Goddag vänner!

Solen skiner idag! Men trots det så har jag varit seg h e l a dagen. Sov i knappt sju timmar inatt och klockan ringde länge innan jag till slut stängde av den.
Idag så hade i alla fall en förprojekt - dag. Först teoretiskt med en del information och sånt. Sen skulle vi runt Munksjön med våra eventuella projektgrupper för en "Walk and talk". Walk and talk är något som "uppfanns" i Australien. Har något med att man har koll på en massa annat samtidigt som man diskuterar viktiga grejer.

Innan vi gick iväg till walk and talk uppgiften så hade en lång lunchrast så jag och Maria, en klasskompis, gick hem till mig och åt lite apprach som jag har i frysen. Sen gick vi ner till Munksjön och där träffa hon sin projektgrupp och jag börja gå ihop med tre andra. När vi knappt gått en sjättedel av sjön så träffa jag på...Johan! Från ingenstans! haha. Fick honom att gå runt hela Munksjön med mig igen hähä.

Efter promenaden, som var as skön och pigga upp en hel del, så hade vi en träff i Orangeriet (som är  ett übermysigt ställe i skolan) och där fick vi bullar som Anders' (en lärare) mamma hade bakat! Hur mysigt som helst!

Sitter i skolan nu och snart ska jag och Maria hem till mig igen där hon ska fixa sig för att gå på förfest hos Annika. Bestämde mig för att inte gå ut ändå, som vanligt. Sitter nog hemma och tar det lugnt och packar inför resan inatt (:

image145

Har ni firat kanelbullens dag? Det har jag, med tre stycken sammanlagt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0