trötter

Känns som att alla verkar ha problem med å sova dessa dagar. Inatt var det undantag här heller. Jag la mig sist, men när jag ändå bara låg i sängen å drog så hörde jag hur en efter en öppna dörren till sina sovrum å gick ut. Det går verkligen inte å sova!

Fick gå upp EXTRA tidigt då jag lovar Frans å hänga med när han skulle fixa klart sin tatuering. Är riktigt sugen på en egen nu!! Å hans blev skitsnygg också!

image307

Sen så käka vi bland Södertäljes femtonåringar, det var inte direkt tyst.
Trallade senare hemåt för å plugga. Haha. A jooo... Sibar å Elisha skulle ner på stan för å fixa grejer, å då skickade jag med dem mina skor som jag beställt för å byta storlek. Fabbe var på stan med en kompis. Sina var nere hos grannen. Pappa mamma å moster var dom enda hemma. Peerfekt, tänkte jag! Och precis då, precis då jag ska logga ut från msn - stänga av datorn å för å sen börja plugga så hör hur det kommer röster utanför min dörr som sjunger "Ja må hon leva....yaddi yaddi"
WTF?!

Min moster fyllde alltså år! Och det var morbror med barn som kom in med tårta.. yei! Det var självklart inte hennes riktiga födelsedag - ingen vet ju när man fyller år på riktigt. Höhö
På tal om det förresten! Igår var jag på Skatteverket för å ändra min adress till hit i Södertälje (pga praktiken i tre månader) så stog det en man med en äldre kvinna och fick hjälp, de var före mig. Kvinnan som hjälpte dem var syrian likaså, de. SÅ de snackade syrianska.. den ädlre kvinnan hade tydligen fått uppehållstillstånd och ska skriva in sig? Eller nåt? Aja. Något sånt vare..plötsligt blir kvinnan som hjälper dom väldigt frustrerad å höjer rösten:

- Men förstår du inte att alla första januari är upptagna? När vi (syrianerna) kom hit för 30 år sen så tog alla de personnummer slut! Å nu när alla irakierna kommit så har de tagit första juli!
(Jag troor att hon sa första juli)

Hahaha. Det var så löjligt roligt.

I aaallla fall. Något plugg blev det ju inte. Eftersom snart var sibar,elisha, fabbe och sina tillbaks. Och ett högt ljud uppkom i hela lägenheten. Sen var även mormor å morfar där, då kunde man lika gärna sitta där för å umgås.

Efter det så rymde jag fabbe å sibar hemifrån. Åkte å träffa johan över en fika, sen så skulle han självklart käka så vi åkte till max så han fick i sig lite mat. Stackaren.

Å nu sitter jag här. Med lite huvudvärk. Och lite, bara liiite stressad över tentan som jag plötsligt har på torsdag!

Tjarå!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0