eluu eluu

Idag kom jag in till lektionen tio minuter försent, å då jag öppnar dörren så skriker vår föreläsare:

"Kom in och stäng dörren efter dig! Jag ber om ursäkt för att jag börjat tidigt!"

(Något sånt sa han) Jag hörde inte ens att han prata med mig från början och trodde att han ironiskt sa "Jag ber om ursäkt för att jag kommit sent"

Det roliga med hela det här är att det kommer TRE personer efter mig. Den första kom ca fem minuter senare, den andra en kvart och den tredje en hel timma. Tror ni att han drev med dem eller?
Lite onödigt kan man tycka? Dessutom är han en sån pessimist och ska alltid tycka att han å hans dotter är bättre än allt å alla.
MEN I ALLA FALL
Jag Johan och Gabriella luncha i Coffehouse by George och fick sällskap av min gamla klasskompis (från mellanstadiet!!) som även äger stället. Hur roligt som helst att prata lite om gamla tider, riktigt gamla tider. Haha

EFter det gick jag på ett mycket deprimerande möte. Ett möte om utomlandsstudier..de har världens sjuukaste och mest twistade system, någonsin!
Om du har ett VG så får du poäng. G ger inget poäng.
Meritlista, alltså...om du varit med i olika styrelser, varit fadder, varit med i oliak utskott och så ger olika poäng. Högsta poäng att hämta är 20, och det är ifall du suttit i styrelsen, vilket jag har. Om man då, som jag, varit fadder så får man inte plussa på den här tjugan. Utan tjugo som tjugo.
Om du nu har alla VG så får du 80 poäng. Betyg: 80 Merit 20

Å det där var bara själva poängjakten. Sjuuuhut mig, Måste fixa alla mina rester som jag har i tusentalskurser så att jag åtminstone har G i alla ämnen - behörig att ens söka.

Jag ska fixa metod, kris, organisation, massmedia och intern kurserna  att fixa. Skjut mig, någon? Snart?
Jag kan bara glöömma att hinna fixa körkortet innan mitt halkbane intyg går ut.

Jag har shoppat bort mina bekymmer. Var nere på stan i 40 min? Hann köpa en vårjacka, ett armband, en ring, lockgrejer (vad heter dom? dom som lockar håret?) nagellack. 500 kr fattigare är jag nu. Inte så mycket med tanke på att jag köpt en jacka, men det är ingen "heljacka" utan en sån kortis och dessutom inte i bästa matrial, men öökej.

Nu ska jag städa hela lägenheten, allt ska vara klart ikväll.

Hej hej


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0