sleep over

Sitter just nu hosSandra, det blir en sleep-over här. wiho!

Skulle ha pluggat i ett par timmar innan jag kom hit, men de (Sandra,Georgina och Johan) övertala mig till att hänga med till äckliga McDonalds. Var ju tvungen att följa med för att se till att svage-Johan inte käkar där eftersom jag och han har börjat banta. Men svagisen åt ändå. Där fick du! =D

Medans de käka mat så tog jag mig en glass och självklart så skulle Sandra smaka, SOM VANLIGT och efter att alla käkat klart och Sandra skulle smaka något av georgina så kommer Georgina på att Sandra har...uhm, en smittsamsjukdom. Får inte riktigt säga vad det är. Men jag kan säga det här; när du väl är smittad så blir du aldrig av med "sjukdomen". Den visar sig,oftast, genom en fläck på mungipan...

AA, efter att vi upptäckt att hon och jag delat sked så höll jag på att dö. Alla i min omgivning har den där "smittan" men jag har lyckats att inte bli  smittad. Jag har gjort all i min makt att inte bli smittad liksom.
Och sen att de skulle skämta om det. Å nej...åå nej.

Höll på att böla, helt ärligt. Vi får se och hoppas på att jag inte får fläckan på mungipan. MEN! Jag säger fortfarande inte vad det är för "sjukdom" för att jag, typ... får inte (:

Imorgon ska jag upp till sjukhuset. Och inte för att slå ihjäl mördaren utan att donera lite blod. Har inte gjort det sen februari! Och jag har laddat hela veckan, käkat LEVERPASTEJ! Allt för att höja blodtrycket, hoppas att de tycker att jag vart duktig. Jag kanske t.o.m får ett bokmärke! (:


Kommentarer
Postat av: ilham

En god garning ;)

2007-09-07 @ 01:21:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0