Jobbig sömn

Kunde fan inte sova inatt, först la jag in en celine dion skiva att sova till men det gick ju inte.. sen slog jag på tvn igen och efter ett bra tag somna jag. Men sen vakna jag tjugoåttatusen gånger om och om igen hela natten... och imorse´rå! Vakna vid sex och tänkte "om två timmar ska jag upp, sov mer sov mer" sen höll det på så i två timmar, vid 8 vakna jag till igen och VÄNTA på att klockan skulle ringa vid kvart över.. stört.

i alla fall, igår åkte vi ju hem till mig och fika.. sen åkte georgina bella och sandra hem och jag och samora stanna kvar och dega på soffan. Vid halv nio blev vi så uttråkade så vi rulla oss ner mot Klaras och tog en fika.

Nu sitter jag i skolan och väntar på att min lektion ska börja. Vi börjar med en ny kurs idag, internkommunikation. Den verkar bli jättespännande! På schemat har vi lektioner som heter "Kamera" och "REdigering" bland annat, skojigt värre.
Men innan ska jag träffa upp en av mina reseledare-nollor.. han ska köpa en gammal kursbok av mig som jag mer än gärna blir av med! Sån där typisk amerikansk bok där de egentligen skriver allt i första kapitlet men upprepar samma fakta igenom hela boken. Pedagogiskt värre.

Senare ska jag och Samora och kanske Johan upp till a6 området för att kolla efter en dator till mig! YEI! Var ju på tiden! Ska bara ta ett snack med mina föräldrar innan...(:

På tal om dem, pappa ringde innan och berätta att alla försäkringspapper nu är klara så när jag åker upp till Södertälje igen så kommer få gå och välja en ny mobil, till samma värde av min gamla! (:

Hoppas att ni får en bra dag mina små kycklingar. Puss på näbben

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0