IDAG

Tjohej!
Igår efter skolan så gick jag hem och käka..sen kom den rastlöse johan till mig och vi satt och kolla på tv en stund sen blev vi lite nostalgiska och börja prata om TCC!! TCC!!!! Alltså, REN LYCKA! Sen kom jag på den enormt braiga idén med å skriva en låt till Sandra på hennes 19 årsdag.
Jag satt vid gitarren och Johan fick stå för sången. Så jävla bra det blev! Borde tänka över på å byta karriär alltså. Haha

Vi kunde inte vänta till lördan så vi ringde Sandra och sjöng för henne live. Ni skulle ha hört orden alltså.
Sen körde vi en remix av en massa låtar men sen så börja grannarna låta och Johan trodde att de banka på min vägg så kycklingen blev rädd och sprang hem. Sån kompis!

I alla fall. Samora ringde senare och vi boka frukostdate för idag och det hade vi, med Gabriella också. Gick upp vid 8.30 självmant och gick ner för å handla lite frukost och sen kom de små hönen och vi åt!

Nu sitter jag i skolan som vanligt och försöker planera Sandras kalas men hon samarbetar inte med mig. Vi får se hur det slutar!

Ikväll är det jubelium i skolan. Här ska det dansas till Markoolio och Sara Dawn Finer. Jag hoppas att Johan inte har åkt till södertälje, för just nu känner jag attjag inte vill på jubeliet lika mycket som jag velat innan...
Borde ha åkt till Södertälje. Men okeej..




Ilham! Saknar dig massor, kom hem nu!


Kommentarer
Postat av: gabriel w.

menn vad är TCC för oss som inte vet? :P

2007-09-22 @ 16:37:09
URL: http://gabrielwannes.blogspot.com/
Postat av: elisha

jusste=D

2007-09-27 @ 16:10:17
URL: http://elishas.blogg,se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0