Michael Jackson

Känner på mig att detta inlägg kommer att bli grymt långt, så jag varnar er redan nu.

Denna helg alltså, sist jag blogga var väl i torsdags? Efter pluggandet i bibblan så åkte jag Johan och Samora för å fika, Gabriella dissa som vanligt haha. Sen åkte jag väl hem till Samora och sov över där, har sovit där hela veckan faktiskt.
När vi vakna på morgonen så måste Samora ha varit riktigt, riktigt trött. För när hon gav mig kaffekanan (som är i vittplast, alltså.. man kan inte se igenom den) så kände jag att den var grymt lätt, vägde knappt något. Tänkte inte mer på det utan började hälla kaffet i koppen - utan kaffe.
Haha. Då hade vattnet inte runnit igenom filtret. Det tog ett tag tills vi (läs; JAG) förstog att Samora hade lagt filtret åt fel på något höger.
Sen när kaffet blev klart så satte vi oss och Samora skulle dricka sitt thé, men då hade hon inte kokat upp vattnet! Hon hade bara lagt dom i vattenkokarn å sen hällt i dom i glaset UTAN att värma vattnet, hahaha.
Så jävla kul.
Anyway! Hon släppte av mig vid trafikljusen som vanligt och jag gick hem. Pluggade ett tag tills Johan vakna och ringde mig, då åkte vi upp till a6 för å "KÖPA" en dator. Mindre lyckat!
Vi hittade en men sen var jag tvungen att ge en handpenning å en massa tjaffs så jag sket it. Fick ut min ilska på Johan som vanligt.
Seeen...ajuste, har jag berättat att jag var å shoppa på Ikea häromdan? Skit kul å billigt!
I alla fall. Efter det så gick jag heeem och sen ringde Samoora och sa att deras finbesök från sthlm var grymt sena. Så vi åktehem till henne och laga lite maaat och Samora stäääda. Och sen kom dom och alla samoras tuffa kompisar och vi satte oss för å dricka lite. Lite sådär.. Baileys! Sara, samoras syster gav oss en liten show också. Seeen så åkte vi ner på stan å fika. Sen gick ja hem å däcka. Dan efter så gick jag ner på stan för å möta upp Odyssa och Johnny, syskon till the lovebirds. Jag skulle hålla dom sällskap medans dom andra kolla på ringar.
Jag går eeenda till östra delen, jag stog dessutom utanför en butik där elias å samora var i typ tjugo minuter! Och ingen sa att dom var i västra.. jag gick igenom nästan heeela östra tills dom ringde å sa att dom va i västra, så ja går tillbaks till västra men när väl kommer dit så är the lovebords färdiga och ska tillbaks till östra!!
Dom fick sin lilla utskällning!!
jani
Åkte hem till dom för å käka och vad gjorde vi sen? har för mig att vi hängde där ett braaa tag.. fick damp faktiskt. inomhus i princip hela dan! Tills jag johan elias och samora smet ut för å fika.. efter det ringde vi ett samtal och hela världen samlades hemma hos mig! 9 personer i 30kvm!! Och alla dansa! Haha
Aaaa.. vi dansa loss ett bra tag. Sen så åkte alla hem och ja steeda. Dagen efter diska jag och bestämde mig för å åka. Samora försökte övertala mig flera gånger till å stanna men jag åkte ändå!

Kom hem vid åtta redan, vi åkte på ungefär två timmar.. det tar fan inte längre tid alltså! trots att det var trafik!
Som sagt så gick jag till mormor o morfar direkt senså åkte jag å mamma för å köpa tårta. La mig för sent igår, men ååååååååååh så SKÖNT MED MIN SÄNG! Den är så jävla BÄST!
Aaaanyway. Nångång under kvällen fick jag min sjukt snygga mobil av pappsen också. Så fin så fin!
Imorse vakna jag av att den yngsta, Sina var arg för att hon inte skulle hinna väcka å gratta fabbe för att hon skulle till skolan. Gick upp och jag å elisha å mamma gick in till fabbe å sjöng me tårta.
Mamma sa till fabbe att hon skulle hitta sig en mobil som födelsedagspresent
- hitta dig en som vi kan köpa till dig.
Jag:
- aa...som VIII kan köpa till dig (A)
haha
cike snål

ne men nu orkar ja inte mer. ska umgås med sibarus

tjarå!!



 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0