gårdagen och dagen idag

Vad gjorde jag igår?
Gick hem efter den där föreläsningen, var föreresten kvar på hela.. den var hur bra som helst faktiskt, fick bland annat reda på hur mycket jag kommer att ha som INGÅNGSLÖN och den var inte alls illa. hähä
Det borde sporrat mig till å plugga plugga plugga, men icke. Jag har diagnoserat mig själv nu: jag är sällskapssjuk.
Jag klarar verkligen inte av att sitta ensam och plugga längre! Får panik.
 Efter det föreläsnngen så rindge jag Samora direkt och vi bestämde oss för å göra en tonfisksallad innan promenaden, sagt och gjort. Den var hur god som helst - som vanligt ;p
Johan kom efter ett tag också.
Telefonsamtal mellan mig och Johan när jag och Samora sitter vid matbordet:
- Men kom hit innan..
- Orka springa fram och tillbaks! Från mig till dig och sen tillbaks till Munksjön
- A.. okej då..
- Jag kommer.

Haha. Svagis.

Vi satt ett tag och prata.. fick ut lite aggressioner också. Sen var det dags för promenaden som snabbt ändrade riktning mot Gabriella, vad var det det hette? Bymarken, juste. Grejen med Bymarken är att det typ är som Södertäljes bårstaberg men med 50 fler uppförsbackar! Backe efter backe!
Så framåt slutet var det ingen som kunde prata längre för att vi var så andfådda...

När vi började rulla oss neråt stan så kom var det dags för min sällskapssjuka att komma fram.. jag fick dom att gå med på att komma upp till mig för en kopp té för att värma sig innan dom skulle hem. Och där satt vi och prata lite mer, Samora ringde sönder min telefonbok mer eller mindre på egna beslut.
Och när det var dags för dom att gå så var det självklart dags för Ugly Betty och helt plötsligt så älskar jag den serien! Och desperate Housewifes också - jag menar, allt för å inte plugga eller hur?
REdan innan DH så höll jag på å däcka men jag höll ut, bara för att se en glimt av Mark hihi.

Innan jag föll i sömn så spika jag och Samora en frukostdate för dagen efter (idag)
Sagt å gjort så kom hon.. någorlunda SEN men hon kom ändå. Vi fick en jättegod frukost trots att hon hade ett lååååångt telefonsamtal med hennes blivandes storebror.

strax innan tolv åkte hon till jobbet och jag kom in till skolan.. när jag kom fram så var det tydligen nån stor fest eller nåt:P det var en massa vuxna som käka och hade champagneglas. Ska sno med mig en flaska innan jag går hem för å supa skallen av mig av min ilska gentemot vissa.

Idsala, jag kollade schemat och konserten faller perfekt i datum! Vi måste planera en hel Idsala - Zalga dag den dan :D

Här får jag ingenting gjort, så jag ska hem för att plugga. Senare ska jag och Johan promenera upp till a6.. men jag vet inte ifall jag vill köpa min dator idag faktiskt. Ska nog vänta tills jag får nästa måndagspeng för å köpa en bättre dator.

Det var nog med skitsnack från min sida,

hubo

Kommentarer
Postat av: Idsalaaaaa

JAAAAAAA VI SKA SE THE HIVES!!!

2007-10-25 @ 12:29:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0