TJOHO

Alltså, veckan är redan över! Kan inte fatta det nååånstans, snabbaste veckan ever. Men ändå känns det som om det var en avighet sen jag var i jkpg sist!

Jag ska frösöka hålla det här inlägget kort eftersom jag sitter väldigt obekvämt i min säng just nu, kan knappt hålla ögonlocken uppe längre!
Men efter jobbet, eller mötet så var det inte så mkt att göra än å åka hem. Precis då jag går ut fr¨n kontoret så roinger sibar och berättar att hon lagat mat så jag bestämde mig för å åka dit å "smaka" haha. Träffade hennes granne på tåget så han fick skjutsa dit mig från östertälje, vann typ en kvart på det?

sedan var det dags för mig att åka in till stan igen för å gå på after work. Fick en vägberskrvning till underbara bar, ett ställe jag själv aldrig skulle kunnat hitta. Helt sjukt vad det ligger små stället i varje avlägsna hörn på söder. Nu var inte det här så avlägset, men ändå!
Det var huuur mysigt som helst, trots att det bara var jag, maria, annika, åsa och dick. Runt nio åkte vi åt varsitt håll å när jag kommer hem möts jag av en hall smockad med skor. Hela, verkligen...hela släkten var hos oss! Jag kommer in å hälsar alla skriker tillbaks å säger att de precis kollat på mitt (och sibars, självklart) dopfilm och att de alla förundrades över att jag inte grät nångång under hela cermonin (?)

Sen satt vi å garva åt mamma å pappas bröllopsvideo. Gåre å va med åtti? Hahaha

När sibars föräldrar skulle hem så stanna dom upp vid en spegel där en av mina systrar (gissar på elisha) har lagt upp tre-fyra foton på sig själv å så en på mig å henne, i svart vitt och för för längesen. SIbars mamma stannar upp och kommenterar elishas frilla som hon hade då (hon var runt två år å då var jag åtta) å så säger hon "är det där sibar?" och syftar självklart på mig! Herregud! haha

nu äre vrkligen jobbigt, får nöstan åksjuka nu. Mkt möjligt att det var all vin som slank ner under AW:) höhö


Imorgon fyller Samora år! Gamling! Gamling! höhö


Gonaaaaaaaaaaaaaaattt

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0