"Eeeeh...är det någon som har sett Elisha?"

 
Här står vi precis innan olyckan var framme. Elisha, Jag, Fabbe, Pappa och Sina längst fram.


Nu så! Haha.. jag skrattar bara jag tänker på det. Vi har helt glömt bort att berätta det till folket där hemma till och med.
I alla fall jag och Fabbe. Mamma och pappa vill nog inte skryta om att de glömde ett av barnen på en buss i Bulgarien. Hahahaha

Jo! Såhär ligger det till. Jag har haft ansvaret för hela semestern. Allt ifrån att välja ut ett land, stad, hotell, biljetter, försäkringar, samtal med ambassad ETC ETC ETC. Så jag hade även hand om att kolla upp olika utflykt man kunde göra med personalen där så att säga.
Två - tre dagar innan avresa så skulle en pärm med all information om vilken buss som skulle ta en till flygplatsen, vilket tid etc finnas tillgodo.
Jag checkade in den. Två bussar, buss 25 och buss 26 skulle ta oss till Verna. Vi hade buss 25.
I väldigt god tid så stod alla som skulle till Arlanda utanför hotellet. Men även några som skulle till Göteborg (har för mig att det var dit de åkte) och jag och mina systrar stod och prata med några som vi lhade lärt känna, som skulle till just Göteborg. alltså, en buss som skulle åka någon timma efter oss
.
Mamma och pappa stod ute på gatan med alla andra och vaktade alla resväskor.
Första bussen kom och vi tog farväl av våra kompisar och gick ut på gatan. Sakta med säkert bar vi in alla väskor i bagageutrymmet på bussen.
Irriterad bad jag min syster Elisha att gå in i bussen och passa platser så att vi kunde sitta tillsammans, medan vi andra skulle packa in allt.

På något konstigt sett slog det mig att vi kanske var på fel buss. Eller så var det busschaffören som frågade, minns inte riktigt hur det gick till. Men han bad mig att springa in till hotellet och kolla igen. Sagt och gjort.
Yes, det var fel buss.
Båda bussarna skulle ju till flygplatsen och jag frågade snällt om väskorna kunde åka med då vi ändå hade packat in dem?
Svaret var negativt och vi packade ut allt.
Haha..ni ville inte veta hur irriterade alla såg ut och vara (de som skulle åka samma buss som oss)
Jag var mest irriterad på mig själv eftersom det var jag som skulle hålla koll på allt. Jag stod och kollade så att alla hade alla väskorna, resväskor - check. Handväskor-check. Kameraväskan-check.

Plötsligt ser jag hur pappa står och ger pengar till busschaffören. Blev ganska så paff och var redo för ett bråk (haha)
Men när jag kom fram till dem så stog de och skämtade och skrattade.
- Vi växlade lite pengar, förklarade pappa.
Jaha. Kul!

Denna buss hade stannat direkt på den gatan vi stog på. Plötsligt körde den iväg längre ner på gatan för att vända bussen, samtidigt som vår buss kommer - men den kör förbi oss för att vända på bussen direkt. Gatan var lång och det tog tid.
Då jag stog där för att kolla så att vi hade med oss allt. Så undrade någon (minns inte riktigt vem..kanske var det Sina?)
- Eeehh...är det någon som har sett Elisha?
- ...nnääääee?



Sedan vänder jag mig lite om, åt höger för att kika på något då jag ser min syster Elisha komma med VÄRLDENS STORMIGASTE steg mot oss.
Och min hjärna kopplar vad som precis har hänt.
HAHAHAHHAHAHHA
- VAFAN GÖRU!!! DU KAN JU INTE BE MIG ATT STANNA I BUSSEN OCH VAKTA PLATSER ÅT ER UTAN ATT HOPPA PÅ SJÄLVA?! HADE DU TÄNKT ATT LÄMNA MIG DÄR?!
Jag kunde helt seriöst inte låta bli att skratta. Hahahhahahaha

Efter att garvat lungorna tomma så berättade hon hur det var för henne:
"Jag satt och vänta och vänta och väääähäänta. Bussen blev helt plötsligt full och börja att rulla. Jag fick panik och kollade efter er och jag bara ställde mig upp och skrek ´STOOOOP THE BUUUS!!´ (jag får tillägga här att min syster är 15 år, alltså en dramaqueen...det förvånar mig inte att hon skrek så hysteriskt så att alla skulle uppmärksamma henne) aah..och så gick jag bara ut. Alla tittade på mig!!!"

Hahahahahahaha!! Såå brutalt roligt.
Det enda jag sa till henne var
- Äh, den skulle ju ändå till samma flygplats?!
Haha

Bussresan var förövrigt rolig. Folket där var inte alls arga på oss...det var någon skön svensk som hade fått i sig lite för mycket vuxendricka som började att prata och skämta med oss.
Sedan var det en världssöt mulatt unge som stod i mittgången och kolla på oss och skratta i princip hela vägen. När vi var framme så påpekade hans mamma det.

Något annan faktor till att folk EGENTLIGEN ville hugga oss den kvällen var då alla gates var öppna för oss som skulle till arlanda (nu hade folk från goldens sands och verna kommit fram för att checka in) och vi stog i princip längst bak i kön.
Plötsligt händer det.
Och en sista Incheckning öppnar och vi hamnar först i kön.

Plötsligt händer det, som sagt.


Här står hon och väntar på att vi ska få stiga på flygplanet. Ganska så glad ändå!!

Haha.Fyfan alltså.

Kommentarer
Postat av: iii

HAHAHAHAHA!!! NUUUU kommer jag ihåg att du berättat det!



ASG!

2008-12-08 @ 12:56:08
Postat av: elisha.

eeeviiil!

2008-12-08 @ 17:27:29
Postat av: ilham

hahahahhahahahahahahhahahahahahhahahaha aaaaaaaassssgggggg!!!!

2008-12-08 @ 20:06:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0