Datorn är påväg!

Hade, som jag nämnde innan, kursstart igår och det gick hyffsat bra. Lärarn verkar vara helt Ok faktiskt och det börjat bli allt mer intressant med kommunikation. Kul med fördjupningar.
Efter lektionen så träffa jag Samora och Johan och vi åkte iväg till a6 där vi kolla på datorer. Vill ha en NU! Jag kollade först och främst på priset, (vill helst inte leva på krossadtomat på burk i 4 veckor till) men nu i efterhand efter att ha pratat med mina föräldrar om köpet så ska jag nog satsa på någon lite bättre. Och en som är lite bättre är också lite dyrare. Vet fortfarande inte vad som är bra och dåligt med datorerna. Igår till exempel så fick jag reda på att man ska hålla koll på hur lång batteritid datorn har också.
Jag ville ju inte ha sladdar! Nu ska man tydligen ladda data-jäveln också. Men jag vill ha min älskade data-jävel nu nu nu!

Anyway. Vi åkte till coop sen och handla lite mat som vi sedan tillagade och självklart åt. Det fick bli hamburgare med klygtpotatis.
Vad gjorde vi sen? Gabriella kom också förbi en stund.. ajuste, sen gick vi ner till Klaras och fika. Första och antagligen sista fikat på uteserveringen för i år? Sen börja vi frysa ihjäl så vi åkte hem till mig igen. Men innan dess gick vi in till Konsum där Johan köpte lite toapapper till mig eftersom han använt slut på mina. Människan känner sig bara hemma, hos mig. Varför straffar mig Gud på de viset?
Haha

Syrran ringde igår och bad om ifnormation om hur man bokar biljetter på nätet med visa, hon och idsala kommer på torsdag!!! SÅ JÄVLA KUL! :D
Men jag vill så jävla gärna åka hem nu! Helgen som passerat och helgen som kommer är de enda som passar för mig att åka hem, på flera veckor! Så jävla skitigt.

Men jag ser framemot besöket så mycket! Kommer få massa med energi av dessa två goofy-heads! :D

Jag sitter i skolan nu. KOm in strax efter två då Annika såg mig innan jag ens hann passera in i skolan (Annika är ´min gamla INFO-ordförande, eller, hon är ju fortfarande ordförande men jag däremot är ingen vide ordförande längre) Hon bad mig i alla fall att skriva på ett gammalt protokoll och sen sprang jag upp till datakorridoren där det vad smockat med folk. Men det var mest nollor så ingen av dem har tydligen märkt att den låsta datasalen har en kod PÅ dörren. SÅ här fick jag sitta ifred i typ en halvtimma tills en klasskompis knacka på dörrn, jag öppna men råka lämna dörren öppen och nu är datasalen full. Men med bara massa MKVare Thank God (:
Det är lagom roliga diskussioner här, vi ska nämligen ha återinspark snart och killarna larvar sig med en massa sjuka förslag på teman.

Ok. Lagom mycket babbel.
Ska testa att ladda in bilderna på lägenheten nu!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0