tjejmiddag

har precis kommit hem efter en tjejmiddag hos idsala, som bjöd oss på en sallad till förrätt å så en curry-med-kyckling-och-grönsaker-gryta! Middagen var jättegod och det dracks vin till, sedan förflytta vi oss till vardagsrummet där vi fick lite chips. nötter (självklart) och dricka. Godis hade hon bara köpt till sig själv ;)
Ine nog med det, vi fick även hallonpaj i slutet. Yammi!

Vi hamnade i många häftiga diskussioner och en av dessa diskussioner handlade  om kristendomen. Vi diskuterade mycket, hur det anspassas idag, hur bibeln kan tokas på olika sätt å en maaaassa sånt.
Till slut behövde Fabbe en "uppdatering" om hur jorden blev till, alltså, inte att hon inte vet. Utan hon dubbelkollade mer...
- Så Gud skapade alltså jorden på sju dagar?
- Jaaa
- Precis som Extreme home makeover ju!

AAAHAHAHAHAHA!!!KLOCKRENT!

E så tröööööööööööhött just nu! Innan, då jag duschat så var mina ögon helt röda av ren trötthet. Skjut mig. Om det inte vore för diskussionerna vi hade i vardagsrummet så hade jag somnat alltså!

Vårt badrum e SMOCKAT med kläder ÖVERALLT. ALLT ska tvättas! Trots att jag berättar för mamma att vissa klädesplagg är rena och tvättade. Nej. Icke. Nada. LO! Aaaallt ska tvättas. Jiiiiiisses.

Nej, nu ska jag dyka ner i min favoritplats - all times, under mitt härliga duntäcke. Puss på näsorna.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0