bara en massa babbel

Ibland är man knäpp. Ibland kommer jag in hit för å blogga utan å ha något att blogga om. Som nu. Nu har jag ingenting att säga. Jo, kanske att det är kallt i sthlm just nu, så kallt att det spikar till i ansiktet. Men inte lika kallt som Jens och Jonathan har det i South Dakota i Usa där ögonfransarna fryser till is.
Visst liter South Dakota som ett varmt ställe?

Hmmm...

Pendla med ett helt gäng idag. Moster, hennes vännina och en bekant till en. Det var roligt.
Hur kommer det sig att man alltid säger vännina när de är lite äldre? Det är liksom inte hennes kompis, utan vännina.

Åh. Imorse njöt jag när jag stog och vänta på bussen och frös rumpan av mig. Denna låten kom när jag lyssna på radion. Det är låten som jag letat efter under hela hösten, jag tror till och med att jag fråga er läsare om den en gång.
Han har en sån röst! Men som vanligt så hittar jag inte den versionen jag gillar bäst, men den här duger också. SKillnaden är nog att han skriker ut mer då.. man skaa skrika. Haha. Han mumlar bara i denna version.





Ja! Imorgon ska jag på Rockbjörnen med idsala, ska bli hur ruligt som helst! Petter, Simple Plan, Mando Diao och några till som jag inte riktigt kommer på just nu. Men de är väl dem man ser framemot mest!
Men innan ska vi käka något gottit. mmmm:)

image312

(bilden är snodd av http://www.mariamelle.blogspot.com/)

Men innan ska vi käka något gottit. mmmm:)
Alltid då jag är i jkpg så kommer jag på jädra massa resturanger som man måste besöka i sthlm, men när man väl är inne i stan så äre blankt. Tuupiskt. Men, vi hittar ett ställe!

image313


What else, what else?

Ska ta å hoppa in i duschen å sen sova. Har vanligt ovanligt pigg idag? Sjukt.

Hej!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0