inför hårklippningen imorgon

NU är jag lite besviken på mig själv. Jag skulle ha kollat upp en frilla på nätet för å visa frisören imorgon... så att vi på ett ungefär skulle vara på samma sida. Så att jag inte skulle få uppleva en "OJ men jag har en perfekt frissa för dig - låt oss klippa av dig hela ditt hå!r" som jag fick för typ tre år sen.

Ska jag ha snelugg så ska jag självklart ha den jag alltid haft, den som alltid funkat. Den som är den.


Här är Nicole Richie i snelugg. Sån hade jag på ett ungefär, men bra mycket tjockare. Min Mojo. Om jag själv får säga det, så var min lugg snyggare än nicoles:p
Vadå jante lag?

När jag såg Elin Kling så var min första tanke att alla skule ha den luggen inom en månad, men det har inte riktigt blivit så stort som jag trott. Vilket är bra!!
För nu är jag själv sugen på den luggen...
  

Fast ska jag ha en som hennes så får den bli lite tunnare. Fördelen med å klippa rakt e att den så småningom blir till snelugg. Men...det är för lätt hänt att man ser "pottig" ut i den...o pottig i håret har jag sett ut innan!

Åååh. Jag vet att Paris Hilton har haft en annan variant av raklugg men hittar inga bilder! Såg typ nåån bild på henne med den luggen, sen la hon väl till en massa löshår å grejer.
...Nyss när jag borsta tänderna så påminde jag mamma om att ja ska klippa mig. Hon visa mig hur mycket jag borde klippa av av håret. Hon visa mig ett helt finger. Jag satte tandkrämen i halsen.


Gonatt!

Kommentarer
Postat av: ilham

Get over din frilla för 10000000 årsen !!!!

2008-02-05 @ 12:35:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0