doing the cleaning, laundry, cooking and paying the bills - marry me!

                


Jag har massor som jag MÅSTE göra imorgon.(Sånt som jag fått skjuta upp pga champagne-jäveln) Men jag minns inte vad. Det enda jag vet är att jag hela kvällen gått runt och kommit på grejer och tänkt "å jävlar, det måste, måste jag fixa imorgon!!!"

Jag tror att det är grejer som ska fixas på stan eftersom stan här är stängd på söndagar.
Det ena är strumbyxor till min klänning som jag ska på på INFO-middagen (hade för övrigt hoppats på naturfärgade men testade klänningen igår och märkte hur läskigt kort den är. Note to self: inget drickade på hela kvällen!)
Å sen så måste jag köpa en present till middagen.

Mer kommer jag inte på. Men jag vet att det är fler saker eftersom tanken av att ha glömt bort grejer har kommit fler gånger än två på hela kvällen.
JUSTEFAN. Tvätten! Kommer snart.
Äh, det är nog lugna puckar. Om ingen har klagat på vårt festande hittills så är det nog ingen som har något emot att en toktumlare körs halv två på en fredagkväll.

Det är för övrigt en ganska så lugn kväll på stan. Inte så mycket festande märker jag.

Och Kevin vann! JAAA!
Jag började böla när han gjorde det(grät alltså). Och när Alice morfar blev helt stumm efter hennes framträdande. MY GOD!!

Nu ska jag nog ta och lägga mig. Hela lägenheten har storstädats. Sängkläderna är helt krispiga och doftar härligt. Mitt doftljus har fyllt lägenheten med jordgubbslukt. Mmm.
Och imorgon får jag sova hur mycket jag vill.
Men kom ihåg att hinna med stan bara!

Mina ögon är snustorra. God natt!

PS: Oh, jag har ätit en massa godis idag också. Igen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0