praktik

Sitter i skolan just nu. Har varit här sen kl.10 och jobbat med arbetet som ska in imorgon. Imorgon är det alltså redovisning på 20 minuter+diskussion och inlämning av arbetet som gäller! Om en vecka har vi tenta och inte har vi ett par dagar "ledigt" för att kunna plugga, nej nej. Utan vi har en till examination innan onsdan!

I alla fall.

Igår gick jag och Johan runt hela munksjön. Det var en bra början, men vi ska fan klara av att gå den på 40 minuter! Om det så krävs att man ska springa! Haha.
Fick annars ett tips av Åsa tidigare idag att rocksjön är skön att promenera runt, den är lite mindre men utanför stan. Så man får väl räkna med att man promenerar dit också - och tillbaks,självklart!

Om tio minuter ska jag logga ut för att gå ut och ringa blodcentralen för att boka tid, efter det går jag till bibblan för att lämna tillbaks en jättejätteförsenad bok. Från i våras nämligen! Får se hur mycket jag måste betala för den...
Sen är det möte med Morgan om min praktik. Ska bli skönt att få lite riktlinjer och så. Ett av mina få krav är att praktikplatsen ska vara i Stockholm för att tänk ifall jag ska praktisera här i Jönköping och sen få jobb efter min examen - tänk den hemska tanken att behöva bara kvar här i ytteliggare ett par år. ALDRIG!

SEN - springa till konsum för att handla grönsaker till min efterlängtade sallad. Fick inte käka det igår!! Sen är det dags för en till runda runt munksjön, får se vem eller vilka det är som får hänga med idag. Tråkigt att gå själv UTAN musik. På tal om det, min mobil (som jag brukade lyssnade på musik med) saknar jag! Ska ringa pappa och kolla hur det har gått med att skicka in alla papper med försäkringen.

Jag är huugriitt. Tjarå!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0