Mörbulting + min smarta lillasyrra

Skrev innan att jag och min studiekompis skulle mörbulta personen som vi skulle oppenera på...aa, inte att man menar det sådär bokstavligt men det kändes som att vi två var de enda som gav bara dålig kritik.

Men i alla fall. ALLA i klassen blev mörbultade! Jag menar, att sitta och lyssna på hela klassens oppenering var rena mordet för hjärnan! Man ska oppenera OCH bli oppenerad. Jisses.
Våra oppenering gick bra, fick bra kritik. Skönt.
Vi fick även tillbaks tentan och våra tidigare arbeten (med muntliga presentationen) och tentan gick inte riktigt så illa som jag trott, bara poäng från G.

Jag var säker på att jag inte ens nådde U, om det nu är möjligt... men att vara så nära G när man trott att man skulle bli halshuggen innan känns både  bra och jävligt typiskt. Om det nu bara handlade om 1½ poäng liksom!!!

Nu hoppas jag verkligen att jag får komplittera upp tentan istället för att göra om den hela.

Ska nog hem och äta nu. Har ingen aning om vad jag ska göra sen. De flesta ska ut för en öl eller två.. eller 7-8 st. Haha
Men just nu harjag varken råd eller lust. Vi ska ju trots allt "festa" imorgon!

Imorgon är det 10 års jubelium i skolan och det ska firas genom ett framförande av BÅDE Markoolio och Sara Dawn Finer! Ruligt ruligt! Sedan blir det fyrverkeri som något utskott i skolan hjar gjort. (De har alltså gjort fyrverkerierna själva)

Men jag kanske kanske skippar det också! har ett litet dilemma. Johan ringde mig igår kväll och berätta att han ska upp till Södertälje över helgen men han är inte riktigt säker på när han åker, men att han gör det med bil. Om han nu åker på fredag, ska jag följa med trots att jag längtat till jubeliet? Och då kan jag hemma hinna med en möhippa och möjligtsvis en födelsedagsfest och deeessutom få träffa alla igen! Har inte varit hemma på över en månad. Men sen så missar jag ju kalaset i skolan och Sandras födelsedag. Do no what to doo! Hjälp!

Min syster gör mig knäpp. Hon har msn, eller emesen som hon stavar det till. Hon tycker om att skriva om hur myckert jag saknar när jag inte bor hemma. Fick ett mail senast imorse:

 
heej zalga du kommer misa monga saker du kommer misa dilas kalas du kommer 
missa gröna lund
 Jah! Va gör man inte utan sina systrar? Här försöker hon förklara något till mig över msn, hur man gör egna visningsbilder? Vettefan. Dagens ungdomar.


sina says:

venta jag ska kola

sina says:

d vet din emesen sida sen i vänster så fins det masa saker sen fins det pilar ner do d lega pilen på sen d ser en smajlgbe sen ska du trycka på den sen du ta ner den sen ser du en pojke och en flicha

sina says:

sen ska du trycka på den

sina says:

sen kommer det skar sen ska du trycka på MeeGos på natten eller not anat

Zαlgα. zalgas.blogg.se says:

va?

Zαlgα. zalgas.blogg.se says:

äh, skit samma

sina says:

 jag kan sega det när du kommer hemm

Ajuste, jag kanske borde tillägga att ungen bara är 8 år? (:


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0