hur är jag som flickvän?

Hahaha hohoho
Gjorde precis ett test på http://www.veckorevyn.com/ som skulle kolla om jag var en bra flickvän eller inte. Här är resultatet:

DU ÄR: DRÖMFLICKVÄNNEN DIANA
Du är en väldigt härlig flickvän. Sund inställning och bra syn på tempot i relationen. Hälsa din pojkvän (nuvarande eller blivande) att han har tur som får vara med dig! Johannes tips: Keep up the good work!

Där ser man. Idiot är väl den männsikan som inte får den domen? Jag menar, frågorna ovh svarsalternativen var lite väl självklara.

Har precis avverkat mitt första avsnitt av Let's Dance, kände mig väldigt handikappad förra året då alla verkligen pratade om det här pgrammet så nu har jag också börja glo på det. Och min första tanke är: är verkligen dansen huvudmomentet? Känns som om allt annat än självaste dansen är bra!

Just nu går nyheterna på tv i bakgrunden och jag undrar vad man tänkte när man anställde en Göteborgare som kommentator/journalist? Hur grymt som helst att lyssna på en Göteborgare, lätt Sveriges fuulaste dialekt. Nej!Nej! Förlåt! Jönköpings dialekt glömde jag helt bort HAHA.. Göteborg är rena musiken för öronen framför smålandsdialekten som mer låter som naglar mot en svart tavla. På riktigt.

Nån som vill ha godis? Förstår inte varför jag köpte det, var ju inte ens sugen? Men det kanske är så att jag passar på, har ju inte ätit det på ett helt år och funderar på å sluta nu innan praktiken igen.
Godis är överskattat och ingenting värt jämfört med en portion god och kryddig (salt!salt!) mat.

Imorgon ska jag städa lite mer, sen ska jag hinna med systemet för å sen gå till Samora...men börjar tveka nu om jag orkar ta mig till Råslätt. Har lovat tre olika besök hos tre olika familjer nu och jag orkar inte ens tänka tanken av å se dem där husen igen.
Å seen är det KLASSFEST. Jupp jupp...avskedsfets:(  Innan alla hamnar på olika hörn i detta avlånga land. De flesta i min klass är kloka, väldigt kloka och har sökt och fått sin praktikplats i Sthlm, så vi som är i huvudstaden lär ju träffas för lite afterwork :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0