världens bästa lärare

Nu till något helt annat. Jag tror att jag har haft en av världens bästa lärare.

Vi hade denna person i Kris kommunikation, kursen jag hade precis innan praktiken. Jag missa hela TVÅ examinationer under kursen, av fyra möjliga. Om denna person skulle vara som alla andra lärare jag haft skulle denne bara säga: du väntar till nästa examinationstillfälle.
Men vet ni vad han säger istället?
Jag mailade honom om det och berätta min sitaution om att inte kunna vänta till nästa tillfälle för att jag har min ansökan som ska in 1 mars.
Han bad mig att ringa honom, och det gjorde jag, igår. Han kunde inte svara så han ringde upp mig imorse istället.

Den ena examinationen är en liten plutt grej som jag ska göra hemma. Och den andra är en tenta (som jag iofs ångra grymt att jag inte gjorde, alla i klassen tyckte att den var huur lätt som helst) han sa att han skulle fixa så att jag slipper åka ner till jkpg för å göra den!!!
Vilka lärare sätter sina studenters välmående framför annat, nuförtiden?!
SERIÖST!
Såna människor får mig att inte tappa hoppet som alla lärare!
Och, hahaha.. det roligaste är att människan inte ens är utbildad till lärare!!! Hur jäkla skrattretande är inte det?!

Tänkte på en lärare som jag hade på gymnasiet. Tänkte på om jag en dag skulle stötta på henne (som sääkert var en han(-e) innan) och då skulle jag berätta hur hon egentligen var.
Hur dålig hon fick mig att känna. Att hon en gång till och med fick mig att gråta. Hon fick mig att sprinag ut från klassrummet och gråta. Så jävla illa. Å då har inte ens mina närmaste vänner sett mig gråta.
Jag ångrar att jag inte tog upp det här med henne då, att jag inte skällde ut skallen av henne. Det skulle verkligen hjälpa, det vet jag eftersom jag en gång tog upp en liknande grej med en annan lärare.
Men hon mobbade verkligen mig!
Jag förstår inte? Bara för att jag var den som pratade med allt å alla å alltid var glad, ska jag kunna ta alla glåpord då?
Detta tog jag upp med henne efter en lektion. Vi båda satt och grät.
Och efter det var vi riktiga buddies! höhö

Men helt ärligt, hur kan vissa vara så? Fatta att dessa människor utbildar sig i typ år, HUR I HELA VÄRLDEN KAN MAN MISSLYCKAS?! de blir ju helt pippade i hjärnan eller nåt?!
ÅÅh.Det här kan jag hålla på å skriva om i evigheters evigheter. Man har ju ändå gått i skolan i evigheters evigheter.

Hejdå!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0