HELG

Jag har haft en sån tråååkig helg! Så tråkig att höjdpunkten var när min fina mobil ringde och det stod Mamma på. Eller när jag ringde Sibar och Ilham. Typ den enda kontakten jag haft med omvärlden (om man bortser från TVn) Jag har liksom inte kommunicerat med omvärldens what so ever.

Eller a, riktigt så illa var det ju inte. I lördags till exempel så var jag ju hos Samora. Samora är riktigt riktigt elak när hon är irriterad, alltså då menar EELAK!
Såhär var det. Hon ringde mig och sa att vi skulle käka kladdkaka hos henne så jag går ner till porten och möter henne på vår parkering där. Vi åker dit, käkar och har det roligt. Sen vid halv tolv ville jag hem, och då vägrar hon att skjuttsa hem mig. "Ta bussen"
Eh, nej?! En sen lördagskväll? Nej! Så jag tvingar henne att skjuttsa mig.. eller, egentligen. Tvinga å tvinga.. vi båda visste att hon skulle skjuttsa mig, men ändå;)
Irriterad som hon är går vi ner i k.y.l.a.n. det var så kallt så hela Råslätt var vitt utan att det hade snöat.
Och deras parkeringshus kändes som timtals ifrån. till slut säger hon: Om rutorna behöver skapas så är det du som får göra det!!!
"Visst! Jag gör det... OM JAG FÅR VANTARNA DEN HÄR GÅNGEN!!!!!!!"
Alltså, är ni medvetna om att en gång (första gången man behövde skrapa) så stod vi och skrapa och skrapa.. när jag sätter mig i bilen till slut så ser jag att kvinnan har haft vantar på sig hela tiden och haft ett par extra i bilen utan att säga något!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Visst är det där grymt elakt?

Tillbaks till i lördags.. när vi kommer fram så märker vi att det är snöregn på fönstret som man kan ta bort med dom där pinnarna på fönstret..vad dom nu heter. Vindputtsare eller nåt. A jag är tjej.
Så vi sätter oss i bilen så vevar hon ner sitt fönster och sakta petar bort snöregnet på hennes sida.. det liksom räcker att peta på det så faller det bort, men man måste veva ner rutan sakta så det inte faller på en.

Vad gör hon då med mitt fönster? HON VEVAR NER HELA PÅ EN GÅNG SÅ JAG FÅR PÅ MIG HELA SNÖBLASKET PÅ MIN JACKA OCH MITT BEN!!

Elak!Elak!Elak! Haha.. men så jävla kul ändå. Sånt garvar jag åt.. den där fina gränsen mellan riktig grymhet och bus. Haha

Anyway. Sitter i skolan nu och skulle egentligen ha behövt börja med min hemtenta nu.. men jag orkar liksom inte. Valde för övrigt sämsta datasalen man kan sitta i om man ska plugga, den största.
Självklart sitter med pedagoger i högar runt en å samma dator och ska skriva ett arbete ihop, som vanligt. Och så har alla ryggsäck, som vanligt.

Håller på å blir förskyld. Igen. Men jag är inte hes längre i alla fall!

Å vad mer?
Om en timma ska jag Samora och Johan luncha. Yei.
Om fem dagar har jag avslutat min kurs och är påväg till Södertälje!
Men på fredag är det ingen som har tid med mig eftersom Fabbe Idsala och Ilham ska på kalas. A samma kalas. Sibar jobbar natt. Och så var det slut på den kompis-listan:p

Till alla i Södertälje som läser min blogg: vem vill leka på fredag? A känn er tagna i andra hand, gör det. Inte!

Puss på er alla, både ni från Södertälje och Jönköping,

Hubo

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0