men men, alla är ju inte mogna trots åldern.

Under veckan var det föreläsningar, bad, fotbollsturnering, frågesport, 5-kamp, brännboll och sånt som man brukar göra på läger. + vatten och nutella krig och brasor, grill och sitta-uppe-och-springa-till-andras-stugor-efter-23.00 och sånt.

Trots att jag var bland dem äldsta, tror att det endast var två killar som var äldre än mig och en som är lika gammal så hade jag faktiskt kul. Var lite skeptisk till det innan men det var fan kul att se på dem lite yngre och känna igen deras beteenden. Låter som en gammal tant- men det var faktiskt så. Och många av dem var riktigt sköna människor.

Sista kvällen hade så skulle grupperna visa upp antingen en pjäs eller en dans - för mycket garv den kvällen. Blev en hel del dans den kvällen också. Någon man inte fick mycket av den kvällen var sömn. Den fick man knappt något av hela veckan.
Därför går jag runt nu och vill sova HELA TIDEN.
Två av fem dagar tillbringades i Visby. Det var grymt fint där trots att halva Södertälje befann sig där. ALLA resturanger ägs verkligen av syrianer från Södertälje!

Något jag störde mig grymt mycket på där var att INGEN hade med sig kamera. Det verkligen kliade i hela min kropp konstant. Och Speciellt då vi var i Visby!

Jag skulle nog kunna fortsätta och babbla om dessa dagar mycket mycket mer men tänker inte besvära er något mer:)

Kort sammanfattning; mycket skratt, mindre sömn. (+ mat för den delen?) Haha

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0