spännade helg med spännande äventyr!

Oj vad jag har haft för mig denna helg. Jag har gjort mycket och allt förutom att pluggat!
I lördags hann jag läsa igenom mina anteckningar sen ringde Samora och jag promenera upp till a6 för att möta upp henne med hennes syster och mor. Vi gick runt lite och jag köpte en scarf, har velat ha en sån jättelänge men aldrig hittat ett fint mönster.
Efter den lilla rundan gick vi hem till Samora för att äta mat från gårdagens lilla minifest. För er som inte vet så var det en trolovnings middag med Samoras familj och den blivandes familj + jag .
Kvällen var jätterolig i alla fall! Alltså, fredags kvällen. Hur kul som helst, kan tänka mig hur förlovningen och
f r a m f ö r a l l t  bröllopet!
Jäklar vad det ska bli för fest då!!:D Kan inte vänta!!:D
I alla fall. Lördagen fortsattes nere på stan med en fika..ajuste, vi åkte och fikade i fredags också. Jag Samora, hennes syster och bror och Johan för å uppdatera Johan med allt... typ halv tolv på kvällen! Å jag hade gått upp 6 den dan och varit i skolan sen halv åtta! Gissa om ja höll på å somna?

I alla fall. haha. Vi gick å fika(lördan), jag Johan Samora hennes syskon och systers man. Sen åkte vi tillbaks till Råslätt för å titta på Die hard 4.. fem minuter in i filmen avslöja Jhoni, Samoras bror allt som skulle hända så jag och hon stack till hennes granne. Dom var lite speciella, men det var kul å få se hur andra var liksom...:p haha

Söndag. Idag alltså. Tvinga mig upp kl 9 käka frukost och kolla på Idol (äntligen, Ghatania!), sen ringde johan och var riktigt jävla LAM. Mer än han BRUKAR vara - kan ni tänka er?

(Varning! Det har varit en mobba-Johan-dag!)

Vi träffades i alla fall efter ett tag utanför mig för att ta en "GENVÄG" till råslätt. Innan hade jag och Sandras mamma upptäckt en ny väg från Råslätt och in till mig. Denna gång sa jag till Johan: vi kom ner härifrån, men det var liksom för högt upp så vi går rakt här så går det nog mycket mycket fortare.

Fem minuter senare börjar Johan klaga som ett litet barn om hur trött han var. Jag ökade bara självklart farten.
Han börja snacka om å ta bussen så fort han såg en busssation för att han var så rädd över att vi var vilse (och då hade vi bara gått i FEM minuter!!) Så fort jag såg en buss närma sig skrek jag: Men jag vet EXAKT vart vi är! Vi är snart framme, jag vet det!
Självklart hade jag ingen som helst aning om vart vi var, men jag måste liksom hålla ansiktet för Johan för att han kunde kissa på sig när som.
Och han snacka en massa om att han skulle rädda mig och skit. A. Jo. Tjena!

Vi gick. Och vi gick. Han ringer Samora och tjuurar i luren. Vi går och vi går. Mer och mer. Till slut hamna vi bakom en skola med en stängd innergård och Johan fick för sig att jag skulle våldta honom?!
Å neeeej...!!

Vi hamna tillslut på en bro, med e4an under oss och ett stort jäkla industriområde framför oss. Och fyfan vad vi garva ihjäl oss om inte för något så för att vi var så jäkla skrajja! Men jag fortsatte som vanligt "jag vet exakt vart vi är!!" men en sekund senare lät det "Ok, jag kanske inte, exaakt vet var vi är, men jag hittar! lita på min kvinnliga intiuation!"
Och då garva han. Ett, för att jag sa kvinna. Och två för att det tog 40 sekunder för mig att säga i n t i u a t i o n. Jag stava det säkert fel också.

Vi gick och gick. Vi hamna till slut på en väg med två stora skyltar som sa "här får inte en människa gå."
Så det var bara att hoppa in i skogen! Vi börja att runt där en heeeel, heeel del. Och jag försökte att förklara för honom om vilket roligt äventyr jag nu har tagit med honom på men han grät bara.

Till slut kom vi upp på en väg, men det var fortfarande ett industriområde och vi hade ingen aning om vilket industriområde det var. Vi gick en bit och plötsligt hör vi en riktigt jävla HÖG tuta! Jag trodde det var en sån där "varning-för-krig-tutan" men nej! Utan rakt framför oss, på två meters avstånd åker ett jävla tåg!!!!!! FRÅN INGENSTANS!!
Fyfaan vad rädd jag blev! Skrek litegrann. Jag hann ju se mitt liv passera framför mig. Så nära döden var vi!
Snacka om å inte känna sig trygg med Johan säger jag bara.

Fan. Jag drog ett så j ä v l a bra skämt efter det där men jag minns inte riktigt hur det gick till..."Sen när har det funnits ett tågräls här liksom?! Mot råslätt??"
"fan vet jag?" sa johan
"Jo men du har ju alltid haft det på tänderna!!" sa jag
Något sånt var det. Sjukt jävla kul var det, var tvungen att stanna upp i våra promenad-för-livet för att skratta av mig.

Till slut hamna vi på en stooooooor kulle som vi bestämde oss för att gå uppför."för jag visste vart vi var"
Johan gick framför mig, så jag varna honom för minor.."trampa inte på en för isåfall förlorar du ett ben och då lär du inte gifta dig"
"DU! somliga har tre ben!"
Moget.
Sen får han ur sig: sluta kolla in min rumpa!
WTF?! Jag kollar efter minor!
När vi tillslut, tillslut kom upp för den stora stora kullen så stannar Johan till. Och jag står bakom honom.

Ett stort stort fält med en massa gravstenar, alltså en kyrkogård!
Och nu var det ett faktum: Johan hade skitigt på sig.

Vi lyckades ta oss igenom kyrkogården och efter den visste jag EXAKT vart vi var!!    (  ;)  )
Men vid det laget hade vi börjat bråkaJohan skrek till (vid en korsning) NU FAN BESTÄMMER JAAG VILKEN AV DOM VI SKA GÅ!! OCH VI SKA TILL VÄNSTER!!!!!!!!
Jag tror att han var arg på riktigt.
Men jag sa att vi skulle ta höger.... för att jag visste EXAKT vart vi var!!
Men han trodde inte på mig så han gick vänster och jag gick höger. Så vi splittrades.

Gissa vem som kom fram till Samora först?
JAAG!
Och vet ni varför?
För att jag visste EXAKT vart vi var!
Haha!!

Hade ingen aning om vart vi var nånstans. Nångång!

Haha, aaa det var ett sjukt jävla kul äventyr!

Nu har jag skrivit på som ett as. Hade tänkt att skriva om två andra saker också men det orkar jag inte med.. sitter i skolan och jag vill hem. ska in till skolan igen om 11 timmar och då lär jag sitta hela dagen. Fan. Nu hann jag inte med och köpa bröd till imorgon!! Satans perkele. Måste upp tidigare för å gå ner till konsum. Hatar att gå ner till Konsum innan frukosten!!

Men i alla fall.

Hubo!

Kommentarer
Postat av: Samora

HAHAHAHA vilken DAG ni hade assååå utan mej i skogen !!!!......

2007-10-21 @ 23:12:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0