Julklappsshopping hela dagen

Oj vilken dag!
Vaknade vid tjugo i elva. självmant! Men hade jag inte haft dagsplaner så hade jag lätt sovit om.
Jag och Sibar åkte in till stan vid 13, efter lite missuppfattningar som slutade med att jag lyckades ta mig till tågstationen på mindre än en kvart. I massa duggregn. Yei!! Tur att jag hade en mössa på mig?

Fixade först Sibars julklapp. Som hon, för första gången NÅGONSIN, önskat sig. Hon har alltd varit ågest-människan innan jul. Hon ville ha Diors lip maximizer så det blir den. Sen ska jag köpa en till grej som jag nog inte ska skriva här. Risken att hon läser bloggen är typ 1,2% men de 1.2% är alltid något! Sen köpte jag en julklapp till mig själv - haha. Har alltid tyckt att det är såå otroligt larvigt att "köpa en julklapp till sig själv" hahah hoho
Det blev en korthållare i skinn. Jag och plånböcker går inte ihop. Jag har alla mina klubbkort där och jag bär som sagt aldrig med mig plånboken så, fatta vad poäng jag förlorar hela tiden!

Sen gick vi in till Favvo-H&m, hamngatan och där testajag massvis med kläder. Men lyckades finta bort alla underbara plagg. Herregud vad 50-tals kläder det är överallt. Hur har jag lyckats missa det här i tidningarna, eller någon annanstans för den delen? Ganska så snyggt faktiskt. Charmigt om något! Sen hitta jag en skinnjacka som var helt stört het. Satt sådär korvigt tight som en skinnjacka ska. Typ. Men jag lät bli. Sibar sa att det borde komma fler, snyggare modeller till våren. Så jag tog risken och lita på henne. Jag kommer att ångra detta. Fan! Men sen. Sen mina damer och herrar, hitta jag ett par jävla snygga vardagsskor. I BRUNT! Brunt! haha. De ser säkeert mycket, mycket bättre ut i svart men ingen trodde att de fanns kvar i hela sthlm. Skit också. Men de är höga i alla fall! Jag blir nästan lika lång som Sibar och Idsala, coolt va? Sen så lyckades jag köpa hälften av Fabbes julklapp och hälften av Elishas. Den andra hälft vet jag var jag ska hitta, så det är lögnt. Örhängen till mig själv lyckades jag också inhandla! OCH lista ut en av mina julklappar av Sibar. Hehe. Lyssnar förövrigt på Johnossi nu. S Å  J Ä K L A  B R A A A A A  A!!!  Påminner mig ganska så starkt om sommaren. Kanske, men bara kanske för att det var då jag upptäckte dem och började genast att spela sönder samman låtarna? Kanske. Vi var där i sammanlagt femtimmar. Den enda pausen vi tog var då vi åt mat, som förövrigt var asgod! Väl hemma så fick vi ffaktiskt åka buss hem till mig. Det är lyx. Slippa upp. Visst, vi bor nära men de uppförsbackarna dödar en efter en lång dag på stan. Sen kom Idsala. Sen kom Idsalas mamma och moster (mina gammelmostrar). Och sen hennes bror. Och sen hennes andra bror. Allt för att hälsa mig välkommen hem igen. Haha. Jag är här hela tiden, men ändå. Ursött. Vi spela barngeniet. Jag vill inte gå in på det för mycket (jag vann) så.  Nu är jag ganska så slut och ska slänga ut Fabbe från mitt rum. Imorgon har jag inga planer förutom en fika senare på kvällen. Lyx att få ligga och kolla på trean och femman - I tell you! Kisses.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0