Greys anatomy

Greys anatomy har länge varit en favoritserie, en sån som jag direkt blev besatt av. Och nu har man följt den i två säsonger(?) och vi är väl inne i den tredje nu?
Ja i alla fall, man har väl börjat "lära känna" karaktärerna på riktigt, sådär...och nån av dessa karaktärer som jag stör mig ofantligt mycket på är Meredith. Och Meredith + Dr Shepherd tillsammans. Oh.My.God.
Finns det något mer själviskt par en dessa?

Jag har aldrig, aldrig någonsin sett Meredith sitta och lyssna på en vän som har det jobbigt utan att börja prata om sina problem istället. AAAAAH.
Samma sak är det med Dr McDreamy, som inte alls är McDreamy någonstans, han pratar också om sig själv hela tiden. Fatta då hur det ser ut när de två är tillsammans?
Cheees.

Och, hahaha...oj oj oj, nu har har Merediths halvsyster dykt upp i serien också. Och stackars lilla George, åh, man verkligen känner med honom! Som en liten hundvalp är han. Han står i alla fall och får ut sina aggressioner kring hur hans vänner stått ivägen för honom och hans lycka inför tentan, och gjort att han nu måste gå igenom hans AT grejs år igen. Och där står han, med världens problem på axlarna. Och vad yttrar den där lilla tjejen med grey-blod?
Jo, att hennes problem är mycket större än hans för att hennes halvsyster som hon inte ens vetat om, inte pratar med henne? Men no fucking shit?
Och det roliga är att hon verkligen säger det, klart, att hennes problem är större än hans.
Men självklart! Hon är ju en halv Grey, deras problem är alltid större än alla andras.

Haha. Fast förstås, det är ju just sånt här som gör att jag verkligen älskar den här serien. Jag höll på att ge upp hoppet om den, men gårdagens avsnitt var grymt faktiskt. Och jag gjorde till och med ett Greys test på http://www.veckorevyn.se/ och jag fick 13/15 "Du blir greys anatomy attackerad" något...

Jag vill se gårdagens avsnitt igen, Meredith sa en del klocka ord men jag kunde inte koncetrera mig så mycket på det eftersom hela familjen satt i samma rum och kolla och, självklart, pratade, samtidigt.

image364
OMG! Dr.Burke! Allas vår snygga Dr Burke är inte med i serien längre - på riktigt! Utan vi får den nya Grey häxan! Noooooo!


"It hurts to grow, anyone saying the diffrent is lying" - Meredith Grey

"Grow is...everything" sa hon också, just innan jag tappa hakan. (pga av scenen, självklart)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0